Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Tiende Huis
Carolinalaan 7
8453VJ Oranjewoud
Het Derde Huis
Prof. Lorentzlaan 79
3707HB Zeist
Het Huis Opticiens
Claas van Maarssenplein 29
1111JE Diemen
Huis & Hypotheek
Vingerhoekhof 6-b
3401DX Ijsselstein
Eigen Huis Makelaar
Caumerbeek 12
6166GE Geleen
Het huisdier huis
Meerweg 15
1764KE Breezand
Colinda Huis aan Huis kapster
Wilgendreef 8
2851TP Haastrecht
Het Huis Opticiens
Hoofdstraat 82
7311KG Apeldoorn

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Opnieuw record huizenprijzen: huis kost nu 313.000 euro

bron: NRC

De huizenprijzen stegen de laatste tijd minder hard. Nu verwacht makelaarsvereniging NVM dat op korte termijn huizen weer sneller duurder worden.

lees verder ›

Badkamer kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Badkamer kosten: Om de badkamer kosten zo laag mogelijk te houden is het verstandig om je goed oriënteren en prijzen te vergelijken.

Eigenaar van twee woningen: verhuisregeling 2019 en 2020

bron: Infonu

Wie in 2019 of 2020 de eigenaar is van twee woningen zal zich ook afvragen wat dit fiscaal volgens de verhuisregeling betekent. Wat het hebben van twee woningen financieel en fiscaal betekent, hangt af van de reden dat uw twee woningen hebt, de beste…

lees verder ›

Dringende besluiten zijn nodig - dit zijn de tien belangrijkste thema’s voor de formatie

bron: NRC

De vier partijen die over een nieuw kabinet onderhandelen moeten op veel terreinen dringend besluiten nemen. Dit zijn de belangrijkste thema’s voor de formatie.

lees verder ›

Rotterdamse multimiljonair Michel Perridon: ‘Dubai geeft me energie en Nederland trekt energie’

bron: NRC

Michel Perridon (58) woont nu in Dubai, maar Rotterdam is nog steeds zijn stad. In zijn villa vertelt hij over Feyenoord City, Museum Boijmans en zijn Bugatti-droom in Dubai.

lees verder ›

De Koloniën van Weldadigheid: van utopie naar plek van verdriet

bron: NRC

De Koloniën van Weldadigheid werden in de 19de eeuw gebouwd om bedelaars, zwervers en arme gezinnen een eigen stukje grond te geven. Maar ze werden een soort gevangenis.

lees verder ›

ActiefPassief Huis

bron: Bouwwereld

http://bouwproducten.nl//bouwplaats/ruwbouw/pid8028-actiefpassief-huis.html

Huis verbouwen of andere woning kopen in 2020 (en verhuizen)

bron: Infonu

Uw woning voldoet niet meer helemaal in 2020. Wat doet u dan, gaat u verbouwen in 2020 en blijft u in de oude woning of u gaat een ander huis kopen. Verhuizen of niet, wat zijn de argumenten en afwegingen? Wat betekent dit financieel? U kunt kiezen v…

lees verder ›

klus bewust isoleren

bron: Gamma

Door uw huis goed te isoleren kunt u niet alleen veel geld besparen, het is ook beter voor het milieu en uw gezondheid. Hier vindt u tips om uw huis te isoleren.

lees verder ›

Kunststof dempelhulp monteren

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Dit huis laat je niet meer gaan

bron: NRC

Het gedaanteverwisselende horrorhuis is populair. In animatieserie ‘The House’ zijn psychologie en personages ondergeschikt aan de levenswandel van het huis waarin de verhalen…

lees verder ›

Naturalis schikt voor 1,5 miljoen met architect

bron: NRC

Museum Naturalis in Leiden schikt met architect Fons Verheijen. In ruil voor acceptatie van de verbouwplannen van het museum, ontvangt die anderhalf miljoen euro voor een door…

lees verder ›