Grasmaaien

Vraag eenvoudig offertes aan

Grasmaaien

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u het gras laten maaien tijdens uw vakantie of wilt u sowieso het hele seizoen het grasmaaien aan iemand uitbesteden. U kunt eenvoudig offertes aanvragen om het gras door iemand bij u in de buurt, of een professioneel hoveniersbedrijf, te laten maaien. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want menigeen wil wel wat bijverdien door bij u te komen grasmaaien. U bepaald zelf of u met iemand in zee wilt, de offertes om gras te maaien zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Moeten er nog aanvullende taken uitgevoerd worden, zoals strimmen, vermeld dit dan ook even, en vergeet ook vooral niet te vermelden hoe groot uw gazon ongeveer is.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Grasmaaien).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Aventurien Tuinen
Stokroosstraat 8
5644EC Eindhoven
P.C.M. Duivenvoorden
Leidsevaart 5
2215RD Voorhout
De Jong
Yellowstraat 9
4061BA Ophemert
Frego
Berkenlaan 10
7761PM Schoonebeek
R. Kindt
Oranjetuin 1
2665VJ Bleiswijk
Seval Allround Service
Maarten Trompstraat 33
5224GE Den Bosch
Van der Velden hovenier
Huygensstraat 4
5283JM Boxtel
S. Benning Agrarische Dienstverlener
Oshaarseweg 8
7932PX Echten (Drenthe)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Rijker leven

bron: NRC

Bloemen en planten (de vaste woordcombinatie leidt tot een hinderlijke kans op een spoonerisme) zijn allemaal heel leuk en aardig, maar in mijn psychogram passen ze niet.

lees verder ›

Opinieblog - De drie columns die u dit weekend moet lezen

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Een tuin is werk: schoffelen, grasmaaien, snoeien

bron: NRC

Een tuin bij je huis, dat betekent veel onderhoud. Maar als je dat goed doet, dan heb je iets waar je van kan genieten. Een „paradijsje” is het dan.

lees verder ›

Investering in bol.com bezorgt Ahold fikse groei

bron: NRC

Bol.com heeft 7,5 miljoen producten in het aanbod

lees verder ›

Het seizoen van eigen oogst en teleurstellingen

bron: de Volkskrant

Voorjaar: Nederland stort zich weer met enthousiasme op zijn geldverslindende hobby: de tuin. Een dagje bij kwekers en in het tuincentrum: ‘Nee, zo mooi als hier wordt het bij klanten natuurlijk nooit.’.. Bij de fruitbomenafdeling van de Intratuin bij Hilversum is het druk. Watertandend kijken mensen naar de kaartjes: perzik, nectarine of wat te denken van een mooi pruimenboompje, een frambozenhaa …

lees verder ›

‘Ik wil absoluut niet samen in één huis wonen’

bron: NRC

Michel Janssen en Marjan van Linge wonen samen en toch weer niet. Ze runnen een camping en samen borrelen gaat ook goed. Maar na het eten gaat Marjan naar haar eigen huis.

lees verder ›

Robotgrasmaaiers voor een altijd groen en strak gazon

bron: Infonu

Voor veel tuineigenaren is gras een onmisbaar element in de tuin. Maar je haalt je daarmee wel veel extra werk op de hals. Het grasmaaien is in het groeiseizoen toch minimaal een wekelijks terugkerende bezigheid. Er zijn vele soorten grasmaaiers op d…

lees verder ›

1945 en zij

bron: NRC

Ook de Duitsers herdenken de oorlog. Dit jaar krijgen de eigen slachtoffers meer aandacht dan ooit. Waar vroeger vooral werd gekeken naar de grotere verbanden en de schuldvraag…

lees verder ›

Te koop

bron: NRC

Veilig achterinHalfords beveiligingsclip voor kindergordel, die het voor kinderen nagenoeg onmogelijk maakt om de autogordel los te maken.

lees verder ›

De twee oudste pretparken staan nu in een jungle van vermaak

bron: NRC

De twee oudste attractieparken van Nederland – het ene een familiebedrijf, het andere overgenomen door een ondernemer – liggen op nog geen twee kilometer van elkaar.

lees verder ›

Vogels in de tuin

bron: Infonu

Vogels, het zijn leuke en vrolijke diertjes, een toevoeging aan een mooie tuin. De meeste mensen vinden het leuk om vogels rondom het huis te hebben, maar soms is dat lastiger dan het lijkt. Vogels komen vaak niet zomaar naar je tuin. Mensen vinden v…

lees verder ›

Nummer 46

bron: NRC

We gingen het nieuwe huis in het dorp inspecteren, het zag er oud uit. We hadden alvast wat dozen meegenomen, die we in het schuurtje zetten.

lees verder ›