Tapijt leggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Tapijt leggen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u tapijt laten leggen vraag dan offertes aan. Voor een professioneel resultaat kiest u een tapijtlegger met veel ervaring. Je wilt natuurlijk dat het tapijt op de vloer netjes afgewerkt is. De kosten om taptij te laten leggen hangt er van af of u het tapijt al hebt, wat voor tapijt het is en hoe groot de oppervlakte van de vloer is. Vraag eenvoudig en vrijblijvend offertes aan om tapijt te laten leggen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tapijt leggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Nebi
Van der Vennestraat 135
2525CC Den Haag
De Woonhoeve
Binnenveer 9
1381BT Weesp
C. Akbas Infra
Van Bassenstraat 125
2515JC Den Haag
ConsoleService
Mensinkweg 26
7535BE Enschede
A & K Glasvezel Techniek
Palestrinastraat 5
7557ST Hengelo (Overijssel)
BeGeRS Meubelrenovatie
Stoofdijk 108
4671RC Dinteloord
PK Bouw en Infradiensten
De Ring 15
9313TE Leutingewolde
RJ Kabelmontage
Nijverheidsstraat 5-c
7575BG Oldenzaal

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Open doek

bron: de Volkskrant

Straks hangt een enorm wandtapijt van Petra Blaisse in de entree van het nieuwe Stedelijk Museum. Nu bewegen twee doeken van haar ontwerpbureau Inside Outside door het Nederlandse paviljoen van de Architectuur Biënnale in Venetië. 'We voorzien architectuur van flexibiliteit.' Doeken. Zo noemt Petra Blaisse (1955) haar ontwerpen. Terwijl de architectonische ingrepen die ze met haar bureau Inside Ou …

lees verder ›

Cultuurblog - Nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat M heten

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Teruglezen - Kritiek op aanpak migranten Hongarije groeit

bron: de Volkskrant

Hongarije heeft de noodstoestand uitgeroepen in grensprovincies, wijst asielverzoeken direct af en arresteert mensen die proberen het hek te breken dat het land langs de grens met Servië heeft opgetrokken. Vluchtelingen zoeken naar nieuwe manieren om Europa binnen te komen. Lees hier al het nieuws rond de vluchtelingencrisis terug in dit blog.

lees verder ›

Siergrindvloeren, marmer tapijt en betonlook vloeren

bron: Infonu

Siergrindvloeren, marmertapijt en betonlook vloeren zijn alle drie moderne vloeren met een bijzondere uitstraling. Modern door de gebruikte materialen. Maar ze zijn zeker ook toe te passen in een klassiek interieur. Het zijn allemaal vloeren die naar…

lees verder ›

Op bezoek in het kunstpaleis van de modekoning

bron: NRC

De Franse modeontwerper Yves Saint Laurent, die in juni overleed, was een gepassioneerd kunstverzamelaar. Zijn partner Pierre Bergé laat de collectie veilen.

lees verder ›

Tapijt, eigentijdse weelde

bron: Infonu

Is tapijt een vergeten vloerbedekking van tientallen jaren geleden? Beslist niet. Goedgekozen tapijt verandert een kamer in een zee van comfort en sfeer en past uitstekend in de huidige woontrends. Voordelen waar de fantasieloze harde vloeren niet aa…

lees verder ›

Droog konijn en lauwe friet, helaas

bron: de Volkskrant

[b]Waar eten we?[/b]Beluga Nxt DoorKoestraat 2-6, Maastricht.043-321.33.64www.rest-beluga.com[b]Wat eten we?[/b]- Filet américain met dikke frieten en zure bommen.- Gestoofde Livar-varkensnek metaardappelpuree en knoflookwortelen.- Klassieke crème brûlée.[b]Wat kost het?[/b]45 euro per persoon, exclusief drank.Jonnie Boer en Hans van Wolde zijn aan elkaar gewaagde Nederlandse topkoks. Restaurant d …

lees verder ›

Spatie a, b, of c om te raden van welke Oyens het is

bron: NRC

Tentoonstelling De gebroeders Oyens, schilderstweeling. T/m 13 juli in het Gemeentemuseum, Stadhouderslaan 41, Den Haag.

lees verder ›

Up, up, up!

bron: de Volkskrant

Groot-Brittannië omarmt weer de jazz. De nieuwe lichting – een aantal bands speelt op North Sea Jazz – laat zich niet alleen inspireren door oude helden, maar ook door Radiohead en Muse.... Een nieuw plein in de oude Londense buitenwijk Dalston. Vier Afrikaanse mannen steken slenterend over. Een Pakistaanse jongen probeert onder begeleiding van bescheiden bonkende muziek zijn auto te keren. Aan de …

lees verder ›

Vloertegels meestal decoratieve functie

bron: Infonu

Een vloertegel is een stuk materiaal dat verschillende functies kan hebben. Hij kan dienen als bescherming van de vloer of om iets makkelijker overheen te laten schuiven of rollen. In woningen en gebouwen heeft de vloertegel vooral een decoratieve fu…

lees verder ›

Cultuurblog - Meghan Markle zegt tv-serie Suits vaarwel... in een trouwjurk

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

In Hotel Akersloot leef je maar één keer

bron: NRC

Het was het fingerspitzengefühl van ome Gerrit dat afrit Akersloot aan de A9 aanwees als gedroomde locatie. Nu staat er midden in een weiland een hotel met 210 kamers.

lees verder ›