Bijles Wiskunde

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles Wiskunde

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wiskunde is een belangrijk maar vaak ook moeilijk vak op school. Als je het inzicht mist in de basisbegingselen is de rest ook al snel abacadabra en vergaat vaak het plezier in het vak. Wil je betere cijfers halen voor wiskunde dan is het handig om bijles te volgen, ondersteuning bij je huiswerk of samen trainen voor je aankomende examen. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor ondersteuning bij wiskunde, je bent zelf helemaal vrij om op een van de offertes in te gaan. Je kunt zowel offertes ontvangen van bijlesinstituten, vaak wat duurder, maar ook van studenten die een exacte studierichting hebben gekozen of mensen die wiskunde al veel in de praktijk gebruiken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles Wiskunde).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Help a Friend
Uilenstede 7-D
1183AA Amstelveen
De Haagse Uil
Raamweg 17
2596HL Den Haag
EFservice
Oude Vriezenveenseweg 70
7602AX Almelo
Doctorandus Tafel
Forum 6
3995ZH Houten
DeBijlesStudent
Spinozalaan 32
2273XC Voorburg
RT- praktijk Angela Ravensbergen
Neptunus 10
2353WL Leiderdorp
Education Jones
Solebaystraat 72-1
1055ZT Amsterdam
Leerplein Zwolle
Willemsvaart 16-A
8019AB Zwolle

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Rosiri (8): Wit leer

bron: NRC

Rosiri heeft bijles wiskunde maar haar gedachten dwalen af. Feuilleton van Iris Koppe over een modern kind van gescheiden ouders

lees verder ›

Waarom een eindexamenleerling zo lang in de piepzak laten zitten?

bron: de Volkskrant

De officiële uitslag komt pas vandaag, maar Samira van Otterloo weet al weken dat het er niet goed uitziet. De 15-jarige leerling behoort tot een klein groepje scholieren dat de examens al met hun leraren heeft besproken. Haar school, X11 media en vormgeving in Utrecht, besprak twee weken voor de uitslag de voorlopige resultaten met alle eindexamenkandidaten. Dat is bijzonder, want doorgaans krijg …

lees verder ›

Waarom toch die angst voor het vmbo?

bron: NRC

Deze week begonnen de praktijkexamens op het vmbo, een schoolsoort die ook na bijna twintig jaar niet de harten heeft veroverd. Waarom niet? Drie keer langs op een vmbo.

lees verder ›

Dekker vergeet leerling met beperking

bron: de Volkskrant

Het is een goed plan van staatssecretaris Sander Dekker om scholieren meer maatwerk te bieden. 'Maar wrang is het wel', zegt eindexamenkandidaat Vincent Jurg. Door een beperking in het ruimtelijk inzicht, worstelt hij met wiskunde en vreest hij daardoor zijn diploma niet te halen. De Volkskrant meldde vorige week (Ten Eerste, 17 februari) dat staatssecretaris Sander Dekker van onderwijs vindt dat …

lees verder ›

Zesjescultuur maakt plaats voor strijd om hoge cijfers - wat doet dat met jongeren?

bron: de Volkskrant

Plusklassen op de basisschool, overvolle gymnasia en speciale programma's voor superslimme studenten. De verfoeide zesjescultuur in het onderwijs heeft plaatsgemaakt voor een strijd om hoge cijfers. Maakt dat jongeren ziek van perfectionisme? Mijn 14-jarige nichtje twijfelt over haar profielkeuze. Ze houdt van talen en cultuur dus zou ze het liefst Cultuur en Maatschappij kiezen. Maar ze wil geen …

lees verder ›

Je móet het beter doen dan je ouders

bron: NRC

Een ‘model-minderheid’ krijgt weinig aandacht. Aziatische Nederlanders zijn zeer succesvol in het Nederlandse onderwijs, met dank aan de meegebrachte opvoedstijl.

lees verder ›

Vrouw met wiskundeknobbel?

bron: Infonu

Hoewel jaarlijks duizenden basisschool leerlingen doorstromen naar het voortgezet onderwijs kiezen maar bar weinig meisjes voor een bèta profiel en komen er nog minder terecht in het exacte onderwijs. Hoe kan het zo zijn dat vrouwen ondervertegenwoor…

lees verder ›

Iedereen weer netjes opgevoed

bron: NRC

Meer dan de helft van de jonge kiezers stemde rechts van het midden: CDA, VVD of LPF. ,,Links lost de problemen niet op'', zegt Najim Mahdaoui.

lees verder ›

Gemiddeld een zeven halen om over te gaan

bron: NRC

Het valt leerlingen niet aan te rekenen dat ze zesjes halen. Laat een gemiddelde zeven de norm worden, bepleiten Michiel Westenberg en Jan van Driel.

lees verder ›

Booleaanse algebra van George Boole

bron: Infonu

Het Booleaanse algebra wordt nog dagelijks onbewust gebruikt door vele surfers op het web. Door woorden te gebruiken als ‘en’, ‘of’ en ‘niet’ hebben wij al te maken met Booleaanse algebra, de theorie die bedacht werd door George Boole. Wie was hij, w…

lees verder ›

Hoe geef je het beste les aan achterstandsleerlingen?

bron: de Volkskrant

Is het op scholen met veel achterstandsleerlingen mogelijk om uitstekend onderwijs te geven? Ja, laat Londen zien. In vijftien jaar tijd zijn de prestaties er blijvend verbeterd. Of hij mijn bord mag opruimen? De jongen in de overvolle schoolkantine kijkt me vragend aan. Hij krijgt er punten voor, zoals hij ook punten krijgt voor goed gedrag in de klas en voor het opruimen van het schoolplein. Maa …

lees verder ›

Het Finse onderwijssysteem

bron: Infonu

Het Finse onderwijssysteem levert al jaren het beste resultaat van Europa. Het onderwijs in Finland behoort zelfs tot de top 5 van het beste onderwijs van de wereld. Dit terwijl de kinderen maar relatief weinig uren naar school hoeven en de kinderen…

lees verder ›