Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis aan Huis Kapperservice Roxanne
Pastorijweg 61
6294AB Vijlen
Innovatief Verbouwen
Tijsjesdijk 51
3161CV Rhoon
Het Huis Opticiens
St. Janstraat 59
4741AM Hoeven
Huis & Hypotheek
Oranjelaan 1-3
2712GA Zoetermeer
Het Huis Opticiens
Hof van den Houte 162
4873BJ Etten-Leur
Het Huis Opticiens
Koningin Julianaplein 10-a
2274JD Voorburg
CULINAIR AAN HUIS
Overmeerseweg 44
1394BD Nederhorst den Berg
Het Derde Huis
Prof. Lorentzlaan 79
3707HB Zeist

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Honderd kloppende kalfshartjes voor één hamburger

bron: NRC

Martijn Katan reflecteert op de kweekvleesburger. Vergelijkbaar met het bouwen van een huis van luciferhoutjes: het kan, maar het woningtekort los je er niet mee op.

lees verder ›

Hoe drie Nederlanders een duurzaam huis in Detroit bouwen

bron: NRC

Stedenbouw Drie Delftse studenten kochten een vervallen huis in Detroit en knappen het duurzaam op. Het moet het begin zijn van een langlopend project in de stad die opkrabbelt na de crisis.

lees verder ›

Zelf tapijttegels leggen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen, renoveren of verbouwen van je huis wordt vaak de vloerbedekking aangepakt.

Het is oorlog in de Vondelstraat. De buurman verbouwt

bron: NRC

In de Vondelstraat in Amsterdam worden bewoners stapelgek van de voortdurende verbouwing van één riante villa, die nog een stuk groter wordt.

lees verder ›

Zo verdiende een investeerder uit Qatar 23 miljoen euro aan vier flats in Utrechtse wijk Kanaleneiland

bron: de Volkskrant

Kanaleneiland is jarenlang de probleemwijk van Utrecht. In 2006 verzint de gemeente een list: appartementen opknappen om hoogopgeleide huurders te trekken. Alleen een investeerder uit Qatar toont interesse. Hij verdient miljoenen aan het project. Tot afgrijzen van een deel van de raad, die donderdag een debat houdt. In de net gerenoveerde benedenwoning van Josje (32) met een in het oog springend g …

lees verder ›

Provinciekantoor wordt duurzaam hoogstandje

bron: Bouwwereld

Duurzaamheid staat centraal in het voorlopig ontwerp voor het te renoveren provinciekantoor van Noord-Holland aan het Houtplein in Haarlem.

lees verder ›

De werkelijke prijs van een lijntje coke

bron: NRC

NRC-serie In het Colombiaanse dorp Argelia is de cocaïne-productie na de burgeroorlog geëxplodeerd, mede door de grote vraag in de VS en Europa. Bendes claimen het gebied en doden dwarsliggers. Een tocht langs boeren, plukkers en een cocalab.

lees verder ›

Hoe sluit ik een aanneemcontract

bron: Hoedoe

Het cliché wil dat aannemers onbetrouwbaar zijn, steeds te laat opleveren, duurder blijken dan begroot en na afloop verzaken aan hun onderhoudsverplichtingen. En dat is een goed uitgangspunt om in gedachten te houden bij het afsluiten van een aanneemcontract. Deze Hoedoe focust op die aspecten van een aanneemovereenkomst waarvan je heel blij gaat worden dat je ze goed hebt geregeld, wanneer er straks een conflict tussen jou en de aannemer zou ontstaan. Ook gaan we er voor het gemak even van uit dat je geen klusser van nature bent en dat je weinig verstand van bouwkunde in het algemeen hebt.

lees verder ›

Groene revolutie begint pijn te doen: wie betaalt de rekening van het klimaatbeleid?

bron: de Volkskrant

De groene revolutie begint pijn te doen. Wie draait straks op voor de rekening van het afscheid van het Groningse gas en de cv-ketel? De eensgezindheid rond de Nederlandse klimaatrevolutie deed het afgelopen jaar denken aan een EO-jongerendag, of een eindeloze NLdoet. Zij aan zij steken goedwillende burgers de handen uit de mouwen om zonnepanelen aan te leggen of een week vleesloos te koken. Afgez …

lees verder ›

Nu het geweld oplaait, vluchten tienduizenden Congolezen per bootje naar Oeganda

bron: de Volkskrant

In Congo laait het geweld in vele streken op. Tienduizenden dorpelingen in het oosten vluchten met bootjes naar buurland Oeganda. Losha Isingoma (25) rilt van de kou. Hij heeft geslapen in de slagregens. Zaterdag was hij aan wal gestapt hier op de zanderige oevers van het Albertmeer in Oeganda. Samen met zijn vrouw Shakhina en hun twee kinderen, Victor van 3 jaar en het meisje Nadege van twee maan …

lees verder ›

Autonome auto dubbelt als kantoor

bron: De Ingenieur

laten rijden. ­Rinspeed heeft geprobeerd om de auto een meer huiselijk interieur te geven met twee comfortabele armstoelen, een houten vloer en voorin de auto zelfs een bak voor planten of voor het verbouwen van groenten en kruiden. Het dashboard is voorzien van een ­entertainmentsysteem

lees verder ›