Grote of kleine beurt

Vraag eenvoudig offertes aan

Grote of kleine beurt

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u weer veilig de weg op, laat uw auto dan met enige regemaat controleren op belangrijke gebreken door een grote of kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Garages uit de buurt kunnen een prijs afgeven om de onderhoudsbeurt uit te voeren voor uw auto (geef daarvoor het type of kenteken op in uw aanvraag)

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Grote of kleine beurt).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Jumbo
Tamboerpassage 1
7902GK Hoogeveen
Jumbo
Floraplein 2
4651NC Steenbergen (Noord-Brabant)
Jumbo
Markt 50
7772AE Hardenberg
ivel
Blekerstraat 164
7513DZ Enschede
villa care .nl
Westerstraat 21
3742AW Baarn
Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp & Webdesign
Molenhof 23
5711JC Someren
Kwik-Fit
Albert Plesmanplein 17
2805AA Gouda
Kwik-Fit
Skrynmakker 2
8447GH Heerenveen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

China loopt voorop met de app die alle andere apps overbodig maakt

bron: NRC

De Chinese app WeChat groeide in rap temp uit tot een super-app waarmee een miljard gebruikers hun dagelijks leven regelen. Westerse techgiganten hebben het nakijken.

lees verder ›

Opinieblog - Volkskrantlezers keken hoofdschuddend naar het memo-debat

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Agent verdacht van moord op George Floyd voor het eerst voor de rechter

bron: NRC

In binnen- en buitenland wordt gedemonstreerd tegen politiegeweld en racisme. De protesten zijn een reactie op het overlijden van de Amerikaan George Floyd, die eind mei stierf…

lees verder ›

Toe Karel, trouw nog eenmaal met mij

bron: NRC

Karel Franken was rijk en genoot van het leven. De jonge, knappe Nancy zou zijn derde vrouw worden. Maar wat de viering van hun liefde moest worden, werd het begin van een…

lees verder ›

De coronacrisis bij De Librije: ‘Écht thuis koken had ik eigenlijk nog nooit gedaan’

bron: NRC

Nu de horeca dicht is, spreekt Joël Broekaert verschillende restaurateurs over hoe zij met de nieuwe situatie omgaan. Deze week Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle.

lees verder ›

Wat als wij gaan samenwerken met robots?

bron: NRC

ROBOTISERING ‘Cobots’ vervangen mensen niet, ze werken met hen samen. „Vaak zijn mensen eerst sceptisch maar worden ze enthousiast als ze de mogelijkheden zien.”

lees verder ›

Californische zeeotter zkt. rustige baai om in te paren (zonder haaien)

bron: NRC

Zeeotters waren bijna uitgestorven door overbejaging. De soort is nog steeds bedreigd. Nu hebben onderzoekers een ongewoon reddingsplan bedacht.

lees verder ›

Parkeren Schiphol: goedkoop auto parkeren Schiphol

bron: Infonu

Parkeren op Schiphol zelf kan eenvoudig via Schiphol Smart Parking. Echter, hier moet je altijd erg vroeg van tevoren reserveren en loop je een grote kans dat het parkeerterrein vol is. Bovendien is het nog erg duur en moet je ook nog met je bagage n…

lees verder ›

Voor de zekerheid prikken tegen meningokokken

bron: NRC

Hoewel het risico op besmetting gering is, is er een run op vaccins tegen meningokokken. „Dit kan je zomaar uit het niets treffen.”

lees verder ›

‘Ik kom maar niet los van mijn familie’

bron: NRC

Het was niet zijn bedoeling, maar toch schrijft Jaap Scholten altijd over zijn familie. „Er zitten nog zoveel verhalen in.” Volgens zijn moeder zit het er dik in dat hij z’n…

lees verder ›

De stad is vies, en de bewoners klagen

bron: NRC

Naast de helft van alle Rotterdamse afvalcontainers lag vuilnis, tijdens een meting eerder dit jaar. De gemeente wil met gesprekken, vulsensoren en boetes de straten schoner…

lees verder ›

In het Zuiderpark oefenen kinderen voor het fietsexamen

bron: de Volkskrant

Haagse kinderen oefenen met fietsen. Ook als ze nog niet goed, of zelfs helemaal niet kunnen fietsen. 'Probeer het maar rustig.' 'Zijn er nog vragen?' Instructeur Yasmina (19) van Fietsexamen Nederland kijkt de leerlingen van groep 7 van de Haagse Paul Krugerschool vriendelijk aan. De klas heeft geduldig geluisterd naar haar uitleg over het parcours van de beheersproef met een slalom, bochten naar …