Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis & Hypotheek
Westvest 139
2611AZ Delft
Het Huis Opticiens
Beethovenstraat 63-hs
1077HN Amsterdam
Het Huis Opticiens
Bellamypark 38
4381CK Vlissingen
Ieder zijn huis
Hoogte Kadijk 155
1018BJ Amsterdam
Chef in huis
Heuvel 40
6651DE Druten
Het Huis Opticiens
Middenweg 28
1097BN Amsterdam
Bannink in Huis
Anne Franklaan 17
7421HG Deventer
Haar ID aan huis
Ophemertstraat 115
5045TE Tilburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zelf tapijttegels leggen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen, renoveren of verbouwen van je huis wordt vaak de vloerbedekking aangepakt.

Je huis verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Het hele huis verbouwen, of een gedeelte van je huis verbouwen? Je zou bijvoorbeeld eerst alleen een nieuwe keuken of dakkapel kunnen plaatsen, uitbouwen of de badkamer verbouwen.

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

ActiefPassief Huis

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//bouwplaats/ruwbouw/pid8028-actiefpassief-huis.html

Een sandwich van 1500 dollar

bron: De Ingenieur

Everything van Andy George is er zo een. Het is een kruising tussen Het Klokhuis en Expeditie Robinson.  Andy pakt het rigoureus aan. Hij neemt geen genoegen met een simpele boterham met kaas. Er moet ook kip op, tomaat, augurk en nog zo wat. Om brood te kunnen bakken gaat hij tarwe verbouwen

lees verder ›

160 km/u in een botsauto

bron: De Ingenieur

voor het begin van het nieuwe seizoen. Furzes plan: een botsauto verbouwen tot snelheidsmonster. Hij tikt een 50 jaar oud exemplaar op de kop - zo oud omdat botsauto's toen hoger werden gemaakt. Zo heeft hij meer ruimte om de motor in op te bergen. De keus valt op een krachtbron

lees verder ›

Deze man rijdt elke week naar het ziekenhuis om een heliumballon te laten bijvullen

bron: de Volkskrant

In deze serie zoekt Gidi Heesakkers naar de gewoonten in het leven van alledag. Piet de Rooij (65) rijdt elke week naar het ziekenhuis om een heliumballon te laten bijvullen. Smiley staat onder de trap in de woonkamer, waar hij tussen de cd-kast, de krantenbak en het wijnrek boven het eikenhouten meubilair uittorent. Nelly de Rooij (57) kreeg 'm vrijdag 25 augustus 2017, een dag nadat ze in zieken …

lees verder ›

‘Verbouwing Huis ten Bosch kost veel meer dan gedacht’

bron: NRC

Het verbouwen van paleis Huis ten Bosch gaat veel meer kosten dan tot dusver gedacht. Bij het aankondigen van de renovatieplannen werd nog gesproken van 35 miljoen euro, maar dat blijkt nu bijna 60 miljoen te gaan worden. Dat melden bronnen rond het kabinet vanavond aan RTL Nieuws.

lees verder ›

‘Hij is een optimist, ik ben meer van de planning’

bron: NRC

Judith van den Berg (42) en haar partner Serge (43) gaan een zelfvoorzienende boerderij bouwen, in een weide net buiten Weert. „Het gaat mij om de ruimte.

lees verder ›

Mannen klussen, vrouwen klagen erover

bron: NRC

Japke-d. Bouma wordt een beetje moe van vrouwen die klagen dat hun man moet klussen. Ga lekker zélf klussen, vrouwen, vindt zij. Zo moeilijk is het allemaal niet.

lees verder ›

Badkamer: onderbouwen, wanden en verhoogde vloer

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›