Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Huis en Kleur
Louise Wentstraat 4
2331NM Leiden
Het Ridder Huis
Kerkepad 45
3754NS Eemdijk
Het Huis Arends Opticiens
Dorpsstraat 56
6681BP Bemmel
Eco Huis
Boterdiep 49
9712LK Groningen
Huis & Hypotheek
Geesterduinweg 40
1902CD Castricum
Vechtdal Bouw B.V.
Westerveen 48
7711DE Nieuwleusen
Het Huis Opticiens
Hammarskjoldhof 65
3527HD Utrecht
Opvoedcoaching aan huis
Denekampstraat 10
5043JT Tilburg

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Duizenden lege winkels, wat is de oplossing?

bron: NRC

Ook in de grote steden ontsieren lege panden nu de grootste winkelstraten. Wat kan de eigenaar van zo’n winkelruimte doen om weer te verdienen aan zijn vastgoed? Vijf strategieën.

lees verder ›

Optoppen: een vorm van verbouwen

bron: Bouwwereld

Als bij het optoppen gebruik wordt gemaakt van het bestaande trappenhuis, dan gelden hiervoor de eisen voor bestaande bouw.

lees verder ›

Doe-het-zelver, kijk voor je begint eerst goed naar je verzekeringspolis

bron: de Volkskrant

Klussen aan je huis? Goed verzekeren is soms moeilijker dan het aanleggen van een waterleiding. Schade die ontstaat door verbouwen wordt door veel opstalverzekeringen niet of amper gedekt. Je gaat je huis verbouwen. Je hebt twee rechterhanden. Je bent geen moment bang voor een bezoekje van de camera's van Help, mijn man is klusser. Bovendien heb je een paar goede verzekeringen voor je huis, dus al …

lees verder ›

Zelf tapijttegels leggen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen, renoveren of verbouwen van je huis wordt vaak de vloerbedekking aangepakt.

Kunststof dempelhulp monteren

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Daan Roosegaarde: 'Er zijn wel duizend redenen om iets niet te doen, maar alles kan als je durft te dromen'

bron: de Volkskrant

Het gaat hem om de toekomst, niet om afkomst of verleden. Daan Roosegaarde (38), kunstenaar, ontwerper en ondernemer, over angsten, remmingen en mogelijkheden. 'Ik snap dat je weer over mijn jeugd wilt praten, maar ik ga het gewoon over mijn projecten hebben,' zegt Daan Roosegaarde uitdagend lachend. 'Waar was ik gebleven? Nou, dan praat je bij TED, zie je Richard Branson in de zaal zitten...' 'Je …

lees verder ›

Gevel reinigen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Bij het opknappen verbouwen of renoveren van je huis kan je alleen aan de binnenkant van je huis denken, maar de buitenkant speelt ook een grote rol.

‘Verbouwing veel duurder’

bron: NRC

De SP en PvdA willen zo snel mogelijk een debat over de renovatie van Huis ten Bosch. De partijen verlangen opheldering nu RTL Nieuws gisteren meldde dat de verbouwing van het paleis veel duurder wordt dan gedacht. Vorig jaar werd aangekondigd dat de renovatie 35 miljoen euro ging kosten.

lees verder ›

Honderd kloppende kalfshartjes voor één hamburger

bron: NRC

Martijn Katan reflecteert op de kweekvleesburger. Vergelijkbaar met het bouwen van een huis van luciferhoutjes: het kan, maar het woningtekort los je er niet mee op.

lees verder ›

Snelbouwgevel voor zuiniger huis

bron: De Ingenieur

toestemmen. Met dit concept kan een verhuurder kiezen om een leegstaande woning te renoveren voordat ze een nieuwe huurder gaan zoeken, of kunnen individuele huurders ervoor kiezen om hun huis te laten renoveren. Vijf dagen verbouwen De verbouwing duurde in totaal vijftien dagen.

lees verder ›

In je eentje huren in de woontoren, dat is de toekomst

bron: NRC

De woningmarkt is extreem krap en dat wordt niet snel beter. Wat kunnen we eraan doen? Metropolen vormen, woontorens bouwen, fabriekshuizen kiezen.

lees verder ›