Computerhulp

Vraag eenvoudig offertes aan

Computerhulp

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het gebruik van de computer, je kunt er bijna niet meer om heen. De belastingdienst wil graag dat je je aangifte via internet doet en steeds meer informatie is alleen via de computer te vinden. Toch hebben veel mensen moeite met het bedienen en inrichten van de computer, veel functies van de computer blijven onbenut en dingen die steeds niet willen lukken leiden tot frustraties. Gelukkig zijn er veel professionele, maar ook studenten en buurtgenoten, die je als computerhulp rustig kunnen uitleggen hoe je de computer bediend. Vraag hier gratis meerdere offertes aan van computerhulpjes en kies een vriendelijke hulp uit de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Computerhulp).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klaver Computerhulp
Trambaan 121
1733AX Nieuwe Niedorp
Nul-Een Computerservice
Wenckenbachstraat 14
5621HB Eindhoven
BuijsServices
Van Almondestraat 124
2614GB Delft
PC Helpdesk
Cees Buddingh'hof 66
1628WJ Hoorn (Noord-Holland)
IT Enterprise
Ambachtsweg 11
8321DW Urk
RUMARA Computers
Voss van Holtumstraat 7
6123AV Holtum
DigiGeek - Computerhulp & Reparatie
Windmolen 30-a
1135KE Edam
Mida IT Service
Markt 71-D
6901AJ Zevenaar

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

VVD-raadslid stelt voor: WONINGRUIL MET HULP VAN COMPUTER

bron: NRC

(Van een onzer verslaggevers) TTET lid van de Amsterdamse gemeenteraad voor de VVD drs. J. P.

lees verder ›

Klussen: elektronica – berekeningen, codes, schema's

bron: Infonu

De elektronica kent vele codes, schema's en berekeningen. In dit artikel aandacht voor berekeningen met de wet van Ohm, tolerantiecodes van condensatoren, kleurcodes voor weerstanden en condensatoren, cijfercodes condensatoren, schema symbolen, afkor…

lees verder ›

Kleinbedrijf ziet weinig voordelen in elektronisch betalen Betaalautomaat niet gewild

bron: NRC

Door een onzer redacteuren ROTTERDAM, 12 nov. — Tweederde van de ondernemers in midden- en kleinbedrijf ziet geen voordelen in elektronisch betalen. Volgens onderzoeker B.

lees verder ›

Industrie informeert zich niet over chips 'op maat'

bron: NRC

Door onze redacteur WUBBO TEMPEL UTRECHT, 12 sept. — De mQgelijkheden om produkten met ingebouwde chips goedkoper en betrouwbaarder te maken zijn vrijwel eindeloos. Prof.

lees verder ›

Netwerkverbindingen

bron: Infonu

Tips bij de keuze van een netwerk. Welke types van netwerken bestaan er? Welke bekaveling kan je het best gebruiken? Een goede en makkelijk te begrijpen uitleg is soms nodig.

lees verder ›

Wanneer begint de uitverkoop van huishoudelijke producten?

bron: Infonu

Het inrichten van je woning kost al snel duizenden euro's. Vooral wanneer je voor het eerst op jezelf gaat wonen lopen de kosten flink op. Een manier om te besparen op de kosten voor je interieur is door deze aan te schaffen tijdens de uitverkoop, oo…

lees verder ›

Wat kan je allemaal met elektronica doen?

bron: Infonu

In onze maatschappij heb je heel veel met elektronica te maken: computers, televisies, digitale camera's, mp3-spelers, etc. Voor de meeste mensen is het bedienen van deze apparaten het belangrijkste. Maar hoe werkt nu alles precies? Wat wekt elektris…

lees verder ›

ALS DE FISCUS TOESLAAT ZONDER AANGIFTE

bron: NRC

De Belastingdienst zit tot over zijn oren in de problemen. De interne communicatie is gebrekkig en de automatisering hapert.

lees verder ›

De automobiel rijdt straks op eigen houtje

bron: NRC

Lasers en camera’s detecteren overstekende voetgangers en trappen op de rem. Ze zijn nog niet te koop. Fabrikanten willen geen verantwoordelijkheid voor eventuele botsingen.

lees verder ›

Het ontstaan van computers en internet

bron: Infonu

Voor ons is het heel normaal dat wij computers gebruiken en internet, maar er is een hele geschiedenis achter ons waarin dit niet zo was! Pas in de jaren 70 werd in Nederland de computer voor thuisgebruik geïntroduceerd. Voorlopers van de computer zi…

lees verder ›

Informatie- en communicatietechnologie (ICT)

bron: Infonu

ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie. Maar wat is dat nu eigenlijk? Iets met computers, wordt vaak gezegd. Maar voor veel mensen blijft ICT een vaag begrip. En dát terwijl we dagelijks met allerlei ICT-toepassingen van doen hebben.

lees verder ›

Computerpioniers: Het binaire talstelsel van Leibnitz

bron: Infonu

Het binaire talstelsel, dat door Gottfried Wilhelm Leibnitz werd ontwikkeld, is onmisbaar voor onze moderne computers. Het idee van het binaire getalsysteem berust uiteindelijk op twee waardes: 0 of 1. Die waardes kun je eventueel vervangen door 'nie…

lees verder ›