Behangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Behangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Behangen is een secuur klusje, hoewel je dit natuurlijk zelf kan doen is het resultaat vaak veel beter wanneer een vakman uw behangklus uit voert. De tarieven voor het laten behangen (en evt. strippen van oud behang) zijn relatief laag. U kunt verschillende offertes van behangers bij u in de buurt vergelijken, geef daartoe op wat er precies moet gebeuren, hoe groot is het te behangen oppervlakte, zijn alle te behangen muren/wanden goed bereikbaar, etc.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Behangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

D. Brandsma voorheen S. Roebers en Zn.
Doelen 8
8325CD Vollenhove
klussenbedrijf spirit
Stortemelk 23
3844LJ Harderwijk
SGD Multiservice
Ymkershof 24
9298RW Kollumerzwaag
Klussenbedrijf R.O.W.
Stiemensvaart 88
2497ZG Den Haag
Intero Schilderwerken
Middenstraat 2
9451BN Rolde
Faber Schilderwerken
Waterviolier 43
8043JX Zwolle
Servicebedrijf Roman
Nieuwe Markt 24
6067CG Linne
Schilder D'eco
Tourslaan 20-E
5627KX Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Londens St. Pancras kan weer lachen

bron: NRC

St. Pancras was even het modernste hotel te wereld. Maar al snel was het verouderd en 76 jaar geleden ging het dicht. Na een verbouwing van 150 miljoen pond is het nu weer open. „Ik heb Londen het mooiste hotel ter wereld teruggegeven.”

lees verder ›

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Besparing op bouwkosten

bron: Infonu

Bouwen wordt alsmaar duurder en duurder. Er komt heel wat kijken bij het bouwen van een huis, maar als je wil is het perfect mogelijk om je eigen droomhuisje te bouwen. Hier volgen al wat enkele tips op het besparen van wat kosten wanneer je van plan…

lees verder ›

Museum verraadt in alles de idealen van de architect Berlage's Beurs is eindelijk voor het volk

bron: de Volkskrant

Berlage beschouwde zijn Beurs vooraleerst als een Gesammtkunstwerk, het begin van een nieuwe eeuw. 'Er valt niet meer aan te twijfelen', zei hij aan het eind van de vorige, 'de volgende eeuw zal een kunst méér hebben en wel deze kunst van en voor het volk, van en voor de... Van onze verslaggeverWillem EllenbroekAMSTERDAMEen vaste museumroute voert door een klein deel van het gebouw, maar wel het m …

lees verder ›

Btw verlaging bouw 2014

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Goed nieuws voor woningbezitters die hun huis willen opknappen, verbouwen of renoveren! Het lage btw-tarief  van 6% in plaats van 21% voor renovatie en verbouwen van je huis wordt verlengd.

Frankrijk ontdekt de musical

bron: NRC

Frankrijk was lang een moeilijk land voor musicals. Na De Leeuwenkoning was Sister Act in Parijs een succes. Allebei producties van Van den Ende.

lees verder ›

Verhuizen

bron: de Volkskrant

Theo en Elaine gingen verhuizen. Naar een eigen, nog te bouwen huis in Schotland – een droom moest uitkomen... De grote verbouwing, dagelijks op SBS6, volgde het stel. Hun geluk moest verrijzen op een heuvel, waar zij een kubuswoning lieten bouwen. Behangen met cederhouten spaanders, met louvredeuren, een ‘spectaculaire woonkamer’ en geluiddichte speelkamers voor de jongens. Het moest allemaal mil …

lees verder ›

Soorten stucwerk

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Soorten stucwerk: Stucwerk wordt steeds vaker toegepast in woningen.

Aalsmeer

bron: de Volkskrant

Joop van den Ende heeft zich in liefdadigheid teruggetrokken. Maar zijn bedrijven staan nog gewoon in Aalsmeer - een dorp dat het zonder hem ook wel redt.... De jongens zijn er leuk en rijden in open auto's door het dorp. Ze dragen strakke T-shirts en smalle zonnebrillen. En ze bellen, naast elkaar in de auto, terwijl ze de Marktstraat uitdraaien op weg terug naar Amsterdam. Niet zo verkeersveilig …

lees verder ›

Verschillende soorten behang

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›