Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schildersbedrijf Dissel
Thailandsingel 60
2408HV Alphen aan den Rijn
MVA schilder/spuit werken
Middelzand 4450
1788JG Julianadorp
JRN Schilderwerken
Munnikenweg 143
1947ES Beverwijk
Hulsbosch Schilder&Onderhoudsbedrijf
Pampus 100
2036TB Haarlem
Schilders-, Straal- en Afwerkbedrijf Westan
Rijksweg Noord 7
6102BM Echt
Lentelink Interieur- en Industriespuiterij B.V.
Bentelosestraat 11
7496PE Hengevelde
Camill Amb. Schildersbedrijf en Renovatie
Dorpsstraat 34
2211GD Noordwijkerhout
Rob Leenders schilderwerken
Pannerdenseweg 61-a
6686BD Doornenburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Voor mijn gevoel zat ik al negen jaar in quarantaine’

bron: NRC

Waar de meeste mensen zich eenzaam voelen zónder iemand om zich heen, ervaren anderen dat juist in gezelschap. NRC sprak vijf mensen die zich (soms) eenzaam voelen.

lees verder ›

Prefab biobased producten voor gebouwschil

bron: Bouwwereld

Twaalf frontrunners op het gebied van biobased bouwen hebben hun kennis en ervaring bij elkaar gebracht en vijftien…

lees verder ›

Voor die 300 kilo boomtakken per dag moet een Thaise olifant wel kunnen werken

bron: NRC

Aan het begin van de coronacrisis leek het wegvallen van bezoekers nog een zegen voor olifanten in kampen in Thailand: ze hoefden geen rondjes meer te lopen met toeristen op hun…

lees verder ›

Het romanwaardige leven van Claudia Roden: aan haar zijn vele chef-koks schatplichtig

bron: de Volkskrant

Vele chef-koks en kookschrijvers als Ottolenghi zijn schatplichtig aan Claudia Roden, die in tientallen boeken de mediterrane en Midden-Oosterse keuken vastlegde. Hier geen recepten, maar een trip door haar romanwaardige leven. 'Weet u', zegt Claudia Roden, 'op mijn leeftijd worden dingen uit je jeugd weer belangrijk.' Op tafel ligt een briefje met de onderwerpen waarover ze wil praten. In elk erv …

lees verder ›

Blijf kind, adviseert deze 93-jarige debutante

bron: NRC

De kunstenares Dorothea Tanning, op wie het surrealisme grote aantrekkingskracht had, schreef op hoge leeftijd haar eerste roman.

lees verder ›

Hoe we meer mensen kerken laten bewonderen? Gewoon, door ze 'musea' te noemen

bron: de Volkskrant

Een simpele vraag ligt ten grondslag aan de wording van het Grootste Museum van Nederland: waarom gaan Hollanders op vakantie wél maar thuis nooit een gebedshuis binnen? Kerken, groot en klein, verenigt u! Het best bewaarde geheim van Nederland bevindt zich ten zuidoosten van Nijmegen. Neem de Profetenlaan en sla af ter hoogte van de Romeinse Herberg ('Waar U de Hemelse Koek naar authentiek recept …

lees verder ›

Cultuurblog - Kunstverzamelaar Gerard van Wezel overleden. Zijn collectie behoort tot de mooiste van Nederland

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Cagnes-sur-Mer bij Cannes en Nice: geheime plek van Renoir

bron: Infonu

Het schitterende dorp Cagnes-sur-Mer is tot het begin van de zeventiger jaren verzamelplaats van kunstenaars geweest. Dit dorp ligt in Zuid-Frankrijk aan de Côte de Azur, tussen Nice en Cannes in. De vestiging van Renoir luidde een ware schildershaus…

lees verder ›

16 euro per uur – een ‘lachertje’ dat armoede moet voorkomen

bron: NRC

De invoering van een minimumtarief voor zzp’ers moet de armoede onder deze groep zelfstandigen oplossen. Maar het kan ook averechts werken.

lees verder ›

Een superzwart cartoongat

bron: De Ingenieur

Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven! Nieuw in de kleurenafdeling van uw bouwmarkt: Vantablack, het zwartste zwart om uw duisterste ontwerpen een volkomen onpeilbare diepte te geven!

lees verder ›

'Waarom mag ik niet opschrijven wat ik heb meegemaakt?

bron: de Volkskrant

Oud-Kamerlid Sharon Gesthuizen deed dit een jaar een boekje open over de SP. Dat werd haar niet in dank afgenomen. 'Hoezo natrappen? Waarom mag ik niet opschrijven wat ik heb meegemaakt?' Ze zou een 'schandalig boek' hebben geschreven, ze zou erop uit zijn 'de partij te beschadigen' volgens oud-collega's van de SP. Sharon Gesthuizen zucht. 'Ik had niet het idee: ik neem wraak. Weet je hoe moeilijk …

lees verder ›

Meekijken met Ed

bron: NRC

Ed van der Elsken wilde álles om zich heen ‘artistiek registreren’. Het Rijks toont hoe de fotograaf werkte. Deze maand kunsttips door Thomas van Huut.

lees verder ›