Elektriciteit aanleggen

Vraag eenvoudig offertes aan

Elektriciteit aanleggen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Elektriciteit is een van onze basisbehoeften. Steeds meer apparaten zijn elektrisch en daarom wil je in huis en op kantoor een betrouwbaar en praktisch elektrisch netwerk. Wil je een groepenkast aanleggen of uitbreiden, bedrading aanleggen, extra stopcontacten, aardlekschakelaars plaatsen of wellicht een hele domotica installatie aanleggen, de elektriciëns weten daar wel raad mee. Elektriciteit aanleggen is iets wat je door een betrouwbare vakman laat uitvoeren, om vrijblijvend offertes te ontvangen voor jouw klus gerelateerd aan elektriciteit kunt u het formulier hier invullen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Elektriciteit aanleggen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Transforma Beheer B.V.
Melsbroekhof 4
5628TJ Eindhoven
Instal. Service Rijpma
Kiefte 8
7151HZ Eibergen
A. Fennema
Barnewinkel 217
7326KS Apeldoorn
Cofely Zuid Nederland B.V.
Schijfstraat 21
5061KA Oisterwijk
GREENSPHERE
Sytwinde 5
2631GP Nootdorp
Hoveniersbedrijf Hoksbergen
Molenstraat 63-a
3752CK Bunschoten-Spakenburg
GB Parket & Timmerwerken
De Noord 43
8251GM Dronten
EMCIS B.V.
Energieweg 8
2964LE Groot-Ammers

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Alle techniek in het plafond

bron: NRC

De geavanceerde elektronica in het Smart Home is geen sci-fi, maar is nu al in de handel. Nederlanders zien er tot nu toe het nut niet van in, maar dit huis moet ze overtuigen.

lees verder ›

Het kleinkind van de gloeilamp wordt snel volwassen

bron: de Volkskrant

De gloeilamp maakt plaats voor de spaarlamp. Diens opvolger, de led, wordt beter. Maar nog even niet voor thuis... Op de koelafdeling van de Britse supermarktketen Sainsbury’s verandert het komende jaar niets. De grote vrieskasten met hun glazen deuren zullen net zo koud zijn als altijd en de producten worden even hel verlicht. Maar er verandert wel iets op de energierekening van Sainsbury’s: elke …

lees verder ›

Het was nieuw, het was een wonder

bron: NRC

TOT HALVERWEGE de jaren '70 hadden computers de afmetingen van linnenkasten (formaat koelkast heette een minicomputer), en ze puilden uit van de draden. In 1971 lukte het Intel de eerste microprocessor te maken, een chip waarop alle reken- en controlefuncties van een computer waren samengebracht. Rond 1975 verschenen de eerste microcomputers die op zo'n microprocessor waren gebaseerd. Ze pasten op een bureau en waren betaalbaar voor kleine bedrijven en fanatieke hobbyisten.

lees verder ›