Trap renoveren

Vraag eenvoudig offertes aan

Trap renoveren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een trap renoveren kan je hal meteen een veel betere uitstraling geven, maar soms is een traprenovatie ook gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer de treden te glad of versleten zijn. Door uw oude traptreden te laten bekleden met hout, laminaat of vinyl, kunnen deze weer lange tijd mee. U kunt eenvoudig in contact komen met verschillende traprenovatie experts en offertes ontvangen om zo goedkoop mogelijk, maar natuurlijk wel zeer professioneel uw trap te laten renoveren.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Trap renoveren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klussenbedrijf Arjan Bakker
Elsbroekerlaan 44
2182TD Hillegom
De Zonweerder
Hulswitweg 22
2031BG Haarlem
WS Kwaliteitsbouw
Rijnstraat 21
5626AK Eindhoven
Aannemersbedrijf J. Lok
Ganzenplantsoen 5
2496LA Den Haag
H. Timmerman Straat- en Grondwerkzaamheden
Hoofdweg 13-A
8537SB Echten (Friesland)
Joost van C
Hendrick van Avercampweg 47
1191EX Ouderkerk aan De Amstel
Zen Housing Solutions
De Leeuw van Vlaanderenstraat 18-E
1061CS Amsterdam
ARTISTUC
Eikakkerhoeven 51
5242KK Rosmalen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Londens St. Pancras kan weer lachen

bron: NRC

St. Pancras was even het modernste hotel te wereld. Maar al snel was het verouderd en 76 jaar geleden ging het dicht. Na een verbouwing van 150 miljoen pond is het nu weer open. „Ik heb Londen het mooiste hotel ter wereld teruggegeven.”

lees verder ›

Een liefdevolle omarming, geen wurgende greep; Architect Abel Cahen over zijn Van Abbemuseum

bron: NRC

“Het is verreweg het beste dat ik ooit heb ontworpen”, zegt Abel Cahen over zijn verticale verbouwing van het Van Abbe-museum, die niet zal plaatsvinden. Het Eindhovense college van B en W heeft zich onlangs neergelegd bij het bezwaar dat het exterieur van het bestaande museum er teveel door werd aangetast. Cahen is nu begonnen aan een nieuw ontwerp. “Natuurlijk heb ik mij afgevraagd of ik er niet een streep onder moest zetten, maar dan moet ik met het vak ophouden.”

lees verder ›

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

De verbouwing

bron: NRC

Rosa, maker van tentoonstellingen en publiciste, woont al twintig jaar aan een mooie laan in Amsterdam Oud-Zuid. Rosa, niet haar echte naam, was er twintig jaar gelukkig, tot het pand in oktober 2005 werd gekocht door nieuwe eigenaars. Ze wilden het pand gaan verbouwen en maakten haar snel duidelijk dat ze Rosa weg wilden hebben.

lees verder ›

#binnenskamers: Dijsselbloem goochelt met budget van Ploumen

bron: de Volkskrant

#binnenskamers brengt u de scherpste observaties vanaf het Binnenhof, waargenomen en opgetekend door de verslaggevers van onze parlementaire redactie.

lees verder ›