Behangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Behangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Behangen is een secuur klusje, hoewel je dit natuurlijk zelf kan doen is het resultaat vaak veel beter wanneer een vakman uw behangklus uit voert. De tarieven voor het laten behangen (en evt. strippen van oud behang) zijn relatief laag. U kunt verschillende offertes van behangers bij u in de buurt vergelijken, geef daartoe op wat er precies moet gebeuren, hoe groot is het te behangen oppervlakte, zijn alle te behangen muren/wanden goed bereikbaar, etc.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Behangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Marksmen Schilderwerken
Neptunusstraat 72
9742JP Groningen
Gertjan Schilderwerken
Willem Witsenlaan 3
6717JC Ede
Schilder Erwin
Spijkse Kweldijk 84
4211CX Spijk (gemeente Lingewaal Gelderland)
de Blije Behanger
De Roos 15
1611KD Bovenkarspel
J.M. Lemmers Klus
Oostoeverweg 28
1786PS Den helder
Horst Totaal Woningstoff. en Verhuizers V.O.F.
Ohmstraat 8
8013PZ Zwolle
Schildersbedrijf Van de Peppel
Gladiolenstraat 2
6707HW Wageningen
OSTI - 83 Bouw
Goeverneurlaan 475
2523CC Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Aalsmeer

bron: de Volkskrant

Joop van den Ende heeft zich in liefdadigheid teruggetrokken. Maar zijn bedrijven staan nog gewoon in Aalsmeer - een dorp dat het zonder hem ook wel redt.... De jongens zijn er leuk en rijden in open auto's door het dorp. Ze dragen strakke T-shirts en smalle zonnebrillen. En ze bellen, naast elkaar in de auto, terwijl ze de Marktstraat uitdraaien op weg terug naar Amsterdam. Niet zo verkeersveilig …

lees verder ›

Stopcontact en schakelaar aansluiten

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Verhuizen

bron: de Volkskrant

Theo en Elaine gingen verhuizen. Naar een eigen, nog te bouwen huis in Schotland – een droom moest uitkomen... De grote verbouwing, dagelijks op SBS6, volgde het stel. Hun geluk moest verrijzen op een heuvel, waar zij een kubuswoning lieten bouwen. Behangen met cederhouten spaanders, met louvredeuren, een ‘spectaculaire woonkamer’ en geluiddichte speelkamers voor de jongens. Het moest allemaal mil …

lees verder ›

Nu wonen er gewoon mensen in het huis uit Truman Capotes ‘In Cold Blood’

bron: NRC

Schrijver Auke Hulst bezoekt huizen die beroemd of berucht zijn. Omdat er een lugubere, viervoudige moord gepleegd is bijvoorbeeld.

lees verder ›

In je eentje huren in de woontoren, dat is de toekomst

bron: NRC

De woningmarkt is extreem krap en dat wordt niet snel beter. Wat kunnen we eraan doen? Metropolen vormen, woontorens bouwen, fabriekshuizen kiezen.

lees verder ›

Niemand wil zijn naam verbinden aan een suf depot

bron: de Volkskrant

Wetenschapsmuseum Boerhaave en boekenmuseum Meermanno willen zelf ook graag meer eigen inkomsten genereren. Maar dan moet staatssecretaris Zijlstra ze wel de kans geven. Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een museumdirecteur wiens prachtinstelling door staatssecretaris Halbe Zijlstra van Cultuur en Hoger Onderwijs momenteel stevig in de tang wordt genomen. Maar, zegt Dirk van Delft van Mu …

lees verder ›

Nu wonen er gewoon mensen in het huis uit Truman Capotes ‘In Cold Blood’

bron: NRC

Schrijver Auke Hulst bezoekt huizen die beroemd of berucht zijn. Omdat er een lugubere, viervoudige moord gepleegd is bijvoorbeeld.

lees verder ›

Soestdijk, ontzield icoon

bron: de Volkskrant

Prinses Margriet herinnert zich er de lange gangen en het portret van Anna Paulowna. Paleis Soestdijk wordt geëerd in een flink fotoboek; Willem II in een nieuwe zelfstandige studie.... Tot de mooiste foto’s in het baksteen dikke Paleis Soestijk. Drie eeuwen huis van Oranje behoren die van Soestdijk tijdens een defilé op Koninginnedag. De allermooiste is ongetwijfeld de luchtfoto uit 1964, waarop …

lees verder ›

Sportwereld onder, stadsplein boven

bron: NRC

Markante architectuur laten versmelten met de omgeving: bij het Vossius Gymnasium in Amsterdam-Zuid is dat gelukt.

lees verder ›