Kozijnen plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Kozijnen plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u uw kozijnen laten opknappen of nieuw kozijnen plaatsen in uw huis of bedrijfspand dan doet u dit het voordeligste door eerst verschillende offertes op te vragen bij aanbieders bij u in de buurt. U kunt hier eenvoudig offertes (geheel vrijblijvend) aanvragen voor de aankoop of het plaatsen van kunstof kozijnen, deze zijn voordelig, isoleren goed en zijn er in vele mooie afwerkingen. Wilt u liever een natuurproduct dan kunt ook offertes ontvangen voor houten kozijnen of als u liever een strak en moderne look heeft kunt u offertes aanvragen voor aluminium kozijnen. U kunt uw wensen wat betreft de grootte, het aantal ramen of deuren of andere persoonlijk wensen aangeven in uw offerteaanvraag, zo heeft u snel een indicatie van de kosten zonder dat u ergens aan vast zit.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Kozijnen plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

De Sleutelspecialist
Heliumweg 14
3812RE Amersfoort
Pallet- en Houthandel Knegt
Achter de Molen 10
7605AP Almelo
Elasto-Dak
Nassaustraat 9
2405DZ Alphen aan den Rijn
WHB Sneek B.V.
Koperslagersstraat 7
8601WL Sneek
Rudolf van der Werf
Bakboard 6
8502AM Joure
Verboom Timmerbedrijf
Kelvinstraat 5
6716BV Ede
Gipsstelbedrijf F. van Hamburg
Spuizicht 36
3261KK Oud-Beijerland
Cedried Allround Timmerbedrijf
Henriette Bosmansplein 29
3122CA Schiedam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Verbouwen van de zolder

bron: Infonu

Het verbouwen van een zolder hoeft niet heel duur te zijn. Zeker wanneer u dat zelf doet kunnen de kosten beperkt blijven. Als u het door een aannemer doet neemt de prijs wel toe. Het verbouwen van de zolder geeft wel een hoop puinhoop in de rest van…

lees verder ›

In het Eco-kantoor levert goede koeling energiebesparing op

bron: NRC

Ingenieursbureau E-Connection Project bv in Bunnik (de E staat voor energie, economie en ecologie) bouwde een DuBo-kantoor.

lees verder ›

Centraal Museum is verhuisd naar mooie stallen

bron: NRC

Door RONALD ZOETBROOD UTRECHT, 9 mei — De collectie moderne kunst van het Centraal Museum in Utrecht heeft een nieuwe behuizing gekregen.

lees verder ›

De zeven duivelen

bron: NRC

Bijna een kwart eeuw na de dood van de architect J. J.P. Oud wordt vandaag de herbouwde gevel van zijn Rotterdamse Café de Unie onthuld. De erfenis van een weerbarstige man.

lees verder ›

Gregor Schneider heeft een huis, en mondkapjes

bron: NRC

In het Duitse plaatsje Rheydt werkt kunstenaar Gregor Schneider al zijn hele leven aan ‘Haus u r’, een installatie in zijn ouderlijk huis.

lees verder ›

Verbouwen, renoveren en opknappen!

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je bent hier op het juiste adres voor: uitgebreide klustips, woontrends en inzicht in de kosten van een verbouwing of klus.

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Muzikanten maken van oud badhuis zelf een broedplaats

bron: NRC

Als 20 september concertzaal en opnamestudio Splendor opent in een voormalig badhuis, gaat de droom van vijftig Amsterdamse musici in vervulling.

lees verder ›

Het leed dat zelf kozijnen plaatsen heet!

bron: Infonu

Je kozijnen zijn verouderd, beschadigd of je huis is toe aan een nieuwe uitstraling, kortom: tijd om nieuwe kozijnen te plaatsen. Neem je in overweging om de kozijnen zelf te plaatsen, dan is het verstandig om vooraf dit artikel te lezen.

lees verder ›

Wat kosten kozijnen?

bron: Infonu

De prijzen van kozijnen kunnen erg verschillen. Er zijn veel verschillende aanbieders die andere prijzen hanteren. U kunt hier een prijsindicatie krijgen van verschillende soorten kozijnen.

lees verder ›

Kosten huis verbouwen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten van je huis verbouwen zijn natuurlijk afhankelijk van wat je precies wilt verbouwen in huis.

Huis verbouwen kosten: Wat kost verbouwen of renoveren?

bron: Infonu

Wanneer je een huis wilt kopen, waaraan nogal wat moet gebeuren kun je je afvragen of de kosten voor een verbouwing of renovatie wel opwegen tegen een relatief lage vraagprijs. Ook kan het zijn dat je erover denkt om jouw eigen huis ingrijpend te ver…

lees verder ›