Bijles Wiskunde

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles Wiskunde

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wiskunde is een belangrijk maar vaak ook moeilijk vak op school. Als je het inzicht mist in de basisbegingselen is de rest ook al snel abacadabra en vergaat vaak het plezier in het vak. Wil je betere cijfers halen voor wiskunde dan is het handig om bijles te volgen, ondersteuning bij je huiswerk of samen trainen voor je aankomende examen. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor ondersteuning bij wiskunde, je bent zelf helemaal vrij om op een van de offertes in te gaan. Je kunt zowel offertes ontvangen van bijlesinstituten, vaak wat duurder, maar ook van studenten die een exacte studierichting hebben gekozen of mensen die wiskunde al veel in de praktijk gebruiken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles Wiskunde).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Education Jones
Solebaystraat 72-1
1055ZT Amsterdam
David Samson
Astronautenweg 262
1622DS Hoorn (Noord-Holland)
After's Cool Benoordenhout
Weissenbruchstraat 3
2596GA Den Haag
Janneke schrijft
Simon Vestdijklaan 34
4481DM Kloetinge
Cooman Connected Solutions
Winterpark 6
2152HA Nieuw-Vennep
Slurink Financiële Dienstverlening
het Leemgoor 20
7251VP Vorden
StudieSucces B.V.
Rustenburgerweg 91
1703RV Heerhugowaard
Buro Tekenkracht
Nobelstraat 102-A 1
3039SP Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Mijn neef in China heeft bijles óf hij is huiswerk aan het maken

bron: NRC

Tingxu (14) gaat naar school in China, zijn nichtje Sara (13) in Nederland. Parallelle werelden. Haar huiswerk is in drie kwartier gepiept, hij blokt al voor zijn examen over…

lees verder ›

Examenkandidaten willen vooral bijles wiskunde

bron: de Volkskrant

Eindexamenkandidaten lijken zich dit jaar vooral zorgen te maken over wiskunde. Zij willen namelijk het vaakst bijles in dit vak. Dit blijkt althans uit de zoekgegevens van de website Marktplaats.nl. Na wiskunde lijken Engels, Frans en Duits de grootste struikelblokken. De piek lag in februari toen Marktplaats ruim 2,5 miljoen zoekopdrachten kreeg voor de term ‘bijles’. De eindexamens op de …

lees verder ›

Profielkeuze; Natuur & Techniek

bron: Infonu

Al op jonge leeftijd moeten leerlingen een belangrijke keuze maken voor de toekomst. In de derde klas van zowel de HAVO als het VWO moet elke leerling de profielkeuze doen. Ben jij een jonge onderzoeker? Wil je graag weten hoe iets in elkaar zit? Heb…

lees verder ›

Er zijn nieuwe problemen in het rekenonderwijs, gebruik daarom geen oude oplossingen

bron: NRC

De problemen in het reken- en wiskundeonderwijs kunnen we niet oplossen door terug te gaan naar simpelweg optellen en aftrekken, stelt Paul Drijvers.

lees verder ›

Iedereen weer netjes opgevoed

bron: NRC

Meer dan de helft van de jonge kiezers stemde rechts van het midden: CDA, VVD of LPF. ,,Links lost de problemen niet op'', zegt Najim Mahdaoui.

lees verder ›

Zesjescultuur maakt plaats voor strijd om hoge cijfers - wat doet dat met jongeren?

bron: de Volkskrant

Plusklassen op de basisschool, overvolle gymnasia en speciale programma's voor superslimme studenten. De verfoeide zesjescultuur in het onderwijs heeft plaatsgemaakt voor een strijd om hoge cijfers. Maakt dat jongeren ziek van perfectionisme? Mijn 14-jarige nichtje twijfelt over haar profielkeuze. Ze houdt van talen en cultuur dus zou ze het liefst Cultuur en Maatschappij kiezen. Maar ze wil geen …

lees verder ›

New Songdo Smart City

bron: de Volkskrant

In het Zuid-Koreaanse New Songdo is de laatste technologie nauw verweven met het alledaagse leven, vaak zonder dat je het merkt. Maar het kunstmatige paradijs is omstreden. Een soort Almere is het, maar dan op zijn Aziatisch: Songdo, een groeikern met stedelijke ambities in de polder, bedoeld om de almaar uitdijende bevolking van de metropolitane regio Seoul - inmiddels ruim 23 miljoen inwoners - …

lees verder ›

Kennis is geen vies woord meer op scholen

bron: de Volkskrant

Bijna is het eerste decennium van de 21ste eeuw voorbij. Hoe waren de ‘jaren nul’? In zeven afleveringen blikt de Volkskrant terug.... Amsterdam De Nieuwste School in Tilburg, waar de leerling ‘eigenaar is van zijn leerproces’ en ‘de leraar een soort mentor’, maakt het mogelijk niet lang meer. Wat begon als eigentijds paradepaardje van het grootste schoolbestuur van Nederland, Ons Middelbaar Onder …

lees verder ›

Rekenen wordt minder, taal gaat niet vooruit

bron: NRC

Rekenen en taal zijn basisvakken, vindt de overheid, ook in het computertijdperk. Maar Nederlandse kinderen rekenen steeds slechter en het percentage dyslectici is te hoog.

lees verder ›

Het Finse onderwijssysteem

bron: Infonu

Het Finse onderwijssysteem levert al jaren het beste resultaat van Europa. Het onderwijs in Finland behoort zelfs tot de top 5 van het beste onderwijs van de wereld. Dit terwijl de kinderen maar relatief weinig uren naar school hoeven en de kinderen…

lees verder ›

Waarom uw kind op school steeds slechter presteert

bron: de Volkskrant

Nederlandse scholieren rekenen, lezen en bewegen steeds slechter, zo blijkt uit onderzoek van de Onderwijsinspectie. Hoe dat komt, is niet duidelijk. Vijf mogelijke oorzaken en de bijbehorende oplossingen. Het is niet dat de leerlingen van wiskundeleraar Swier Garst de afgelopen 44 jaar dommer zijn geworden, of dat ze minder inzicht hebben in wiskundige vraagstukken. Toch valt het de 64-jarige doc …

lees verder ›

Wat is Havo? (hoger algemeen voorgezet onderwijs)

bron: Infonu

Je zit in groep 8 en maakt de Citotoets om erachter te komen op welk niveau jij thuis hoort. Als je op de basisschool zit, zit je in een klas met allemaal kinderen van verschillende niveaus, als je naar de middelbare school gaat verandert dat. Je kom…

lees verder ›