Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilder Bart
Zuivelstraat 11
7671BX Vriezenveen
MyKlus
Wijmerts 7
8032MA Zwolle
't Gooi Holland B.V.
Havenstraat 95-A
1211KJ Hilversum
Schildersbedrijf Kristians
Snijderstraat 3
1531EW Wormer
Onderhoudsbedrijf N. Schouten
Korianderstraat 81
3544BP Utrecht
Schilder & Onderhoudsbedrijf R. van Dongen
Gordelweg 94-B
3037AL Rotterdam
Serné Dekoratie en Schilderwerken
Otweg 132
2771VZ Boskoop
Schilder^sCOOL
Dreef 8
7202AG Zutphen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Roy Raijmakers weet hoe je een perfecte (en winnende) carnavalswagen bouwt

bron: de Volkskrant

Bij carnaval horen praalwagens. Roy Raijmakers, van carnavalsvereniging Op z'n Heundjes, weet hoe je daar indruk mee maakt. 'Het begint gezellig in de kroeg, op de achterkant van een bierviltje. We bedenken daar twee, drie ideeën voor een wagen, waarover we stemmen met de hele vereniging. Een goed thema, of leus, is dubbelzinnig. Zoals onze leus van vorig jaar, 'wij slepen ze voor het gerecht', wa …

lees verder ›

Schuin dak isoleren

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven over het isoleren schuin dak van uw zolder.

lees verder ›

Inbouwpakket in eeuw oude huizen

bron: Bouwwereld

In Maastricht worden 106 jaar oude woningen de komende jaren stapsgewijs gerenoveerd. Implementatie van hedendaags comfort en innovatieve…

lees verder ›

Plafond isoleren

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer.nl wordt uitleg gegeven hoe u zelf het plafond kunt isoleren.

lees verder ›

Hoe oordeelkundig besparen op ons bouwbudget?

bron: Infonu

Het bouwen van een eigen woning is dé levensdroom van iedere Nederlander. Het realiseren van een eigen nestje, kost echter handenvol geld. Het vraagt ook een serieuze eigen financiële inbreng, voor velen dé struikelblok om deze droom te realiseren. H…

lees verder ›

Hoofd schilderen en decoratie: ‘Het best bewaarde geheim van decorbouw: piepschuim’

bron: NRC

Het decoratelier heeft wel iets weg van een hippe kunstgalerie: een ratjetoe aan objecten in een grote, industriële hal.

lees verder ›

Kozijnen schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wil je de kozijnen goed onderhouden, dan is het schilderen van je kozijnen heel belangrijk.

Het bekendste spookhuis van Nederland

bron: Infonu

Het stond in Sas van Gent aan de Poeldijk 43, het beroemdste spookhuis van Nederland. Helaas werd dit huis in 2011 gesloopt op verzoek van de omwonenden. Jammer, want dit spookhuis is jaren lang het bekendste spookhuis van Nederland geweest. Het huis…

lees verder ›

Een superzwart cartoongat

bron: De Ingenieur

Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven! Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven!

lees verder ›

Opinieblog - De drie columns die u dit weekend moet lezen

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Speciale camera moet nieuwe Da Vinci onthullen

bron: De Ingenieur

Een hyperspectrale camera van imec moet meer duidelijk maken over een kopie van een van Da Vinci’s beroemdste schilderijen. Met een hyperspectrale camera van imec proberen kunstonderzoekers in België uit te vinden of de grote schilder Leonardo da Vinci zelf heeft meegewerkt aan een kopie

lees verder ›

Pensioen blijft voor zzp-schilders verplicht

bron: NRC

Deze rubriek belicht elke woensdag kwesties uit het bedrijfsleven waarover de rechter zich onlangs uitsprak. Deze week civiel recht : pensioen en faillissement.

lees verder ›