Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Johan van Gijzen Schilder- Onderhoudswerken
Hekelingenstraat 21
2729BG Zoetermeer
Skildersbedriuw D. Bosma
Boskwei 29
9299HS Zwagerbosch
Henderson Schilderwerken
Hoofdstraat 149
5171DL Kaatsheuvel
Schildersbedrijf Rob Lodder
Watersnip 7
8532AK Lemmer
S. Schilder Administratie & Consultancy
Haas 9
1422WV Uithoorn
Els de Schilder
Past. C.M. van Everdingenstraat 27-a
7165AJ Rietmolen
Schildersbedrijf Victorio
Boergoensevliet 14-A
3082KS Rotterdam
Cor Modderkolk Schilder- en glaswerk
Veenderweg 39
6713AB Ede gld

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Traprenovatie kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De traprenovatie kosten van een gemiddelde trap kunnen variëren tussen de € 300 en € 2000. Dit zijn prijzen voor een goedkoop doe het zelf pakket tot een luxe ombouw van eikenhout.

Maak beleid voor de schone kunsten en niet voor politieke kunstagenda’s

bron: NRC

Kunstenaar en dichter Michael Tedja stoort zich eraan dat in het cultuurbeleid zwarte kunstenaars worden gereduceerd tot waar ze via bloedlijnen vandaan komen in plaats van op…

lees verder ›

Thonik gaat op herhaling

bron: NRC

Bernard Hulsman bespreekt architectuur die verwant is. Vandaag: twee gebouwen van de grafisch vormgevers Thonik in Amsterdam.

lees verder ›

Verslaafd aan sparen: ‘Je ziet het bedrag in zo’n potje groeien’

bron: NRC

Technologische ontwikkelingen maken het makkelijker om te sparen. Het kan zelfs verslavend werken. „Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je niet meer anders.”

lees verder ›

Gordijn reinigt lucht in huis

bron: De Ingenieur

om in radicalen. Dit zijn zeer reactieve deeltjes die de ongewenste stoffen in de lucht te lijf gaan; die reageren tot nieuwe stoffen en uiteindelijk tot CO2. Titaandioxide wordt zelfs al gebruikt voor deze toepassingen; in Japan worden onder meer bruggen en gebouwen ermee beschilderd. ‘Als daar

lees verder ›

Interieurtips verlichting

bron: Klusidee

Verlichting is, net als kleur, een van de dingen die ongemerkt een grote invloed hebben op de sfeer in een interieur.

lees verder ›

‘Ik wil op mijn manier voor m’n oude dag zorgen’

bron: NRC

Zelfstandige schilders zijn verplicht zich aan te sluiten bij bedrijfstakpensioenfonds BPF Schilders. John van Gilst weigert dit pertinent.

lees verder ›

Tweehonderd Syrische gezinnen in Rotterdam; het eerste onderzoek

bron: NRC

De filantropische stichting die huizen kocht voor 200 gevluchte gezinnen uit Syrië, wilde hen helpen snel te integreren.

lees verder ›

WHO waarschuwt jonge mensen: jullie zijn niet onoverwinnelijk

bron: NRC

Het dodenaantal in Nederland is vrijdag met dertig nieuwe sterfgevallen opgelopen naar 106. Tot nu toe moesten 643 mensen opgenomen worden in het ziekenhuis.

lees verder ›

Gay cinema is de niche uit

bron: NRC

Het publiek is klaar voor films waarin homoseksualiteit een rol speelt, zonder dat het centraal staat. Dát er nu films doorbreken met een lhbtiq+-thema is niet zo gek.

lees verder ›

Cagnes-sur-Mer bij Cannes en Nice: geheime plek van Renoir

bron: Infonu

Het schitterende dorp Cagnes-sur-Mer is tot het begin van de zeventiger jaren verzamelplaats van kunstenaars geweest. Dit dorp ligt in Zuid-Frankrijk aan de Côte de Azur, tussen Nice en Cannes in. De vestiging van Renoir luidde een ware schildershaus…

lees verder ›

Geen papieren? Dan kan je vaak fluiten naar je geld

bron: NRC

Amsterdammers zonder geldige verblijfspapieren werken op tal van plaatsen in de stad. Ze worden vaak uitgebuit, en durven daar meestal niets van te zeggen.

lees verder ›