Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilder- & Wandafw.bedr. J. de Jong B.V.
Lindelaan 1
1231CH Loosdrecht
Van den Berg Schilder- en Klussenbedrijf
Beppie Nooystraat 16
7558TB Hengelo (Overijssel)
F. Topp Schilder
Staringstraat 32
7131XB Lichtenvoorde
Klink Schilderwerken
Weegschaalstraat 11
2394NM Hazerswoude-Rijndijk
Schildersbedrijf John Ridderbeks
Gaspeldoornstraat 28
5925BA Venlo
Schilder- en Afwerkingsbedrijf R. Langkemper
Friedalaan 59
1161TK Zwanenburg
van den Hurck Schilder- en Behangservice
Graswinkellaan 152
6005KB Weert
TCB Paint
Zwolseweg 393
7412AL Deventer

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Bouwkundige aansluiting kozijnen: hoe hoort het?

bron: Bouwwereld

Een goede bouwkundige aansluiting bij kozijnen voldoet aan de eisen van lucht- en waterdichtheid en duurzaamheid. Dit artikel…

lees verder ›

Cultuurblog - Nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat M heten

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

VEH: Steeds meer gebreken in nieuwbouwwoningen

bron: Bouwwereld

Vereniging Eigen Huis waarschuwt nieuwbouwkopers om bij de oplevering van hun nieuwe woning scherp te letten op fouten…

lees verder ›

Radiator ombouw maken

bron: Klusidee

Radiatoren zijn vaak een storend element in een interieur.

lees verder ›

Nederlanders bouwen tafelmodel röntgenbron

bron: De Ingenieur

Kunsthistorici willen graag in schilderijen kunnen ‘kijken’, materiaalonderzoekers in metalen. Röntgenstraling van hoge energie maakt dat mogelijk, maar daarvoor moeten wetenschappers wel afreizen naar speciale faciliteiten. Het project Smart*Light, dat eind januari van start ging, wil daar

lees verder ›

Waarom begint de bouw zo vroeg?

bron: NRC

Arbeidstijden Waarom hanteert de bouw een zeven-tot-vier-baan, terwijl de gemiddelde kantoorbaan om negen uur ‘s ochtends begint?

lees verder ›

Stucwerk herstellen

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf scheuren en beschadigingen in het stucwerk kunt herstellen of repareren.

lees verder ›

'Een draaiorgel hoort op straat'

bron: De Ingenieur

Op een verjaardag kreeg hij bladmuziek voor een draaiorgel cadeau. Hij zag het als een aanmoediging om een echt draaiorgel te bouwen. Alles aan het draaiorgel had hij zelf gemaakt, van de houten pijpen tot de mintgroene beschildering. Behalve het draaiwiel. ‘Dat komt uit een oude wasmachine.’

lees verder ›

Kunst in het Oude Egypte

bron: Infonu

De cultuur van het Oude Egypte is doordronken met verschillende kunstzinnige hoogstandjes. De tempels werden rijkelijk versierd met diverse taferelen die over het algemeen een diepere, symbolische betekenis hadden. Ook de schilder- en beeldhouwkunst…

lees verder ›

Boring Haagse tunnel begint vandaag

bron: De Ingenieur

de verkeersproblemen in het centrum van Den Haag oplossen en de binnenstad beter bereikbaar maken. Op die manier kan de stad weer groeien. De weg is onderdeel van een grootschalige verbouwing van Binckhorst, waar de komende jaren duizenden woningen moeten komen.    Netwerk van sensoren Omdat

lees verder ›

Interieurtips verlichting

bron: Klusidee

Verlichting is, net als kleur, een van de dingen die ongemerkt een grote invloed hebben op de sfeer in een interieur.

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.