Dakpannen leggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakpannen leggen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het leggen van dakpannen is niet per se een ingewikkelde klus, maar u wilt wel dat het goed gebeurt want het dak moet goed waterdicht en windbestendig zijn. Dakdekkers zijn niet bang voor een beetje hoogte en hoe schuin uw dak ook is er kunnen altijd dakpannen gelegd worden. Als uw dak door storm beschadigd is kan de dakdekker pannen vervangen. Wilt u echt voordelig uw dak aanleggen dan kunt u ook informeren of dakdekkers in uw regio ook met gebruikte dakpannen werken, deze zijn vaak goedkoper dan nieuw dakpannen en worden doorgaans getest of ze nog in een goede staat zijn. U kunt hier geheel vrijblijvend offertes aanvragen voor het leggen of vervangen van dakpannen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakpannen leggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Soli infratechniek B.V.
De Kleine Elst 52
5246JJ Rosmalen
Ponstein Multi-Diensten
Bloemstraat 55
8096VM Oldebroek
Celikan Kabelwerken
Hertzogstraat 114
2572XB Den Haag
Berat Infra B.V.
Bouwerij 97-A
1185XW Amstelveen
Ilhan Klusbedrijf
Nieuwe Tielseweg 83
4001JV Tiel
LJ Install
van Baerlestraat 177
3132ED Vlaardingen
Loots Speciaalbouw
Elisabethsdal 51
6004JM Weert
Arvis Infra
Nieuwestraat 31
3291AN Strijen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dakraam plaatsen

bron: Klusidee

Zelf een dakraam plaatsen is makkelijker dan u denkt.

lees verder ›

Gestrand achter het rood-witte lint

bron: NRC

De `buitenste ring' is vrijgegeven. Maar ook in het Enschedese rampgebied zelf zijn bewoners teruggekeerd.

lees verder ›

Sjalalalie sjalalala

bron: de Volkskrant

In de stad krioelt het van de vogels. Jip Louwe Kooijmans, Amsterdams stadsvogelaar, schreef een boekje over waarom de gierzwaluw in de arbeiderswijk huist en de tjiftjaf zegt: doe mij maar Oud-Zuid. Hij doet het al jaren, op het obsessieve af: kijken naar de stad door de ogen van vogels. Dus wijst stadsvogelaar Jip Louwe Kooijmans (47) op het wat ruige, met wilde planten begroeide spoorwegtalud l …

lees verder ›

De mus hóúdt van Amsterdam

bron: NRC

Vroeger zag je ze overal in Amsterdam: mussen. Leve het terras met appelgebak! Maar de aantallen namen dramatisch af. Dankzij maatregelen lijkt het tij te keren.

lees verder ›

Hoe plaats ik een dakkapel

bron: Hoedoe

Meer ruimte zonder extra vloeroppervlak; hoe doe je dat? Simpel, met een dakkapel! Een dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte op je zolder en kan zo van een bedompt hokje een schitterende kamer maken. Dakkapellen koop je tegenwoordig kant en klaar, zodat je ze alleen nog maar hoeft te plaatsen. Een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk.

lees verder ›

NEDERLAND kort en goed ONGEDEERD na Val van twaalf meter

bron: NRC

De 21-jarige S. van U. De val werd gebroken door een brede dakrand, waar hij dwars doorheen viel.

lees verder ›

Schade aan kleding of tapijt? Mogelijk hebt u tapijtkevers

bron: Infonu

Voor veel mensen een onbekende gast in huis: de tapijtkever, ook wel de museumkever genoemd. Het diertje kan veel schade aanrichten aan textielproducten zoals kleding, tapijten, karpetten en zelfs leer. Ook opgezette dieren vallen vaak ten prooi aan…

lees verder ›

Hoe vervang ik een lekkende dakpan

bron: Hoedoe

Je kunt in geval van daklekkage direct een dakdekker bellen, maar soms is het veel sneller om gewoon zelf een lekkende dakpan te vervangen. Goedkoper is het sowieso; het kost je alleen wat tijd en een dakpan.

lees verder ›

Pannebier op de lunenburg

bron: NRC

GLOBE / HERMAN BESSELAARHet was wat je noemt een ouderwetse feestelijkheid waarvoor ze ons hadden uitgenodigd op die zachtgrijze morgen hartje oktober. Pannebier op de…

lees verder ›

‘Het dak werd als klittenband van het huis getrokken’

bron: NRC

Eunice richtte een hoop schade aan. Bij dakdekker Nick Brandsema uit Monnickendam staat de telefoon zaterdag roodgloeiend.

lees verder ›

‘Als je wil dat ik gewoon de gordijnen kom ophangen moet je mij niet vragen’

bron: NRC

Vincent de Pater is production designer voor speelfilms en tv-series. Als ontwerper van beeldtaal bepaalt hij alles wat de kijker te zien krijgt, van nagebouwde kastelen tot het…

lees verder ›

Dakraam plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een dakraam plaatsen kan de handige klusser zelf doen.