Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Almere Budget Schilder
Parkwijklaan 17
1326BR Almere
HQ Hesselink Schilder
Het Eiland 63
7231NW Warnsveld
Ben van der Meer Schilder
Hoflaan 64
2691AV s-Gravenzande
Schildersbedrijf Koring
Cederhout 1
2994HC Barendrecht
Schilder- & Glasbedrijf Frank Stultiens
van den Eijndelaan 46
5712BR Someren
Freshpaint
Kallameer 26
3446JG Woerden
Schildersbedrijf Arie Dekker
Nieuwlandseweg 46
1215DA Hilversum
Voorvastgoed.nl Schildersbedrijf
Cohenstraat 3
9648AP Wildervank

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Van binnen en buiten een ander mens

bron: NRC

Toen Simone (46) en Floris (34) Donker-Koeman tien jaar geleden trouwden, was Floris nog Floor. Wat betekent dat voor je relatie?

lees verder ›

Kunstpaleis verrijst uit de polder

bron: NRC

Van het timmeren van de Ark van Noach bestaan meer afbeeldingen dan van de bouw van het Rijksmuseum. Dat er van de bouw van onze nationale schatkamer tóch zo’n prachtige tekening bestaat, is toeval. Schilder en tekenaar Johannes Hilverdink woonde jarenlang op Weteringschans 133, en zag vanuit zijn raam het nieuwe kunstpaleis uit de polder oprijzen.

lees verder ›

De werkloosheid daalt nog, maar het optimisme is weg

bron: NRC

De werkloosheid daalt nog steeds, meldde het CBS donderdag, maar hoelang nog? Bedrijven bereiden zich voor op reorganisaties.

lees verder ›

Soorten stucwerk

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Soorten stucwerk: Stucwerk wordt steeds vaker toegepast in woningen.

De koepel van de kerk is de rok van de maagd

bron: NRC

De koepel van de in 2019 gerestaureerde Kathedrale Basiliek Sint-Bavo in Haarlem is niet alleen een verbeelding van het nieuwe Jeruzalem, maar ook een ‘rok van Maria’.

lees verder ›

Eén elftalfoto, twee wereldsterren. Maar hoe verging het de anderen?

bron: NRC

Ja, dat zijn Frank Rijkaard en Ruud Gullit, voorjaar ’76, met hun teamgenoten bij de Amsterdamse volksclub DWS. Zij werden wereldvoetballers, de rest niet.

lees verder ›

Kinderkunst cadeau doen: van drijvende krijtjes tot een minidraaiorgel

bron: NRC

Wat te doen met kleine kunstenaars die hun poppenhuizen en autootjes laten staan, en liever tekenen, knutselen en bouwen?

lees verder ›

Een Engelse tuin in Assen, vol krokussen en sneeuwklokjes

bron: NRC

Al wandelend over Landgoed Overcingel overpeinst Wim Pijbes het trage leven in lockdown. Gelukkig gaat de natuur ongestoord haar eigen gang.

lees verder ›

3D-reconstructies van de Domtoren

bron: De Ingenieur

De ruim 112 m hoge Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland, is al bijna zevenhonderd jaar het herkenningspunt van Utrecht. Een overzichtstentoonstelling in het Centraal Museum laat zien hoe de eeuwenlange bouw van de toren in zijn werk ging. De ruim 112 m hoge Domtoren, de hoogste kerktoren

lees verder ›

Aby Warburg en de kunst van het associëren

bron: NRC

De heruitgave van Aby Warburgs ‘Bilderatlas’ is als een doolhof waarvan de wanden veranderen terwijl je er doorheen loopt. Het boek vol beeldrijmen is een kunstwerk op zich.

lees verder ›

Vliegende verfrobot

bron: De Ingenieur

in Florida wilde verven, besloot hij dan ook een drone te ontwikkelen die het schilderwerk voor hem kon doen. De painting drone is gebaseerd op een standaard quadcopter, een drone met vier propellers. Met een koord zit het toestel vast aan een station op de grond. Via dat koord worden verf, lucht

lees verder ›