Glasschade herstellen

Vraag eenvoudig offertes aan

Glasschade herstellen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u glasschade dan wilt u dat dit snel verholpen wordt door een glaszetter uit de buurt. Niks vervelender dan wanneer er per ongeluk een ruit gesneuveld is. U kunt u hier offertes aanvragen om uw glasschade snel en vakkundig te laten verhelpen. Vaak wordt gelukkig de glasschade door de verzekeraar vergoed. Ervaren glaszetters sturen u een offerte of nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Glasschade herstellen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Belgas B.V.
Krommedijk 78
3312CH Dordrecht
Van Hunnik Zevenaar B.V.
James Wattstraat 10
6902PR Zevenaar
Kisters Beheer B.V.
Buterswal 7
5512BC Vessem
MSC Vestiging Coevorden
De Mars 19
7742PT Coevorden
Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V.
Harderwijkerweg 154
3852AH Ermelo
Velgherstel Nederland B.V.
Westhavenweg 63-E
1042AL Amsterdam
Krijbolder osteopathie
Prinses Mariannelaan 184
2275BM Voorburg
Auto Van Dijk
Veerpolder 11
2361KX Warmond

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

'We waggelen het toneel op'

bron: NRC

Philip Freriks (1944) is journalist en presentator van het NOS-journaal. De komende maanden acteert hij bij Het Zuidelijk Toneel. Hij is getrouwd met Lili en vader van een zoon.

lees verder ›

Vereniging bestrijdt amateurisme in restauratie; Herstellen met een keurmerk

bron: NRC

Tot voor kort mengden beunhazen zich onopgemerkt tussen de professionele restauratoren van kunst en antiek, met soms rampzalige gevolgen voor het cultureel erfgoed.

lees verder ›

Glasschade en glasproblemen: van krassen tot ramen vervangen

bron: Infonu

Het glas van ramen blijft niet altijd als een volmaakte spiegel. Glasschade zoals krassen op het glas, thermische breuken, of lekke ramen moeten opgelost worden. Andere glasproblemen zijn glasschade door gevelwater (glas-etsing), condens aan binnenka…

lees verder ›

Van drinken krijg je geen bolleboos

bron: NRC

Hersenbeschadiging bij baby’s van drinkende moeders herstelt zich nooit meer.FAS-kinderen zijn niet slim en kunnen niet onthouden wat wel en wat niet mag.

lees verder ›

Eerst dronken, dan weer burgemeester

bron: NRC

Jean Paul Gebben (VVD) was burgemeester in Renkum, dronk te veel, vertrok, en start nu als burgervader van Losser. „Hij past in het profiel.”

lees verder ›

Een monument kopen als eigen huis

bron: Infonu

Het kopen van een monument heeft voordelen en nadelen. Naast de schoonheid van het huis is een bijkomend voordeel dat het onderhouden van het huis fiscaal gunstig kan worden uitgevoerd. Een nadeel is dat u gehouden bent aan strenge bouwvoorschriften…

lees verder ›

Dit staat in de verkiezingsprogramma’s van de formerende partijen

bron: NRC

De NRC Formatiewijzer biedt snel inzicht in de plannen van de partijen die op dit moment praten over de vorming van een nieuw kabinet. Wat zijn de raakvlakken? Wat de kloven?

lees verder ›

Strijd om een verzakt pand in Amsterdam: deze huurders willen hun huis niet opgeven

bron: NRC

De gemeente Amsterdam laat enkele huurpanden sluiten wegens instortingsgevaar. Was het overmacht, zoals de eigenaar zegt, of moedwillige verwaarlozing?

lees verder ›

De bevingskamer voor al uw Groningse gasschade

bron: NRC

De rechtbank Noord-Nederland is begonnen met een aardbevingskamer, voor schade door gaswinning. De minister ziet liever een geschillencommissie.

lees verder ›

Een onthullende spray laat elke loodverontreiniging felgroen oplichten

bron: NRC

Een simpele spraytest toont gevoelig en onmiddellijk aan of een voorwerp vervuild is met lood. De vinding is een bijvangst uit het onderzoek naar loodvrije leds en zonnepanelen.

lees verder ›

Onherstelbaar beschadigd in vruchtwater met alcohol

bron: NRC

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap heeft vanaf het prilste stadium een nadelig effect op de vrucht. Het foetaal alcohol syndroom leidt tot fysieke en sociale problemen.

lees verder ›

Herstel van een ideaal; Het Haags Gemeentemuseum 'archeologisch' gerestaureerd

bron: NRC

De restauratie van het Haags Gemeentemuseum is bijna voltooid. “Het lijkt wel of Berlage's laatste ontwerp uit 1935 net gebouwd is.”

lees verder ›