Oppas voor huisdier

Vraag eenvoudig offertes aan

Oppas voor huisdier

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Gaat u op vakantie, of wilt u het verzorgen of oppassen op uw huisdier even aan iemand anders overlaten. Ontvang gratis offertes van mensen (of bedrijven) in de buurt die op uw huisdier willen passen. Geef natuurlijk aan om welke periode het ongeveer gaat, wat voor huisdier u heeft en evt. bepaalde wensen (wilt u een oppas aan huis of iemand die af en toe langs komt). U ontvangt gratis en vrijblijvend offertes om op uw hond, kat of ander huisdier te passen en we begrijpen het heel goed als u eerst even wil kennismaken met de andere partij.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Een huisdieroppas zoeken

Een goede dierenoppas vinden is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw huisdieren goed worden verzorgd en gelukkig blijven terwijl je weg bent. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om een goede dierenoppas te vinden:

 1. Vraag rond: Begin met het vragen aan vrienden, familieleden, buren of collega's of ze aanbevelingen hebben voor goede dierenoppassers. Persoonlijke aanbevelingen zijn vaak betrouwbaar en kunnen je helpen om potentiële oppassers te vinden die al bewezen hebben betrouwbaar en zorgzaam te zijn.

 2. Zoek online: Zoek naar dierenoppassers in jouw omgeving via online platforms en websites die gespecialiseerd zijn in huisdierverzorging. Populaire platforms zoals Rover, Pawshake of Huisdierenoppas.nl kunnen een handige manier zijn om dierenoppassers te vinden en te vergelijken op basis van beoordelingen en ervaringen van andere klanten.

 3. Controleer beoordelingen en referenties: Bekijk de beoordelingen en referenties van dierenoppassers om een idee te krijgen van hun reputatie en kwaliteit van dienstverlening. Vraag potentiële oppassers ook om referenties van eerdere klanten, zodat je hun ervaringen rechtstreeks kunt horen.

 4. Maak persoonlijk kennis: Plan een ontmoeting met potentiële dierenoppassers voordat je ze inhuurt. Dit geeft je de kans om ze persoonlijk te leren kennen, vragen te stellen over hun ervaring en aanpak, en te beoordelen of ze goed overweg kunnen met jouw huisdieren.

 5. Vraag naar ervaring en vaardigheden: Vraag naar de ervaring en vaardigheden van de oppasser, inclusief eventuele speciale training of certificering in huisdierverzorging. Het is belangrijk om te weten dat de oppasser bekwaam is in het omgaan met de specifieke behoeften en gedragingen van jouw huisdier(en).

 6. Maak duidelijke afspraken: Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt met de oppasser over de verwachtingen, taken, tarieven, en eventuele speciale instructies voor de verzorging van jouw huisdieren. Dit omvat zaken als voeding, medicatie, wandelingen, speeltijd en eventuele andere behoeften van jouw huisdieren.

Door deze stappen te volgen en zorgvuldig onderzoek te doen, kun je een goede dierenoppas vinden die betrouwbaar, zorgzaam en bekwaam is in het verzorgen van jouw geliefde huisdieren tijdens jouw afwezigheid.

Kattenoppas

Een kattenoppas aan huis kan een uitstekende oplossing zijn als je jouw kat(en) in hun vertrouwde omgeving wilt laten tijdens jouw afwezigheid. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een goede kattenoppas aan huis te vinden:

 1. Vraag rond: Begin met het vragen aan vrienden, familieleden, buren of collega's of ze aanbevelingen hebben voor goede kattenoppassers aan huis. Persoonlijke aanbevelingen zijn vaak betrouwbaar en kunnen je helpen om potentiële oppassers te vinden die al bewezen hebben betrouwbaar en zorgzaam te zijn.

 2. Zoek online: Zoek naar kattenoppassers aan huis in jouw omgeving via online platforms en websites die gespecialiseerd zijn in huisdierverzorging. Populaire platforms zoals Rover, Pawshake of Huisdierenoppas.nl kunnen een handige manier zijn om kattenoppassers te vinden en te vergelijken op basis van beoordelingen en ervaringen van andere klanten.

 3. Controleer beoordelingen en referenties: Bekijk de beoordelingen en referenties van kattenoppassers om een idee te krijgen van hun reputatie en kwaliteit van dienstverlening. Vraag potentiële oppassers ook om referenties van eerdere klanten, zodat je hun ervaringen rechtstreeks kunt horen.

 4. Maak persoonlijk kennis: Plan een ontmoeting met potentiële kattenoppassers voordat je ze inhuurt. Dit geeft je de kans om ze persoonlijk te leren kennen, vragen te stellen over hun ervaring en aanpak, en te beoordelen of ze goed overweg kunnen met katten.

 5. Vraag naar ervaring en vaardigheden: Vraag naar de ervaring en vaardigheden van de oppasser, inclusief eventuele speciale training of certificering in kattenverzorging. Het is belangrijk om te weten dat de oppasser bekwaam is in het omgaan met de specifieke behoeften en gedragingen van katten.

 6. Maak duidelijke afspraken: Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt met de oppasser over de verwachtingen, taken, tarieven, en eventuele speciale instructies voor de verzorging van jouw katten. Dit omvat zaken als voeding, medicatie, schoonmaken van de kattenbak, spelen en aandacht geven aan de katten.

Door deze stappen te volgen en zorgvuldig onderzoek te doen, kun je een goede kattenoppas aan huis vinden die betrouwbaar, zorgzaam en bekwaam is in het verzorgen van jouw geliefde katten tijdens jouw afwezigheid.

De hond uitlaten tijdens je vakantie

Als je jouw hond tijdens je vakantie wilt laten uitlaten, zijn er een paar opties die je kunt overwegen om ervoor te zorgen dat je harige vriend de benodigde beweging en zorg krijgt:

 1. Familie of vrienden: Vraag familieleden, vrienden of buren of ze bereid zijn om jouw hond uit te laten tijdens je vakantie. Dit kan een goede optie zijn als je iemand kent die al vertrouwd is met je hond en zijn behoeften.

 2. Professionele hondenuitlaatservice: Overweeg om een professionele hondenuitlaatservice in te huren. Deze services bieden vaak dagelijkse wandelingen of huisbezoeken aan voor honden en kunnen een betrouwbare optie zijn om ervoor te zorgen dat je hond voldoende beweging krijgt terwijl je weg bent.

 3. Dierenpension: Als je hond graag in het gezelschap van andere honden is, kun je overwegen om hem naar een dierenpension te brengen tijdens je vakantie. Dierenpensions bieden vaak uitlaatservices, spelen en sociale interactie met andere honden, evenals accommodatie en verzorging.

 4. Huisoppas: Als je liever wilt dat je hond thuis blijft tijdens je vakantie, kun je overwegen om een huisoppas in te huren. Een huisoppas kan niet alleen voor je huis zorgen, maar ook voor je hond, inclusief het uitlaten, voeren en gezelschap houden.

 5. Buurtapps of online communities: Soms kun je lokale hondenliefhebbers vinden via buurtapps of online communities die bereid zijn om honden uit te laten tijdens afwezigheid van hun eigenaren. Dit kan een goede manier zijn om betrouwbare en nabije hulp te vinden voor je hond.

Ongeacht welke optie je kiest, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de persoon of dienst die je selecteert betrouwbaar, ervaren en goed bekend is met de behoeften van jouw hond. Het is ook een goed idee om vooraf duidelijke afspraken te maken over de frequentie en duur van de uitlaatsessies, eventuele speciale instructies voor de verzorging van je hond, en de tarieven of vergoedingen voor de dienst.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Oppas voor huisdier).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Particuliere Hondenuitlaat- kattenoppasservice 'Mickey'
Verschurestraat 172
1222CS Hilversum
Babysittersclub Het Gooi
Lage Vuurscheweg 15
1251TS Laren (Noord-Holland)
Trimsalon MiauwBlaf Apeldoorn
1e Wormenseweg 71
7331DB Apeldoorn
Dierenkliniek Rhenen
Platanenlaan 2
3911PC Rhenen
ChereL'ish
Stavangerweg 220
1013AT Amsterdam
Hilton
Zeestraat 35
2518AA Den Haag
Huisdier-registratie.nl
Meerkoet 25
5492PM Sint-Oedenrode
de Dierenvriendin
's-Gravenhof 8
2415CB Nieuwerbrug aan den Rijn

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Je huisdier opvrolijken doe je zo!

bron: Infonu

Als uw kat of hond in een dip zit is dat heel vervelend. Voor u maar vooral voor het dier zelf. Als 'baasje' van het dier kunt u gelukkig veel doen om het beestje op te vrolijken. Uw hond, kat of schildpad hoeft niet meteen aan de Prozac. Een goede v…

lees verder ›

Het eeuwige leven bestaat, in de Middellandse Zee. Voor andere schepselen komt ouderdom met gebreken

bron: NRC

Net als voertuigen en vaatwassers gaan ook lichamen mettertijd steeds meer mankementen vertonen. Maar de oorzaak daarvan ligt in de evolutie.

lees verder ›

Een heel en een half gezin tegelijk

bron: NRC

Instanties weten zich geen raad met co-ouderschap Steeds meer ouders die vit elkaar gaan, willen samen voor de kinderen blijven zorgen.

lees verder ›

Je kitten komt thuis

bron: Infonu

Het is zo ver! Na weken wachten komt je (bengaal)kitten eindelijk bij je thuis. Hoe kun je je het beste voorbereiden op de komst van zo'n onstuimig kitten? Lees in onderstaand artikel overgenomen uit mijn site Bengalen Cattery Ifness de tips voor een…

lees verder ›

BRIEVEN

bron: NRC

Bomhoff schiet, maar niet met argumenten Het kabinet stelt voor om alleenstaande bijstandsouders (£ 97 procent moeders) met kinderen onder de vijf jaar partiële arbeidsplicht op…

lees verder ›

code Honden

bron: NRC

Nu de hondsdagen zijn aangebroken lijkt het opportuun om een ogenblik stil te staan bij .onze behaarde vrienden. Zoals bij meer onderwerpen geldt hier ook weer: overdaad…

lees verder ›

[niet leesbaar]

bron: NRC

[niet leesbaar] het ( OORS EEHDoor PAUL HELLMANN Een landerige zondagmiddag in Kerkdriel. Slechts wéinig inwoners zoeken tussen de buien door hun weg naar het Circus Alberto…

lees verder ›

Virtuele knuffeldieren niet aan te slepen

bron: NRC

Er heerst een nieuwe rage in de speelgoedwereld. Iedereen wil de Tamagotchi, een virtuele knuffel. Hij (of zij?) moet toegewijd worden verzorgd, anders gaat hij dood.

lees verder ›

Huisdieren kunnen vaak de eenzaamheid verdrijven

bron: Infonu

Nu steeds meer mensen alleen wonen, wordt ook het aantal mensen dat zich eenzaam voelt groter. Daarbij gaat het niet alleen om pensioengerechtigde ouderen, maar ook om jongere mensen die geen partner hebben, of na een scheiding weer alleen zijn. Een…

lees verder ›

Een heel en een half gezin tegelijk; Instanties weten zich geen raad met co-ouderschap

bron: NRC

Steeds meer ouders die uit elkaar gaan, willen samen voor de kinderen blijven zorgen. Nooit meer weekendvaders, ruzie over bezoekrecht of moeders die tegen hun zin aan huis zijn…

lees verder ›

Petbnb: een betrouwbare oppas vinden voor je huisdier

bron: Infonu

Een goede oppas vinden voor je huisdier is vaak lastig. Als baasje wil je dat je huisdier in goede handen is en goed wordt verzorgd. Petbnb is een website waarop je een oppas kunt vinden voor jouw huisdier, bij jou in de buurt. Daarnaast kun je je oo…

lees verder ›

'Honden in alle hoeken van het huis'

bron: NRC

De uiteindelijke bestemming van de vakantie is voor veel mensen een weloverwogen keuze. Voor huisdieren ligt dat anders.

lees verder ›