Muzikant

Vraag eenvoudig offertes aan

Muzikant

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u eenmalig of regelmatig een muzikant inhuren bij uw partij, gelegenheid of uw bedrijf. U kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor muzikanten die muziek komen spelen om de sfeer te creëren bij uw evenement, bruiloft, café of restaurant. Vraag gerust geheel vrijblijvend offertes op voor muzikanten.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Muzikant).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Emphasize Music
Nachtegaallaan 118
2224JJ Katwijk (Zuid-Holland)
E.P. Logistieke Dienstverlening
Bergweg 9
6602ET Wijchen
Sander Buesink
2e Atjehstraat 38
3531SV Utrecht
Mark van Kersbergen
Carnisselaan 19-B
3083HA Rotterdam
We'Re Interactive
Helmersstraat 171
3071AD Rotterdam
Arthur Buitelaar
Exloerveen 21
9574PB Exloërveen
CosmicWave
Jacques Dutilhweg 259
3065KA Rotterdam
Dirk Schreuders
Beukenstraat 99
8021XA Zwolle

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Maandagenda juli 2009

bron: NRC

Romeo en Julia museum NEMO Amsterdam: hele maand juli en augustus. www.e-nemo.nl Op het dak van science center NEMO is deze zomer het grootste dakterras van Amsterdam te vinden.

lees verder ›

Bier blijft middelpunt van Horecava

bron: NRC

Op de 37ste Horecava in de RAI ontvingen de 680 standhouders deze week 101.809 bezoekers, zo'n tienduizend meer dan vorig jaar.

lees verder ›

Directeur van het rondreizende zomerfestival

bron: NRC

Pieter Erkelens (1948-2013) maakte De Parade levensvatbaar.

lees verder ›

AGENDA JULI

bron: NRC

2 Parade van potsenmakers Een kermis en een circus, met toneelspelers, goochelaars en vuurvreters. Het theaterfestival De Parade trekt al 14 jaar elke zomer door Nederland. Van 2 tot en met 11 juli slaan de artiesten hun tenten op in het Haagse Westbroekpark. Een extra attractie is dat ze allemaal zelf de kost moeten verdienen en daarom vaak luidkeels hun - veelal speciaal voor de Parade gemaakte - voorstellingen staan aan te prijzen. Ook de horeca rukt massaal uit; er zijn overal terrasjes en restauratietenten. De Parade is van 16 tot en met 25 juli in Utrecht en van 30 juli tot en met 15 augustus in Amsterdam.

lees verder ›

18 culturele hoogtepunten voor een topbegin van 2016

bron: de Volkskrant

Een schilder die kon toveren met kaarslicht, een gezelschap met alleen donkere dansers en de verrassende actualiteit van de Amsterdamse School. Het zijn nog maar drie van de achttien culturele evenementen die de eerste maanden van 2016 een feest beloven te maken. En we doen er nog twaalf kleine tips bij. Een kleurrijke kunstenaar om verliefd op te worden.Ik wil Grayson Perry. Ik ben verliefd op ee …

lees verder ›

Cultuurwethouders vier grote steden vragen Rijk om steun voor de kunsten

bron: NRC

Sinds afgelopen maandag zijn in Nederland meerdere maatregelen versoepeld. Ook in veel andere landen wordt de lockdown in stappen teruggedraaid.

lees verder ›

De redding van het Leidseplein

bron: NRC

De Stadsschouwburg in Amsterdam is eindelijk verbouwd en bevat nu een kleine zaal en een groot restaurant.

lees verder ›

Doetinchem, stad in de Achterhoek (Gelderland)

bron: Infonu

Doetinchem is een middelgrote stad in de provincie Gelderland en is de hoofdplaats van de Gemeente Doetinchem. De prachtige ligging aan de rivier de Oude IJssel in de streek de Achterhoek, maakt dat Doetinchem een geliefde bezoekplaats is voor toeris…

lees verder ›

Kan Nederland ook feesten bij poolwind uit Spitsbergen?

bron: de Volkskrant

Alles halen de weergoden woensdag uit de kast om van Koningsdag een guur feest te maken: hagel, natte sneeuw, regen, harde noordwesten wind en onweersbuien. De thermometer zal gemiddeld 9 graden aanwijzen, maar de gevoelstemperatuur komt volgens het KNMI nabij het vriespunt. Met dank aan een 'zeer koude' poollucht uit Spitsbergen. Het wordt een dag van glühwein, erwtensoep en bibberende straatverk …

lees verder ›

Temidden van horeca heeft theater net het laatste woord op Bossche Boulevard Verbazingwekkende acts in Café Oz

bron: de Volkskrant

Theaterfestival De Boulevard, Den Bosch met o.a. Circus Oz en Klukklukklan door Theatergroep ONS. T/m 14 augustus. Informatie: 073890245... Drie verdiepingen hoog zitten ze in hun loge. Een maffioso duikt weg achter zijn gleufhoed en zonnebril, de dame naast hem is gaan staan en steekt haar borsten pront vooruit in haar doorschijnend zeegroene gewaad. Een etage lager werpt een ouder echtpaar mispr …

lees verder ›

Kunstbroedplaats voor Amsterdam

bron: NRC

De gemeente Amsterdam investeert 4 miljoen euro in de voormalige werf van de Nederlandsche Dok- en Scheepsbouwmaatschappij in Amsterdam-Noord, die wordt omgevormd tot multidisciplinaire cultuurwerf. Het moet een plek worden waar theater- en filmmakers, muzikanten, beeldend kunstenaars, ambachtslieden en kleine ondernemers kunnen experimenteren. Ook moet er ruimte komen voor grote, publiekstrekkende evenementen. Er komen ateliers, werkplaatsen, film- en theaterzalen, een evenementenplein, horeca en een jongerencluster met een skatebaan. De `culturele broedplaats' heeft een oppervlak van ruim 30.000 vierkante meter. Het geld is bedoeld voor het herstel van een loods en een hal. De gemeente levert nog een extra bijdrage van ruim 425.000 euro aan de stichting Kinetisch Noord voor de tijd dat de hallen niet volledig zijn verhuurd. Het komende weekeinde zijn er verschillende voorstellingen te zien op het NDSM-terrein.

lees verder ›

DE BEURS Bier blijft middelpunt van Horecava

bron: NRC

Op de 37ste Horecava in de RAI ontvingen de 680 standhouders deze week 101.809 bezoekers, zo'n tienduizend meer dan vorig jaar. Maar de motieven om deze beurs te bezoeken…

lees verder ›