Shutters maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Shutters maken

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Shutters of binnenluiken geven een authentiek rustiek uiterlijk aan uw huis. Shutters zijn op maat te maken voor vrijwel ieder raam en verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals pvc, aluminium of, heel gangbaar, wit teakhout. Wilt u offertes ontvangen om shutters op maat te leveren voor uw woning en evt. ook voor het plaatsen van de shutters door een vakman, geef dan de details op voor uw woning en we sturen u meerdere offertes voor het op maat maken en/of plaatsen van shutters.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Shutters maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

BenkStudio
Lampenistenstraat 41
1019TK Amsterdam
Meubels Maken Mooi
Koepoortstraat 28
2612HT Delft
NT webdesign
Grote Stern 2
3181SX Rozenburg (Zuid-Holland)
The Brahms
Gasthuisstraat 3
4001BD Tiel
Van der Hoeven Muziekproducties
Zoetendaal 31
6662XG Elst (Gelderland)
Communitykids
Abraham Kuyperplein 2
1067DE Amsterdam
1st Media Facilities
Burg Kronenburgln 3-A
6942AH Didam
RGL Music and Artworks
Koning Markweg 1
5625EX Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Interieurtrends

bron: Infonu

Interieurtrends voor je op een rij! Wil je mee doen met de trends of geef je er een eigen draai aan!? Wat is op dit moment de trend en hoe zou je je eigen draai er aan kunnen geven?

lees verder ›

Ik ben zelf dat angstige kind

bron: NRC

Martin Scorsese waagt zich met Hugo aan een familiefilm. Het is een ode aan de Franse filmpionier Georges Méliès

lees verder ›

Het geloof in handschoenen; Theatermaker Marlies Heuer over misverstand en binnenpraat

bron: NRC

Praten en iets zeggen zijn ver van elkaar verwijderd, vindt Marlies Heuer. Daarom houdt ze zo van de romans van Natalia Ginzburg en Nathalie Sarraute, die ze voor toneel bewerkte…

lees verder ›

Wit in het interieur

bron: Infonu

Wit is tijdloos, maar wit is ook een tijdje minder in beeld geweest. Echter, met de komst van de lente lijkt het weer te mogen. Soms gedurfd en soms heel traditioneel, al naar gelang de smaak van de bewoner(s).

lees verder ›

Inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis

bron: Infonu

Wil jij de inrichting van je huis volledig aanpassen? Dan kun je inspiratie opdoen op veel verschillende manieren. Maak bijvoorbeeld gebruik van tijdschriften, bekijk speciale woonprogramma's of ga reizen. Welke tips zijn er allemaal om jouw perfecte…

lees verder ›

Te grote overzichtstentoonstelling van pionier Henri Le Fauconnier; Verwrongen Braques en Kandinsky's

bron: NRC

Tentoonstelling: Henri Le Fauconnier (1881-1945), schilderijen, aquarellen, tekeningen. Verweyhal, Grote Markt, Haarlem, t/m 2 jan. Catalogus ƒ 39,50.

lees verder ›

7 redenen om thuis te blijven

bron: NRC

1 filmSignsM. Night Shyamalan (VS, 2002) Canvas, 21.25-23.10u.Dominee Graham Hess (Mell Gibson) is na de dood van zijn vrouw van zijn geloof gevallen en heeft zich met zijn…

lees verder ›

Wilde salade en rolletjes ijs: amateurkoks op les

bron: NRC

Echt lekkere, mooi uitziende gerechten maken leer je niet van tv-koks.nrc.next ging naar Limburg voor een korte cursus in restaurant Vanille.

lees verder ›

Je huis anders inrichten

bron: Infonu

Iedereen heeft wel eens het idee om z'n huis anders in te willen richten. Maar vaak komt het er niet van omdat er of geen tijd voor is of er is er gewoonweg geen geld voor. Maar je huis net even wat anders maken hoeft helemaal niet zo veel tijd en ge…

lees verder ›

Frans Halsmuseum jubileert met parade van parmantige schutters

bron: NRC

Door MARIANNE VERMEIJDENIn de Sint Bavokerk in Haarlem is vandaag in bijzijn van Prinses Juliana de officiële opening verricht van de jubileum-tentoonstelling 'Schutters in…

lees verder ›

Misdaadmanifest

bron: NRC

Vier jaar was Ray Carney op het rechte pad. Toen vroeg zijn dochter hem om kaartjes voor The Jackson 5.

lees verder ›

Opa had zo zijn eigen zorgen

bron: NRC

ONS VER VOERMIDDEL 50 JAAR GELEDENHET is niet de bedoeling, hier een historisch overzicht te geven, waarin gezegd wordt, in welke jaren de RAI vroeger…enz. J.

lees verder ›