Bedrijfscatering

Vraag eenvoudig offertes aan

Bedrijfscatering

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bedrijfscatering).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Kantine Koninklijke Fruitmasters Geldermalsen
Deilseweg 4
4191NX Geldermalsen
Theaterkunst-Catering Rotterdam
Posthumalaan 3
3072AG Rotterdam
Mol Catering V.O.F.
De Sanderij 108
1871ER Schoorl
Mamma's Broodjes
Zwarteweg 115
8017AV Zwolle
HDW Administraties
Bredeweg 1-H
1098BL Amsterdam
Gastheeren Bedrijfscatering
Laan van Nieuw-Oost-Indie 25
2593BJ Den Haag
Brabantse Catering Groep B.V.
Lingestraat 52
5463NV Veghel
Van den Beuken Catering
De Tienden 26-A
5674TB Nuenen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Catering treurt over versobering bedrijfslunches

bron: NRC

De groei in de cateringbranche stagneert. De meeste cateraars hebben daarom grootscheepse marketingcampagnes opgezet om meer naamsbekendheid te krijgen.

lees verder ›

Wegvervoer verdeeld over bedrijfssanering

bron: NRC

ROTTERDAM, 25 juli — Er tekenen zich tegenstellingen af bij het wegvervoer naar aanleiding van een uitlating van de werkgeversorganisatie NOB-Wegtransport dat er te veel…

lees verder ›

Bij Vendex bleef niets hetzelfde

bron: NRC

Steeds meer bedrijven komen in handen van investeringsmaatschappijen. Bij Maxeda, voorheen Vendex KBB, valt te zien wat dat in de praktijk betekent.

lees verder ›

Scholieren in de rij voor vakantiewerk

bron: de Volkskrant

Scholieren die komende zomer vakantiewerk willen doen, schrijven zich nu al massaal in bij uitzendbureaus. Het aantal inschrijvingen bij Tempo-Team, Start, Adecco en Unique ligt op dit moment 20 tot 40 procent hoger dan in voorgaande jaren.... Dat blijkt uit een rondgang langs de uitzendbureaus. Normaal komt de stroom vakantiekrachten die zich inschrijft pas op gang na de eindexamens, eind mei. De …

lees verder ›

Beurs Europa hoogste koers in vier jaar

bron: NRC

De effectenbeurzen in Europa bereikten vanochtend het hoogste niveau in vierenhalf jaar. “De markt is momenteel zeer optimistisch.

lees verder ›

Compass group catering

bron: Infonu

Compass Group is de globale leider op het vlak van catering. Ze zijn actief in meer dan 50 landen en hebben ongeveer 386.000 mensen in dienst, die voor een omzet zorgen van rond de 18 miljard euro per jaar. Ze werken onder vier merken of brands, die…

lees verder ›

Bedreven in VS investeren flink

bron: NRC

Het bedrijfsleven in de VS denkt volgend jaar 5,3 procent meer te investeren dan dit jaar. Een oplevende economie, bedrijfssaneringen en de lage inflatie moeten voor een…

lees verder ›

‘Met het land gaat het slecht, met mij goed’: dat is nu achterhaald

bron: NRC

Jarenlang waren Nederlanders negatief over de staat van het land maar positief over hun eigen leven. Door de coronacrisis verandert dat, blijkt uit gesprekken van dertig NRC…

lees verder ›

Team A werkt op de zaak, team B thuis

bron: NRC

Bedrijven met een vitale functie stoften deze weken hun rampendraaiboek af. Hoe voorkomen zij uitval van complete teams?

lees verder ›

Omzet Van Hecke ruim 25 procent hoger

bron: NRC

De Van Hecke Groep (onder meer bedrijfscatering) heeft in 1991 een omzetgroei van ruim 25 procent gerealiseerd.

lees verder ›

Cateringbranche groeit minder

bron: NRC

De minder florissante ontwikkeling van de economie treft ook de catering-branche. Het groeipercentage in die sector is in 1993 teruggelopen naar ongeveer een derde van wat de…

lees verder ›

De Kantine

bron: de Volkskrant

Is het eten op het werk lekkerder geworden, of lijkt dat maar zo? En eten we wel gezond tijdens kantooruren?... Het werkpanel bestaat uit Nico Heukels, manager productontwikkeling van Van Hecke, dat 1300 bedrijfscateraars beheert, Ineke van Dis van de Nederlandse Hartstichting die bedrijven over gezonde voeding adviseert en Ingrid Steenhuis, die binnenkort op het eetgedrag in bedrijfskantines prom …

lees verder ›