Schilder

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilder

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u snel meerdere offertes ontvangen voor uw schilderwerk (gratis en vrijblijvend)? U kunt hier snel offertes opvragen om de kosten in te schatten voor de werkzaamheden van de huisschilder, of het nu binnenschilderwerk of buitenschilderwerk betreft er zijn voldoende schilders in uw omgeving die daar hun kwast niet voor omdraaien. Geef in de offerte aan wat u zoal wilt laten verfen, denk aan, deuren, trappen, kozijnen, (keuken)kastjes, plafonds, muren, het materiaal van de ondergrond, de bereikbaarheid en natuurlijk het geschatte oppervlak van de te verfen objecten/oppervlaktes.

Schilderwerk

Offerte schilderwerk

Wie niet te veel wil betalen vraagt hier op de website eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aan voor schilderwerk. De gratis offerte is toegespitst op jouw klus, geef dus zoveel mogelijk informatie op zodat verschillende bedrijven een scherpe prijs kunnen offreren voor uw klus.

Wat kost schilderwerk?

De kosten voor schilderwerk lopen sterk uiteen. Niet alleen hangt dit af van de klus, het ene schilderwerk kan veel complexer zijn dan het andere, maar de uurtarieven die schilders hanteren voor een muur witten kunnen ook behoorlijk variëren. Gangbaar zijn tarieven van tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter. Let ook goed op of hierin alle materiaalkosten zijn opgenomen, sommige schilders verwachten dat u zelf verf koopt, maar vaak omvat de offerte voor schilderwerk alle kosten, zoals de voorrijkosten, de verf, gebruikt materiaal zoals kwasten en rollers en het netjes afplakken of beschermen van uw ruimte en meubelen. U hoeft niet in te gaan op de goedkoopste offerte, de offertes zijn sowieso gratis en vrijblijvend. Soms straalt een iets duurdere offerte, of de indruk die u krijgt van een bedrijf, meer vertrouwen uit en geeft u zodoende de voorkeur aan die leverancier. Het is dus helemaal aan u of u voor de goedkoopste aanbieder gaat, maar u kunt middels de offertes eenvoudig zien wie uw klus bij u in de buurt kunnen uitvoeren tegen een lage prijs.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilder).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schilders- en Afwerkingsbedrijf B. Bommerson
Dorpsstraat 107
1566AD Assendelft
Frie van Bokhoven Schilderwerken
Govert Flinckstraat 7
5143JD Waalwijk
Reijmers Schilderwerken
Zeishof 32
6681EM Bemmel
Bakker Schilderwerken
Kruisspin 1
7559EL Hengelo (Overijssel)
Cores Schilderwerken
Beelstraat 30
8015BE Zwolle
Schilder en klusbedrijf Rebic
Bruinvis 22
1704XB Heerhugowaard
Voortjes Schilderwerken
Oostergracht 44
3763LZ Soest
Voordeel Schilder
Mullerweg 19
5624JC Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

BTW nieuwbouw 21 procent en btw renovatie 9%

bron: Infonu

De btw op nieuwbouw bedraagt 21 procent in 2020 en het lage btw-tarief is in 2019 verhoogd van 6% naar 9%. Sommige activiteiten in de bouw, zoals de schilder, kunnen onder het lage btw-tarief vallen. De kosten van een nieuwbouwwoning kunnen door de b…

lees verder ›

Over ons

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De website Ikknapmijnhuis.nl is de nummer 1 handige site met uiteenlopende tips en adviezen over het opknappen of verbouwen van je huis.

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Badkamermeubel

bron: Klusidee

Badkamermeubel aanschaf & montage U kunt natuurlijk uw gehele badkamer vernieuwen.

lees verder ›

Zelf behangen

bron: Klusidee

Een goede voorbereiding is voor het behangen noodzakelijk.

lees verder ›

De rijke tuin van de oude Liebermann, vlak bij een gruwelijke plek

bron: NRC

Waar leefden kunstenaars? Op reis naar plekken waar zij hun stempel drukten. Deze week de villa van Max Liebermann aan de Wannsee, bij Berlijn .

lees verder ›

Traprenovatie kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De traprenovatie kosten van een gemiddelde trap kunnen variëren tussen de € 300 en € 2000. Dit zijn prijzen voor een goedkoop doe het zelf pakket tot een luxe ombouw van eikenhout.

Schatgraver in het Stadsarchief Rotterdam

bron: NRC

‘Grappig is dat het archief zelf niet weet wat het heeft.” Daarmee bedoelt Joop de Jong niet dat de medewerkers van het Stadsarchief Rotterdam hun vak niet verstaan of niet weten…

lees verder ›

Bouwkundige aansluiting kozijnen: hoe hoort het?

bron: Bouwwereld

Een goede bouwkundige aansluiting bij kozijnen voldoet aan de eisen van lucht- en waterdichtheid en duurzaamheid. Dit artikel…

lees verder ›

Soorten stucwerk

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Soorten stucwerk: Stucwerk wordt steeds vaker toegepast in woningen.

Martin Luther King had een droom: gelijke rechten voor iedereen

bron: de Volkskrant

De stad Jackson, in het diepe zuiden van Amerika, is een van de armste plekken in een van de armste steden in de armste staat van het land. Takuma en Nia Umoja  begonnen hier in 2013 een coöperatie om hun zwarte broeders en zusters te helpen en bestaansrecht te geven. Die reageerden kritisch: 'Alleen witte mensen kunnen dit veranderen, en witte mensen komen hier niet.' 'Brother, heb je werk voor m …

lees verder ›

In gesprek met de man die David Bowie naar Groningen haalde

bron: de Volkskrant

De Volkskrant vraagt museumdirecteuren hoe ze meer bezoekers trekken. Aflevering 3: Andreas Blühm (59) van het Groninger Museum. Andreas Blühm is hoofd presentatie van het Van Gogh Museum als hij op 29 oktober 1994 in Amsterdam in de trein naar Groningen stapt. Hij heeft een uitnodiging op zak voor de opening van het nieuwe Groninger Museum. Het ontwerp van de Italiaanse architect Alessandro Mendi …

lees verder ›