Muzikant

Vraag eenvoudig offertes aan

Muzikant

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u eenmalig of regelmatig een muzikant inhuren bij uw partij, gelegenheid of uw bedrijf. U kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor muzikanten die muziek komen spelen om de sfeer te creëren bij uw evenement, bruiloft, café of restaurant. Vraag gerust geheel vrijblijvend offertes op voor muzikanten.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Muzikant).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bart de Win Music
Molvense Erven 162
5672HP Nuenen
MVH/LTM
Wolphaertstraat 33-C
3082BK Rotterdam
Tiwaz
Oetgensdwarsstraat 12
1091RH Amsterdam
1818Productions
Mierloseweg 118
5666KC Geldrop
Pablo Martinez Music
Benkoelenstraat 4
1094HS Amsterdam
Ruud van der Made
Oude Telgterweg 140
3851EE Ermelo
Richie Bleijenberg
Van Speijkstraat 2-A
2518GC Den Haag
Katja Remmerswaal Music
Koningin Wilhelminalaan 355
2274AJ Voorburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Vlaanderen scherpt coronamaatregelen verder aan

bron: NRC

In dit blog lees je het laatste nieuws over het coronavirus in binnen- en buitenland. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Geloof in testsamenleving vertoont scheurtjes: ‘Het versterkt maatschappelijke tegenstellingen’

bron: NRC

Het leek zo mooi, de samenleving van het slot in ruil voor een negatieve coronatest. Maar na aanvankelijk enthousiasme én stevige politieke druk, blijkt de animo tegen te vallen.

lees verder ›

De redding van het Leidseplein

bron: NRC

De Stadsschouwburg in Amsterdam is eindelijk verbouwd en bevat nu een kleine zaal en een groot restaurant.

lees verder ›

Dag van de Muzikant - Muzikantendag

bron: Infonu

De Dag van de Muzikant is eigenlijk een dag voor de muzikant: Muzikantendag. De dag is bedoeld voor mensen die een stap in hun muziekcarrière willen zetten. Tijdens de dag leren muzikanten hoe ze hun muzikale carrière naar een hoger plan kunnen tille…

lees verder ›

AGENDA JULI

bron: NRC

2 Parade van potsenmakers Een kermis en een circus, met toneelspelers, goochelaars en vuurvreters. Het theaterfestival De Parade trekt al 14 jaar elke zomer door Nederland. Van 2 tot en met 11 juli slaan de artiesten hun tenten op in het Haagse Westbroekpark. Een extra attractie is dat ze allemaal zelf de kost moeten verdienen en daarom vaak luidkeels hun - veelal speciaal voor de Parade gemaakte - voorstellingen staan aan te prijzen. Ook de horeca rukt massaal uit; er zijn overal terrasjes en restauratietenten. De Parade is van 16 tot en met 25 juli in Utrecht en van 30 juli tot en met 15 augustus in Amsterdam.

lees verder ›

Verdiensten bij McDonald's

bron: Infonu

Eén van de grootste werkgevers voor jongeren in Nederland is McDonald's. Per vestiging hebben ze in verband met de ruime openingstijden veel werknemers nodig. Het inkomen bij McDonald's is gebaseerd op de Horeca CAO.

lees verder ›

DE BEURS Bier blijft middelpunt van Horecava

bron: NRC

Op de 37ste Horecava in de RAI ontvingen de 680 standhouders deze week 101.809 bezoekers, zo'n tienduizend meer dan vorig jaar. Maar de motieven om deze beurs te bezoeken…

lees verder ›

Directeur van het rondreizende zomerfestival

bron: NRC

Pieter Erkelens (1948-2013) maakte De Parade levensvatbaar.

lees verder ›

Bier blijft middelpunt van Horecava

bron: NRC

Op de 37ste Horecava in de RAI ontvingen de 680 standhouders deze week 101.809 bezoekers, zo'n tienduizend meer dan vorig jaar.

lees verder ›

De (ethische) bezwaren tegen de testsamenleving nemen toe

bron: NRC

Het leek zo mooi, de samenleving van het slot in ruil voor een negatieve coronatest. Maar na aanvankelijk enthousiasme én stevige politieke druk, blijkt de animo tegen te vallen.

lees verder ›

Kan Nederland ook feesten bij poolwind uit Spitsbergen?

bron: de Volkskrant

Alles halen de weergoden woensdag uit de kast om van Koningsdag een guur feest te maken: hagel, natte sneeuw, regen, harde noordwesten wind en onweersbuien. De thermometer zal gemiddeld 9 graden aanwijzen, maar de gevoelstemperatuur komt volgens het KNMI nabij het vriespunt. Met dank aan een 'zeer koude' poollucht uit Spitsbergen. Het wordt een dag van glühwein, erwtensoep en bibberende straatverk …

lees verder ›

Rookverbod Horeca

bron: Infonu

Het doel van het rookverbod in de horeca is werknemers de gelegenheid te geven op een rookvrije werkplek. Het rookverbod in de horeca werd in 2008 ingevoerd. Uitzondering zijn de “kleine café’s” zonder personeel, waar roken wel is toegestaan, mits de…

lees verder ›