Wielenwissel

Vraag eenvoudig offertes aan

Wielenwissel

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een wielenwissel is een eenvoudige klus, uw banden zitten al op de velg en de garage of vakman hoeft deze alleen maar te wisselen. Betaal dan ook niet te veel, zoveel dat vaak gebeurt bij merkdealers, maar laat goedkoop en bij u in de buurt uw wielen wisselen van zomer naar winterbanden of vice versa. U ontvangt enkele vrijblijvende offertes en u kunt zelf beoordelen door wie u de klus laat uitvoeren.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Wielenwissel).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bandenservice Lochem
Aalsvoort 68
7241MA Lochem
Martins mobiliteitsservice
Kwekerijpad 2
5102AK Dongen
Van Kappel Bandenservice B.V.
Industrieweg 3
4214KZ Vuren
Bandenservice Zenik
Goudenregenhof 11
3434TJ Nieuwegein
Q8
Kleine Beer 1
3721RH Bilthoven
Simonsbanden
Kogelflesstraat 2
5111WB Baarle-Nassau
Van den Enghel Bandenservice
Flevostraat 70
1442PZ Purmerend
Venhuizen Full Service Garage
Ambacht 11
9861AM Grootegast

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Andere auto kopen of de oude repareren

bron: Infonu

De onderhoudskosten van een auto zijn niet te voorspellen. Er zijn nieuwe auto’s die vaak mankementen vertonen, en oude auto’s waarbij nooit problemen optreden.

lees verder ›

Stoomreiniger schoonmaken

bron: Gamma

Bij een stoomreiniger kan de stoomtoevoer minder worden. Dan is het tijd om de stoomreiniger te ontkalken.

lees verder ›

Wat kost een tweede auto?

bron: Infonu

De kosten van het bezitten een auto zijn hoog. Zonder dat u de auto gebruikt kost deze al duizenden euro’s per maand. Een tweede auto de deur uit doen kan veel geld besparen.

lees verder ›

Auto nieuw kopen en volledig afrijden?

bron: Infonu

Een auto is duur in aanschaf en in onderhoud. Eigenlijk wilt u zo weinig mogelijk uitgeven aan een auto, maar het moet niet ten koste gaan van het rijplezier en comfort.

lees verder ›

De APK keuring, wat zijn de regels?

bron: Infonu

Nieuwe auto’s hoeven nog niet APK gekeurd te worden. Zodra de auto drie of vier jaar oud is, moet u jaarlijks, of eens per twee jaar de auto laten keuren. Vanaf een leeftijd van acht jaar moeten alle auto’s jaarlijks voor de APK keuring.

lees verder ›

Nieuwe auto of auto van een paar jaar oud kopen?

bron: Infonu

Een nieuwe auto kopen biedt als voordeel dat je jaren vooruit kunt zonder, of met weinig onderhoudskosten. Je kunt veel geld besparen door een jonge auto te kopen in plaats van een nieuwe auto.

lees verder ›

Nieuwe auto kopen langer uitstellen

bron: Infonu

De meeste Nederland kunnen niet zonder een auto. De kosten van het bezitten en gebruiken van een auto zijn echter erg hoog. Hoeveel geld kunt u besparen door het kopen van een auto twee jaren uit te stellen?

lees verder ›

Afschrijving de grootste kostenpost van een auto

bron: Infonu

Er wordt vaak geklaagd over de hoogte van de kosten van een auto. De hoogste kosten worden echter veroorzaakt door de afschrijving, en deze kosten zijn eenvoudig te verlagen.

lees verder ›

Goedkope zuinige auto's

bron: Infonu

Een gloednieuwe, zuinige auto hoeft niet altijd onbetaalbaar te zijn. Belastingvrije, zuinige auto’s zijn al op de markt vanaf €6.795.

lees verder ›

Auto kopen met huurkoop

bron: Infonu

Huurkoop is een kredietvorm die vaak voorkomt bij het kopen van auto’s. De kredietverstrekker stelt de auto voor een bepaalde periode ter beschikking tegen betaling van een vergoeding: de huur. Iedere maand betaalt de koper een bepaald bedrag aan de…

lees verder ›

Importeren van een gebruikte auto

bron: Infonu

U bent opzoek naar een specifieke auto, maar deze is in Nederland niet, of slechts tegen hoge aanschafprijs verkrijgbaar, dan kunt u overwegen uw zoektocht naar de auto in het buitenland voort te zetten. Het kan natuurlijk ook dat u aan de Nederlands…

lees verder ›