Grote of kleine beurt

Vraag eenvoudig offertes aan

Grote of kleine beurt

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u weer veilig de weg op, laat uw auto dan met enige regemaat controleren op belangrijke gebreken door een grote of kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Garages uit de buurt kunnen een prijs afgeven om de onderhoudsbeurt uit te voeren voor uw auto (geef daarvoor het type of kenteken op in uw aanvraag)

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Grote of kleine beurt).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Jumbo Supermarkten B.V.
Meerwater 8
5658LM Eindhoven
Ast Farma B.V.
Wilgenweg 7
3421TV Oudewater
R.O.S Reparatie Onderhoud en Servicebedrijf Van der Tuyn
Gijzenveltplantsoen 175
1972XM Ijmuiden
Jumbo
Hoofdpoort 22
5171DN Kaatsheuvel
Waldi Bouwservice
Comeniusstraat 255-3
1065BP Amsterdam
Mo&Mi
Leeghwaterstraat 19
4561MC Hulst
Autobedrijf Acht
Boschdijk 920
5627AC Eindhoven
KiddyClothes
Oude Baan 38
6101VP Echt

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Opinieblog - De drie columns die u dit weekend moet lezen

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Nachtskiën bij volle maan in Canada

bron: NRC

Midden in de nacht, op ski’s in de Canadese bergen. „Sneeuwkristallen tintelen en fonkelen in het licht van mijn hoofdlamp.”

lees verder ›

Techblog - Wilmaaaa! Kunstmatige intelligentie maakt zelf Flintstones-clips

bron: de Volkskrant

Het laatste nieuws, geruchten en roddels over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Zeer goedkoop autorijden

bron: Infonu

Een auto bezitten en rijden is een dure aangelegenheid. Doordat de meeste mensen kiezen voor aanzien en status, is het bezitten van een auto onnodig duur.

lees verder ›

Nieuwbouw Eurojust

bron: Bouwwereld

Op een natuurlijke manier zijn hoge veiligheidseisen in de nieuwbouw van Eurojust geïntegreerd. Zonder vestingmuren met high voltage,…

lees verder ›

'Als je veel oefent word je niet alleen goed, je kunt echt great worden'

bron: de Volkskrant

Zij: deelnemer aan de Whitney Biënnale. Hij: 'dé figuratieve schilder van dit moment' (NY Times). Samen: heel erg hot kunstduo. Wat moeten we zien volgens Jonas Wood & Shio Kusaka, zelf tot januari in Museum Voorlinden? 'We werken wel samen, maar we werken niet sámen'. Terwijl Jonas Wood en Shio Kusaka een rondleiding geven door hun tentoonstelling in Museum Voorlinden probeert hij het uit te legg …

lees verder ›

Hoe de donuteconomie de aarde gaat redden

bron: de Volkskrant

Er is een radicale omslag nodig in het economisch denken, vindt Kate Raworth, die wel de Keynes van de 21ste eeuw wordt genoemd. Als we vasthouden aan groei helpen we de planeet om zeep. Greed is good, zei Gordon Gekko in Wall Street. En wat Gekko zei, gold lange tijd als economische waarheid. Maar die periode is nu echt voorbij, stelt Kate Raworth, de Britse econoom wier boek Doughnut Economics i …

lees verder ›

Teruglezen - Holleeder over de verfilming van de Heineken-ontvoering, waarvoor hij tekende: 'Ik ben erin geluisd'

bron: de Volkskrant

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries was vandaag aan de beurt om te getuigen in de strafzaak tegen Willem Holleeder. Hij sprak over zijn vriendschap met Heineken-ontvoerder Cor van Hout, zijn band met de zussen-Holleeder en de bedreiging die Willem Holleeder in 2013 aan zijn adres uitte. Lees hier het liveblog terug.

lees verder ›

Wie grijpt de macht in Noord-Syrië, nu zeven jaar burgeroorlog de grensstreek uit elkaar heeft gereten?

bron: de Volkskrant

In het Syrisch-Turks grensgebied vechten bloedbroeders een verbeten burgeroorlog uit: Turken, Arabieren en Koerden. In dat chaotische strijdtoneel trekt correspondent Ana van Es rond. De akker van de oude Osman ligt achter de school, in de schaduw van Turkije. De schaduw komt van de muur die Turkije bouwde langs de grens, metershoog, van grijs beton. Sinds de muur hier staat zijn de akkers rondom …

lees verder ›

Viersterrenhotel in reclamepaal

bron: Bouwwereld

Een reclamepaal als inspirator voor een viersterrenhotel? Voor het cilindervormige Fletcher Hotel was dit inderdaad het geval. Bubbels…

lees verder ›

Honderd uur in Jemen: verslag van een bizarre reportagereis

bron: de Volkskrant

De burgeroorlog in Jemen. Het is niet erg als je daar niets van begrijpt, want dat doen ze ter plaatse ook niet. In 2014 koos oud-president Saleh, tot dan toe westers gezind, de kant van de Houthi-rebellen. De Houthi's pleegden daarna een staatsgreep en zitten nu in de hoofdstad Sanaa, waar zij het opnemen tegen troepen van Hadi, de huidige president die als pro-westers geldt. Hadi staat zwak en z …

lees verder ›

Uur U voor poort van het noorden

bron: NRC

Luchtvaart Drie gemeenten beslissen deze week over het lot van luchthaven Eelde. Alleen een investering kan het kwijnende vliegveld redden.

lees verder ›