Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Joss Schilderwerken V.O.F.
Gerststraat 22
6842CL Arnhem
Klusbedrijf bart DE schilder
Eva Besnyostraat 74
1087KR Amsterdam
Toon Baltus Schilderwerken
Charles van der Nootstraat 13
1718XS Hoogwoud
Schildersbedrijf Karregat V.O.F.
Willem van Nieuwenhovenstraat 52
1132VZ Volendam
Uittenbogaard Onderhoudsbedrijf
Marineblauw 66
2718KB Zoetermeer
Schilder en BouwService Renova.
Delf 43
9642JJ Veendam
Vakbekwameschilders
Helmersstraat 11
2041PE Zandvoort
Schildersbedrijf van Peer
Stenenkamer 24
3332KP Zwijndrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Beeld van de week

bron: de Volkskrant

Elke week een beeld uit het wetenschapsnieuws.

lees verder ›

De flat en corona

bron: NRC

De L-flat in Zeist telt 728 huisnummers. Hoe werkt het coronavirus op het flatleven door? Een nieuwe reeks verhalen, toegespitst op de nieuwe realiteit.

lees verder ›

Jimi Hendrix kost 1.203 legoblokjes, Dylan 1.070

bron: NRC

De Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya speelt met lego en bouwt portretten, schilderijen, werelden.

lees verder ›

Traprenovatie kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De traprenovatie kosten van een gemiddelde trap kunnen variëren tussen de € 300 en € 2000. Dit zijn prijzen voor een goedkoop doe het zelf pakket tot een luxe ombouw van eikenhout.

De obsessie met Irans groeiende macht maakt alle spelers er omheen gek

bron: de Volkskrant

Dramatische gestes laten onverlet dat de invloed van de VS in het Midden-Oosten lang niet zo gering was. Als er één factor is die veel recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten verklaart, is dat Iran. Iedereen heeft Irans groeiende macht en invloed in de regio in het achterhoofd - inclusief Iran - en die obsessie maakt veel mensen gek. Bijvoorbeeld de regering-Trump, die eigenlijk net als de reg …

lees verder ›

Niet de vuren zijn het punt, het is de saamhorigheid

bron: NRC

Sinds de beslissing viel om de vreugdevuren niet door te laten gaan, wordt er gereld in Den Haag. Maar op Oudejaarsnacht kan het echt goed misgaan, voorspelt bijna iedereen in…

lees verder ›

Keuken schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Het schilderen van de keuken.

Muur gipsplaten schilderen

bron: Gamma

Jouw muur met gipsplaten schilderen? In deze klusvideo zie je stap voor stap hoe je dat doet.

lees verder ›

Kunststof schuifpui kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Jullie willen een schuifpui maar hebben nog geen idee wat voor schuifpui.

Wuhan een jaar later: ‘Deze stad heeft een monument nodig tegen het vergeten’

bron: NRC

Ai Xiaoming mag eigenlijk geen interviews geven. Maar over de verhalen van coronaslachtoffers in Wuhan wil ze niet zwijgen.

lees verder ›

Intieme brieven Bond-auteur Ian Fleming en zijn vrouw Ann Charteris worden geveild

bron: NRC

Nooit gepubliceerde brieven van Ian Fleming en Ann Charteris worden door Sotheby’s geveild. „Ik verlang naar je, zelfs als je me met een zweep slaat.”

lees verder ›