Trap renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Trap renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een trap renoveren kan je hal meteen een veel betere uitstraling geven, maar soms is een traprenovatie ook gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer de treden te glad of versleten zijn. Door uw oude traptreden te laten bekleden met hout, laminaat of vinyl, kunnen deze weer lange tijd mee. U kunt eenvoudig in contact komen met verschillende traprenovatie experts en offertes ontvangen om zo goedkoop mogelijk, maar natuurlijk wel zeer professioneel uw trap te laten renoveren.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Trap renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Henfrie B.V.
Vrijewade 27
3439PB Nieuwegein
Vercon Trap- en Hekwerken B.V.
Panhuizerweg 8
4041CN Kesteren
Ton Wilders Renovatievoegwerken
Coehoornstraat 31
4611KP Bergen op Zoom
JS Keukenrenovatie
Overstag 3
1602CG Enkhuizen
Roelof Bakker Montage
De Finne 1
8501PA Joure
Bouwservice KaPe
Brandewyk 2-A
9233KK Boelenslaan
Jeroen Kuijpers Badkamerrenovatie
Hazeleger 170
5431HR Cuijk
Eetcafé Het Witte Paard
Hoofdstraat 217
9828PB Oostwold (gemeente Leek Groningen)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Welke verf moet ik gebruiken?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Welke verf wanneer gebruiken? Wanneer je je huis gaat opknappen, verbouwen of renoveren moet er meestal geschilderd worden.

Portas, de renovatiespecialist bij uitstek

bron: Infonu

Portas is de renovatiespecialist nr.1 in Europa als het gaat om renovaties op het gebied van (voor)deuren, keukens, trappen, plafonds en kastsystemen. De basis van het geheel blijft behouden en het minder mooie of gedateerde materiaal wordt vervangen…

lees verder ›

Open trap

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je bent aan het verbouwen en moet binnenkort de keus gaan maken wat voor soort trap het gaat worden.

Huis verbouwen stappenplan: Stap voor stap renoveren!

bron: Infonu

Wil je je huis verbouwen maar kun je het je eigenlijk niet veroorloven? Of kun je een verbouwing niet goed overzien? De beste manier om je huis grondig te renoveren is door te kiezen voor een verbouwing in fasen. Want je kunt natuurlijk ook stap voor…

lees verder ›

Verbouwen, renoveren en opknappen!

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je bent hier op het juiste adres voor: uitgebreide klustips, woontrends en inzicht in de kosten van een verbouwing of klus.

AXA: Verschillende kredieten voor renoveren/verbouwen (BE)

bron: Infonu

Aan renoveren of verbouwen hangt vaak een serieus prijskaartje. Hiervoor kan je een lening afsluiten, een renovatielening. Axa biedt drie soorten renovatieleningen.

lees verder ›

Wat kost een traprenovatie?

bron: Infonu

Een traprenovatie kunt u uit laten voeren om de trap de uitstraling te geven dat bij uw huis past. Door een renovatie kunt u een trap een volledig nieuwe uitstraling geven.

lees verder ›

Terug naar de Flat

bron: NRC

Hoe gaat het deze onzekere herfst met de mensen die wonen en werken in de L-flat, de sociale huurkolos in Zeist? Tekst Ingmar Vriesema Foto’s Daniël Niessen

lees verder ›

Traprenovatie of kopen we een nieuwe trap

bron: Infonu

In Nederland zijn de trappen in woonhuizen vaak erg smal en stijl. Het lijkt alsof er aan dit onderdeel van het huis weinig aandacht wordt besteed bij de bouw. Ook de gang is dikwijls smal en de overloop biedt weinig mogelijkheden om deze leuk aan te…

lees verder ›

Huis verbouwen kosten: Wat kost verbouwen of renoveren?

bron: Infonu

Wanneer je een huis wilt kopen, waaraan nogal wat moet gebeuren kun je je afvragen of de kosten voor een verbouwing of renovatie wel opwegen tegen een relatief lage vraagprijs. Ook kan het zijn dat je erover denkt om jouw eigen huis ingrijpend te ver…

lees verder ›