Tegelwerk

Vraag eenvoudig offertes aan

Tegelwerk

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u tegels laten leggen en voegen door een tegelzetter, dan kunt u eenvoudig offertes aanvragen bij professionele tegelzetters in uw regio. Veel tegelzetters kunnen voor u goedkoop en netjes tegelvloeren leggen en muren of wanden betegelen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tegelwerk).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Aannemersbedrijf & Tegelwerken van Luik
Bosch 1
6021AN Budel
Klussenbedrijf G. Willigenburg
Beatrixlaan 9
3871VB Hoevelaken
Tuïnk Totaal Klus
Zennepweg 17-A
8153RH Lemelerveld
Geerlings-Montage-Tegelwerk
De Sikkel 29
6562PE Groesbeek
Ceratops
Heeleind 75
5531CB Bladel
Dick Pes Montage V.O.F.
Broeksingel 11
6665GV Driel
Van der Wijden Timmerwerken
Vrouwe Van Loonstraat 55
2676VB Maasdijk
Van den Akker Onderhoudsbedrijf
Schutweg 20-K
8243PC Lelystad

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Beschadigd tegelwerk herstellen

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Tegelzetten kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wat kost een tegelzetter per uur? Wat zijn de prijzen van het tegelwerk van mijn badkamer, keuken of toilet? Veel mensen lopen rond met deze vragen als ze hun huis willen verbouwen, opknappen of renoveren.

Huis verkopen of huis verbouwen?

bron: Infonu

'Verkopen of verbouwen'? Dit is een vraag die veel huiseigenaars zich op een gegeven moment stellen. Zowel je huis verkopen als je huis verbouwen hebben voordelen en nadelen. Het is voornamelijk van je woonwensen afhankelijk of een verbouwing verstan…

lees verder ›

Verbouwen in plaats van verhuizen

bron: Infonu

Er zijn verschillende redenen te bedenken om de voorkeur te geven aan een verbouwing in plaats van een verhuizing. U moet echter de impact en de kosten van een verbouwing niet onderschatten.

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Garage verbouwen, tips

bron: Infonu

De garage verbouwen als meer woonruimte nodig hebt is een goede optie. Een garage verbouwen zorgt voor een extra kamer. Als je de garage gaat verbouwen maak je een stappenplan en informeer je hoe het zit met een bouwvergunning. Bij het verbouwen van…

lees verder ›

Vergroot je woongemak met een verbouwing

bron: Infonu

Eens in de zoveel tijd willen we wat doen aan ons huis, om het woongemak of de waarde van het huis vergroten. Elke tv-zender heeft wel een programma dat gaat over het bouwen en/of verbouwen van het eigen huis. Wat kunnen we zoal aanbouwen, verbouwen…

lees verder ›

Het toilet opknappen: tips, trends en ontwikkelingen

bron: Infonu

Naast de slaapkamer wellicht een van de meest gebruikte kamers in het huis: het toilet. Een ruimte van het huis waar vaak weinig aandacht aan wordt geschonken en er saai uitziet. Omdat ook het toilet een onderdeel vormt van het huis is ook deze ruimt…

lees verder ›