Behangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Behangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Behangen is een secuur klusje, hoewel je dit natuurlijk zelf kan doen is het resultaat vaak veel beter wanneer een vakman uw behangklus uit voert. De tarieven voor het laten behangen (en evt. strippen van oud behang) zijn relatief laag. U kunt verschillende offertes van behangers bij u in de buurt vergelijken, geef daartoe op wat er precies moet gebeuren, hoe groot is het te behangen oppervlakte, zijn alle te behangen muren/wanden goed bereikbaar, etc.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Behangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

TJS Klusservice
Irisstraat 15
2431XV Noorden
de Blije Behanger
De Roos 15
1611KD Bovenkarspel
Yi Jing Travel & Trading
Spechtlaan 167
2261BD Leidschendam
Schilders- en Afwerkingsbedrijf Baron
Jan van Galenstraat 100
3115JG Schiedam
van Amerongen Kwaliteitsschilders
Doesburgseweg 4-A
6986AB Angerlo
A-Tjak Schilderwerken
Wega 10
7904AV Hoogeveen
Selles-Schilderwerken
van Goghstraat 6
9403CK Assen
Schildersbedrijf Irise
Mouterwei 17
5551SC Valkenswaard

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hier buitelen alle Oranjes over je heen

bron: NRC

Vanaf maandag kun je twee maanden lang de Oranjezaal bewonderen in paleis Huis ten Bosch. Een bezoek aan de zaal is een historische sensatie.

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Frankrijk ontdekt de musical

bron: NRC

Frankrijk was lang een moeilijk land voor musicals. Na De Leeuwenkoning was Sister Act in Parijs een succes. Allebei producties van Van den Ende.

lees verder ›

Aalsmeer

bron: de Volkskrant

Joop van den Ende heeft zich in liefdadigheid teruggetrokken. Maar zijn bedrijven staan nog gewoon in Aalsmeer - een dorp dat het zonder hem ook wel redt.... De jongens zijn er leuk en rijden in open auto's door het dorp. Ze dragen strakke T-shirts en smalle zonnebrillen. En ze bellen, naast elkaar in de auto, terwijl ze de Marktstraat uitdraaien op weg terug naar Amsterdam. Niet zo verkeersveilig …

lees verder ›

Niemand wil zijn naam verbinden aan een suf depot

bron: de Volkskrant

Wetenschapsmuseum Boerhaave en boekenmuseum Meermanno willen zelf ook graag meer eigen inkomsten genereren. Maar dan moet staatssecretaris Zijlstra ze wel de kans geven. Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een museumdirecteur wiens prachtinstelling door staatssecretaris Halbe Zijlstra van Cultuur en Hoger Onderwijs momenteel stevig in de tang wordt genomen. Maar, zegt Dirk van Delft van Mu …

lees verder ›

Nu wonen er gewoon mensen in het huis uit Truman Capotes ‘In Cold Blood’

bron: NRC

Schrijver Auke Hulst bezoekt huizen die beroemd of berucht zijn. Omdat er een lugubere, viervoudige moord gepleegd is bijvoorbeeld.

lees verder ›

Rubens terug in het Rockoxhuis

bron: NRC

De schilderijen van de Antwerpse burgemeester Nicolaas Rockox raakten over de wereld verspreid. Nu is er even weer een volle 17de-eeuwse kunstkamer in het Rockoxhuis.

lees verder ›

Het vervloekte geboortedorp van Gabriel Garcia Márquez

bron: de Volkskrant

Groots zijn hun dromen en plannen. Bewoners en bestuurders in het geboortedorp van schrijver Gabriel García Márquez weten wel hoe ze toeristen moeten trekken. Toch blijven die weg uit het Colombiaanse Aracataca, dat model stond voor Macondo, het dorp in Honderd Jaar Eenzaamheid. Marjolein van de Water doolde er rond en ervoer hoe het in Colombia niet de praktische bezwaren en wetten zijn die tusse …

lees verder ›

Warm is het koelvak en glad de Chinees

bron: de Volkskrant

Schimmel in de koelcel. Die vuilnisbak mag gerust wat verder van het verse vlees. En het koelvers-schap blijkt te warm.... DE WINKELCHEF kijkt beteuterd op het bakje koelverse lasagne. Vijf graden, zegt u? Hij kiest openhartigheid als wapen. 'Ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, wij kijken van z'n leven niet op die etiketten. Zeven graden mag, denk je, zo gaat het altijd.'Keurmeester Jan ten Dij …

lees verder ›