Reisverzekeringen

Vraag eenvoudig offertes aan

Reisverzekeringen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Reisverzekeringen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Nl Travel Center B.V.
Groenendaal 25-F
3011SK Rotterdam
Holland International Reisbureau
Herenstraat 14
2282BT Rijswijk (Zuid-Holland)
Lilian Braber thodn Personal Touch Travel
Molenweg 13
3233AT Oostvoorne
Jan Doets Budget Tours B.V.
G. Rietveldweg 1
1703DD Heerhugowaard
VakantieXperts Jeannet Spaltman
Melisse 43
8252DK Dronten
CostaCamp
Anjerveld 35
2914PA Nieuwerkerk aan den Ijssel
Qualitours
Adriaen van Ostadelaan 41
3583AA Utrecht
YourTravel Erzsi
Walhofstraat 119
7522BK Enschede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Europa wil met stages en vrijwilligerswerk jongeren meer 'EU-gevoel' geven

bron: de Volkskrant

Alle Europese jongeren (18-30 jaar) kunnen zich vanaf vandaag melden voor vrijwilligerswerk of een stage in een EU-land. De kosten ervan worden betaald uit het budget van de Europese Unie. De Europese vrijwilligersbrigade moet jongeren kansen geven en hun EU-gevoel versterken. 'Solidariteit is waar de EU om draait', zei voorzitter Juncker van de Europese Commissie woensdag bij de presentie van het …

lees verder ›

Hoe verzeker ik mezelf voor een lange reis

bron: Hoedoe

Tijdens je werk of studie in het buitenland, vrijwilligerswerk of wereldreis kun je pech hebben. Al moet je daar niet vanuit gaan, tref wel goede voorzorgsmaatregelen, want dat verzacht de pijn. Het uitzoeken van een passende verzekering hoort bij een gedegen voorbereiding. Reizen met een goede reisverzekering is reizen zonder zorgen.

lees verder ›

Wat dekt een reisverzekering wel en niet?

bron: Infonu

Als je van plan bent om op vakantie te gaan, dan wordt meestal aangeraden om een reisverzekering af te sluiten. Wat valt er precies onder een reisverzekering? Wat wordt er precies gedekt? Het kan fijn zijn om dit te weten, zodat je voordat je op reis…

lees verder ›

Schiphol compenseert kosten reizigers die door lange rijen hun vlucht misten

bron: NRC

Schiphol gaat de kosten vergoeden van reizigers die door de chaos op de luchthaven hun vlucht hebben gemist. Dat meldde het vliegveld donderdagavond op zijn website.

lees verder ›

Het nieuws van vandaag en de krant van morgen

bron: de Volkskrant

Goedenavond. Het kabinet van de nieuwe Britse premier Theresa May krijgt vorm; nagenoeg alle ministersposten zijn gevuld. En een knotsgekke dag in de Tour de France: na een val moest Chris Froome een stukje rennend de Mont Ventoux op. Verder in de Volkskrant Avond: Duitse studenten krijgen les over Mein Kampf en Marc van der Linden vindt het helemaal niet erg om flink afgezeken te worden. Kabinet …

lees verder ›

Rutte niet blij met aantal besmettingen, Dijkhoff wil dat iedereen vaccin neemt

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Op wereldreis met kinderen

bron: NRC

Echte reisfanaten laten zich niet belemmeren door de komst van kinderen. Kwestie van goed voorbereiden, tempo aanpassen en gáán. „Heerlijk, 1.000 kilometer samen in een busje.”

lees verder ›

Op Ibiza lijkt corona niet meer te bestaan

bron: NRC

Op vakantie naar oranje gebied? De toeristen die het doen, hebben niet al te lang getwijfeld. „Na twee jaar zijn we een beetje klaar met corona.”

lees verder ›

Portugal breidt avondklok uit, onder meer naar deel Algarve

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

De vijftien beste reisverzekeringen

bron: Infonu

Wie op vakantie gaat, wil dat meestal goed verzekerd doen. Je neemt stiekem best wat waardevolle spullen in je bagage mee. Wie gaat er bijvoorbeeld nog zonder smartphone, tablet of laptop op vakantie? Wanneer die gestolen zou worden, ben tenminste go…

lees verder ›

Inflatie in de praktijk: Een prijzige kampeervakantie

bron: NRC

Hoe raakt de inflatie de consument nu echt? NRC volgt elke maand de prijsontwikkeling van een bepaalde activiteit. Deze keer: kamperen in het buitenland.

lees verder ›

De Grote Bespaargids: zo ben je niet meer geld kwijt dan nodig

bron: NRC

Met de huidige hoge inflatie wordt geld snel minder waard. Hoe zorg je ervoor dat je evengoed het meeste waar voor je geld hebt? NRC zet op een rij hoe je kan besparen.

lees verder ›