Reclameschilders

Vraag eenvoudig offertes aan

Reclameschilders

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Reclameschilders).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Marthe Verbruggen Reclame Schilderingen
Provincialeweg Zuid 120
6438BJ Oirsbeek
Mulder en Roo B.V.
Achthoevenweg 8-b
7951SK Staphorst

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Agenda exposities

bron: de Volkskrant

Amsterdam, De Appel (Nieuwe Spiegelstraat 10): Is I can’t dance, I don’t want to be part of your revolution Editie III: Maskerade, reizend platform voor performance in de beeldende kunst met werk van Keren Cytter, Jon Mikel Euba, Olivier Foulon, Sara Pierce e.a.... Beeldende kunstAmsterdam, Bagagehal Loods 6 (KNSM-laan 289): 4 galeries op een locatie, werk van kunstenaars vertegenwoordigd door de …

Trash XXL

bron: de Volkskrant

Op een terrein bij een Vlaamse kunstinstelling wordt werk van Jacobus Kloppenburg tentoongesteld. Althans, wat er van over is, want de gemeente Amsterdam heeft het meeste verbrand. Ten zuidwesten van Antwerpen, in het niemandsland langs de snelweg, opende afgelopen week een vreemdsoortig kasteeltje. Eigenlijk vormt wat het is en wat het bevat een epiloog; een nagekomen hoofdstuk bij een Amsterdams …

lees verder ›

Voorkeur Beeldende Kunst

bron: NRC

SituatiesIn slowmotion glijdt de camera langs betonmolens, net opgeleverde rijtjeshuizen, prille boompjes.

lees verder ›

Beste zonnesteek, de groeten van Hitler

bron: de Volkskrant

Fictie Orkestrale roman, gebaseerd op het lot van Julie Orringers grootvader, een Hongaarse Jood... Zeven jaar geleden maakte Julie Orringer (1973) indruk met haar verhalenbundel How to Breathe Under Water (Ademhalen onder water). Daarna werd het, op een enkele tijdschriftpublicatie na, rustig rondom haar. Inmiddels weten we waarom: Orringer werkte aan een ambitieuze en omvangrijke roman over de …

lees verder ›

Een golf aan installaties

bron: de Volkskrant

De Rietveld Academie in Amsterdam werkt samen met de academie in Paramaribo om het onderwijs daar een impuls te geven.... De oude bus bij de ingang van de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord moet een trendy cafeetje worden. Twee ‘straatkunstenaars’ uit Paramaribo zijn overgekomen voor de beschildering. Ramon Bruyning (1968) plakt en snijdt een sjabloon op een busruit: het silhouet van een dansende Mich …

lees verder ›

Oh Amsterdam, wat was je mooi

bron: de Volkskrant

Veel is verdwenen in Amsterdam, van de oude Jordanees tot de Nieuwmarktbuurt. Drie fotoboeken laten het zien... Het is begin jaren zestig. Fotograaf Dolf Toussaint (inmiddels 85) brengt de bekendste wijk van Amsterdam, de Jordaan, in beeld. Beter gezegd, hij portretteert de Jordanesen, de bewoners van die arme wijk aan de rand van de grachtengordel.Het is de tijd van de kleine zelfstandige, van …

lees verder ›

76-jarige Jits Bakker overleden

bron: NRC

De kunstenaar Jits Bakker is afgelopen donderdag op 76-jarige leeftijd overleden. Zijn familie spreekt van „een kort en ernstig ziekbed”.

lees verder ›

'Ik heb in de tuin staan kotsen. Het hele beeld dat ik had van de geëngageerde kunstenaar was verpulverd'

bron: de Volkskrant

Wim Hazeu dacht dat zijn biografie van de dichter Lucebert af was. Tot hij diens brieven met 'Heil Hitler' ontdekte. De bibliotheek waarin Wim Hazeu (77) zijn biografieën schrijft, in de tuin achter zijn huis in Baarn, was ooit een fabrieksgebouw voor juwelenkistjes. 'Hier zaten ze', zegt hij, als hij de deur opendoet, 'de meisjes die kistjes met fluweel bekleedden.' Hazeu moet zich verwant voelen …

lees verder ›

Wat we vroeger lelijk vonden

bron: de Volkskrant

Geschilderde reclames op gevels en muren werden tot voor kort vaak weggepoetst, maar gelden nu als cultureel erfgoed. Wie zich in een uitgaansstraat wel eens ergert aan de schreeuwende snackbar- en dönerborden leze de volgende tekst: 'Dat de uythang-borden/ ofte de ysers of houten/ daer selve aen-hangen/ soo verre uyt-steken/ dat 't gesicht van de straten verhindert ende gedeformeert wort...' En d …

lees verder ›

Hommage aan Dick Bruna: vijf visies op Nijntje

bron: de Volkskrant

De vrijdag overleden Tekenaar/schrijver Dick Bruna (1927) kreeg in september vorig jaar de Max Velthuijsprijs voor zijn oeuvre. De redactie Boeken vroeg toen vijf illustratoren hun visie te geven op zijn beroemdste creatie, Nijntje. Het standaardverhaal over de wereldberoemde tekenaar van Nijntje is dat hij geen rol wilde in het familiebedrijf, omdat het zakelijke hem niet interesseerde. Nonsens, …

lees verder ›

Kippy de anti-kunstenaar

bron: NRC

De vroeg gestorven schilder Martin Kippenberger stelde zich op als de hofnar van de kunst. In Berlijn wordt hij nu geëerd met een groots retrospectief.

lees verder ›

Lucebert was even diep onder de indruk van Hitler

bron: NRC

De dichter en schilder was in zijn jonge jaren een gelovige nationaal-socialist en antisemiet. Dat blijkt uit zijn biografie, geschreven door Wim Hazeu.

lees verder ›