Dubbel glas plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dubbel glas plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Dubbel glas voorkomt dat u er veel koude van (of op warme dagen warmte) van buiten naar binnen afgestraald wordt. Er zijn verschillende klassen dubbel glas, in oplopende mate van isolatie, HR, HR+, HR++ en HR+++. Beter isolerend glas (met een lage U-waarde) is vaak duurder in aanschaf maar verdient zich vrij snel weer terug door een besparing op de energierekening, zo kan HR+++ glas u  wel 280 euro per jaar schelen op uw gasrekening. Het vergelijken van offertes voor het plaatsen van dubbel glas loont zeker omdat de tarieven van glaszetters uiteen lopen. Bij het vergelijken van de offertes voor dubbel glas moet u alert zijn op een aantal zaken, zoals extra kosten voor het transport van het glas, de levertijd, de verwijderingsbijdrage en natuurlijk hoe lang uw garantie geldt op het dubbel glas en de plaatsing daar van.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dubbel glas plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Glashandel Spitters V.O.F.
Smederijstraat 9
5111PT Baarle-Nassau
R. Arojan
Schubertstraat 3
8031ZC Zwolle
Schults Schilders B.V.
Deltastraat 4
4301RC Zierikzee
Stolker Interieur & Onderhoud
Vedergraslaan 21
3452CP Vleuten
Van der Ham Schilderwerken B.V.
Wijkerstraatweg 88-A
1951EJ Velsen-Noord
Glasbedrijf H. van Waesberghe
Hogeweg 11
4561RN Hulst
Glasmontage Brabant B.V.
Hoppenkuil 13
5626DD Eindhoven
Dzevat Lalicic Balkan - Restaurant Joegoslavie
Koperstraat 16
6291AJ Vaals

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2021 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2021. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2021 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2020 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2020. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2020 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›

'Van energieslurpend naar energieleverend'

bron: de Volkskrant

Utrecht gaat de energieverspillers aanpakken, zegt gedeputeerde De Jong... Je elektrische auto ’s avonds inpluggen in je energieleverende huis. Dat is het toekomstbeeld van de Utrechtse gedeputeerde Wouter de Jong (ChristenUnie), die zichtbaar meer houdt van weidse vergezichten dan van gepolder en praktische bezwaren. De provincie Utrecht moet het voortouw nemen op het gebied van duurzaamheid, vi …

lees verder ›

Dakkapel subsidie 2015

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Subsidie voor een dakkapel plaatsen is nog steeds beschikbaar in het jaar 2015.

Een nieuwe jas voor het rijtjeshuis

bron: NRC

In anderhalve week kan een tochtig huis uit de jaren vijftig worden omgetoverd tot een behaaglijke woning zonder energiekosten.

lees verder ›

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2018 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2018. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2018 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›

De hele straat kan meedoen

bron: NRC

De serie Het ideale energiegewicht geeft tips en trucs om energie te besparen.Vandaag: afvallen bij de cv of toch maar hout gaan sprokkelen?

lees verder ›

Ze stelden absurde eisen

bron: NRC

Een huiseigenaar van een studentenhuis kocht de bewoners uit na een conflict. „De bewoners belden op de gekste tijden voor reparaties en bouwden een enorme huurachterstand op.”

lees verder ›

De warmtepomp brengt grote groepen in financiële problemen

bron: NRC

Verplicht de cv-ketel vervangen door de warmtepomp? Er staat ons een maatschappelijke ramp te wachten, waarschuwt Max Potter.

lees verder ›

Duwen en trekken voor klompen en kaasjes – hoe het toerisme op de Zaanse Schans uit de hand liep

bron: NRC

Het buurtje de Zaanse Schans – géén openluchtmuseum – werd precorona overlopen door toeristen. Niemand wil dat nu meer, maar ieders belangen zijn groot.

lees verder ›

Vrouwen moeten Catshuis veroveren

bron: NRC

Anna de Waal werd 50 jaar geleden als eerste vrouwelijke bewindspersoon aangesteld. Sindsdien zijn vrouwen mondjesmaat uitgenodigd deel uit te maken van het landsbestuur.

lees verder ›

Openslaande deuren

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Openslaande deuren of een schuifpui zijn een ideale manier om meer licht en sfeer in de huiskamer te creëren.