Website maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Website maken

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Tegenwoordig loopt bijna alles via internet, als je dan ook geen website hebt dan sluit je een belangrijke doelgroep buiten. Er zijn eenvoudige tot zeer ingewikkelde websites, wees dus ook zo precies mogelijk in de omschrijving van wat er precies gemaakt dient te worden, ga in op de werking en evt. te gebruiken technieken, zoals PHP, aps, formulieren, javascript, etc. Verschillende web developers uit uw regio, of evt. op afstand, brengen een offerte uit wat het ongeveer gaat kosten om uw website te laten maken. Vraag dus eenvoudig en kostenloos offertes op om een website te laten maken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Website maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Wescript Media
Perkstraat 16
2761LJ Zevenhuizen (Zuid-Holland)
Mark Wagenaar Productions
Huizumerlaan 148
8934BL Leeuwarden
Fixet
Kampweg 78
3941HK Doorn
I. Hoevenaars
Wibautstraat 176-F
1091GR Amsterdam
Groove Approved B.V.
Dekemastate 34
1275CP Huizen
Dehaan|Media
van Aspermonthof 2
7912VE Nieuweroord
Website4U
Marijkestraat 4
4751BG Oud Gastel
Johannes Eijsermans website & data services
Parmentierweg 143
2316ZP Leiden

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Iedere gebruiker laat digitale sporen na

bron: NRC

Veel internetgebruikers zijn bang als ze zich op het net begeven omdat ze de gevaren en risico's van cyberspace niet kennen. Is internet wel veilig?

lees verder ›

Een veldslag die niemand kan zien

bron: NRC

Beveiligde communicatie is van levensbelang voor de NAVO. Een speciale dienst in het Belgische Bergen is verantwoordelijk voor cyber-verdediging. „Als wij ons werk niet goed doen, kan de NAVO haar werk niet doen.”

lees verder ›

Achterdeur voor hackers in papiervervanger Adobe

bron: de Volkskrant

Een stukje software dat op vrijwel elke computer staat geïnstalleerd blijkt per ongeluk een achterdeurtje te hebben waarmee hackers een computer kunnen binnendringen.... En dit keer is het niet van Microsoft. Adobe Systems, de Amerikaanse fabrikant van bekende softwareproducten als Photoshop en Dreamweaver, zegt dat er beveiligingslek is ontdekt in enkele versies van zijn Acrobat Reader. Dat …

lees verder ›

Hollywood versus de hackers, part 2

bron: NRC

Op een afgelegen parkeerterrein van Sony’s filmstudio in Culver City kun je je nog laten fotograferen naast de ECTO-1, de auto uit de comedy Ghostbusters (1984).

lees verder ›

Elektronicabeurs slaat groen uit

bron: de Volkskrant

Als een technische gadget niet beter kan, kan hij altijd nog ‘groener’. Een ‘schoner milieu’ is een van de hoofdthema’s op de Consumer Electronics Show. Hoewel de sector amper een gunstige reputatie heeft - platte tv-schermen bijvoorbeeld verbruiken zonder uitzondering meer stroom dan hun ‘bolle’ voorgangers - hebben de elektronicafabrikanten van harte de ‘ongemakkelijk waarheid’ van oud-pre …

lees verder ›

Verboden te kraken

bron: NRC

Een streng wetsontwerp ter bescherming van het auteursrecht ligt bij de Tweede Kamer. De consument en de wetenschap van de cryptografie betalen het gelag.

lees verder ›

Populaire software voor elektronische documenten lek

bron: de Volkskrant

Een stukje software dat op vrijwel elke computer staat geïnstalleerd, blijkt per ongeluk een achterdeurtje te hebben waarmee hackers een computer kunnen binnendringen.... En dit keer is het niet van Microsoft.Adobe Systems, de Amerikaanse fabrikant van bekende softwareproducten als Photoshop en Dreamweaver, zegt dat er beveiligingslek is ontdekt in enkele versies van zijn Acrobat Reader. Dat is ee …

Een simpele smaak

bron: de Volkskrant

Wat zijn de beste dingen om hebberig van te worden? Smaakbepalers uit de wereld van fotografie, ontwerp en mode gidsen ons. Deel 6: grafisch ontwerper Alex Klerk. Of het nu ging om het spuiten van graffititekeningen in zijn rebelse tienerjaren of het maken van droedels en krabbels tijdens het tv-kijken, grafisch vormgever Alex Klerk (29) is altijd bezig geweest met tekenen. De voormalig sneaker cu …

lees verder ›

Bedonderd door de browser

bron: NRC

Twee gevaren loeren op de computer: slimme hackers en domme gebruikers. Technologieredacteur Marc Hijink ondervond hoe het is om de controle over al je online gegevens kwijt te raken. De oorzaak: een moment van onoplettendheid en een webbrowser die wel heel eenvoudig accounts en wachtwoorden synchroniseert. De prijs van het gebruiksgemak.

lees verder ›

Katherine Johnson: vrouw die mannen naar de maan stuurde

bron: NRC

Katherine Johnson werkte mee aan de eerste ruimtemissies van de NASA. Over haar leven verscheen in 2017 de film Hidden figures.

lees verder ›

Handelswebsite met rubriekadvertenties – Koopplein

bron: Infonu

Wie spulletjes op internet wil verkopen of wie een oproep wil doen voor het een en ander, kan een rubriekadvertentie plaatsen op een rubriekadvertentiewebsite. Een bekende website die deze functie biedt is Koopplein.nl, een netwerk van websites met v…

lees verder ›

Firefox knabbelt aan Explorer

bron: NRC

Een nieuwe browser knabbelt aan het aandeel van de Internet Explorer van Microsoft.

lees verder ›