Muren impregneren

Vraag eenvoudig offertes aan

Muren impregneren

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u last van lekkage, of wilt u dat voorkomen, dan kan het een oplossing zijn om uw muren te impregneren. Door de gevel te impregneren zal de muur geen water meer doorlaten. U voorkomt dat er veel vocht in de muur zit en dat er mogelijk schimmel ontstaat. Het impregneren van uw muur/gevel is voor de professional een eenvoudige klus en hoeft niet al te duur zijn. Een extra voordeel van het impregneren van de muren is dat het uw huis extra brandwerend maakt. Ook is evt. graffiti makkelijker van de muur te verwijderen. Alvorens te impregneren dient de muur vrij te zijn van scheuren en vuiligheid, uw specialist zal hier voor zorgdragen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Muren impregneren).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Ezinga Handelsonderneming
Staniastate 11
7608XN Almelo
Buijs Gevelrenovatie
Schrijnwerkersgaarde 126
2542TV Den Haag
Cleaningservice P.J. de Waal
Korteweegje 8
3247BJ Dirksland
Spuit, Isolatie en Reiniging H. Schuurink B.V.
Hoofdweg 127-B
3067GD Rotterdam
Van Eijk Vochtwering
Ceresstraat 13
4811CA Breda
Prefab Compleet
Handelsweg 30
7461JK Rijssen
Metsel en Klusbedrijf D.V.G.
Broekhovenseweg 277
5022CD Tilburg
Coaton B.V.
Omweg 34
1566HP Assendelft

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Gevel impregneren, doe het zelf

bron: Infonu

De gevel van je huis impregneren, is een klus waarvan je op niet al te lange termijn zichtbaar resultaat ziet. En wie een beetje handig is, kan het zelf doen. Vocht immers, is vijand nummer één van veel bouwmaterialen. Slagregens kunnen er zo toe lei…

lees verder ›

Omgevingsvergunning, hoe en wat?

bron: Infonu

Per 1 oktober 2010 bestaat er een nieuw vergunning, deze vergunning zal verschillende oude vergunningen vervangen. Maar wat is een omgevingsvergunning, en hoe moet je deze aanvragen?

lees verder ›

Impregneren buitenmuur

bron: Infonu

Omdat vocht een wezenlijke factor is bij de warmtegeleiding van buitenmuren, moet men deze indien niet beschermd door constructieve voorzieningen, met een waterafstotende coating tegen weersinvloeden impregneren.

lees verder ›

Bouwen van een tuinhuis

bron: Infonu

Veel meer mensen dan vroeger laten tegenwoordig een tuinhuisje bouwen. Dit kan zelf worden gebouwd of worden uitbesteed aan derden die dit dan in uw tuin komen bouwen. Veel huisjes kunnen in kant-en-klare bouwpakketten worden aangekocht. Dit artikel…

lees verder ›

Tuinhuisje zelf bouwen

bron: Infonu

Als je een tuinhuisje wilt, kun je een bouwpakket kopen, maar je kunt het tuinhuisje ook zelf bouwen. Als je zelf een tuinhuisje bouwt, heb je meer vrijheid in de keuze van de grootte, de materialen en de vorm van je tuinhuis.

lees verder ›

Verbouwen van de zolder

bron: Infonu

Het verbouwen van een zolder hoeft niet heel duur te zijn. Zeker wanneer u dat zelf doet kunnen de kosten beperkt blijven. Als u het door een aannemer doet neemt de prijs wel toe. Het verbouwen van de zolder geeft wel een hoop puinhoop in de rest van…

lees verder ›

Impregneren gevel zelf doen: producten, stappenplan, tips

bron: Infonu

Het impregneren van de gevel kan men snel en gemakkelijk zelf doen. Ook onervaren doe-het-zelvers kunnen de beschermende coating aanbrengen. Gevels moeten immers bestand zijn tegen regen, vooral slagregen. Is het metselwerk juist uitgevoerd, dan zijn…

lees verder ›

Kelder waterdicht maken

bron: Infonu

Als je last hebt van vochtproblemen in de kelder door optrekkend vocht dan kun je daar iets aan doen. Vochtbestrijding kan met verschillende middelen. Water in de kelder kun je voorkomen door de vloer en de muren te impregneren met bijvoorbeeld water…

lees verder ›

De gevel impregneren

bron: Infonu

In een natte trui krijgt men het niet warm! En hetzelfde geldt voor een woning. Een natte muur geeft waardevolle warmte vanuit huis naar buiten af. Impregneren van de gevel biedt bescherming tegen vocht, wat de isolatie ten goede komt.

lees verder ›

Verbouwen in plaats van verhuizen

bron: Infonu

Er zijn verschillende redenen te bedenken om de voorkeur te geven aan een verbouwing in plaats van een verhuizing. U moet echter de impact en de kosten van een verbouwing niet onderschatten.

lees verder ›