Bijles Wiskunde

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles Wiskunde

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wiskunde is een belangrijk maar vaak ook moeilijk vak op school. Als je het inzicht mist in de basisbegingselen is de rest ook al snel abacadabra en vergaat vaak het plezier in het vak. Wil je betere cijfers halen voor wiskunde dan is het handig om bijles te volgen, ondersteuning bij je huiswerk of samen trainen voor je aankomende examen. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor ondersteuning bij wiskunde, je bent zelf helemaal vrij om op een van de offertes in te gaan. Je kunt zowel offertes ontvangen van bijlesinstituten, vaak wat duurder, maar ook van studenten die een exacte studierichting hebben gekozen of mensen die wiskunde al veel in de praktijk gebruiken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles Wiskunde).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bijlescentrum Aps Bussum
Meulenwiekelaan 45
1402TC Bussum
V.O.F. StudyMates
Prinsestraat 78-A
2513CE Den Haag
Studiebegeleiding Dols
Hagendorenweg 11
6436CR Amstenrade
Read from the Heart
Dordtsestraatweg 597
3075BB Rotterdam
Bijlesschool B.V.
De Genestetlaan 31
3723DN Bilthoven
Stuud!
Zandvoortselaan 71
2106CK Heemstede
Maatschap van Egmond & van der Woude H.O.S.V.
Langbos 30
7861BD Oosterhesselen
Assist
Beverlaan 8
5581EE Waalre

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Het Finse onderwijssysteem

bron: Infonu

Het Finse onderwijssysteem levert al jaren het beste resultaat van Europa. Het onderwijs in Finland behoort zelfs tot de top 5 van het beste onderwijs van de wereld. Dit terwijl de kinderen maar relatief weinig uren naar school hoeven en de kinderen…

lees verder ›

Elke school heeft nu zijn eigen concept

bron: NRC

Scholen lokken ouders en leerlingen met vernieuwing. Dat kan duurder zijn – en de werking van methodes staat niet altijd vast.

lees verder ›

Gemiddeld een zeven halen om over te gaan

bron: NRC

Het valt leerlingen niet aan te rekenen dat ze zesjes halen. Laat een gemiddelde zeven de norm worden, bepleiten Michiel Westenberg en Jan van Driel.

lees verder ›

Vraag een leerling niet om een breuk te vermenigvuldigen

bron: NRC

Leerlingen en studenten worden onderworpen aan allerlei toetsen. Toch daalde het niveau van het basis- en voortgezet onderwijs de afgelopen twintig jaar. Hoe kan dat?

lees verder ›

Waarom een eindexamenleerling zo lang in de piepzak laten zitten?

bron: de Volkskrant

De officiële uitslag komt pas vandaag, maar Samira van Otterloo weet al weken dat het er niet goed uitziet. De 15-jarige leerling behoort tot een klein groepje scholieren dat de examens al met hun leraren heeft besproken. Haar school, X11 media en vormgeving in Utrecht, besprak twee weken voor de uitslag de voorlopige resultaten met alle eindexamenkandidaten. Dat is bijzonder, want doorgaans krijg …

lees verder ›

Generaties

bron: de Volkskrant

Sylke Heijmans (9) Groep 6, Amsterdam 'In vriendenboekjes schrijf ik altijd dat ik later het allerliefst dierverzorger wil worden of een beroemde schaatser of voetballer. Ik weet niet zo goed of ik dat wel echt wil, maar dat zijn de dingen die ik nu heel leuk vind. Ik schrijf op dit moment ook een boek, schrijver worden lijkt me eigenlijk ook wel leuk. Omdat ik erg veel van dieren houd, wil ik lat …

lees verder ›

Het wordt nog erger dan vorig jaar

bron: NRC

De examens in het voortgezet onderwijs zijn vandaag begonnen. Leerlingen mogen ontspannen ogen, zegt de conciërge, ze staan flink onder druk. De minister eist hogere cijfers. Terwijl het aantal geslaagden de laatste jaren toch al daalt. Nu minister Van Bijsterveld strengere eisen stelt om de zesjescultuur te bestrijden, stijgt de eindexamenstress. Bij de leerlingen en scholen. Examentrainers zien hun klandizie groeien.

lees verder ›

Boekverslag 'Wees onzichtbaar' van Murat Isik

bron: Infonu

In Wees onzichtbaar word je meegezogen in de wereld van Metin. Metin verhuist met zijn ouders en zus begin jaren tachtig van Duitsland naar de Bijlmermeer. Op school wordt hij gepest en ook thuis is het niet veilig met een gewelddadige vader waardoor…

lees verder ›

Waarom toch die angst voor het vmbo?

bron: NRC

Deze week begonnen de praktijkexamens op het vmbo, een schoolsoort die ook na bijna twintig jaar niet de harten heeft veroverd. Waarom niet? Drie keer langs op een vmbo.

lees verder ›

De politieke opleving in Moskou begint onderop

bron: NRC

Het aantal onafhankelijke kandidaten dat meedoet aan de verkiezingen voor de deelraden van Moskou, zondag, is geëxplodeerd. Hoe komt dat?

lees verder ›

Waarom uw kind op school steeds slechter presteert

bron: de Volkskrant

Nederlandse scholieren rekenen, lezen en bewegen steeds slechter, zo blijkt uit onderzoek van de Onderwijsinspectie. Hoe dat komt, is niet duidelijk. Vijf mogelijke oorzaken en de bijbehorende oplossingen. Het is niet dat de leerlingen van wiskundeleraar Swier Garst de afgelopen 44 jaar dommer zijn geworden, of dat ze minder inzicht hebben in wiskundige vraagstukken. Toch valt het de 64-jarige doc …

lees verder ›

Bijles geven aan scholieren

bron: Infonu

Er zijn veel redenen te bedenken om bijles te willen geven aan scholieren. U wilt misschien graag uw kennis delen, helpt graag leerlingen of zoekt een extra bron van inkomsten. Tegelijkertijd neemt de vraag naar begeleiding buiten school toe. In dit…

lees verder ›