Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilder en Kitbedrijf Noord Nederland
Beukenlaan 16
7917PL Geesbrug
Onderhoudsbedrijf M.R.
Turkoois 16
1703BH Heerhugowaard
Schildersbedrijf Vliem B.V.
Kruisbeekweg 22
6741NG Lunteren
Theo Dolmans Schilder/klusman
Waaygaard 28
6227HK Maastricht
J&V Schilder en Timmerwerken
Hof van Holland 30
1625MB Hoorn (Noord-Holland)
Schildersbedrijf G. Kroeze
Pijlhovestraat 53
7521VS Enschede
Jaspers Schilderwerken
Tuinstraat 8
7061AG Terborg
Wielens Schilderwerken
Padbree 13
7481HK Haaksbergen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe in Venetië fysiek en virtueel in elkaar kunnen overvloeien

bron: NRC

In zes jaar tijd is ‘Venice Immersive’ uitgegroeid tot toonaangevend op het gebied van virtual reality. Hoe smaakt een geanimeerde delicatesse eigenlijk?

lees verder ›

Plafond schilderen voorbereiden

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Plafond schilderen voorbereiden.

Roy Raijmakers weet hoe je een perfecte (en winnende) carnavalswagen bouwt

bron: de Volkskrant

Bij carnaval horen praalwagens. Roy Raijmakers, van carnavalsvereniging Op z'n Heundjes, weet hoe je daar indruk mee maakt. 'Het begint gezellig in de kroeg, op de achterkant van een bierviltje. We bedenken daar twee, drie ideeën voor een wagen, waarover we stemmen met de hele vereniging. Een goed thema, of leus, is dubbelzinnig. Zoals onze leus van vorig jaar, 'wij slepen ze voor het gerecht', wa …

lees verder ›

Hoe ‘hockeyballetje’ Paul de Lussanet in de kunst scene belandde

bron: NRC

Biograaf Wim Hazeu (81) schreef een monografie over leven en werk van schilder Paul de Lussanet (81). Over Laren, Parijs, aanschuiven bij Giacometti – en niet bij Sartre.

lees verder ›

‘Ik ben nu minder een buitenkantmannetje’

bron: NRC

Onno Aerden (53), bladenman en columnist, laafde zich aan een ‘vijfsterrenleven’, maar verkoos inhoud boven geld.

lees verder ›

Volwassenen ontdekken lego: ‘het is een moment om tot rust te komen’

bron: NRC

Spelen met lego slaat steeds meer aan bij volwassenen. Van modelauto’s tot zelf bedachte creaties. „Ik kan nu de kastelen maken waar ik als kind alleen maar van droomde.”

lees verder ›

‘Workaholisme heeft iets armoedigs’

bron: NRC

Hannah Bakker (28) woont alleen, en heeft een vriend om de hoek. Ze is projectontwikkelaar bij een wooncorporatie en werkt vanwege corona nu vanuit huis.

lees verder ›

Pleidooi Wim Pijbes: Gun Nederland gebouwen waarin het verleden voortleeft

bron: NRC

Nederland moet een voorbeeld nemen aan Frankrijk. Waar Parijs oude gebouwen moeiteloos relevant maakt voor nu en de toekomst, worstelt Nederland met zijn verleden (zie Binnenhof…

lees verder ›

Selma van de Perre: ‘Ik heb het donkerste in de mens gezien. Maar er waren toch ook altijd goede mensen’

bron: NRC

Onder haar verzetsnaam ‘Marga’ overleefde de Joodse Selma van de Perre tien maanden Ravensbrück. Na de oorlog ging ze in Engeland wonen, in Amsterdam voelde ze de leegte te veel.

lees verder ›

Boring Haagse tunnel begint vandaag

bron: De Ingenieur

Daarnaast is de tunnelboor zelf voorzien van het karakteristieke geel, rood en blauw van de schilder die Den Haag in zijn hart heeft gesloten. Beeld: Jurrian Brobbel

lees verder ›

Psycholoog Adam Grant adviseert: origineel zijn moet je gewoon doen

bron: de Volkskrant

Vrijwel iedereen heeft weleens een briljant idee, maar slechts weinigen doen daar iets mee. Leer van de groten der aarde, zegt psycholoog Adam Grant. Iemand die 'origineel' is, vinden we apart, bijzonder, fris, vernieuwend, vindingrijk. De Amerikaanse organisatiepsycholoog Adam Grant maakt er graag een zelfstandig naamwoord van. 'Een origineel' staat volgens hem voor iemand die zijn creatieve spin …

lees verder ›

Buiten wordt het nieuwe binnen

bron: NRC

Weken zochten we onze toevlucht binnen. Buiten-zijn ging lonken. Maar nu we naar buiten gaan, blijkt het er vaak te knellen als binnen.

lees verder ›