Fotograaf

Vraag eenvoudig offertes aan

Fotograaf

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Zoekt u een freelance fotograaf om foto's te maken bij uw feest of partij. De fotograaf kan voor u foto's maken en soms ook filmpjes aanleveren zodat uw evenement onvergetelijk wordt. Houdt u van historie, wellicht is het leuk om uw bezoekers een echte polaroidfoto mee te geven, instant en een prachtige herinnering aan uw feest. Een geslaagde groepsfoto voor uw herinnering of het maken van schoolfoto's is natuurlijk bij uitstek ook een taak voor de fotograaf. Niet alleen kan hij of zij de juiste compositie bepalen ook kan de fotograaf het publiek bespelen zodat iedereen er op zijn best op komt. Of wil je voor een reportage een fotograaf inhuren om een fotoshoot van jou te laten maken, sommige fotografen werken zelfs met celebrities. Vraag snel een offerte aan om te weten wat het inhuren van een fotograaf per uur voor u kost, en u kunt natuurlijk altijd vragen naar werk (portfolio) uit het verleden van de fotograaf of evt. bekende klanten waarvoor de fotograaf al heeft gewerkt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Fotograaf).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Hans Boer Fotografie
Lijsterhof 3
4451CG Heinkenszand
Jimke Joling Fotografie
Kailakkers 12
5095AD Hooge Mierde
Fototableau Sascha Swinkels
Julianaweg 3
3941DK Doorn
Flits & Blitz
Beestenmarkt 1-A
4461CR Goes
Susan Haveman Fotografie
Schokker 30
1276CM Huizen
Manon Schipper
Palmgracht 75
1015HL Amsterdam
RS Fotografie
Tollensstraat 21
2985BP Ridderkerk
Kim Mandemaker
G.J. Leonard Ankersmitlaan 11
7411AS Deventer

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Oranjekoorts in aantocht!

bron: Infonu

We kennen het allemaal: Oranjekoorts. Met verschillende evenementen staan wij Nederlanders al juichend en feestend klaar om onze mensen aan te moedigen. Dit resulteert vaak in één groot feest. Wat brengt de Oranjekoorts teweeg en wat doen we zoal?

lees verder ›

Rutte: weer drukker op straat en dat is niet zonder risico’s

bron: NRC

De eerste anticoronamaatregelen worden weer versoepeld. Wel blijven veel scholen nog dicht en zijn evenementen tot september verboden.

lees verder ›

Politie grijpt in bij groot illegaal feest in Gelderse voormalige steenfabriek

bron: NRC

In dit blog houdt NRC het laatste nieuws bij over de jaarwisseling 2021-2022, die wereldwijd in aangepaste vorm plaatsvindt vanwege de coronapandemie.

lees verder ›

Ameland InZicht Magazine

bron: Infonu

Ameland InZicht Magazine, kortweg AIZ Magazine, is een glossy blad dat sinds juni 2012 met drie edities per jaar verschijnt. In het blad staan prachtige verhalen, mooie reportages, fenomenale foto’s en interessante weetjes. Het nodigt uit om op het e…

lees verder ›

Aantal IC-patiënten in Nederland neemt toe met 59

bron: NRC

Het dodenaantal in Nederland is dinsdag met 63 nieuwe sterfgevallen opgelopen naar 276. Tot nu toe moesten 1.495 mensen opgenomen worden in het ziekenhuis.

lees verder ›

Jezelf zijn is slecht voor de winst

bron: NRC

Linkshandigen voelen zich buitenbeentjes. De fractieleiders van de Tweede Kamer voelen zich gepiepeld. Maaslandse aannemers voelen zich gepasseerd.

lees verder ›

15 culturele hoogtepunten voor de koude maanden

bron: de Volkskrant

Een gedurfde voorstelling van De Warme Winkel. Eva-Maria Westbroek die eindelijk weer in Nederland zingt. Rodin in Groningen. Nieuwe musea in Rotterdam en Wassenaar. Deze en nog tien verwachte hoogtepunten in V, gelijk met de Uitmarkt in Amsterdam. Het nieuwe culturele seizoen loeit weer aan. Is het de Belgische videokunstenaar David Claerbout in zijn bol geslagen? De computeranimaties van TOEKOMS …

lees verder ›

Rookverbod Horeca

bron: Infonu

Het doel van het rookverbod in de horeca is werknemers de gelegenheid te geven op een rookvrije werkplek. Het rookverbod in de horeca werd in 2008 ingevoerd. Uitzondering zijn de “kleine café’s” zonder personeel, waar roken wel is toegestaan, mits de…

lees verder ›

Dramatis Personae

bron: NRC

1. Adri (nu Adriaan) Rees (42) Bezocht de IVKO van 1970 tot 1974. Ging daarna door naar Havo en VWO op het Montessori Lyceum en studeerde fysiotherapie.

lees verder ›

Zo ziet een dag in het weekend er uit na alle nieuwe coronamaatregelen

bron: NRC

Hoe ziet de zaterdag er uit na alle nieuwe cononamaatregelen? Een rondgang van een meisjesvoetbalwedstrijd in het West-Friese Zwaag in de ochtend tot een theatervoorstelling in…

lees verder ›

Starten als fotograaf

bron: Infonu

Lees in dit artikel alle stappen die u moet volgen om als professioneel fotograaf te gaan werken. Het hele proces wordt aan de hand van een eenvoudig stappenplan uitgelegd.

lees verder ›

ER KOMT GEEN EINDE AAN

bron: NRC

De files in Nederland worden langer en langer. Kan de overheid dat probleem nu niet voor eens en altijd oplossen? Het antwoord is nee: we zullen er mee moeten leven.

lees verder ›