Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Martin Woerdman Schilder-, Behang- en Afwerkingsbedrijf
Valkenweg 113
7331HG Apeldoorn
A1 Schilderwerken
Neptunus 61
7122XT Aalten
SRS Schilderwerken
Blikslager 6
7141PE Groenlo
D & S Schilderwerken
Beresteinlaan 96
2542KC Den Haag
'Idee' Interieur & Exterieur
Rhoonsestraat 7
3114PN Schiedam
Opheij Schilders en Decorateurs
Kapellerlaan 151
6045AC Roermond
WA van der Welle
Notenlaan 12
3247GH Dirksland
Wibi Schilder & Spuitwerk
Thijssestraat 511
2521ZK Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Scholen, met ‘omdenken’ alleen komt leerling er niet

bron: NRC

Scholen willen creativiteit doceren, maar die bestaat niet ‘los’ en vloeit voort uit kennis, oefening en volharding, schrijft Tjip de Jong .

lees verder ›

Jacob Jolij: ‘Het gaat mij om wat ons tot mens maakt’

bron: NRC

Jacob Jolij, cognitief psycholoog, denkt dat de bewering ‘Wij zijn ons brein’ niet vol te houden is. „Je kunt wel zeggen ‘bewustzijn is een hersenproces’ maar er is nog niemand…

lees verder ›

Dozen, dozen en nóg meer dozen

bron: NRC

In de nieuwe economie sinds corona speelt pakketbezorging een nog grotere rol dan het de laatste jaren toch al deed. Dozen, dozen, dozen.

lees verder ›

Hoe we meer mensen kerken laten bewonderen? Gewoon, door ze 'musea' te noemen

bron: de Volkskrant

Een simpele vraag ligt ten grondslag aan de wording van het Grootste Museum van Nederland: waarom gaan Hollanders op vakantie wél maar thuis nooit een gebedshuis binnen? Kerken, groot en klein, verenigt u! Het best bewaarde geheim van Nederland bevindt zich ten zuidoosten van Nijmegen. Neem de Profetenlaan en sla af ter hoogte van de Romeinse Herberg ('Waar U de Hemelse Koek naar authentiek recept …

lees verder ›

Een nostalgische droom

bron: NRC

De Schotse ‘Boys’, 19de-eeuwse schilders, schilderden in industrieel Glasgow idyllische tafereeltjes. Er zijn ook enkele knotsgekke schilderijen te zien in Assen.

lees verder ›

Harry Rutten: ‘Je wil dat het verschil maakt wat je doet’

bron: NRC

Harry Rutten (79) begon vier jaar geleden een museum in Antwerpen. Er hangt grafische kunst die hij zijn leven lang verzamelde.

lees verder ›

Hoofd schilderen en decoratie: ‘Het best bewaarde geheim van decorbouw: piepschuim’

bron: NRC

Het decoratelier heeft wel iets weg van een hippe kunstgalerie: een ratjetoe aan objecten in een grote, industriële hal.

lees verder ›

Goedkope schilder

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op zoek naar een goedkope schilder? Hier ben je op het juiste adres! Al veel mensen hebben via ons al kunnen besparen op het schilderwerk van hun huis.  Een goedkope schilder vinden is via ons vrij simpel.

Dordrecht, vier écht feest!

bron: NRC

Dordrecht viert dit jaar zijn 800ste verjaardag. Dat is het verkeerde jaar, en de herdenking wordt lang niet groots genoeg aangepakt, vindt Frank van Dijl .

lees verder ›

Zelf behangen

bron: Klusidee

Een goede voorbereiding is voor het behangen noodzakelijk.

lees verder ›

Moderne scanner licht museumschatten door

bron: De Ingenieur

indringend aan. Welkom in het Ateliergebouw, vlak naast het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze ruimte staat vol met de prachtigste schilderijen; elders zijn hele zalen gevuld met houten meubelen, metalen beelden, eeuwenoud textiel en tekeningen en prenten. Al deze kunstschatten staan er echter niet

lees verder ›

Zwart blad van windturbine vergroot zichtbaarheid

bron: De Ingenieur

van het Norwegian Institute for Nature Research bedachten een relatief simpele methode om het aantal dode vogels te verlagen. Ze schilderden een van de bladen zwart. Na een experiment van zeker elf jaar publiceerden de onderzoekers onlangs hun resultaten.   Vier windturbines Het idee van het zwart

lees verder ›