Website maken

Vraag eenvoudig offertes aan

Website maken

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Tegenwoordig loopt bijna alles via internet, als je dan ook geen website hebt dan sluit je een belangrijke doelgroep buiten. Er zijn eenvoudige tot zeer ingewikkelde websites, wees dus ook zo precies mogelijk in de omschrijving van wat er precies gemaakt dient te worden, ga in op de werking en evt. te gebruiken technieken, zoals PHP, aps, formulieren, javascript, etc. Verschillende web developers uit uw regio, of evt. op afstand, brengen een offerte uit wat het ongeveer gaat kosten om uw website te laten maken. Vraag dus eenvoudig en kostenloos offertes op om een website te laten maken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Website maken).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

7 Days Photography
Plutostraat 20
3371TJ Hardinxveld-Giessendam
Kinderopvang Op Stoom De Stad
Linschotenstraat 57-a
2012VE Haarlem
Progressive Intelligence Records
Lombardkade 81-B
3011ZE Rotterdam
van Die Website ontwerpen
Seringenstraat 29
2982BT Ridderkerk
Paradijs Vertalingen
Mesdaglaan 14
3451JH Vleuten
Top Automation
Peerdsbroek 45
4824BL Breda
Juwelier Dekker
Gemeenteweg 62
7951CP Staphorst
Coffee IT
Visschersplein 160
3511LX Utrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

MicFlip: voor wie zijn buik vol heeft van usb-spaghetti

bron: de Volkskrant

Het was een goed idee, een universele kabel om camera's en printers te verbinden met de pc. Maar het liep uit op chaos. Wat is er aan de hand?Het is dit jaar twintig jaar geleden dat zeven grote ict-bedrijven een nieuwe manier introduceerden om randapparatuur met een kabel te verbinden met een computer. Ze noemden hun vondst de Universal Serial Bus. Een van de eisen aan de nieuwe technologie was d …

lees verder ›

Katherine Johnson: vrouw die mannen naar de maan stuurde

bron: NRC

Katherine Johnson werkte mee aan de eerste ruimtemissies van de NASA. Over haar leven verscheen in 2017 de film Hidden figures.

lees verder ›

Pandjeshuizen tonen de levens van mensen die wankelen boven een afgrond van armoede. En dat zijn er steeds meer

bron: NRC

Verborgen armoede wordt zichtbaar in het pandjeshuis, waar je je spullen kunt belenen. Het is de laatste tijd veel drukker bij Used Products in Zaandam.

lees verder ›

Makro Best: adres, openingstijden, pasje, folder en tanken

bron: Infonu

Makro is een groothandel speciaal voor ondernemers. In de winkels worden producten verkocht zoals kleding, elektronica, voedsel, verzorgingsproducten, enzovoorts. Het Makro filiaal in Best is één van de grootste Makro filialen in Nederland. Lees in d…

lees verder ›

Bedonderd door de browser

bron: NRC

Twee gevaren loeren op de computer: slimme hackers en domme gebruikers. Technologieredacteur Marc Hijink ondervond hoe het is om de controle over al je online gegevens kwijt te raken. De oorzaak: een moment van onoplettendheid en een webbrowser die wel heel eenvoudig accounts en wachtwoorden synchroniseert. De prijs van het gebruiksgemak.

lees verder ›

Programmeren kun je (echt heel jong al) leren

bron: de Volkskrant

Bill Gates en Mark Zuckerberg begonnen ook jong, dus leren meer en meer basisscholen hun leerlingen programmeren. Hard nodig, zegt de ict-branche. Weer een technologiehype, zegt de onderwijspsycholoog. Eens in de veertien dagen gaan tachtig leerlingen van de Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm in Hilversum met opwinding in hun lijf naar school. Uit honderden kinderen zijn zij uitgekozen voor d …

lees verder ›

Iedere gebruiker laat digitale sporen na

bron: NRC

Veel internetgebruikers zijn bang als ze zich op het net begeven omdat ze de gevaren en risico's van cyberspace niet kennen. Is internet wel veilig?

lees verder ›

Dit staat in de verkiezingsprogramma’s van de formerende partijen

bron: NRC

De NRC Formatiewijzer biedt snel inzicht in de plannen van de partijen die op dit moment praten over de vorming van een nieuw kabinet. Wat zijn de raakvlakken? Wat de kloven?

lees verder ›

Techblog: Jongeren blijven op Facebook

bron: de Volkskrant

Nieuws, geruchten, tweets en andere tijdingen uit de wereld van de technologie, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.

lees verder ›

Honderdduizend deals per dag

bron: NRC

Van digitale rommelmarkt werd Marktplaats de grootste vraag- en aanbodsite. Het miljoenenbedrijf ziet dat mensen meer ruilen en delen.

lees verder ›

'Ik ben nog geen Madonna, hoor'

bron: de Volkskrant

Met Art Angels heeft de Canadese Claire Boucher, oftewel Grimes, een fantastische popplaat gemaakt, die van haar niet zo mag heten. Ze haat hokjes en omarmt onafhankelijkheid net zo hartstochtelijk als glamour. V laat haar zichzelf verklaren. 'Pop, ik?' Grimes trekt een grimas alsof ze iets heel vies heeft moeten doorslikken. 'Nee, popmuziek wordt gemaakt door een team van soms tientallen mannen, …

lees verder ›

Een veldslag die niemand kan zien

bron: NRC

Beveiligde communicatie is van levensbelang voor de NAVO. Een speciale dienst in het Belgische Bergen is verantwoordelijk voor cyber-verdediging. „Als wij ons werk niet goed doen, kan de NAVO haar werk niet doen.”

lees verder ›