Bijles Wiskunde

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles Wiskunde

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wiskunde is een belangrijk maar vaak ook moeilijk vak op school. Als je het inzicht mist in de basisbegingselen is de rest ook al snel abacadabra en vergaat vaak het plezier in het vak. Wil je betere cijfers halen voor wiskunde dan is het handig om bijles te volgen, ondersteuning bij je huiswerk of samen trainen voor je aankomende examen. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor ondersteuning bij wiskunde, je bent zelf helemaal vrij om op een van de offertes in te gaan. Je kunt zowel offertes ontvangen van bijlesinstituten, vaak wat duurder, maar ook van studenten die een exacte studierichting hebben gekozen of mensen die wiskunde al veel in de praktijk gebruiken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles Wiskunde).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Marjan Bakker Zorg en Onderwijs
Ulftseweg 111
7064LD Silvolde
Tamaki Consulting
Rozenoord 133
1181MD Amstelveen
BijlesAcademie Utrecht
Burgemeester Reigerstraat 74
3581KW Utrecht
Holleman Educatie & Muziek
Caspar Houbenstraat 63
5018BP Tilburg
Rijksuniversiteit Groningen
Nijenborgh 4
9747AG Groningen
Drs. C.W. Peijster, Opleidingen & Adviezen
Elisabeth van Loonstraat 35
3271BB Mijnsheerenland
met Naomy
Tochtstraat 61
3036SG Rotterdam
RT-praktijk De leerlink
Dijkstraat 30
5161BV Sprang-Capelle

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Met een paar extra lessen loop je de leerachterstand niet in’

bron: NRC

Corona maakte ook op Nederlandse scholen de kansenongelijkheid zichtbaarder, al slaagde een aantal scholen er goed in om kinderen aan het werk te krijgen.

lees verder ›

Bijles wiskunde voor Kamerleden

bron: NRC

Rotterdam, 24 jan. Leden van de Tweede Kamer hebben vanmiddag bijles wiskunde gehad van studenten wiskunde, natuurkunde en informatica.

lees verder ›

Iedereen weer netjes opgevoed

bron: NRC

Meer dan de helft van de jonge kiezers stemde rechts van het midden: CDA, VVD of LPF. ,,Links lost de problemen niet op'', zegt Najim Mahdaoui.

lees verder ›

Donald Duck en Asterix & Obelix: vrouwen maken economie leuker

bron: de Volkskrant

Dertien jonge vrouwelijke economen willen met elkaar het traditionele, door mannen bepaalde economieonderwijs over een andere boeg gooien. 'Wij bereiken liever samen een doel.' Voor shopaholics is niets leuker dan winkelen. In 'shop till you drop' krijgen leerlingen van de havo- en vwo-opleidingen bij de economielessen virtueel 100 euro te besteden voor onlineaankopen. Als ze hun mandje vol hebben …

lees verder ›

Gemiddeld een zeven halen om over te gaan

bron: NRC

Het valt leerlingen niet aan te rekenen dat ze zesjes halen. Laat een gemiddelde zeven de norm worden, bepleiten Michiel Westenberg en Jan van Driel.

lees verder ›

Het wordt nog erger dan vorig jaar

bron: NRC

De examens in het voortgezet onderwijs zijn vandaag begonnen. Leerlingen mogen ontspannen ogen, zegt de conciërge, ze staan flink onder druk. De minister eist hogere cijfers. Terwijl het aantal geslaagden de laatste jaren toch al daalt. Nu minister Van Bijsterveld strengere eisen stelt om de zesjescultuur te bestrijden, stijgt de eindexamenstress. Bij de leerlingen en scholen. Examentrainers zien hun klandizie groeien.

lees verder ›

Vrouw met wiskundeknobbel?

bron: Infonu

Hoewel jaarlijks duizenden basisschool leerlingen doorstromen naar het voortgezet onderwijs kiezen maar bar weinig meisjes voor een bèta profiel en komen er nog minder terecht in het exacte onderwijs. Hoe kan het zo zijn dat vrouwen ondervertegenwoor…

lees verder ›

Onderwijs moet kansen openhouden, niet kinderen in laatjes proppen

bron: de Volkskrant

Stop met pushen, ouders! Houd eens op met stressen en dwingen om kinderen op het hoogste niveaus van het voortgezet onderwijs te krijgen, zei minister Arie Slob. 'Het vmbo is geen vergaarbak van kinderen die niet naar havo of vwo kunnen en dus maar naar het vmbo moeten', vindt Slob. Het vmbo is een prachtige opleiding! Op het eerste gezicht is het een sympathiek pleidooi. Het is akelig voor een ki …

lees verder ›

Sommigen krijgen hogere examencijfers

bron: NRC

De particuliere scholen liggen onder vuur. Ze geven leerlingen vaker hoge cijfers. Maar een leerling die in het ‘gewone’ onderwijs faalt, kan soms nergens anders terecht.

lees verder ›

In 30 uur bijgespijkerd

bron: NRC

Steeds meer scholieren willen bijles voor ze aan de eindexamens beginnen Daar springt de markt handig op in Veel externe bedrijven bieden vaak prijzige cursussen aan

lees verder ›

Wat is Havo? (hoger algemeen voorgezet onderwijs)

bron: Infonu

Je zit in groep 8 en maakt de Citotoets om erachter te komen op welk niveau jij thuis hoort. Als je op de basisschool zit, zit je in een klas met allemaal kinderen van verschillende niveaus, als je naar de middelbare school gaat verandert dat. Je kom…

lees verder ›

Dekker vergeet leerling met beperking

bron: de Volkskrant

Het is een goed plan van staatssecretaris Sander Dekker om scholieren meer maatwerk te bieden. 'Maar wrang is het wel', zegt eindexamenkandidaat Vincent Jurg. Door een beperking in het ruimtelijk inzicht, worstelt hij met wiskunde en vreest hij daardoor zijn diploma niet te halen. De Volkskrant meldde vorige week (Ten Eerste, 17 februari) dat staatssecretaris Sander Dekker van onderwijs vindt dat …

lees verder ›