Dakdekker

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakdekker

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u een dakdekker nodig voor het herstel of aanleggen van uw dak dan kunt u eenvoudig offertes aanvragen bij dakdekkers uit uw regio. Dakdekkers hebben vaak hun eigen expertise, geef dus in de offerteaanvraag aan om wat voor soort dakbedekking het gaat. Voor een plat dak wordt vaak gebruik gemaakt van bitumen dakbedekking. Het meest gangbaar op een schuin dak zijn natuurlijk dakpannen, maar wie het zich kan veroorloven kan natuurlijk ook een dakdekker of rietdekker inschakelen voor een rieten dak. Meet bij voorkeur vooraf uw dak op of laat anders enkele dakdekkers ter plekke langskomen om de kosten in te schatten specifiek voor uw dak of dakbedekking.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakdekker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Riet Doctor V.O.F.
Munstraat 12
5374PG Schaijk
Dak- en Klusbedrijf J.van Beek
Amsterdamstraat 58
5224XR Den Bosch
Klusbedrijf De Crom
Spuilaan 50
4731NJ Oudenbosch
Installatiebedrijf Wiering
Burdetstraat 1
1791VA Den Burg
Postma Dakbedekking
De Meer 50-2
9201EZ Drachten
Henk Smienk
Meidoornlaan 22
3881EP Putten
Rietdekkersbedrijf A. Spijker
Ruitenveen 11
7711DG Nieuwleusen
van Stratum Dakwerken
J.J. de Vlamstraat 11
5683HG Best

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Bedenk iets! Er is nog geld

bron: NRC

Met 600 miljoen wil minister Asscher banen behouden. Bedrijven mopperen: de eisen voor de subsidie zijn streng. „Ik schrijf ons idee zo op de achterkant van een sigarendoos.”

Met Joling naar Las Vegas

bron: de Volkskrant

Met zijn eigen show Lekker in Ziggo Dome toont Gerard Joling dat hij is uitgegroeid tot een echte Topper, een entertainer die met humor en muzikale klasse een groot publiek aankan. 'Ik doe mijn ding, ik dans, ik zing.' Als er één zin van toepassing is op Gerard Joling anno 2013 is dat deze korte regel uit Ik leef mijn droom, het openingsnummer van zijn show Lekker. Afgelopen weekend stond Joling t …

lees verder ›

Bedenk iets! Er is nog geld

bron: NRC

Met 600 miljoen wil minister Asscher banen behouden. Bedrijven mopperen: de eisen voor de subsidie zijn streng. „Ik schrijf ons idee zo op de achterkant van een sigarendoos.”

lees verder ›

AOW-gat: op een houtje bijten en solliciteren

bron: de Volkskrant

De hoop dat het AOW-gat een tijdelijk ongemak was, blijkt onterecht. De verhoging van de AOW-leeftijd brengt telkens nieuwe groepen Nederlanders in financiële problemen. Wie vandaag geboren wordt, krijgt pas met 76,9 jaar AOW. 'Als die hele regeling dan nog bestaat, natuurlijk', merkt Alex van Scherpenzeel op met een knipoog. De beleidsadviseur van seniorenorganisatie Anbo geeft direct toe dat het …

lees verder ›

God wil dit theater niet

bron: NRC

Een theater in de Zeeuwse gemeente Reimerswaal krijgt na 20 jaar geen subsidie meer. De SGP wil het weghebben. Want op de planken wordt nog weleens gevloekt.

lees verder ›

Aantal werklozen op laagste punt in acht jaar

bron: NRC

Nederland telt minder dan 400.000 werklozen, meldt het CBS. Maar sommige 55-plussers komen nog altijd moeilijk aan een baan.

lees verder ›

Unidek traint bouwprofessionals over het nieuwe bouwen

bron: Bouwwereld

Kingspan Unidek heeft eind 2017 de Unidek Academy opgericht. In een dag worden architecten, adviseurs, aannemers en dakdekkers…

lees verder ›

Luchtdicht bouwen in 7 stappen gegarandeerd

bron: Bouwwereld

Om goed luchtdicht te kunnen bouwen, moet hier in een vroeg stadium rekening mee worden gehouden. Het is…

lees verder ›

God wil dat theater niet

bron: NRC

Een theater in de Zeeuwse gemeente Reimerswaal op Zuid-Beveland, waar de SGP de grootste partij is, krijgt na 22 jaar geen subsidie meer. „Laten we wel wezen: wie betaalt, bepaalt.

lees verder ›

Werken is gezond, maar vaak niet onder grote werkdruk

bron: Infonu

Een te grote werkdruk kan voor de medewerkers van een bedrijf funest zijn en niet alleen voor hen, maar ook voor het bedrijf zelf. Er is niets mis met het werken op zichzelf, als dat maar niet met tegenzin of onder een al te grote druk gebeurt. In Ne…

lees verder ›

Kosten huis verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten van je huis verbouwen zijn natuurlijk afhankelijk van wat je precies wilt verbouwen in huis.