Interieurarchitect

Vraag eenvoudig offertes aan

Interieurarchitect

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De interieurarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur en wordt soms al ingeschakeld voordat een gebouw is gebouwd om in samenspraak met de architect maquettes te maken en mee te denken over het gebruik van het interieur. Maar u kunt natuurlijk ook een interieurarchitect inschakelen als u uw kantoor efficiënter of prettiger wilt inrichten. Ook kan de interieurarchitect kijken naar de inrichting bij u thuis om daar een prettig woonklimaat te creëren. Vraag gerust offertes op om uurtarieven of de ervaring van interieurarchitecten uit uw regio te vergelijken.

Interview met interieurontwerper Marc Müskens

Wil je alvast een beetje een indruk krijgen hoe interieurontwerper Marc Müskens werkt en zijn werk ervaart, dan hebben we hier alvast een interview. Via de website kunt u natuurlijk een aanvraag doen bij verschillende binnenshuisarchitecten, maar wellicht dat u zo een beter beeld krijgt van welke vragen u nu al in uw offerteaanvraag kan stellen.

 

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Interieurarchitect).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Muriel de Wit Interieurarchitect
Groningerstraat 9
9471AP Zuidlaren
Interieurarchitect Rien Zwaal
Dorpsstraat 43
2451AP Leimuiden
Atelier Katiraee-Far
Wijttenbachstraat 20-D
1093JB Amsterdam
Robbert de Goede
Haparandadam 7-D 10
1013AK Amsterdam
Dépôt Interieurarchitectuur
't Zanddorp 68
4335AK Middelburg
Em Interieur-Architecten
J E Boutstraat 1-A
3621CH Breukelen
Aldi Huizing Interieurarchitect
Oranjelaan 6
9765AG Paterswolde
Tim Vinke
Verlengde J. A. Feithstraat 7
9725AS Groningen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Ingenieus dak regelt daglicht

bron: Bouwwereld

Museum Voorlinden in Wassenaar is een daglichtmuseum. Om het daglicht te reguleren is het dak opgebouwd uit drie…

lees verder ›

Eén toon wordt krachtiger met stilte

bron: NRC

De binnenhuisarchitecten van i29 grossieren in prijswinnende interieurs. Deel 7 in een serie gesprekken met spraakmakende ontwerpers.

lees verder ›

Nieuw station Breda verkozen tot beste gebouw van Nederland

bron: de Volkskrant

Toch gek: Breda heeft het beste gebouw van Nederland, maar dat laat de inwoners zo goed als koud. Zegt dat iets over het station of over de Bredanaar? Het vele natuursteen in de stationspassage is lekker koel op een warme dag. Student Daniel Vergouwen, die op een stenen borstwering zit, lijkt niet verbaasd door de luxe materiaalkeuze. 'Marmer, is het marmer? Je kunt hier prima chillen.' Breda kree …

lees verder ›

Nieuw elan in oud groen

bron: de Volkskrant

Het nieuwe Grotiusgebouw van de rechtenfaculteit op de campus in Nijmegen brengt de sfeer van het oude landgoed weer terug. Veel groen, weinig steen en de wetboeken bij de hand. Het Grotiusgebouw ligt er spiksplinternieuw bij: heel wit en laag, breed uitkragend op de bosrijke universiteitscampus Heyendael. Het steekt fris af bij de oudere buurman, de grijze 88 meter hoge Erasmustoren uit de jaren …

lees verder ›

Ineens is Jan des Bouvrie verdacht

bron: NRC

Jan des Bouvrie is bevriend met de van fraude verdachte vastgoedhandelaar Kroon. Maar hoe hij bij die zaak is betrokken, is nog niet bekend.

lees verder ›

De lamp die kapot moest

bron: de Volkskrant

Nooit meer gloeilampen. Niet eerder drong een Europees verbod zo snel door in de huiskamer. Vanaf vandaag verdwijnen, ondanks protesten, de laatste exemplaren uit de winkels. Dat is het werk van een monsterverbond. In deze reconstructie: wat gebeurde er achter de schermen? Een revolutie ontketenen vanuit zijn woonkamer, dat is wat Matt Prescott voor ogen heeft als hij februari 2006 thuis achter zi …

lees verder ›

Opengewerkte school als hart

bron: Bouwwereld

Voor de transformatie van school 7 tot bibliotheek is het oude pand opengebroken van begane grond tot kap.…

lees verder ›

Interieur design

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als interieurdesigner ben je de schakel tussen de klant en de aannemer die uiteindelijk de verbouwing of (grootscheepse) restyling zal gaan uitvoeren. Als interieurdesigner/binnenhuisarchitect volg je de opleiding ‘interieur design’.

Strakke planologie wurgt de stad

bron: de Volkskrant

Frank Havermans.. AMSTERDAM Het zijn abstracte pentekeningen die tegen de wand staan van het tijdelijke atelier van kunstenaar/ontwerper Frank Havermans (1967) hoog boven de Zuidas. Maar geplaatst naast het weidse panorama op de contouren van dit Amsterdamse zakendistrict is de associatie met de hoekige hoogbouw en de langgerekte snelweg onvermijdelijk. Zelfs de geometrische installatie van houten …

lees verder ›

Gelaagde composietgevels Rabobank Eindhoven

bron: Bouwwereld

Met een brede spoiler en vloeiende lijnen zorgt de Rabobank voor dynamiek aan de Fellenoord in Eindhoven. Omdat…

lees verder ›

Nog één dakkapel

bron: NRC

Een verbouwing is vaak een ingewikkelde onderneming, met hoge rekeningen en echtelijke ruzies als gevolg. Een bouwbegeleider kan veel leed voorkomen.

lees verder ›

Het mirakel van de Bijlmer

bron: de Volkskrant

Bij het renoveren van een verkommerde Bijlmerflat ontdekte NL Architects hoe goed het oorspronkelijke ontwerp eigenlijk is. Op de lang verguisde galerij wordt alweer koffie gedronken, als op een Amsterdams stoepje. 'Bijlmerflat te koop voor één euro' luidde de kop in Het Parool van 7 januari 2011. 'Allebei 50 cent doen?', sms'te ondernemer Martijn Blom vanaf zijn ontbijttafel naar vriend Willem Ga …

lees verder ›