Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Huis Opticiens
Meiveld 82
5501KD Veldhoven
Pedicure praktijk Joselien
Rijksvluchthaven 16
6598BM Heijen
Huis & Hypotheek
Leeuwarderweg 2-b
8605AH Sneek
Het Franse Huis
Koestraat 10-A
6211HR Maastricht
Het Huis Verloren
Kerkstraat 10
1621CW Hoorn (Noord-Holland)
Het Hanze Huis
Akerkhof 2
9711JB Groningen
Het Zonnetje in huis
Breitnerstraat 9
6165VM Geleen
Huis Marseille
Keizersgracht 401
1016EK Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Klus bewust keukenrenovatie

bron: Gamma

Als u uw keuken gaat renoveren kunt u door deze tips rekening houden met milieu, veiligheid en gezondheid.

lees verder ›

Duizenden lege winkels, wat is de oplossing?

bron: NRC

Ook in de grote steden ontsieren lege panden nu de grootste winkelstraten. Wat kan de eigenaar van zo’n winkelruimte doen om weer te verdienen aan zijn vastgoed? Vijf strategieën.

lees verder ›

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

Bouwvergunning aanvragen

bron: Infonu

Als u uw huis wilt laten verbouwen moet in de meeste gevallen een bouwvergunning aanvragen. Dit moet bij de gemeente. Hier zijn ook kosten aan verbonden. De kosten verschillen per gemeente. Er wordt bij het verlenen van de vergunning gekeken of u aan…

lees verder ›

Na vier jaar en een grondige renovatie woont de koning weer in een paleis

bron: NRC

Koning Willem-Alexander verhuist met zijn gezin van villa Eikenhorst in Wassenaar naar Huis ten Bosch in Den Haag.

lees verder ›

Nu het geweld oplaait, vluchten tienduizenden Congolezen per bootje naar Oeganda

bron: de Volkskrant

In Congo laait het geweld in vele streken op. Tienduizenden dorpelingen in het oosten vluchten met bootjes naar buurland Oeganda. Losha Isingoma (25) rilt van de kou. Hij heeft geslapen in de slagregens. Zaterdag was hij aan wal gestapt hier op de zanderige oevers van het Albertmeer in Oeganda. Samen met zijn vrouw Shakhina en hun twee kinderen, Victor van 3 jaar en het meisje Nadege van twee maan …

lees verder ›

Cultuurblog - Nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat M heten

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Over ons

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De website Ikknapmijnhuis.nl is de nummer 1 handige site met uiteenlopende tips en adviezen over het opknappen of verbouwen van je huis.

Belgische fiscaliteit omtrent uw woning: de BTW

bron: Infonu

Een korte toelichting omtrent de toepassing van de BTW bij aankoop van een nieuwe woning, bouw of verbouwing. Meer duidelijkheid over het toe te passen tarief en de administratieve formaliteiten.

lees verder ›

‘Verbouwing Huis ten Bosch kost veel meer dan gedacht’

bron: NRC

Het verbouwen van paleis Huis ten Bosch gaat veel meer kosten dan tot dusver gedacht. Bij het aankondigen van de renovatieplannen werd nog gesproken van 35 miljoen euro, maar dat blijkt nu bijna 60 miljoen te gaan worden. Dat melden bronnen rond het kabinet vanavond aan RTL Nieuws.

lees verder ›