Website maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Website maken

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Tegenwoordig loopt bijna alles via internet, als je dan ook geen website hebt dan sluit je een belangrijke doelgroep buiten. Er zijn eenvoudige tot zeer ingewikkelde websites, wees dus ook zo precies mogelijk in de omschrijving van wat er precies gemaakt dient te worden, ga in op de werking en evt. te gebruiken technieken, zoals PHP, aps, formulieren, javascript, etc. Verschillende web developers uit uw regio, of evt. op afstand, brengen een offerte uit wat het ongeveer gaat kosten om uw website te laten maken. Vraag dus eenvoudig en kostenloos offertes op om een website te laten maken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Website maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Yourplan
Pegasusstraat 32
7521KA Enschede
BTMKR Beats
Vondellaan 209
3842EG Harderwijk
Zent Paintball
Jasmijnstraat 48
5721ZR Asten
Happyville
Van Houtenstraat 4-A
3039PC Rotterdam
Shirley Stolten
Augustusweg 34
3453KS De Meern
Music Please
De Dennen 242
1402KW Bussum
Diamond Score
Schoolpad 1
7914TA Noordscheschut
Schürgers Sleutelservice V.O.F.
Speulmanweg 1
4112ND Beusichem

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Handelswebsite met rubriekadvertenties – Koopplein

bron: Infonu

Wie spulletjes op internet wil verkopen of wie een oproep wil doen voor het een en ander, kan een rubriekadvertentie plaatsen op een rubriekadvertentiewebsite. Een bekende website die deze functie biedt is Koopplein.nl, een netwerk van websites met v…

lees verder ›

Lucide dromen: droom bewuster!

bron: Infonu

Sinds de komst van de film Inception is het fenomeen ‘lucide dromen’ weer een stuk populairder. Tijdens een lucide droom kun je controle uit kunt oefenen op je droomwereld. Hierbij zijn er echter ook verschillende gradaties van helderheid, waarin ied…

lees verder ›

Hollywood versus de hackers, part 2

bron: NRC

Op een afgelegen parkeerterrein van Sony’s filmstudio in Culver City kun je je nog laten fotograferen naast de ECTO-1, de auto uit de comedy Ghostbusters (1984).

lees verder ›

Hoe werkt het internet?

bron: Infonu

Het internet is populair, daar hoef je niet lang over te discussiëren. Veel mensen besteden per dag uren tijd aan websites als Facebook, Google, YouTube en Wikipedia. Miljoenen mensen versturen ieder uur moeiteloos berichten naar servers aan de ander…

lees verder ›

Honderdduizend deals per dag

bron: NRC

Van digitale rommelmarkt werd Marktplaats de grootste vraag- en aanbodsite. Het miljoenenbedrijf ziet dat mensen meer ruilen en delen.

lees verder ›

Alle apparaten straks online: zie dan maar eens een cyberramp te voorkomen

bron: de Volkskrant

Het staat nu echt op exploderen, het Internet of Things. Het moet een merkwaardige ervaring zijn voor de toevallige passant van de straatlantaarn in Kopenhagen die aan en uit en aan en weer uit gaat. De oorzaak is geen defect, maar Bas Boorsma, die in een Amsterdams kantoor achter zijn laptop zit. Boorsma werkt bij computernetwerkconcern Cisco en daar houdt hij zich onder meer bezig met de ontwikk …

lees verder ›

Bedonderd door de browser

bron: NRC

Twee gevaren loeren op de computer: slimme hackers en domme gebruikers. Technologieredacteur Marc Hijink ondervond hoe het is om de controle over al je online gegevens kwijt te raken. De oorzaak: een moment van onoplettendheid en een webbrowser die wel heel eenvoudig accounts en wachtwoorden synchroniseert. De prijs van het gebruiksgemak.

lees verder ›

Een veldslag die niemand kan zien

bron: NRC

Beveiligde communicatie is van levensbelang voor de NAVO. Een speciale dienst in het Belgische Bergen is verantwoordelijk voor cyber-verdediging. „Als wij ons werk niet goed doen, kan de NAVO haar werk niet doen.”

lees verder ›

Apples nieuwste product is het milieu

bron: NRC

Apple gebruikt zijn omvang – 220 miljoen iPhones per jaar – om de elektronica-industrie duurzamer te maken. Het bedrijf heeft zelfs ambities als groene energiemaatschappij.

lees verder ›

Een simpele smaak

bron: de Volkskrant

Wat zijn de beste dingen om hebberig van te worden? Smaakbepalers uit de wereld van fotografie, ontwerp en mode gidsen ons. Deel 6: grafisch ontwerper Alex Klerk. Of het nu ging om het spuiten van graffititekeningen in zijn rebelse tienerjaren of het maken van droedels en krabbels tijdens het tv-kijken, grafisch vormgever Alex Klerk (29) is altijd bezig geweest met tekenen. De voormalig sneaker cu …

lees verder ›

Populaire software voor elektronische documenten lek

bron: de Volkskrant

Een stukje software dat op vrijwel elke computer staat geïnstalleerd, blijkt per ongeluk een achterdeurtje te hebben waarmee hackers een computer kunnen binnendringen.... En dit keer is het niet van Microsoft.Adobe Systems, de Amerikaanse fabrikant van bekende softwareproducten als Photoshop en Dreamweaver, zegt dat er beveiligingslek is ontdekt in enkele versies van zijn Acrobat Reader. Dat is ee …

Techblog: Jongeren blijven op Facebook

bron: de Volkskrant

Nieuws, geruchten, tweets en andere tijdingen uit de wereld van de technologie, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›