Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis van Strijdhoven
Gemullehoekenweg 59
5062CA Oisterwijk
Creatief van Huis Uit
Noordeinde 6-A
3061EN Rotterdam
In & Om Huis
Nachtegaalstraat 60
1462VK Middenbeemster
Huis & Meer
Van Loenshof 5
7511HE Enschede
Het Huis Opticiens
Hoofdstraat 89-a
3901AH Veenendaal
Colinda Huis aan Huis kapster
Wilgendreef 8
2851TP Haastrecht
Het Huis Opticiens
Slotlaan 214
3701GT Zeist
Het Huis Opticiens
Brouwhorst 48
5704EH Helmond

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Als ze zich maar aanpassen

bron: NRC

Een ouder echtpaar in het Spaanse dorp Polopos (tevens de titel van het nieuwe realityprogramma op RTL4) schrok toen het twee vrouwen zag lopen, wat leidde tot een gesprek over…

lees verder ›

Huis verbouwen of renoveren: financieren van de kosten

bron: Infonu

Wil je graag een aanpassing doen aan je huis, zodat je woning praktischer wordt om in te leven, of gewoon omdat het mooier is? Dan kan je kiezen voor een verbouwing of een renovatie van je woning. Een dakkapel aanbrengen op je dak, je keuken vernieuw…

lees verder ›

Optoppen: een vorm van verbouwen

bron: Bouwwereld

Als bij het optoppen gebruik wordt gemaakt van het bestaande trappenhuis, dan gelden hiervoor de eisen voor bestaande bouw.

lees verder ›

Kunststof dempelhulp monteren

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Voor wie een huis wil kopen

bron: Infonu

Het kopen van een huis is niet zomaar het kopen van een pak suiker. Het is spannend en leuk, maar er komt heel wat bij kijken. Samen met het afsluiten van de hypotheek, is het een van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven.

lees verder ›

Kantoor over bestaande bebouwing

bron: Bouwwereld

Hofman Sliedrecht heeft een nieuw kantoorgebouw over het bestaande pand geplaatst. Met 110 ton staal dat grotendeels brandwerend moest worden geverfd en een zware liftkoker voor de stabiliteit, was het geen goedkope oplossing, maar wel de beste.

lees verder ›

Waarom een bouw verzekering?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je kan je voor nagenoeg alle onverwachte gebeurtenissen in het leven verzekeren.

Nu het geweld oplaait, vluchten tienduizenden Congolezen per bootje naar Oeganda

bron: de Volkskrant

In Congo laait het geweld in vele streken op. Tienduizenden dorpelingen in het oosten vluchten met bootjes naar buurland Oeganda. Losha Isingoma (25) rilt van de kou. Hij heeft geslapen in de slagregens. Zaterdag was hij aan wal gestapt hier op de zanderige oevers van het Albertmeer in Oeganda. Samen met zijn vrouw Shakhina en hun twee kinderen, Victor van 3 jaar en het meisje Nadege van twee maan …

lees verder ›

Delfts team knapt huis op in Detroit

bron: De Ingenieur

kunnen ze alles opknappen. Daar willen wij bij helpen.' Het gekochte huis vóór de renovatie (in stemmig zwart-wit)... Dat ging niet gemakkelijk. 'Mede door sommige ramptoeristen is de lokale bevolking wantrouwig jegens buitenlanders. Soms kwamen kunstenaars een huis verbouwen

lees verder ›

Hoe werkt het?

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Op de website Ikknapmijnhuisop.nl bieden we je de mogelijkheid om met onze klus tips aan de gang te gaan, zodat ook jij een uitdaging in je huis niet uit de weg hoeft te gaan.

Goedkope badkamer inrichten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een goedkope badkamer inrichten. Bij het oriënteren voor het inrichten van een badkamer kom je de bekende A merken vaak tegen.