Remblokken vervangen

Vraag eenvoudig offertes aan

Remblokken vervangen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Goede remmen is belangrijk voor uw veiligheid. Zijn uw remblokken versleten of bijna versleten dan wordt het tijd deze te laten vervangen. Geef uw type auto of kenteken op en u ontvangt offertes van garages in de buurt met de kosten voor het vervangen van de remblokken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Remblokken vervangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klusbedrijf Theo Loup
Schippershaak 12
2421ME Nieuwkoop
Wise Telecom De Bilt
Hessenweg 7
3731JC De Bilt
Oostwoud Autoschade B.V.
Vasco da Gamastraat 10
7825VJ Emmen
Garagebedrijf Prins B.V.
Lekdijk 27
4235VL Tienhoven (Zuid-Holland)
KRS Montage & Onderhoud
Naaldwijksestraat 37
2515KW Den Haag
Handelsonderneming Rommert Velda
Arteveldestraat 11
9745AW Groningen
Mario de fietsenmaker
Sittarderweg 135-B
6412CD Heerlen
Kledingreparatie en Stomerij Sewteq
Verlengde Hereweg 3
9721AB Groningen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Het onderhoud van de wagen

bron: Infonu

Voor veel mensen is het wat onduidelijk waarom de wagen een periodiek onderhoud nodig heeft en hoe alles precies in zijn werk gaat. Voor het onderhoud van je wagen ga je best naar een erkende merkgarage. Ikzelf ben garagist, dus het lijkt me erg nutt…

lees verder ›

De APK-keuring: Op welke onderdelen wordt er gekeurd?

bron: Infonu

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is voor veel mensen een verplichting die niet altijd uitkomt. Uit veiligheidsoverweging is het echter een goed middel, zodat men niet voor onverwachte ongemakken komt te staan. Omdat een APK toch ook vaak kosten m…

lees verder ›

Angst

bron: NRC

Zou een fietshelm helpen? 20.000 ongelukken per jaar waarbij fietsende kinderen betrokken zijn en je bent geneigd om te roepen: vooruit maar, stel het maar verplicht.

lees verder ›

Zeer goedkoop autorijden

bron: Infonu

Een auto bezitten en rijden is een dure aangelegenheid. Doordat de meeste mensen kiezen voor aanzien en status, is het bezitten van een auto onnodig duur.

lees verder ›

China: de vieze man van de wereld

bron: NRC

Medewerkers van het KNMI publiceerden deze maand hun bevindingen over de uitstoot van stikstofoxiden in Chinese steden tussen 1995 en 2005.

lees verder ›

Remvoeringen schadelijk Nijpels sluit convenant over asbest in auto's

bron: NRC

Door een onzer redacteuren DEN HAAG, 9 febr. — Het gebruik van asbest in auto-onderdelen wordt drastisch beperkt. Vooral bij het remmen komt asbest vrij .

lees verder ›

Dwars door China dag 1: in een Great Wall Safe - dat is een auto - het land door

bron: de Volkskrant

Volkskrant-correspondent Hans Moleman neemt afscheid als 'onze man in China'. Maar voordat het zover is, rijdt hij nog een keer dwars door China, in een Great Wall Safe. En elke dag blogt hij over die reis op Volkskrant.nl. Aflevering 1: 'Gemoedsrust, daar gaat het om.' Wat zeult een mens mee als-ie een maand door China gaat rijden? Het is meer dan een technische kwestie: het voertuig waarin we ga …

lees verder ›

Het ongeremde lenen

bron: de Volkskrant

Raymond en Adrienne kunnen dromen van Benelli-scooters, van nog kleinere mobieltjes, van auto's en huizen. De komende jaren zal het voor hen bij dromen blijven: ze moeten hun oude schulden betalen.... Een leger schuldeisers zit Adrienne op de hielen. Hoe groot haar schuld is, kan ze niet exact zeggen. De 24-jarige Limburgse doet er een slag naar: 'Tussen de veertig en de honderd.' Om daar meteen a …

lees verder ›

Parijse salon brengt:

bron: NRC

Nieuwe kleine auto's voor nieuwe groepen kopers.

lees verder ›

Wat de Stands op de R.A.I. bevatten Stand no. 11. N.V. Willem van Rijn, Amsterdam.

bron: NRC

Zooals ieder jaar geven wij ook thans weer in een bonte rij van verscheidenheid — een overzicht van hel geen er op deze autotentoonstelling te zien is. — Wij hebben de…

lees verder ›

Velg- of schijfremmen voor je moutainbike?

bron: Infonu

Schijfremmen zijn remmen waarvan het remoppervlak uit een schijf bestaat die aan de naaf bevestigd is. De schijfrem, van origine afkomstig uit de auto- en motorbranche, vindt ook steeds meer toepassing bij fietsen.

lees verder ›

Prijzenoorlog om de APK

bron: NRC

De autokeuring voor auto's ouder dan drie jaar is een jaarlijks terugkerende verplichting voor ten minste één garagebezoek. Zo'n Algemene Periodieke Keuring (APK) kost al gauw 35 euro bij de merkdealer. De serviceketen Kwik Fit zorgde onlangs voor onrust met een APK-tarief van 19 euro. Die lage prijs is mogelijk, zo redeneerde Kwik Fit, omdat na een keuring vaak een uitlaat, remblokken of banden moeten worden vervangen.

lees verder ›