Elke school heeft nu zijn eigen concept
bron: NRC
Scholen lokken ouders en leerlingen met vernieuwing. Dat kan duurder zijn – en de werking van methodes staat niet altijd vast.
lees verder ›Vraag eenvoudig offertes aan
Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.
Wiskunde is een belangrijk maar vaak ook moeilijk vak op school. Als je het inzicht mist in de basisbegingselen is de rest ook al snel abacadabra en vergaat vaak het plezier in het vak. Wil je betere cijfers halen voor wiskunde dan is het handig om bijles te volgen, ondersteuning bij je huiswerk of samen trainen voor je aankomende examen. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen voor ondersteuning bij wiskunde, je bent zelf helemaal vrij om op een van de offertes in te gaan. Je kunt zowel offertes ontvangen van bijlesinstituten, vaak wat duurder, maar ook van studenten die een exacte studierichting hebben gekozen of mensen die wiskunde al veel in de praktijk gebruiken.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders
Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles Wiskunde).
De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.
Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.
bron: NRC
Scholen lokken ouders en leerlingen met vernieuwing. Dat kan duurder zijn – en de werking van methodes staat niet altijd vast.
lees verder ›bron: NRC
Een ‘model-minderheid’ krijgt weinig aandacht. Aziatische Nederlanders zijn zeer succesvol in het Nederlandse onderwijs, met dank aan de meegebrachte opvoedstijl.
lees verder ›bron: de Volkskrant
Op de Weekendschool in Utrecht ontdekken kinderen van 10 tot 14 uit achterstandswijken wat ze willen en kunnen. ‘Heel wat jongens van de straat blijken van lezen te houden.’.. ‘Hij kan, hij kan!’ Benyounes (10) staat te springen naast zijn stoel. Mag ik, mees?’ Rafik (10) is hem voor. ‘Nee man, die kan écht niet.’ Hij rent naar het bord, waar acht verschillende kartonnen figuren hangen. Hij grijpt …
lees verder ›bron: de Volkskrant
Wat is er beter dan een leraar die wat harder op tafel slaat? Er zijn ouders die ervan dromen: hun kind, ook de puber, fulltime onder de pannen. ’s Ochtends vroeg een klassikaal ontbijtje, ’s middags een warme lunch. Na schooltijd sport- en muziekclubjes, groepsgewijs museum- en bibliotheekbezoek of uitjes naar bos en strand. Bijles en huiswerkbegeleiding voor wie dat nodig heeft. Dit alles onder …
lees verder ›bron: NRC
De problemen in het reken- en wiskundeonderwijs kunnen we niet oplossen door terug te gaan naar simpelweg optellen en aftrekken, stelt Paul Drijvers.
lees verder ›bron: Infonu
Het Booleaanse algebra wordt nog dagelijks onbewust gebruikt door vele surfers op het web. Door woorden te gebruiken als en, of en niet hebben wij al te maken met Booleaanse algebra, de theorie die bedacht werd door George Boole. Wie was hij, w…
lees verder ›bron: NRC
Deze week begonnen de praktijkexamens op het vmbo, een schoolsoort die ook na bijna twintig jaar niet de harten heeft veroverd. Waarom niet? Drie keer langs op een vmbo.
lees verder ›bron: Infonu
Op het Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs komt 50 tot 60 % van de twaalfjarigen terecht. Wat houdt die opleiding in? Wat kunnen de leerlingen na hun eindexamen? Het VMBO is een heel brede opleiding met veel vakgebieden. Kinderen krijgen een ru…
lees verder ›bron: NRC
Waarom valt het kabinet havisten lastig met verplichte wiskundeles? De meesten hebben het nooit meer nodig, stelt Vincent de Haan.
lees verder ›bron: de Volkskrant
In het Zuid-Koreaanse New Songdo is de laatste technologie nauw verweven met het alledaagse leven, vaak zonder dat je het merkt. Maar het kunstmatige paradijs is omstreden. Een soort Almere is het, maar dan op zijn Aziatisch: Songdo, een groeikern met stedelijke ambities in de polder, bedoeld om de almaar uitdijende bevolking van de metropolitane regio Seoul - inmiddels ruim 23 miljoen inwoners - …
lees verder ›bron: de Volkskrant
Geschiedenisstudent Luuk Krijnen leert in een ‘educatieve minor’ van een jaar de vijf rollen die een leraar heeft. ‘Het blijkt dat ik het echt leuk vind.’.. Luuk Krijnen (20) uit Leiden is één van de 275 studenten die dit jaar voor het eerst een nieuwe route naar het leraarschap volgen. Hij studeert geschiedenis aan de Universiteit van Leiden én hij doet de ‘educatieve minor’: een verkorte leraren …
lees verder ›bron: de Volkskrant
Een Vakcollege is een vmbo en mbo ineen, met veel praktijkles. Een uitkomst voor leerlingen die moeite hebben met leren uit boeken. Er heerst opperste concentratie in het lokaal van het vmbo de Bossche Vakschool in Den Bosch. Drie meisjes, gehuld in witte schortjes met roze stiksels en boorden, zijn in de weer met krul- en stijltangen om het haar van hun twee klasgenootjes te modelleren. Het lokaa …
lees verder ›