Interieurarchitect

Vraag eenvoudig offertes aan

Interieurarchitect

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De interieurarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur en wordt soms al ingeschakeld voordat een gebouw is gebouwd om in samenspraak met de architect maquettes te maken en mee te denken over het gebruik van het interieur. Maar u kunt natuurlijk ook een interieurarchitect inschakelen als u uw kantoor efficiënter of prettiger wilt inrichten. Ook kan de interieurarchitect kijken naar de inrichting bij u thuis om daar een prettig woonklimaat te creëren. Vraag gerust offertes op om uurtarieven of de ervaring van interieurarchitecten uit uw regio te vergelijken.

Interview met interieurontwerper Marc Müskens

Wil je alvast een beetje een indruk krijgen hoe interieurontwerper Marc Müskens werkt en zijn werk ervaart, dan hebben we hier alvast een interview. Via de website kunt u natuurlijk een aanvraag doen bij verschillende binnenshuisarchitecten, maar wellicht dat u zo een beter beeld krijgt van welke vragen u nu al in uw offerteaanvraag kan stellen.

 

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Interieurarchitect).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van Gemert-Interieurarchitect BNI
Veembroederhof 168
1019HC Amsterdam
ABKEN architecten B.V.
Kerkstraat 22
2964BV Groot-Ammers
Britt de Groot
Vuurdoornpark 77
2724HK Zoetermeer
Interieurarchitect Rien Zwaal
Dorpsstraat 43
2451AP Leimuiden
D. Broekhuizen Interieurarchitect
Oosteinde 29
3925LA Scherpenzeel (Gelderland)
Design-JK
Lijsterboog 22
5081RM Hilvarenbeek
Annelies Schellekens Interieurarchitect
Valeriusstraat 47-hs
1071MD Amsterdam
Rytmus Design
Amaliastraat 12-H
1052GN Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Des Bouvrie opgepakt voor belastingfraude

bron: NRC

Interieurontwerper Jan des Bouvrie is gisteren aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij belastingfraude in de vastgoedsector. Vanochtend zat hij nog in hechtenis.

lees verder ›

Huis kopen, nadelen van nieuwbouw

bron: Infonu

Het kopen van een nieuw te bouwen huis heeft veel nadelen ten opzichten van bestaande bouw. Toch gaan veel mensen voor een nieuwbouwhuis.

lees verder ›

Pas stedenbouwkundige met twee jaar ervaring

bron: Bouwwereld

Afgestudeerde studenten bouwkunde mogen zich straks pas officieel stedenbouwkundige noemen na twee jaar beroepservaring opgebouwd te hebben.

lees verder ›

De vele hoogtepunten van Museum Voorlinden

bron: de Volkskrant

Het landgoed is mooi. Het gebouw is mooi. En de collectie? Die telt vele hoogtepunten. Kijk maar. In een klap heeft Nederland er een kunstinstelling van formaat bij. Museum Voorlinden zal veel bezoekers trekken. Zie de Facebookpagina van het museum: veel mensen kunnen niet wachten tot 11 september de toegangsdeuren opengaan. Voeg daarbij een ander stuntje - oprichter Joop van Caldenborgh (75) wist …

lees verder ›

Het mirakel van de Bijlmer

bron: de Volkskrant

Bij het renoveren van een verkommerde Bijlmerflat ontdekte NL Architects hoe goed het oorspronkelijke ontwerp eigenlijk is. Op de lang verguisde galerij wordt alweer koffie gedronken, als op een Amsterdams stoepje. 'Bijlmerflat te koop voor één euro' luidde de kop in Het Parool van 7 januari 2011. 'Allebei 50 cent doen?', sms'te ondernemer Martijn Blom vanaf zijn ontbijttafel naar vriend Willem Ga …

lees verder ›

Ineens is Jan des Bouvrie verdacht

bron: NRC

Jan des Bouvrie is bevriend met de van fraude verdachte vastgoedhandelaar Kroon. Maar hoe hij bij die zaak is betrokken, is nog niet bekend.

lees verder ›

Nieuwbouwhuis verbouwen tot droomhuis

bron: Infonu

Een nieuwbouwhuis kopen wil niet zeggen dat het huis alles biedt qua inrichten wanneer je het nieuwbouwhuis intrekt. Het kan zijn dat je een nieuwbouwhuis koopt en bij de koop van het nieuwbouwhuis een doel voor ogen had: het nieuwbouwhuis verbouwen…

lees verder ›

Hij is populairder dan de meeste leden van het ...

bron: NRC

Hij is populairder dan de meeste leden van het koninklijk huis: Koning Interieur Jan des Bouvrie. Zijn woord is wet en hij hoeft maar te wijzen en schilders en stoffeerders…

lees verder ›

Anatomie, fysiologie, topografie en pathologie

bron: Infonu

Wat is het verschil tussen anatomie, fysiologie, topografie en pathologie? En wat is precies het verschil tussen histologie en fysiologie? Fysiologie wordt dan weer opgesplitst in vegetatieve en animale functies. Daarnaast spreekt men bij anatomie va…

lees verder ›

Exposities

bron: de Volkskrant

Almere, Museum De Paviljoens (036-5450400): Unknown Territory, foto’s, video’s, installaties en architectonische ontwerpen, t/m 8/11. * * * *.. depaviljoens.nl Amersfoort, Mondriaanhuis (033-4620180): olieverfschilderijen en werken op papier van Jacoba van Heemskerck (1876-1923). Van 19/9 t/m 10/01. mondriaanhuis.nl Amsterdam, Van Gogh Museum (020-5705252): 80 schilderijen van Odilon Redon en …

lees verder ›

Blanke laat zwarten ver achter zich!

bron: NRC

Wat ik gister het liefste wilde zien, was in 10,11 seconden voorbij. De sprintfinale voor heren van de 100 meter op de EK atletiek te Barcelona.

lees verder ›