Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Hendry Degen Schilderwerken
Peter Meistersstraat 19
7037AE Beek (Gelderland)
Spuitbedrijf Van de Ridder
Tros 2
3421KR Oudewater
Schildersbedrijf Janus Hendriks
Van Ghentlaan 128
1215ST Hilversum
D. Bleijendaal
Klapweide 19
1902TC Castricum
Schildersbedrijf Evert
Boeijer 26
1132GR Volendam
V.O.F. Schildersbedrijf Hendrixen
Spoorstraat 34
7091ZV Dinxperlo
Schildersbedrijf Henk de Schilder
Lange Griendsweer 55
3371CE Hardinxveld-Giessendam
Glasservice Mario Claassen
Zeelandhof 14
5709EL Helmond

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Pool wil geen creatieve therapie en vindt zichzelf niet verslaafd

bron: NRC

Hoe verplicht is afkicken voor een gedetineerde in een ISD-inrichting? Sebastian vindt het maar onzin.

lees verder ›

Verbeeld de toekomst van de krant

bron: NRC

NRC schrijft een jubileumprijsvraag uit: maak van de krant een kunstwerk. Tal van kunstenaars gingen u voor, doe vooral wat inspiratie op.

lees verder ›

UWV: voor het eerst ‘zeer krappe’ arbeidsmarkt

bron: NRC

Het is moeilijker dan ooit tevoren voor werkgevers in Nederland om personeel te vinden. De graadmeter voor krapte op de arbeidsmarkt van uitkeringsinstantie UWV ging in het…

lees verder ›

Roze rotsen met een hoedje van sneeuw

bron: NRC

De Alpen, dat is bergen, bos, een rivier, een waterval. Het valt niet te verbeteren, zou je denken, niks meer aan doen.

lees verder ›

Stucwerk herstellen

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf scheuren en beschadigingen in het stucwerk kunt herstellen of repareren.

lees verder ›

Zelfs in dit gemoedelijke wandelprogramma is de oorlog nooit ver weg

bron: NRC

Op zijn wandeltochten in Dwars door de Lage Landen treft programmamaker Arnout Hauben telkens mensen die heel kort een tragisch levensverhaal neerzetten.

lees verder ›

Sloop je het gebouw, dan vaag je ook de kunst weg

bron: NRC

Veel kunst uit de wederopbouwperiode gaat verloren omdat de gebouwen waarvan zij onderdeel is, worden gesloopt.

lees verder ›

Werken vanuit een tiny house

bron: De Ingenieur

De Ingenieur belicht iedere maand een bijzondere werkplek. Deze keer: een bijzondere thuiswerkplek! Een gevel van resthout, een composttoilet en maar weinig leefruimte. Peter Melis, die zich professioneel al jaren bezighoudt met de energietransitie, voegde de daad bij het woord en bouwde zijn

lees verder ›

Maak beleid voor de schone kunsten en niet voor politieke kunstagenda’s

bron: NRC

Kunstenaar en dichter Michael Tedja stoort zich eraan dat in het cultuurbeleid zwarte kunstenaars worden gereduceerd tot waar ze via bloedlijnen vandaan komen in plaats van op…

lees verder ›

Kunst in het Oude Egypte

bron: Infonu

De cultuur van het Oude Egypte is doordronken met verschillende kunstzinnige hoogstandjes. De tempels werden rijkelijk versierd met diverse taferelen die over het algemeen een diepere, symbolische betekenis hadden. Ook de schilder- en beeldhouwkunst…

lees verder ›

Deze Amerikaanse schilder liep op de cinema vooruit

bron: NRC

Hij is een van de grote namen in de Amerikaanse schilderkunst, maar Winslow Homers werk is zelden aan onze kant van de Atlantische Oceaan te zien.

lees verder ›

Wat ging er mis met de Luchtsingel in Rotterdam?

bron: NRC

De Luchtsingel, de knalgele loopbrug in Rotterdam die stadsdelen moest verbinden, is door houtrot en verzakkingen niet meer veilig.

lees verder ›