Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Zuidgeest Schilderwerken
Fluitersweg 9
7345BJ Wenum Wiesel
JKB Schilderwerken
Watermolen 38
1135LL Edam
DECAPAINT
Burgemeester Schefferhof 28
4247GA Kedichem
Peter uw Schilder
De Haarmansenk 45
7433HL Schalkhaar
Lindeboom Schildersbedrijf
Thomas Berentszstraat 7
8266AH Kampen
DNB Schilder- en Klussenbedrijf
Nieuwstraat 8
9641BM Veendam
Theo Tielemans Schilder- en Wandafwerking V.O.F.
Oudestraat 25
5469GE Erp
K.A. Zilver
Kerkweg 8-a
3628AN Kockengen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Voorselectie SchildersVakprijs bekend

bron: Bouwwereld

De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2015 heeft 36 projecten toegelaten tot de voorselectie. Deze projecten zijn nog in de…

lees verder ›

BTW nieuwbouw 21 procent en btw renovatie 9%

bron: Infonu

De btw op nieuwbouw bedraagt 21 procent in 2019 en het lage btw-tarief is verhoogd van 6% naar 9%. Sommige activiteiten in de bouw, zoals de schilder, kunnen onder het lage btw-tarief vallen. De kosten van een nieuwbouwwoning kunnen door de btw hoog…

lees verder ›

Verbouwen, renoveren en opknappen!

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je bent hier op het juiste adres voor: uitgebreide klustips, woontrends en inzicht in de kosten van een verbouwing of klus.

Een nostalgische droom

bron: NRC

De Schotse ‘Boys’, 19de-eeuwse schilders, schilderden in industrieel Glasgow idyllische tafereeltjes. Er zijn ook enkele knotsgekke schilderijen te zien in Assen.

lees verder ›

De obsessie met Irans groeiende macht maakt alle spelers er omheen gek

bron: de Volkskrant

Dramatische gestes laten onverlet dat de invloed van de VS in het Midden-Oosten lang niet zo gering was. Als er één factor is die veel recente gebeurtenissen in het Midden-Oosten verklaart, is dat Iran. Iedereen heeft Irans groeiende macht en invloed in de regio in het achterhoofd - inclusief Iran - en die obsessie maakt veel mensen gek. Bijvoorbeeld de regering-Trump, die eigenlijk net als de reg …

lees verder ›

Minder haast in de nieuwbouw

bron: NRC

Column Marc Hijink Het gaat weer zo goed in de bouw dat er weer slecht werk geleverd kan worden.

lees verder ›

Bouw- en gevelelementen

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//vloeren-daken-gevels/gevelbekleding/pid15784-bouw-en-gevelelementen.html

Bernini, architect en schilder

bron: Infonu

Bernini, een begenadigd artiest. Geboren in Napels en had een vader die hem het vak heel goed heeft bijgebracht. Al op zeer jonge leeftijd heeft hij de meest mooie dingen gemaakt, of het nu met architectuur te maken had, schilderijen of beelden. Het…

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.

Plafond gipsplaten schilderen

bron: Gamma

Egaal en streeploos uw plafond met gipsplaten schilderen hoeft geen lastige klus te zijn. In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt.

lees verder ›

De juiste werkkleding

bron: Mijnkluswijzer

Bouwvakkers, elektriciens, schilders, etc.

lees verder ›

‘Dit schilderij van mijn grootvader doet me denken aan het leven dat ik leidde’

bron: NRC

Waarom heeft u dit kunstwerk gekocht? Deze week: Een schilderij

lees verder ›