Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Huis Opticiens
Hanzestraat 199
6826MK Arnhem
Autowassen Aan Huis
Vincent van Goghlaan 30-2
2033TS Haarlem
Colinda Huis aan Huis kapster
Wilgendreef 8
2851TP Haastrecht
Huis in Holland
Mare 20
2642KB Pijnacker
Holland Huis
Leidsestraat 49
1017NV Amsterdam
Bloemen in Huis
Xenonstraat 89
1362GH Almere
Eigen Huis Makelaar
Tivoliweg 26
4561HL Hulst
Het Huis Opticiens
St. Janstraat 59
4741AM Hoeven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Slaapkamer schilderen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Als je je huis gaat opknappen, renoveren of verbouwen, is schilderwerk natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

Nieuw- en verbouw AVL

bron: Bouwwereld

Op het terrein van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam wordt voortdurend gerenoveerd, verbouwd en gebouwd. Dit…

lees verder ›

Opinieblog - Volkskrantlezers willen niet van het gas af

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Achter de schermen wordt de wooncrisis aangepakt | Een ministerie dat zijn eigen ambtenaren tegenwerkt

bron: NRC

De Haagse Stemming Met Femke Merel van Kooten, Kajsa Ollongren en Raymond de Roon. Ook elke ochtend De Haagse Stemming in je inbox? Schrijf je in !

lees verder ›

Waarom vrouwen zo weinig klussen

bron: NRC

Japke-d. Bouma valt het op dat vrouwen een stuk minder klussen in huis dan mannen. Waarom? Zo moeilijk en zwaar is het allemaal niet.

lees verder ›

Ondergronds staalconstructie terug voor beton

bron: Bouwwereld

In Den Bosch is onder het stadskantoor in de parkeergarage een betonnen kolom gesloopt en een stalen constructie voor teruggeplaatst.

lees verder ›

Hoe werkt een bouwdepot?

bron: Infonu

Ter financiering van het bouwen of het verbouwen van een huis kun je gebruik maken van een bouwdepot. Dit is een fiscaal vriendelijke manier om de kosten van een bouw of verbouwing te bekostigen. Je neemt alleen geld op uit het depot als er rekeninge…

lees verder ›

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2019 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2019. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2019 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›

Seoul krijgt stadsboerderij in flatgebouw

bron: De Ingenieur

tot in detail te regelen zijn. Zo wordt het verbouwen van voedsel in de stad betrouwbaarder en zal het rendement ook hoger zijn dan op een gewone boerderij. Het oorspronkelijke idee voor dit type kwekerij kwam van Dickson Despommier, een hoogleraar aan Columbia University. Hij voorzag enorme voedselflats

lees verder ›

Badkamer ontwerpen

bron: Gamma

Waar moet je rekening mee houden als je een badkamer ontwerpt? GAMMA zet het voor je op een rij.

lees verder ›

Hoe kan ik energiezuinig bouwen

bron: Hoedoe

Het gaat er eindelijk van komen: je gaat je eigen huis bouwen! Volledige vrijheid over het ontwerp en de inrichting. Dan is nu je kans om je stulpje zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk te maken. Goed voor het klimaat en op den duur bespaar je geld. Zulke woningen zijn bovendien een stuk comfortabeler dan de gangbare nieuwbouwhuizen. Door even goed na te denken kun je zelfs een nulwoning bouwen: een huis dat evenveel energie opwekt als het gebruikt. Maar ook bij een verbouwing kun je veel besparen op je toekomstige energierekening.

lees verder ›