Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van Geest Schilders B.V.
Beethovenlaan 4
1272ED Huizen
Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth
Spaarweiden 9
6374MD Landgraaf
Martin Schilder Autoverhuur
Leidsevaart 10
2013HA Haarlem
AGS Allround glas- en schilderwerk
Hoppad 17
5552EV Valkenswaard
Schilders/Vastgoedonderh.bedr. Van Wegen
Floralaan 1
1211JT Hilversum
Schilders- en Wandafw.bedrijf H. van der Hijden B.V.
Twentehaven 6
3433PT Nieuwegein
Schilder Hans
Dahliastraat 62
6581XM Malden
Glasservice Noord-Holland B.V.
Satellietbaan 11-A
2181MG Hillegom

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De Kerk van de Clerus in Porto: barok en Manuelstijl

bron: Infonu

De “Kerk van de Clerus” (Igreja dos Clérigos) met haar karakteristieke klokkentoren is een markant punt van de stad Porto. De begaafde schilder, beeldhouwer en architect Nicolau Nasoni heeft deze kerk ontworpen en gebouwd.

lees verder ›

Transformatie van jarenzeventiggebouw

bron: Bouwwereld

Een jarenzeventiggebouw op het Lucentterrein in Hilversum is getransformeerd tot het nieuwe hoofdkantoor van woningcorporatie de Alliantie. De…

lees verder ›

Badkamermeubel

bron: Klusidee

Badkamermeubel aanschaf & montage U kunt natuurlijk uw gehele badkamer vernieuwen.

lees verder ›

Verbouwen, renoveren en opknappen!

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je bent hier op het juiste adres voor: uitgebreide klustips, woontrends en inzicht in de kosten van een verbouwing of klus.

Hoe we meer mensen kerken laten bewonderen? Gewoon, door ze 'musea' te noemen

bron: de Volkskrant

Een simpele vraag ligt ten grondslag aan de wording van het Grootste Museum van Nederland: waarom gaan Hollanders op vakantie wél maar thuis nooit een gebedshuis binnen? Kerken, groot en klein, verenigt u! Het best bewaarde geheim van Nederland bevindt zich ten zuidoosten van Nijmegen. Neem de Profetenlaan en sla af ter hoogte van de Romeinse Herberg ('Waar U de Hemelse Koek naar authentiek recept …

lees verder ›

Internationale vrouwendag betekende uitverkoop op Instagram, afgelakt met inspirerende teksten over sterke vrouwen

bron: de Volkskrant

Loes Reijmer werpt in deze rubriek een blik op onlinecultuur. Deze week: Verwen uzelf op internationale vrouwendag. Fijne internationale vrouwendag nog! Lekker gewinkeld donderdag? En daarna even de nagels laten doen? Omdat u het waard bent hè, als sterke, onafhankelijke en wijze vrouw die de toekomst zal vormgeven - als u daar nog aan toekomt tenminste, zo tussen het verzilveren van al die kortin …

lees verder ›

De rijke tuin van de oude Liebermann, vlak bij een gruwelijke plek

bron: NRC

Waar leefden kunstenaars? Op reis naar plekken waar zij hun stempel drukten. Deze week de villa van Max Liebermann aan de Wannsee, bij Berlijn .

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.

Hoe kunst bijdraagt aan het levend houden van de herinnering

bron: de Volkskrant

Over geheugen, vergetelheid en geluk spreekt kunsthistoricus Mariëtte Haveman in de aanstaande Kees Fens-lezing. Of Mariëtte Haveman, ter voorbereiding op het gesprek over de door haar geschreven Kees Fens-lezing over kunst en herinneren, een paar afbeeldingen van kunstwerken wil sturen waarbij ze een historische sensatie voelde, alsof ze erbij was geweest? Per mail komt er een afbeelding van een …

lees verder ›

ZZP’er in de Bouw

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//gereedschap-bevestigingstechniek/handgereedschap/pid8553-zzper-in-de-bouw.html