Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

John Wortel Schilderwerken
Delta 60
1273LH Huizen
Speijer & Kleijn Schilderwerken
Burgemeester Posweg 8
5307HA Poederoijen
Akman Vakmanschilderwerk
Veenweg 17
7416BA Deventer
A1 Schilderwerken
Neptunus 61
7122XT Aalten
Schilder- en klusbedrijf Durk Zandstra
Jogchem Alberdaweg 52-A
8411WE Jubbega
Schilder De Goudenkoets Den Haag
Pletterijstraat 123-A
2515AW Den Haag
JT polyservice
Kimbrenoord 7
3079KC Rotterdam
Van Eck Vastgoedschilder
Oosteinde 44-E
1636XW Schermerhorn

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Een superzwart cartoongat

bron: De Ingenieur

Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven! Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven!

lees verder ›

‘Goedkope Pool voedt populisme in Nederland en EU’

bron: NRC

Arbeidsmarkt Verdringing door Oost-Europeanen is lastig aan te tonen. „Toch is het goed dat Asscher strijdt tegen oneerlijke concurrentie.”

lees verder ›

Aluminium kozijnen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Aluminium kozijnen.

Beeld van de week

bron: de Volkskrant

Elke week een beeld uit het wetenschapsnieuws.

lees verder ›

Welkom op Mijnkluswijzer test

bron: Mijnkluswijzer

Op Mijnkluswijzer vindt u alle informatie voor klussen in en om het huis.

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Leonardo, het genie uit Vinci, nu met een prachtig overzicht in Parijs

bron: NRC

In zijn vijfhonderdste sterfjaar eert het Louvre Leonardo da Vinci met een grote tentoonstelling van schilderijen, tekeningen en wetenschappelijke observaties.

lees verder ›

Buitenschilderwerk verfsoorten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je wilt je huis weer lekker voorzien van een nieuw likje verf en de boel wat opfrissen.

Hoofd schilderen en decoratie: ‘Het best bewaarde geheim van decorbouw: piepschuim’

bron: NRC

Het decoratelier heeft wel iets weg van een hippe kunstgalerie: een ratjetoe aan objecten in een grote, industriële hal.

lees verder ›

Da Vinci en het Louvre

bron: Infonu

Da Vinci en het Louvre? Soms rijst er plots een vraag….. zoals waarom een Italiaanse duizendpoot zo overweldigend vertegenwoordigd is in Frankrijk’s nationale museum: het Louvre. Hoe komt dit? Is hier enige logica in te ontdekken? Leonardo da Vinci,…

lees verder ›

16 euro per uur – een ‘lachertje’ dat armoede moet voorkomen

bron: NRC

De invoering van een minimumtarief voor zzp’ers moet de armoede onder deze groep zelfstandigen oplossen. Maar het kan ook averechts werken.

lees verder ›