Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schildersbedrijf Ommen
Houtduif 18
7731KJ Ommen
J. Schilder Timmerbedrijf
Kalverdijkerlaantje 36
1747GG Tuitjenhorn
Voordeel Schilder
Mullerweg 19
5624JC Eindhoven
Glazenwasserij Schilder
Hemelboog Binnen 8
1705SM Heerhugowaard
3Luik Schilder- en Onderhoudsbedrijf
Henri ter Hallstraat 44
2548ZG Den Haag
Wijkmans Schildersbedrijf B.V.
De Coubertinlaan 2
5143AB Waalwijk
Wirano
Robijnhoven 1
3162PB Rhoon
Bosch en Blok Schildersbedrijf
Kajuit 15
3863VT Nijkerk

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Radiator ombouw maken

bron: Klusidee

Radiatoren zijn vaak een storend element in een interieur.

lees verder ›

In gesprek met de man die David Bowie naar Groningen haalde

bron: de Volkskrant

De Volkskrant vraagt museumdirecteuren hoe ze meer bezoekers trekken. Aflevering 3: Andreas Blühm (59) van het Groninger Museum. Andreas Blühm is hoofd presentatie van het Van Gogh Museum als hij op 29 oktober 1994 in Amsterdam in de trein naar Groningen stapt. Hij heeft een uitnodiging op zak voor de opening van het nieuwe Groninger Museum. Het ontwerp van de Italiaanse architect Alessandro Mendi …

lees verder ›

Waarom begint de bouw zo vroeg?

bron: NRC

Waarom hanteert de bouw een zeven-tot-vier-baan, terwijl de gemiddelde kantoorbaan om negen uur ‘s ochtends begint?

lees verder ›

Een superzwart cartoongat

bron: De Ingenieur

Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven! Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven!

lees verder ›

Badkamer verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij een badkamer verbouwen hoeft niet perse alles vervangen te worden.

Robotplotter maakt muurschilderingen

bron: De Ingenieur

kleuren: rood, blauw, geel en zwart. Die kunnen tekenen op ­alle soorten ondergronden, van glas tot pleisterwerk, en de tekeningen zijn weer eenvoudig uit te wissen. Gebruikers kunnen digitale foto’s, afbeel­dingen of tekst­bestanden draadloos naar de robot ­sturen. De ingebouwde software

lees verder ›

Stucwerk drogen

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer.nl wordt uitleg gegeven over het drogen van stucwerk.

lees verder ›

Hoe is het om kunstenaar te zijn in Trumps Amerika?

bron: NRC

Robbert Roos , directeur van Kunsthal Kade in Amersfoort, maakte een reis door de Verenigde Staten om het artistieke klimaat onder Trump te onderzoeken.

lees verder ›

Boris van der Ham: ‘Ik ben een clubjesman’

bron: NRC

Het is belangrijk dat je je ergens toe verhoudt, vindt Boris van der Ham, voormalig D66-politicus, nu bestuurder en muzikant.

lees verder ›

Radiator schilderen / spuiten

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven over hoe een radiator schilderen.

lees verder ›

Welkom op Mijnkluswijzer test

bron: Mijnkluswijzer

Op Mijnkluswijzer vindt u alle informatie voor klussen in en om het huis.

lees verder ›

Ontmantel de rem op innovatie in de bouw

bron: De Ingenieur

de andere spelers in de bouw. Het is een complexe keten, met tal van spelers en belanghebbenden, van de opdrachtgever en de architect tot en met de aannemer en de schilder. Er zijn zoveel verschillende factoren en belanghebbenden, dat je er niet bent met alleen maar zo’n nieuw vloerconcept. Je zult

lees verder ›