Behangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Behangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Behangen is een secuur klusje, hoewel je dit natuurlijk zelf kan doen is het resultaat vaak veel beter wanneer een vakman uw behangklus uit voert. De tarieven voor het laten behangen (en evt. strippen van oud behang) zijn relatief laag. U kunt verschillende offertes van behangers bij u in de buurt vergelijken, geef daartoe op wat er precies moet gebeuren, hoe groot is het te behangen oppervlakte, zijn alle te behangen muren/wanden goed bereikbaar, etc.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Behangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

De Wit Schild.werk en dienstverlening
Vellerselaan 41
3772PP Barneveld
Trumpie Onderhoud
Zegge 3
1273AS Huizen
Schildersbedrijf Jaap Tol (Luns)
Leendert Spaanderlaan 51
1132BP Volendam
Schildersbedrijf Johan Sok
Jan Haarstraat 31
7926TB Kerkenveld
Schilderwerken van Middelaar B.V.
Bontepoort 3
3861MR Nijkerk
Broekhuijse Meesterschilders
Walstraat 7-c
6629AD Appeltern
Schilderwerken Walda
Jan Binneslaan 88
9231CC Surhuisterveen
Mark van Veldhoven Schilderwerken
Zandvis 2
5658BC Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Warm is het koelvak en glad de Chinees

bron: de Volkskrant

Schimmel in de koelcel. Die vuilnisbak mag gerust wat verder van het verse vlees. En het koelvers-schap blijkt te warm.... DE WINKELCHEF kijkt beteuterd op het bakje koelverse lasagne. Vijf graden, zegt u? Hij kiest openhartigheid als wapen. 'Ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, wij kijken van z'n leven niet op die etiketten. Zeven graden mag, denk je, zo gaat het altijd.'Keurmeester Jan ten Dij …

lees verder ›

Nu wonen er gewoon mensen in het huis uit Truman Capotes ‘In Cold Blood’

bron: NRC

Schrijver Auke Hulst bezoekt huizen die beroemd of berucht zijn. Omdat er een lugubere, viervoudige moord gepleegd is bijvoorbeeld.

lees verder ›

Taiwan in de rol van Bondsrepubliek

bron: de Volkskrant

Als Taiwan niet Taiwan was geworden, maar gewoon een stukje China was gebleven, zou het een eiland van rijstboeren zijn geweest.... EIGENLIJK bestaat Taiwan niet. Wil het ook niet bestaan. Wacht het land op die ene dag dat China weer één zal zijn, zoals er ook één Duitsland is gekomen, waarbij Taiwan zichzelf de rol van de Bondsrepubliek heeft toebedeeld. Intussen doen de 21 miljoen Taiwanezen er …

lees verder ›

Museum verraadt in alles de idealen van de architect Berlage's Beurs is eindelijk voor het volk

bron: de Volkskrant

Berlage beschouwde zijn Beurs vooraleerst als een Gesammtkunstwerk, het begin van een nieuwe eeuw. 'Er valt niet meer aan te twijfelen', zei hij aan het eind van de vorige, 'de volgende eeuw zal een kunst méér hebben en wel deze kunst van en voor het volk, van en voor de... Van onze verslaggeverWillem EllenbroekAMSTERDAMEen vaste museumroute voert door een klein deel van het gebouw, maar wel het m …

lees verder ›

Klus bewust keukenrenovatie

bron: Gamma

Als u uw keuken gaat renoveren kunt u door deze tips rekening houden met milieu, veiligheid en gezondheid.

lees verder ›

Glasweefselbehang aanbrengen

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Zelf stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Zelf stucen: Stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.