Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
Tobias Asserlaan 7
2662SB Bergschenhoek
Prostuc
Grote Buitendijk 126
1991TD Velserbroek
Dogan schilderwerken
Battutalaan 475
3526VS Utrecht
Schildersbedrijf Korf
Winterpeil 54
8322BK Urk
Buto Schilderwerken
Sluisweg 70
3371EW Hardinxveld-Giessendam
Schildersbedrijf Lennips B.V.
IJslandweg 1
7772TG Hardenberg
V.O.F. R. Bosma Schilderwerken Behang en Wandafwerking
Roosduinen 123
2134ZA Hoofddorp
Glaszettersbedrijf J. Dijkstra
Master de Jongwei 28
9219VN De Tike

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Twee rooie oren, twee keer bloed

bron: NRC

Bovenaan de trap van Arti et Amicitiae, de kunstenaarssociëteit aan het Amsterdamse Rokin die vooral een grand café op A-locatie is, kom je in een tentoonstellingsruimte met…

lees verder ›

Cultuurblog - Nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat M heten

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Inbouwpakket in eeuw oude huizen

bron: Bouwwereld

In Maastricht worden 106 jaar oude woningen de komende jaren stapsgewijs gerenoveerd. Implementatie van hedendaags comfort en innovatieve…

lees verder ›

Le Corbusier blijkt een schilder die ook bouwde

bron: NRC

Le Corbusier was ‘dé architect van de twintigste eeuw’, en schilderde daar een beetje bij. Maar dat beeld begint om te draaien, zo ook in het Cobra Museum.

lees verder ›

Cultuurblog - Kunstverzamelaar Gerard van Wezel overleden. Zijn collectie behoort tot de mooiste van Nederland

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Internationale vrouwendag betekende uitverkoop op Instagram, afgelakt met inspirerende teksten over sterke vrouwen

bron: de Volkskrant

Loes Reijmer werpt in deze rubriek een blik op onlinecultuur. Deze week: Verwen uzelf op internationale vrouwendag. Fijne internationale vrouwendag nog! Lekker gewinkeld donderdag? En daarna even de nagels laten doen? Omdat u het waard bent hè, als sterke, onafhankelijke en wijze vrouw die de toekomst zal vormgeven - als u daar nog aan toekomt tenminste, zo tussen het verzilveren van al die kortin …

lees verder ›

Kunst in het Oude Egypte

bron: Infonu

De cultuur van het Oude Egypte is doordronken met verschillende kunstzinnige hoogstandjes. De tempels werden rijkelijk versierd met diverse taferelen die over het algemeen een diepere, symbolische betekenis hadden. Ook de schilder- en beeldhouwkunst…

lees verder ›

Ontmantel de rem op innovatie in de bouw

bron: De Ingenieur

de andere spelers in de bouw. Het is een complexe keten, met tal van spelers en belanghebbenden, van de opdrachtgever en de architect tot en met de aannemer en de schilder. Er zijn zoveel verschillende factoren en belanghebbenden, dat je er niet bent met alleen maar zo’n nieuw vloerconcept. Je zult

lees verder ›

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

Badkamermeubel

bron: Klusidee

Badkamermeubel aanschaf & montage U kunt natuurlijk uw gehele badkamer vernieuwen.

lees verder ›

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.