Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

UTB Services Schilder- & Onderhoudswerken
Smallandstraat 30
3195AR Pernis
BSV Schilder & klussenbedrijf
Frambozengaard 2
3941LN Doorn
Schildersbedrijf Joke Koning
Kerkstraat 83
8471CG Wolvega
Schilder- en onderhoudsbedrijf Es-Pe
Europalaan 25
2865XJ Ammerstol
Schildersbedrijf Komduur
Radboutstraat 9
3962DB Wijk Bij Duurstede
DNB Schilder- en Klussenbedrijf
Nieuwstraat 8
9641BM Veendam
MKE schilderwerk
Kaapkoloniestraat 4-n
5025BV Tilburg
Schilder Tulpen Berkhout
Westeinde 315-A
1647MR Berkhout

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Corrie verdient 2.600 euro en heeft een leaseauto van de zaak. Is dat genoeg?

bron: de Volkskrant

Werkvoorbereider bouwbedrijf 2.600 euro bruto (40 uur) Corrie (26) is een aanpakker. Nadat zij op haar 16de haar mbo-opleiding bouwkunde had afgerond, is zij direct aan de slag gegaan als timmerman. Inmiddels werkt Corrie tien jaar in de bouw. De laatste vijf jaar was zij bij diverse bouwbedrijven werkvoorbereider. Kort gezegd is Corrie dus regelneef. Ze plant, onderhoudt het contact met onderaann …

lees verder ›

‘Goedkope Pool voedt populisme in Nederland en EU’

bron: NRC

Arbeidsmarkt Verdringing door Oost-Europeanen is lastig aan te tonen. „Toch is het goed dat Asscher strijdt tegen oneerlijke concurrentie.”

lees verder ›

In een stokoude Kever over bevroren meren karren

bron: NRC

Sommige mensen rijden voor hun lol met een stokoude VW Kever door winters Scandinavië. „Het lot een beetje tarten vind ik wel mooi.”

lees verder ›

De obsessie met Irans groeiende macht maakt alle spelers er omheen gek

bron: de Volkskrant

Dramatische gestes laten onverlet dat de invloed van de VS in het Midden-Oosten lang niet zo gering was. Als er één factor is die veel recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten verklaart, is dat Iran. Iedereen heeft Irans groeiende macht en invloed in de regio in het achterhoofd - inclusief Iran - en die obsessie maakt veel mensen gek. Bijvoorbeeld de regering-Trump, die eigenlijk net als de reg …

lees verder ›

Vakantie in Natureluur (4-12)

bron: NRC

Komende week is het voorjaarsvakantie. Maandag tot en met vrijdag zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar diverse buitenactiviteiten in de Natureluur, een natuurspeeltuin in het Sloterpark. Veel leuker natuurlijk dan op de bank blijven hangen met de iPad, en nog gezond ook want je kunt er volop bewegen.

lees verder ›

Roy Raijmakers weet hoe je een perfecte (en winnende) carnavalswagen bouwt

bron: de Volkskrant

Bij carnaval horen praalwagens. Roy Raijmakers, van carnavalsvereniging Op z'n Heundjes, weet hoe je daar indruk mee maakt. 'Het begint gezellig in de kroeg, op de achterkant van een bierviltje. We bedenken daar twee, drie ideeën voor een wagen, waarover we stemmen met de hele vereniging. Een goed thema, of leus, is dubbelzinnig. Zoals onze leus van vorig jaar, 'wij slepen ze voor het gerecht', wa …

lees verder ›

Bernini, architect en schilder

bron: Infonu

Bernini, een begenadigd artiest. Geboren in Napels en had een vader die hem het vak heel goed heeft bijgebracht. Al op zeer jonge leeftijd heeft hij de meest mooie dingen gemaakt, of het nu met architectuur te maken had, schilderijen of beelden. Het…

lees verder ›

Gregor Schneider heeft een huis, en mondkapjes

bron: NRC

In het Duitse plaatsje Rheydt werkt kunstenaar Gregor Schneider al zijn hele leven aan ‘Haus u r’, een installatie in zijn ouderlijk huis.

lees verder ›

Hoe we meer mensen kerken laten bewonderen? Gewoon, door ze 'musea' te noemen

bron: de Volkskrant

Een simpele vraag ligt ten grondslag aan de wording van het Grootste Museum van Nederland: waarom gaan Hollanders op vakantie wél maar thuis nooit een gebedshuis binnen? Kerken, groot en klein, verenigt u! Het best bewaarde geheim van Nederland bevindt zich ten zuidoosten van Nijmegen. Neem de Profetenlaan en sla af ter hoogte van de Romeinse Herberg ('Waar U de Hemelse Koek naar authentiek recept …

lees verder ›

‘Het is wél een mooi verhaal voor mijn dagboek’

bron: NRC

Tot hij Margreet Dolman ging spelen hield acteur Paul Haenen een dagboek bij. Daarna was het niet meer nodig.

lees verder ›

Intieme brieven Bond-auteur Ian Fleming en zijn vrouw Ann Charteris worden geveild

bron: NRC

Nooit gepubliceerde brieven van Ian Fleming en Ann Charteris worden door Sotheby’s geveild. „Ik verlang naar je, zelfs als je me met een zweep slaat.”

lees verder ›