Huis verbouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis verbouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het komt er eens van, u heeft net een nieuw huis gekocht, maar dit voldoet niet helemaal aan uw wensen of uw woonwensen veranderen door de jaren heen. Een goede gelegenheid om eens goed na te denken over het verbouwen van je huis, ruimtes samenvoegen, of juist ruimtes van elkaar scheiden, een andere indeling een betere toegankelijkheid, het verbouwen van je huis kan op vele verschillende manieren en om velerlei redenen. We brengen je eenvoudig in contact met aannemers uit je regio die voor jou een offerte kunnen opstellen om de kosten van jouw verbouwplannen te ramen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis verbouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

More dan Verbouwen
Oliemolen 175
1622JT Hoorn (Noord-Holland)
Huis & Hypotheek
Fellenoordstraat 60
4811TJ Breda
Holland Huis
Leidsestraat 49
1017NV Amsterdam
huis&zo
Drieplassenweg 9
2225JH Katwijk (Zuid-Holland)
Blankhouten Huis
Zijperstraat 13
1823CX Alkmaar
Aannemersbedrijf Brouwer V.O.F.
Hessenweg 139
3835PH Stoutenburg
Het Gekke Huis
Griseldalaan 60
2152JB Nieuw-vennep
Het Mooie Huis
Donk 32
3206BH Spijkenisse

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kantoor over bestaande bebouwing

bron: Bouwwereld

Hofman Sliedrecht heeft een nieuw kantoorgebouw over het bestaande pand geplaatst. Met 110 ton staal dat grotendeels brandwerend moest worden geverfd en een zware liftkoker voor de stabiliteit, was het geen goedkope oplossing, maar wel de beste.

lees verder ›

Feyenoord wil zekerheid dat voetbal in de Kuip mogelijk blijft

bron: NRC

Mocht Feyenoord City niet doorgaan, dan wil de club in de Kuip kunnen blijven spelen. Maar volgens het nieuwe bestemmingsplan is de Kuip straks geen voetbalstadion meer.

lees verder ›

Kunst zal Beiroet moeten vernieuwen

bron: NRC

Het culturele leven in Beiroet speelde zich af rond de haven waar de explosie op 4 augustus plaatsvond. „Juist nu moet de culturele wereld vernieuwing afdwingen.”

lees verder ›

‘Vergroot je weerbaarheid, kweek je eigen voedsel’

bron: NRC

Covid-19 toont het failliet van de mondiale voedselketen, zegt de Britse Carolyn Steel, die over voedsel schrijft. Goed eten is lokaal, kleinschalig, biologisch.

lees verder ›

Elektra in huis

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wanneer je een huis gaat opknappen, gaat verbouwen of gaat renoveren dient de elektra in huis goed te worden gecontroleerd.

Waarom pianist Ivo Janssen minder piano gaat spelen en meer gaat verbouwen

bron: NRC

Het einde van het muzikale bestaan komt in zicht voor pianist Ivo Janssen. Hij heeft een kwaal aan zijn handen en te weinig concerten om rond te komen.

lees verder ›

‘Verbouwing Huis ten Bosch kost veel meer dan gedacht’

bron: NRC

Het verbouwen van paleis Huis ten Bosch gaat veel meer kosten dan tot dusver gedacht. Bij het aankondigen van de renovatieplannen werd nog gesproken van 35 miljoen euro, maar dat blijkt nu bijna 60 miljoen te gaan worden. Dat melden bronnen rond het kabinet vanavond aan RTL Nieuws.

lees verder ›

Nederland te droog. Wat doen we eraan?

bron: De Ingenieur

beginnen met het verbouwen van gewassen. Dit beleid had als doel om de landbouwgebieden in ons land zo intensief mogelijk te gebruiken en stamt uit de periode vlak na de Tweede Wereldoorlog. ‘Het idee was dat we nooit meer honger wilden in ons land. We wilden dus zelfvoorzienend worden

lees verder ›

Het WTC in New York, de Reichstag in Berlijn - allemaal gebruiken ze glas van dit Limburgse bedrijf

bron: de Volkskrant

De crisis in de bouw deed zich ook bij Scheuten Glas voelen. Het bracht het bedrijf uit Venlo terug bij de kern. En daar valt, nu de economie aantrekt, wat marketing betreft een wereld te winnen. 'Glas zit in het verdomhoekje.' De gevel van het nieuwe World Trade Center in New York, de koepel van de Reichstag in Berlijn, de gevel van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt, de opbouw van de E …

lees verder ›

Hoe sluit ik een aanneemcontract

bron: Hoedoe

Het cliché wil dat aannemers onbetrouwbaar zijn, steeds te laat opleveren, duurder blijken dan begroot en na afloop verzaken aan hun onderhoudsverplichtingen. En dat is een goed uitgangspunt om in gedachten te houden bij het afsluiten van een aanneemcontract. Deze Hoedoe focust op die aspecten van een aanneemovereenkomst waarvan je heel blij gaat worden dat je ze goed hebt geregeld, wanneer er straks een conflict tussen jou en de aannemer zou ontstaan. Ook gaan we er voor het gemak even van uit dat je geen klusser van nature bent en dat je weinig verstand van bouwkunde in het algemeen hebt.

lees verder ›

Verbouwing Naturalis moet voorlopig stoppen

bron: NRC

Dat oordeelde de rechter. De architect van het gebouw vindt dat Naturalis inbreuk maakt op zijn auteursrecht door het museum te verbouwen.

lees verder ›