Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilder- en Afwerkingsbedrijf G. den Tenter
Wingerdweg 35-1hg
1031BX Amsterdam
Van Olst Schildersbedrijf
Biothof 5-H
1098RW Amsterdam
L.V. Endlich
Broekslootkade 121
2281TC Rijswijk (Zuid-Holland)
Johan Mallee Schilder en Onderhoudswerken
Terschellingsestraat 44
2583JS Den Haag
Jany Schilder
Hyacintenstraat 34
1131HW Volendam
Schilder Tegelwerken
Rembrandt van Rijnstraat 8
1132TJ Volendam
Schildersbedrijf Freek Schilder
Helena Smitsstraat 20
1132CL Volendam
Bakker Meesterschilders
't Paadje 19
1251RH Laren nh

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Badkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Het schilderen van een badkamer is een vak apart.

Badkamer verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij een badkamer verbouwen hoeft niet perse alles vervangen te worden.

'Elke uitvinding is een kunstwerk'

bron: De Ingenieur

al de prestigieuze Edison Silver Award. Zonder zijn schildersatelier was het allemaal niet mogelijk geweest, legt de 75-jarige kunstenaar en uitvinder uit. Als Nederland echt wil innoveren, moet het technische onderwijs veel meer aandacht besteden aan creatieve vorming, vindt Johann van den Noort.

lees verder ›

Plafond schilderen voorbereiden

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Plafond schilderen voorbereiden.

Meniscus

bron: De Ingenieur

had ik mij zelfs voorgenomen om te schilderen. Het was een radicalere schoonmaak dan anders, omdat ik mijn werkkamer ging nabouwen in het Drents Museum, bij wijze van zelfportret. Dus: alles geordend en in dozen. Bukken, opstaan, bukken, opstaan. En ineens die ‘knak’. Toen ik overeind kwam hetzelfde. Vreemd.

lees verder ›

Scholen, met ‘omdenken’ alleen komt leerling er niet

bron: NRC

Scholen willen creativiteit doceren, maar die bestaat niet ‘los’ en vloeit voort uit kennis, oefening en volharding, schrijft Tjip de Jong .

lees verder ›

Da Vinci en het Louvre

bron: Infonu

Da Vinci en het Louvre? Soms rijst er plots een vraag….. zoals waarom een Italiaanse duizendpoot zo overweldigend vertegenwoordigd is in Frankrijk’s nationale museum: het Louvre. Hoe komt dit? Is hier enige logica in te ontdekken? Leonardo da Vinci,…

lees verder ›

Plafond gipsplaten schilderen

bron: Gamma

Egaal en streeploos uw plafond met gipsplaten schilderen hoeft geen lastige klus te zijn. In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt.

lees verder ›

Buitenschilderwerk verfsoorten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je wilt je huis weer lekker voorzien van een nieuw likje verf en de boel wat opfrissen.

Cultuurblog - Meghan Markle zegt tv-serie Suits vaarwel... in een trouwjurk

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Je mag alles horen, ook de krakende stoel

bron: NRC

Op zijn tweede cd is van het punkverleden van Harm Goslink Kuiper niet veel terug te horen. Maar de doe-het-zelf mentaliteit heeft hij nog.

lees verder ›

‘Goedkope Pool voedt populisme in Nederland en EU’

bron: NRC

Arbeidsmarkt Verdringing door Oost-Europeanen is lastig aan te tonen. „Toch is het goed dat Asscher strijdt tegen oneerlijke concurrentie.”

lees verder ›