Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilder- & Onderhoudsbedrijf P.K.C.
Brandtstraat 11
2572CA Den Haag
Montagebedrijf Alards
Kreuzelweg 2
5961NM Horst
Snoex Schilder & Onderhoudswerken
Wilhelminastraat 45
2991BT Barendrecht
Weymans
Vierlingsbeekseweg 15
5825AS Overloon
L. Gijsbers
Klaterbos 61
2134JA Hoofddorp
Gebr. Velthuis V.O.F.
Abberdaan 180
1046AB Amsterdam
A1 Schilderwerken
Neptunus 61
7122XT Aalten
Alberts Schilder & Totaalonderhoud
Kerkstraat 11
6901AA Zevenaar

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘We kunnen nog veel leren van de barok’

bron: NRC

De Franse klavecinist Christophe Rousset nam twee nieuwe albums op met muziek van Mozart en Couperin.

lees verder ›

Kaviaar was vroeger heel gewoon in de trein

bron: NRC

Ruim een eeuw geleden hadden treinen luxe eetzalen aan boord. Een nieuwe tentoonstelling in het Spoorwegmuseum in Utrecht toont hoe dat teruggebracht werd tot een railcateraar…

lees verder ›

‘Dit schilderij van mijn grootvader doet me denken aan het leven dat ik leidde’

bron: NRC

Waarom heeft u dit kunstwerk gekocht? Deze week: Een schilderij

lees verder ›

Gregor Schneider heeft een huis, en mondkapjes

bron: NRC

In het Duitse plaatsje Rheydt werkt kunstenaar Gregor Schneider al zijn hele leven aan ‘Haus u r’, een installatie in zijn ouderlijk huis.

lees verder ›

Gezichten lukken nooit

bron: NRC

Een zomercursus door Siegfried Woldhek : eerste hulp bij waterverven . Aflevering 7 (slot).

lees verder ›

Welkom op Mijnkluswijzer test

bron: Mijnkluswijzer

Op Mijnkluswijzer vindt u alle informatie voor klussen in en om het huis.

lees verder ›

Zeven vragen aan een van de techneuten die Vermeers meisje onderzocht

bron: De Ingenieur

Willemijn Elkhuizen had de unieke kans om mee te doen aan een multidisciplinair technisch onderzoek naar het beroemde schilderij van Vermeer. Wij stelden haar zeven vragen over haar onderzoek. Om Vermeers ‘Meisje met de Parel’ te onderzoeken, sloegen wetenschappers van verschillende

lees verder ›

Corrie verdient 2.600 euro en heeft een leaseauto van de zaak. Is dat genoeg?

bron: de Volkskrant

Werkvoorbereider bouwbedrijf 2.600 euro bruto (40 uur) Corrie (26) is een aanpakker. Nadat zij op haar 16de haar mbo-opleiding bouwkunde had afgerond, is zij direct aan de slag gegaan als timmerman. Inmiddels werkt Corrie tien jaar in de bouw. De laatste vijf jaar was zij bij diverse bouwbedrijven werkvoorbereider. Kort gezegd is Corrie dus regelneef. Ze plant, onderhoudt het contact met onderaann …

lees verder ›

Het bouwen van kathedralen in de middeleeuwen

bron: Infonu

In veel Europese steden bevinden zich indrukwekkende middeleeuwse kathedralen. Het bouwen van een kathedraal duurde in de middeleeuwen doorgaans meerdere generaties. Een kathedraal had voor de mensen in de middeleeuwen een symbolische betekenis. Het…

lees verder ›

Meekijken met Ed

bron: NRC

Ed van der Elsken wilde álles om zich heen ‘artistiek registreren’. Het Rijks toont hoe de fotograaf werkte. Deze maand kunsttips door Thomas van Huut.

lees verder ›

Leve de miljardairs die spannende kunst kopen

bron: NRC

Wat doen miljardairverzamelaars met hun geld? Ze bouwen hun eigen musea. Wat maakt het LUMA van Maja Hoffmann zoveel interessanter dan La Bourse van François Pinault?

lees verder ›