Enkel glas plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Enkel glas plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Enkel glas is erg voordelig en als uw glas geen hoge isolerende waarde hoeft te hebben, bv. voor glas dat in huis wordt geplaatst en niet aan de buitenlucht grenst, vaak een goede keuze. U kunt hier eenvoudig glaszetters vinden die uw enkel glas plaatsen (en leveren indien gewenst) tegen voordelige tarieven. Vraagt u gerust vrijblijvend offertes op.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Enkel glas plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bos Schilderwerken Groningen B.V.
Potklei 22-a
9351VS Leek
Van Oosterhout Autoglas
Keizersveld 47-A
5803AM Venray
Interglas
Burg Reyndersstraat 7
9451BC Rolde
Kooistra Geveltechniek
Brunostraat 48
8701XM Bolsward
Verbruggen Glas- en Schilderwerken
Donkstraat 25
5427HA Boekel
Glas- en Verfhandel Wolf B.V.
Edisonweg 11
8071RC Nunspeet
Snijders Schilderwerken
Sint Janstraat 35
4714EA Sprundel
Bon Schilderwerken
Plaats 4
3417EC Montfoort

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe het toerisme op de Zaanse Schans uit de hand liep

bron: NRC

Het buurtje de Zaanse Schans – géén openluchtmuseum – werd precorona overlopen door toeristen. Niemand wil dat nu meer, maar ieders belangen zijn groot.

lees verder ›

Verbouwen van de zolder

bron: Infonu

Het verbouwen van een zolder hoeft niet heel duur te zijn. Zeker wanneer u dat zelf doet kunnen de kosten beperkt blijven. Als u het door een aannemer doet neemt de prijs wel toe. Het verbouwen van de zolder geeft wel een hoop puinhoop in de rest van…

lees verder ›

Het sisverbod maakt geen fluit uit

bron: NRC

De Rotterdamse aanpak tegen het lastigvallen van vrouwen op straat komt nog nauwelijks van de grond. Acht betrapte overtreders wachten maanden later nog steeds op een boete.

lees verder ›

‘Van energieslurpend naar energieleverend’

bron: de Volkskrant

Je elektrische auto ’s avonds inpluggen in je energieleverende huis. Dat is het toekomstbeeld van de Utrechtse gedeputeerde Wouter de Jong (ChristenUnie), die zichtbaar meer houdt van weidse vergezichten dan van gepolder en praktische bezwaren. De provincie Utrecht moet het voortouw nemen op het gebied van duurzaamheid, vindt hij. ‘We kunnen niet doorgaan op de huidige weg, nu de fossiele brandsto …

lees verder ›

De wanhoop van een reus

bron: NRC

Toenemende etnische onlusten hinderen de olieproductie in Nigeria. Wat doe je daartegen als de Nigeriaanse overheid geen bescherming biedt? Shell heeft geen goed antwoord.

lees verder ›

Bezoek is irrelevant

bron: NRC

De Dia Foundation stelt `moeilijke' kunstenaars in staat aan projecten te werken die geen publiek trekken. In het nieuwe museum Dia:Beacon zijn hun resultaten te zien.

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Herstel van een ideaal; Het Haags Gemeentemuseum 'archeologisch' gerestaureerd

bron: NRC

De restauratie van het Haags Gemeentemuseum is bijna voltooid. “Het lijkt wel of Berlage's laatste ontwerp uit 1935 net gebouwd is.”

lees verder ›

Wat de tijd verslijt

bron: NRC

Geen geld voor een nieuw interieur? Wees blij. Volgens de principes van wabi sabi maken juist oude spullen in een leeg huis gelukkig.

lees verder ›

Zorgeloos lullen, met een goed glas in de hand

bron: NRC

Bij sociëteit De Vereeniging in Utrecht kunnen de ‘heeren’ onder elkaar zichzelf zijn. „We voelen vriendschap, maar iedereen is eigenwijs.”

lees verder ›

Verjaarstaart voor jarig Museumweekend

bron: NRC

Het Groninger Museum is een van de vele musea die meedoen aan het Nationaal Museumweekend. Het gerenoveerde museum dat in 1994 bij de opening een ‘taart’ werd genoemd, was…

lees verder ›

Gods huis is nu voor de yup

bron: NRC

Veel leegstaande kerken in Rotterdam krijgen een andere functie. Zo is de Christus Koningkerk net omgebouwd tot appartementencomplex – wat in de buurt tot gemengde gevoelens leidt.

lees verder ›