Alarmsysteem aanleggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Alarmsysteem aanleggen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Met een alarmsysteem bent u goed beveiligd tegen ongewest bezoek of onveilige situaties (zoals brand). Verschillende professionals kunnen voor u een alarmsysteem leveren en/of installeren binnen uw budget. Geef eenvoudig uw wensen aan en leveranciers zullen u gratis en vrijblijvend een offerte doen toekomen voor uw alarmsysteem of beveiligingsoplossing.

Offertes voor alarmsystemen

Veel mensen schaffen een alarmsysteem aan nadat er is ingebroken of wanneer is iets is voorgevallen zoals een brandje in huis. Alarmsystemen schrikken inbrekers af en zijn er in vele soorten en maten. Van luide sirenes tot complete internetsystemen die de beelden van ongeregeldheden direct doorsturen naar uw smartphone. Om te weten wat het kost om een alarm of beveiligingssysteem te (laten) installeren kunt u hier offertes aanvragen. U ziet dan de kosten voor het systeem en de kosten voor het installeren van het alarmsysteem bij u in huis of op kantoor. U kunt zo eenvoudig een voordelige maar betrouwbare installateur van alarmsystemen selecteren. Zo betaalt u niet te veel en voorkomt u veel ellende mocht er iets mis gaan in de toekomst. Gebruik het formulier op de pagina om vrijblijvend gratis offertes op te vragen voor uw alarmsysteem.

Bij het kiezen van een alarmsysteem voor je huis zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele punten om op te letten:

 1. Type alarmsysteem: Er zijn verschillende soorten alarmsystemen beschikbaar, waaronder draadloze systemen, bekabelde systemen, geïntegreerde systemen met camerabewaking en smart home-systemen. Kies het type alarmsysteem dat het beste past bij je behoeften en budget.

 2. Beveiligingsbehoeften: Beoordeel de beveiligingsbehoeften van je huis en eigendommen. Overweeg factoren zoals de grootte en lay-out van je huis, het aantal ingangen en ramen, en eventuele specifieke risico's zoals waardevolle spullen of geografische locatie.

 3. Functies en mogelijkheden: Controleer de functies en mogelijkheden van het alarmsysteem, zoals bewegingsdetectie, glasbreukdetectie, raam-/deursensoren, sirenes, mobiele meldingen, externe monitoring en integratie met andere beveiligingsapparatuur.

 4. Gebruiksgemak: Kies een alarmsysteem dat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is. Dit omvat zaken als eenvoudige installatie, intuïtieve bedieningselementen en gebruiksvriendelijke mobiele apps of interfaces.

 5. Betrouwbaarheid en stabiliteit: Controleer de betrouwbaarheid en stabiliteit van het alarmsysteem, inclusief de kwaliteit van de hardware, de betrouwbaarheid van de verbindingen en de duurzaamheid van de batterijen of stroomvoorziening.

 6. Kosten en prijsstelling: Vergelijk de kosten en prijzen van verschillende alarmsystemen, inclusief de initiële aanschafkosten, installatiekosten en eventuele maandelijkse abonnementskosten voor monitoringdiensten. Zorg ervoor dat je een alarmsysteem kiest dat binnen je budget past.

 7. Klantenservice en ondersteuning: Controleer de reputatie van de fabrikant of leverancier van het alarmsysteem en hun klantenservice- en ondersteuningsmogelijkheden. Dit omvat zaken als garantievoorwaarden, technische ondersteuning en beschikbaarheid van klantenservice.

Door rekening te houden met deze factoren kun je een alarmsysteem kiezen dat past bij je beveiligingsbehoeften, gebruiksgemak en budget, en dat je gemoedsrust geeft als het gaat om de bescherming van je huis en eigendommen.

Er zijn verschillende merken die bekend staan om hun betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige alarmsystemen. Enkele bekende merken op dit gebied zijn onder andere:

 1. Honeywell: Honeywell is een wereldwijd bekend merk dat een breed scala aan beveiligingsproducten en -systemen aanbiedt, waaronder alarmsystemen voor woningen en bedrijven.

 2. Bosch: Bosch Security Systems biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen, waaronder alarmsystemen met diverse functies zoals bewegingsdetectie, glasbreukdetectie en toegangscontrole.

 3. ADT: ADT is een van de grootste en meest erkende beveiligingsbedrijven ter wereld, met een breed scala aan alarmsystemen en bewakingsdiensten voor zowel woningen als bedrijven.

 4. Visonic: Visonic is gespecialiseerd in draadloze beveiligingsoplossingen, waaronder alarmsystemen met geavanceerde functies zoals draadloze sensoren, camera's en mobiele meldingen.

 5. DSC (Digital Security Controls): DSC biedt een uitgebreide lijn van beveiligingsproducten, waaronder betrouwbare en geavanceerde alarmsystemen voor woningen en bedrijven.

 6. Nest Secure: Nest Secure, onderdeel van Google Nest, biedt slimme beveiligingsoplossingen, waaronder alarmsystemen die kunnen worden bediend en bewaakt via een mobiele app.

 7. SimpliSafe: SimpliSafe staat bekend om zijn eenvoudige doe-het-zelf-installatie en gebruiksvriendelijke alarmsystemen, die draadloos zijn en kunnen worden uitgebreid met verschillende sensoren en accessoires.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bekende merken op het gebied van alarmsystemen. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen naar verschillende merken en modellen, en om reviews en ervaringen van gebruikers te raadplegen, voordat je een keuze maakt voor een specifiek alarmsysteem.

Moderne alarmsystemen maken gebruik van geavanceerde technologieën om de beveiliging van huizen en bedrijven te verbeteren en om gebruikers meer controle en gemak te bieden. Enkele van de moderne snufjes die vaak te vinden zijn in alarmsystemen zijn onder andere:

 1. Draadloze technologie: Draadloze alarmsystemen maken gebruik van draadloze communicatieprotocollen zoals Wi-Fi, Z-Wave of Zigbee om verbinding te maken met sensoren, camera's en andere apparaten. Dit maakt installatie eenvoudiger en biedt flexibiliteit bij het plaatsen van apparatuur.

 2. Mobiele apps: Veel moderne alarmsystemen worden geleverd met bijbehorende mobiele apps waarmee gebruikers het systeem kunnen bedienen en bewaken vanaf hun smartphone of tablet. Met deze apps kunnen gebruikers meldingen ontvangen, het systeem in- en uitschakelen, live videobeelden bekijken en andere functies bedienen, waar ze ook zijn.

 3. Slimme integratie: Moderne alarmsystemen kunnen worden geïntegreerd met andere slimme thuisapparaten en -systemen, zoals slimme thermostaten, verlichting, sloten en spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Dit maakt het mogelijk om verschillende aspecten van het huis te automatiseren en te beheren vanuit één centraal platform.

 4. Video-opname en bewaking: Veel moderne alarmsystemen zijn uitgerust met geïntegreerde camera's voor videobewaking. Deze camera's kunnen live videobeelden streamen naar de mobiele app van de gebruiker en kunnen vaak ook opnames maken bij bewegingsdetectie of geactiveerde alarmen.

 5. Geavanceerde detectie en sensoren: Moderne alarmsystemen maken gebruik van geavanceerde detectietechnologieën, zoals infraroodsensoren, glasbreuksensoren en akoestische sensoren, om bewegingen, indringers en andere verdachte activiteiten te detecteren. Sommige systemen kunnen zelfs het verschil detecteren tussen huisdieren en mensen om valse alarmen te voorkomen.

 6. Cloudopslag: Sommige alarmsystemen bieden cloudopslag voor het opslaan van videobeelden, logboeken van activiteiten en andere gegevens. Dit maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot deze gegevens vanaf elke locatie en biedt extra beveiliging tegen het verlies van gegevens als gevolg van diefstal of schade aan de apparatuur.

Al deze moderne snufjes dragen bij aan de effectiviteit, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van moderne alarmsystemen, waardoor gebruikers gemoedsrust en bescherming kunnen genieten voor hun woning of bedrijf.

Er zijn verschillende bekende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren en onderhouden van alarmsystemen voor zowel woningen als bedrijven. Enkele van deze bedrijven zijn:

 1. ADT: ADT is een wereldwijd bekend beveiligingsbedrijf dat een breed scala aan beveiligingsdiensten en -systemen aanbiedt, waaronder alarmsystemen, bewakingscamera's, brandbeveiliging en meer. Ze bieden zowel professionele installatie als 24/7 monitoringdiensten.

 2. Verisure: Verisure is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat geavanceerde alarmsystemen en beveiligingsoplossingen aanbiedt voor woningen en bedrijven. Ze bieden professionele installatie, bewaking en onderhoudsdiensten.

 3. Securitas Direct: Securitas Direct, ook bekend als Verisure in sommige regio's, biedt uitgebreide beveiligingsoplossingen, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en meer. Ze hebben een wereldwijd bereik en bieden professionele installatie en monitoring.

 4. Vivint: Vivint is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op slimme thuisbeveiligingssystemen en -diensten. Ze bieden geavanceerde alarmsystemen, videobewaking, slimme sloten, thermostaten en andere domoticaproducten, allemaal geïntegreerd in één platform.

 5. Securitas: Securitas is een wereldwijd opererend beveiligingsbedrijf dat een breed scala aan beveiligingsdiensten aanbiedt, waaronder alarmsystemen, bewaking, mobiele surveillance, toegangscontrole en meer. Ze bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor woningen, bedrijven en overheidsinstellingen.

 6. Brink's: Brink's is een internationaal bekend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ze bieden alarmsystemen, bewakingsdiensten, geldtransport en andere beveiligingsdiensten.

 7. Protect America: Protect America is een Amerikaans beveiligingsbedrijf dat betaalbare alarmsystemen en bewakingsdiensten aanbiedt voor woningen en bedrijven. Ze bieden doe-het-zelf-installatie en 24/7 professionele bewaking.

Deze bedrijven hebben allemaal een goede reputatie en bieden hoogwaardige beveiligingsoplossingen en diensten. Het is belangrijk om de beschikbaarheid en specifieke diensten van deze bedrijven te controleren in jouw regio voordat je een keuze maakt. Daarnaast kan het nuttig zijn om recensies en ervaringen van andere klanten te raadplegen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Alarmsysteem aanleggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Elektrotechnisch Installatieburo Jos Hereijgers
Hofdreef 32
4881DR Zundert
Playground Solutions B.V.
Brouwer 1
5521DK Eersel
Nidal Infra
Dr. Janssenslaan 111
4902XC Oosterhout (Noord-Brabant)
Terluin Informatica
Sjirk de Walstrjitte 26
9035BW Dronryp
AVN Bestratingen
Vlet 3
6852DL Huissen
Intratuin Halsteren Groenvoorziening B.V.
Halsterseweg 65-a
4661KM Halsteren
Kersjes Technische Installaties
Malvert 2802
6538BL Nijmegen
Roelofs Tuinen en Planten
Burg. Hillenaarstraat 7
6629AN Appeltern

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Moet ik nu een bunker bouwen? En 12 andere vragen (en antwoorden) over negatieve rente

bron: NRC

Ook Rabobank gaat een negatieve rente rekenen voor particuliere klanten met meer dan 1 miljoen euro op hun rekening.

lees verder ›

Wachten op de grote klap

bron: NRC

Sinds de markt de wirwar aan kabels, leidingen en buizen registreert, is het onder de grond `één grote rotzooi' geworden.

lees verder ›

Gesel van het regenwoud

bron: NRC

Nederlandse ondernemingen zijn belangrijke afnemers en financiers van Indonesische palmolieproducenten. Kunnen zij de Indonesiërs niet dwingen de natuur wat meer te ontzien?

lees verder ›

De moestuin voor beginners, eenvoudige moestuin

bron: Infonu

De basisprincipes van een moestuin. Welke locatie is het meest geschikt, in huis, buiten huis? Iedereen kan een moestuin aanleggen, of je nu op een flat woont of een tuin hebt. Er zijn meerdere mogelijkheden in materiaalkeuze zodat het aanleggen van…

lees verder ›

Informatie over auto-alarmen

bron: Infonu

Bijna elke auto in Nederland heeft wel een auto-alarm. Je hebt deze echter in alle soorten en maten. Ook werken ze op verschillende manieren en kunnen de kosten per alarm sterk verschillen. Dit artikel geeft een overzicht van de verschillende soorten…

lees verder ›

Journalistiek Jaarverslag 2021

bron: NRC

Hoofdredactie NRC: Elske Schouten, René Moerland, Monique Snoeijen, Melle Garschagen en Harrison van der Vliet.

lees verder ›

Alarmsysteem kopen: Wat kost dat en waar moet je op letten?

bron: Infonu

Met de toenemende inbraakgolven in alle regio's in Nederland is het geen slecht idee om jouw huis en spullen te beschermen tegen een mogelijke inbraak. Veel mensen gaan er echter van uit dat een alarmsysteem of inbraakalarm heel duur is en orienteren…

lees verder ›

De risicoloze wereld van prof. dr. Wagenaar 'Wie vrij wil zijn gaat maar ergens anders'

bron: NRC

Fr«d BackusVanaf morgen kan er op de Rijksuniversiteit van Leiden menselijkerwijs gesproken niet veel meer fout gaan. „Menselijk falen" heet de oratie die prof. dr.

lees verder ›

Riolering: riool aanleggen

bron: Infonu

Het aanleggen van een riolering kan veel werk kosten. Het brengt ook behoorlijk wat kosten met zich mee wanneer u zelf het riool moet aanleggen. Vooral particulieren die hun eigen huis bouwen of aan het verbouwen zijn krijgen er mee te maken dat ze e…

lees verder ›

De zee die nu al stijgt

bron: NRC

De Kaspische Zee is een gevoelige graadmeter voor het klimaat op onze gematigde breedten. Het peil is de laatste jaren snel aan het stijgen, door de hoge waterafvoer van de Wolga…

lees verder ›

Verbouwen van de zolder

bron: Infonu

Het verbouwen van een zolder hoeft niet heel duur te zijn. Zeker wanneer u dat zelf doet kunnen de kosten beperkt blijven. Als u het door een aannemer doet neemt de prijs wel toe. Het verbouwen van de zolder geeft wel een hoop puinhoop in de rest van…

lees verder ›

Huis verbouwen kosten: Wat kost verbouwen of renoveren?

bron: Infonu

Wanneer je een huis wilt kopen, waaraan nogal wat moet gebeuren kun je je afvragen of de kosten voor een verbouwing of renovatie wel opwegen tegen een relatief lage vraagprijs. Ook kan het zijn dat je erover denkt om jouw eigen huis ingrijpend te ver…

lees verder ›