Trap renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Trap renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een trap renoveren kan je hal meteen een veel betere uitstraling geven, maar soms is een traprenovatie ook gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer de treden te glad of versleten zijn. Door uw oude traptreden te laten bekleden met hout, laminaat of vinyl, kunnen deze weer lange tijd mee. U kunt eenvoudig in contact komen met verschillende traprenovatie experts en offertes ontvangen om zo goedkoop mogelijk, maar natuurlijk wel zeer professioneel uw trap te laten renoveren.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Trap renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

TP-Panace B.V.
Roggelseweg 30
6081CT Haelen
Rodrigues Fernandes O.G. B.V.
Hoofdweg 328
3067GK Rotterdam
Thorbecke OVR onderhoud vastgoed renovatie
Thorbeckelaan 211
2564BK Den Haag
Oberon Bouw B.V.
Draaierweg 24
1032KS Amsterdam
M.C.B. Milieu & Techniek B.V.
Vaartveld 3
4704SE Roosendaal
Oud Timmerwerken
Zuider Boerenvaart 28
1601CD Enkhuizen
V.O.F. 'Bosmans metsel- en timmerwerken'
Marculphusstraat 2-b
6013RJ Hunsel
Trap-Unique
Ringbaan-Zuid 149
5021EB Tilburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Verzakte, authentiek Utrechtse wijk vreest sloop

bron: NRC

UTRECHT, 18 SEPT. Breed, de armen over elkaar, staat ze in de deuropening van haar huisje. De kozijnen steken schots en scheef in de verzakte gevel.

lees verder ›

Buigzaam als glas

bron: NRC

Mick Eekhouts ideale bouwmateriaal is `Zappi': glas met de mechanische eigenschappen van aluminium, transparant en sterk genoeg om constructief toe te passen in gebouwen.

lees verder ›

Duurzaam bouwen heeft eindelijk wind mee

bron: NRC

Het is een nieuwe ontwikkeling die eindelijk de wind mee heeft: duurzaam bouwen. Anders gezegd, in alle fasen van het bouwproces krijgt het milieu-aspect een vaste plaats.

lees verder ›

#binnenskamers: Dijsselbloem goochelt met budget van Ploumen

bron: de Volkskrant

#binnenskamers brengt u de scherpste observaties vanaf het Binnenhof, waargenomen en opgetekend door de verslaggevers van onze parlementaire redactie.

lees verder ›

Het doolhof van de democratie verbouw je niet zomaar

bron: NRC

Vier jaar geleden was het Binnenhof versleten. Lekkende daken, schimmel, onduidelijke kabels. Bijna een half miljard werd vrijgemaakt voor de renovatie.

lees verder ›

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Je huis renoveren!

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Steeds meer woningbezitters gaan hun eigen huis renoveren of hun eigen huis opknappen.

Een trotse woning of een vrijplaats

bron: NRC

Een uniek landhuis aan de rand van Amsterdam is gekraakt. Een zakenman wilde er gaan wonen. Maar hij deed er al een jaar niets mee, zeggen de krakers.

lees verder ›

De boer komt nog varkens tekort

bron: NRC

Maandag gaat het bedrijfsleven na aanvankelijke weigering met minister Van Aartsen praten over diens plannen om de varkensstapel in te krimpen.

lees verder ›

Het huis van de toekomst? Zo ziet het eruit

bron: NRC

Tijdens de Solar Decathlon Europe strijden studententeams al bouwend om de prijs voor de beste toekomstbestendige woning.

lees verder ›

Neem een kijkje in het vernieuwde Rijksmuseum

bron: NRC

Na tien jaar renoveren, restaureren en verbouwen heropent het Rijksmuseum op 13 april zijn deuren. Van Middeleeuwen tot Mondriaan; alles is weer te zien in een vernieuwd gebouw…

lees verder ›