Olie verversen

Vraag eenvoudig offertes aan

Olie verversen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Regelmatig olie verversen is goed voor de motor van uw auto. Verschillende garages of zelfs particulieren kunnen voor u olie voor u verversen. Geeft u zelf aan of u de olie zelf koopt of deze door de garage laat regelen, daarnaast wordt vaak ook het oliefilter vervangen bij de oliewissel. Geef bij voorkeur uw kenteken op bij uw vrijblijvende offerteaanvraag, zodat de garage weet in welke auto dit moet gebeuren en welke olie daarvoor het meest geschikt is. U kunt zelf kiezen of u voor de goedkoopste vakman in de buurt gaat of dat u dit door een erkende garage laat uitvoeren, die misschien iets duurder zit. Vraag eenvoudig offertes aan om uw olie te laten verversen en u weet waar u terecht kan en betaalt zeker niet te veel.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Olie verversen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Mifa APK
Baljuwstraat 17-H
1785SB Den Helder
ValFacts B.V.
Chromiumweg 111
3812NM Amersfoort
Profex B.V.
Aston Martinlaan 41
3261NB Oud-Beijerland
Cameron B.V.
A. Einsteinlaan 20
9615TR Kolham
Business PSR
Mahoniehout 3
2994HG Barendrecht
ChrisLind Consultancy
Bieskade 21
2492TP Den Haag
Rolloos Oil & Gas B.V.
Radarstraat 12
2901AV Capelle aan den Ijssel
Statoil Energy Netherlands B.V.
Conradstraat 38-Unit D6.128
3013AP Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kwik-Fit verkoopt kleine beurt ver onder prijs dealer

bron: de Volkskrant

Autodealers krijgen nog meer concurrentie te verduren. Onderhoudsketen Kwik-Fit gaat kleine beurten aanbieden die ongeveer de helft goedkoper zijn dan bij merkdealers.... Het Kwik-Fit Olie Plus Pakket gaat de autobezitter 74 tot 114 gulden kosten. Bij een merkdealer kost een kleine beurt 160 tot 335 gulden, zo blijkt uit een recent onderzoek van de Consumentenbond. 'Wij willen de klant waar voor z …

lees verder ›

Japans ABC'tje ook duidelijk, en goedkoper

bron: de Volkskrant

De Nederlandse importeur van Toyota heeft dan ook iets anders bedacht. Louwman & Parqui werkt sinds enige tijd met drie onderhoudsschema's: A voor minder dan tienduizend - , B voor tien- tot twintigduizend - , en C voor meer dan twintigduizend kilometer per jaar.... Ook dat systeem blijkt veel voordeliger uit te kunnen vallen dan de vaste Opel-tarieven. In schema A bijvoorbeeld kost de eerste beur …

lees verder ›

De boulevard of motordreams

bron: de Volkskrant

Vijf jaar geleden kwam de omslag: de motor was geen verdacht vervoermiddel meer voor smoezelige sleutelaars en snelheidsmaniakken in leren overalls.... Zij is gekleed in een chique zachtgeel jasje met goudkleurige knopen, hij heeft het colbert van zijn donkere powersuit uitgedaan. Al geruime tijd drentelen ze rond een oogverblindend object. Hij kijkt, loopt er nog eens omheen, wijst, streelt de fl …

lees verder ›

EN WAT DOE JIJ...?

bron: de Volkskrant

'HET IS DE BESTE manier om een lager vol te krijgen', zegt Ronald terwijl hij met zijn rechterhand een kegellager met regelmatige bewegingen over zijn linkerhand laat cirkelen.... Even later tikt hij voorzichtig de lagerschalen in het motorframe. Kort daarna zit de voorvork op zijn plaats en draait soepel van links naar rechts. Hij is bezig met het opbouwen van een gereviseerde en nieuw gespoten m …

lees verder ›

Stoomreiniger schoonmaken

bron: Gamma

Bij een stoomreiniger kan de stoomtoevoer minder worden. Dan is het tijd om de stoomreiniger te ontkalken.

lees verder ›

Hoe kan ik zuinig leven

bron: Hoedoe

Als je straks ongestoord van je pensioen wilt genieten, jezelf wilt wapenen tegen de recessie of simpelweg uit de schulden wilt komen, moet je zuinig leven. Makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je dat nu eigenlijk, zuinig leven?

lees verder ›

Internet Weblog van de dag

bron: NRC

Lease-auto. Een lease-auto is een geliefde arbeidsvoorwaarde, blogt Aertjan Grotenhuis op de weblog Geld. „Die liefde moet je wel goed verzorgen.

lees verder ›

SC Veendam: overgeleverd aan steigerbouwer en pompenverhuurder

bron: NRC

En weer staat Veendam op de rand van faillissement. Voortbestaan van de arme voetbalclub is afhankelijk van de vrijgevigheid van plaatselijke zakenlieden.

lees verder ›

Vrouwen vinden het ook leuk onder de motorkap

bron: NRC

Vrouwen zitten steeds vaker achter het stuur. Ze leren tegenwoordig ook sleutelen. „Ik ga mijn auto echt niet meer voor een kleine beurt naar de garage brengen.”

lees verder ›

E-book verkoopt - met juiste smering

bron: de Volkskrant

Motoroliebijbel.. Precies een week nadat het eerste hoofdstuk van het e-book gratis van internet is gehaald, ploft het mailtje op de elektronische deurmat. Of we al gelegenheid hebben gehad de Motoroliebijbel te lezen, en of we misschien interesse hebben in het complete boek, is de beleefde vraag van auteur Michael Kaufman. Zijn e-book kost niet veel, nog geen tien dollar, en het leert ons alles o …

lees verder ›

Met de democratische rechtsstaat is niets mis

bron: NRC

Je treft nog weleens een balorige dokter die vertelt dat je eigenlijk heel gezond bent. Geen afwijkingen gevonden aan de bulbus olfactorius?

lees verder ›