Behangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Behangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Behangen is een secuur klusje, hoewel je dit natuurlijk zelf kan doen is het resultaat vaak veel beter wanneer een vakman uw behangklus uit voert. De tarieven voor het laten behangen (en evt. strippen van oud behang) zijn relatief laag. U kunt verschillende offertes van behangers bij u in de buurt vergelijken, geef daartoe op wat er precies moet gebeuren, hoe groot is het te behangen oppervlakte, zijn alle te behangen muren/wanden goed bereikbaar, etc.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Behangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Harould Klusjesman
Weefgetouw 12
7603WE Almelo
Jens Schilders- en Afwerk.bdr. Raamsdonksveer
Kasteellaan 33
4941XM Raamsdonksveer
Top Onderhoud
Jan Wapstraat 237
2523GH Den Haag
Peter van Alphen Vakschilder
Eikendreef 9
5707BN Helmond
Schilderwerken van de Pol
Bisschop Davidweg 14
3911CH Rhenen
Marry Vlaar-Asper
Barnsteen 10
1718DG Hoogwoud
Fraai schilderwerk; Gerco Ridderman
Jufferenpad 7
7942VZ Meppel
M.Pigmans Totaalonderhoud
Goirkestraat 81-05
5046GE Tilburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Verhuizen

bron: de Volkskrant

Theo en Elaine gingen verhuizen. Naar een eigen, nog te bouwen huis in Schotland – een droom moest uitkomen... De grote verbouwing, dagelijks op SBS6, volgde het stel. Hun geluk moest verrijzen op een heuvel, waar zij een kubuswoning lieten bouwen. Behangen met cederhouten spaanders, met louvredeuren, een ‘spectaculaire woonkamer’ en geluiddichte speelkamers voor de jongens. Het moest allemaal mil …

lees verder ›

In je eentje huren in de woontoren, dat is de toekomst

bron: NRC

De woningmarkt is extreem krap en dat wordt niet snel beter. Wat kunnen we eraan doen? Metropolen vormen, woontorens bouwen, fabriekshuizen kiezen.

lees verder ›

Niemand wil zijn naam verbinden aan een suf depot

bron: de Volkskrant

Wetenschapsmuseum Boerhaave en boekenmuseum Meermanno willen zelf ook graag meer eigen inkomsten genereren. Maar dan moet staatssecretaris Zijlstra ze wel de kans geven. Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een museumdirecteur wiens prachtinstelling door staatssecretaris Halbe Zijlstra van Cultuur en Hoger Onderwijs momenteel stevig in de tang wordt genomen. Maar, zegt Dirk van Delft van Mu …

lees verder ›

Nu wonen er gewoon mensen in het huis uit Truman Capotes ‘In Cold Blood’

bron: NRC

Schrijver Auke Hulst bezoekt huizen die beroemd of berucht zijn. Omdat er een lugubere, viervoudige moord gepleegd is bijvoorbeeld.

lees verder ›

Kloof tussen gewone man en grachtengordel uitgebuit in klus-tv

bron: de Volkskrant

Is het de Nederlandse samenleving in het klein? In het tv-programma House Rules Holland verbouwen stellen elkaars huis. Vanavond de finale: Amsterdam versus Geleen. De smaakverschillen zijn in elk geval groot. Of het nu over Zwarte Piet, vluchtelingen of de bezuinigingen in de kunsten gaat: in Nederland lijken sinds de opkomst van Pim Fortuyn twee bevolkingsgroepen lijnrecht tegenover elkaar te st …

lees verder ›

Londens St. Pancras kan weer lachen

bron: NRC

St. Pancras was even het modernste hotel te wereld. Maar al snel was het verouderd en 76 jaar geleden ging het dicht. Na een verbouwing van 150 miljoen pond is het nu weer open. „Ik heb Londen het mooiste hotel ter wereld teruggegeven.”

lees verder ›

Paleis Soestdijk

bron: de Volkskrant

Soestdijk, ontzield icoon Prinses Margriet herinnert zich er de lange gangen en het portret van Anna Paulowna. Paleis Soestdijk wordt geëerd in een flink fotoboek; Willem II in een nieuwe zelfstandige studie.Tot de mooiste foto's in het baksteen dikke Paleis Soestijk. Drie eeuwen huis van Oranje behoren die van Soestdijk tijdens een defilé op Koninginnedag. De allermooiste is ongetwijfeld de lucht …

lees verder ›

Al 25 jaar rijdt Erik Thuis naar grillroom Huzur: 'een gevoel van thuiskomen'

bron: de Volkskrant

In een nieuwe serie zoekt Gidi Heesakkers naar de gewoonten in het leven van alledag. Erik Thuis rijdt al 25 jaar 's nachts naar grillroom Huzur. Weinig mensen zullen bij 'tot rust komen' denken aan een Turkse snackbar waar de tv altijd aan staat. Maar 'huzur' betekent zoiets als innerlijke rust in het Turks, en het is toevallig precies wat Erik Thuis (43) hier te zoeken heeft. Vraag hem wat grill …

lees verder ›

Btw verlaging bouw 2014

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Goed nieuws voor woningbezitters die hun huis willen opknappen, verbouwen of renoveren! Het lage btw-tarief  van 6% in plaats van 21% voor renovatie en verbouwen van je huis wordt verlengd.

Ceci n’est pas un hipster

bron: NRC

Bewuster leven lijkt gekaapt door bebaarde hipsters // Maar wat is dan wél een goed antwoord op deze tijd?

lees verder ›