Fotograaf

Vraag eenvoudig offertes aan

Fotograaf

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Zoekt u een freelance fotograaf om foto's te maken bij uw feest of partij. De fotograaf kan voor u foto's maken en soms ook filmpjes aanleveren zodat uw evenement onvergetelijk wordt. Houdt u van historie, wellicht is het leuk om uw bezoekers een echte polaroidfoto mee te geven, instant en een prachtige herinnering aan uw feest. Een geslaagde groepsfoto voor uw herinnering of het maken van schoolfoto's is natuurlijk bij uitstek ook een taak voor de fotograaf. Niet alleen kan hij of zij de juiste compositie bepalen ook kan de fotograaf het publiek bespelen zodat iedereen er op zijn best op komt. Of wil je voor een reportage een fotograaf inhuren om een fotoshoot van jou te laten maken, sommige fotografen werken zelfs met celebrities. Vraag snel een offerte aan om te weten wat het inhuren van een fotograaf per uur voor u kost, en u kunt natuurlijk altijd vragen naar werk (portfolio) uit het verleden van de fotograaf of evt. bekende klanten waarvoor de fotograaf al heeft gewerkt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Fotograaf).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Daniel Willemsen fotografie & illustratie
Gele Rijders Plein 28-1
6811AP Arnhem
Willem Prins Photography
Sloterkade 31
1058HE Amsterdam
Maaike Hermes Fotografie
Montelbaanstraat 15-H
1011EG Amsterdam
Erik Brand Fotografie & Ontwerp
Amerika H 29
9342TN Een
robertlambrix.nl
Saturnushof 12
6215XC Maastricht
Hoogland fotografie
Prinses Christinastraat 9
3615AE Westbroek
Leonard Fäustle
Paramaribostraat 98-1
1058VN Amsterdam
van Moorsel Fotografie
Wilgenroos 3
6002TV Weert

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Rutte: weer drukker op straat en dat is niet zonder risico’s

bron: NRC

De eerste anticoronamaatregelen worden weer versoepeld. Wel blijven veel scholen nog dicht en zijn evenementen tot september verboden.

lees verder ›

Het beste culturele aanbod in het nabije buitenland

bron: de Volkskrant

Niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen selecteerden we uit het aanbod tot eind 2014 de voorstellingen, exposities en evenementen waarnaar we reikhalzend uitzien. Elfriede Jelinek in München Nadat de Oostenrijkse schrijfster ­Elfriede Jelinek zich afgelopen jaar in het toneelstuk Die Schutzbefohlenen heeft beziggehouden met het lot van asielzoekers in ­Europa, gaat haar nieuwe toneelstu …

lees verder ›

18 culturele hoogtepunten voor een topbegin van 2016

bron: de Volkskrant

Een schilder die kon toveren met kaarslicht, een gezelschap met alleen donkere dansers en de verrassende actualiteit van de Amsterdamse School. Het zijn nog maar drie van de achttien culturele evenementen die de eerste maanden van 2016 een feest beloven te maken. En we doen er nog twaalf kleine tips bij. Een kleurrijke kunstenaar om verliefd op te worden.Ik wil Grayson Perry. Ik ben verliefd op ee …

lees verder ›

Veel mensen stellen ‘de mooiste dag’ even uit

bron: NRC

Ondanks alle voorbereidingen worden veel bruiloften afgelast. Sommige stellen twijfelen nog. „We leven hier al vijftien maanden naartoe.”

lees verder ›

Aantal coronapatiënten op IC’s neemt af, bezettingsgraad blijft hoog

bron: NRC

In Nederland zijn voor zover bekend 3.315 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Volg hier het laatste nieuws rond de pandemie. Voor de feiten over het…

lees verder ›

‘Op zijn tijd vind ik luxe leuk’

bron: NRC

Model, zangeres en danseres Manny Willie (35) woont in Antwerpen met haar dwergchihuahua Divo. ,,Iedereen wil model worden, maar het is keihard werken.”

lees verder ›

DE STRIJD OM DE STEIGERS

bron: NRC

Loosdrecht is het paradijs op aarde: stille wateren, prachtige eilandjes, mooie vergezichten. Maar van die pracht is vanaf de wallekant nauwelijks nog iets te zien, want daar…

lees verder ›

RIVM-onderzoek: kinderen spelen geen grote rol bij verspreiding corona

bron: NRC

Sinds deze week zijn restaurants en cafés weer geopend, ook kunnen Nederlandse kinderen weer naar school.

lees verder ›

Koninklijke Grolsch bierbrouwerij

bron: Infonu

In de Middeleeuwen was het bierbrouwen een taak van de huisvrouw, ruim honderd jaar later werd het een ambacht dat door mannen vervuld werd. Inmiddels zijn de bierbrouwerijen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Peter Cuyper was de eerste e…

lees verder ›

Rutte: weer drukker op straat en dat is niet zonder risico’s

bron: NRC

De eerste anticoronamaatregelen worden weer versoepeld. Wel blijven veel scholen nog dicht en zijn evenementen tot september verboden.

lees verder ›

Dramatis Personae

bron: NRC

1. Adri (nu Adriaan) Rees (42) Bezocht de IVKO van 1970 tot 1974. Ging daarna door naar Havo en VWO op het Montessori Lyceum en studeerde fysiotherapie.

lees verder ›

Ahold verdient steeds meer aan buitenshuis eten

bron: NRC

Thuis wordt minder gekookt, maar het treft Albert Heijn niet zo hard als zijn concurrenten. Moeder Ahold verdient goed aan buitenshuis eten.

lees verder ›