Taalles Nederlands

Vraag eenvoudig offertes aan

Taalles Nederlands

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u nieuwkomer in Nederland of beheerst u de taal nog niet zo goed. Veel mensen kunnen u helpen met het leren van de Nederlandse taal tegen een kleine vergoeding. Ontvang eenvoudig voorstellen/offertes van mensen uit de buurt die je helpen de Nederlandse taal en grammatica vaardig te worden. Geef in de aanvraag aan wat je huidige niveau (kennis) van de taal is en je ziet snel wie je verder kan helpen en wat dit je kost.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Taalles Nederlands).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Martine de Wit h.o.d.n. Het Nederlands Tekstbureau
Bergselaan 328-A 03
3038CN Rotterdam
GerLing Translations
Diemewei 4613
6605XJ Wijchen
Bed & Breakfast Woldring
Willemsstreek 2
9784TB Noordwolde (Groningen)
Monastic Language Services
Dordtselaan 23-H
3081BC Rotterdam
Daar Alarab
Javastraat 5-H
1094GX Amsterdam
Abra la Palabra
Joris van Andringastraat 4-2
1055VX Amsterdam
Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt
Bemuurde Weerd O.Z. 12
3514AN Utrecht
Portubras Vertalingen
Herenvennenweg 30
6006SW Weert

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Les 1: vind maar eens een goede taalcursus

bron: de Volkskrant

Sinds inburgering aan de markt is overgelaten, zijn liefst 171 aanbieders van taalles opgedoken. Nieuwkomers moeten zelf een geschikte cursus kiezen, maar hoe doen zij dat in 'een wereld van cowboys en graaiers'? 'De stormwind heeft voor omgewaaide bomen gezorgd', leest docente Els van Nijnatten voor uit het boek. Vragend kijkt ze haar klasje met acht inburgeraars aan: 'Wat is er met die bomen geb …

lees verder ›

De tussen-n staat integratie in de weg

bron: NRC

Walt van der Linden geeft taalles aan een Ghanese hbo-student. Om logistiek manager te worden moet hij weten waar de klemtoon in ‘kievit’ ligt.

lees verder ›

'Het is een turbulente tijd geweest in het kunst- en muziekonderwijs' - Zo gingen deze twee gemeenten ermee om

bron: de Volkskrant

Nu de gemeenten meer te zeggen krijgen, worden ook de verschillen groter. Een korte serie. Aflevering 2: muziekschool.Tal van gemeenten hebben in de magere jaren bezuinigd op cultuur. Dat leidde ook in het muziekonderwijs tot turbulente tijden. 'De vernieuwing is in de ene gemeente beter geslaagd dan in de andere.' Nieuwe Nobelaer, zo heet in Etten-Leur het gezamenlijke onderkomen van het centrum …

lees verder ›

Taalles voor jonge kinderen blijkt dus wel degelijk te werken

bron: NRC

Lang werd gedacht dat taalles op peuterzalen amper zin had. Nu blijkt dat kinderen in vier jaar de helft van een achterstand kunnen inlopen.

lees verder ›

Dit staat in de verkiezings­programma’s van de formerende partijen

bron: NRC

Dit zijn de standpunten waarmee de vier partijen die nu aan het formeren zijn de verkiezingen in gingen. Met een handig filter lees je alleen over de partijen en onderwerpen die je het meest interesseren.

lees verder ›

Teruglezen - Het regeerakkoord ligt er. Lees hier wat er in staat en hoe er op werd gereageerd

bron: de Volkskrant

Na ruim 200 dagen presenteerden de partijleiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie vandaag het regeerakkoord. In dit liveblog kunt u alles teruglezen over de plannen van Rutte III en reacties van de oppositie en belangenorganisaties.

lees verder ›

Stoere bestuurders zijn er, maar die moeten ook betaald

bron: NRC

Alle grote steden sprongen bij, toen staatssecretaris Dijkhoff ‘stoere bestuurders’ nodig had om noodopvang te realiseren.

lees verder ›

Niet staken, maar één dag les geven in de supermarkt

bron: NRC

Docenten uit heel Nederland staken vandaag in Den Haag. Basisschool De Rank in Arnhem organiseerde in plaats daarvan een eigen actie.

lees verder ›

Inburgeringsbeleid faalt: 'Na bijna zes maanden begreep ik nog niks'

bron: de Volkskrant

Het inburgeringssysteem faalt, vindt de Rekenkamer. Humam Al Akhras kreeg alle informatie in het Nederlands, niet handig als je taalles nog moet beginnen. In de wachtruimte van de examenlocatie in Rijswijk spreidt een gehoofddoekte vrouw haar bidkleedje uit. Misschien dat een hogere macht kan helpen bij het slagen voor de inburgeringstoets. Humam Al Akhras (37) uit Syrië zit buiten nog achter het …

lees verder ›

Scheermesdraden in Melilla houden Afrikanen uit de EU

bron: de Volkskrant

De Spaanse enclave Melilla ligt zowat in Marokko. Vier hekken met scheermesdraad moeten migranten uit de Europese Unie houden. Lang werd Spanje om de methode verguisd: inhumaan, barbaars. Maar nu staan EU-landen in de rij. Het Spaanse hek als exportproduct. 'De eerste keer probeerde ik de grens over te komen verstopt in een auto. Ik was samen met een vriendin. We zaten zo krap dat zij begon te hui …

lees verder ›

D66 presenteert verkiezingsprogramma 'met heel veel toekomst'

bron: de Volkskrant

D66 verwacht te gaan regeren in 2017 en straalt dat zelfvertrouwen uit in een glimmend verkiezingsprogramma. 'Een programma met heel veel toekomst', was de boodschap van Annet Aris, die als voorzitter van de programmacommissie het boekwerk overhandigde aan partijleider Alexander Pechtold. D66 presenteerde haar plannen vanochtend op de Van Ostadeschool in de Haagse Schilderswijk. Het 'conceptprogra …

lees verder ›

Leerkracht basisschool eist zelfde salaris als docent voortgezet onderwijs

bron: de Volkskrant

Leerkrachten op de basisschool willen evenveel verdienen als hun collega's in het voortgezet onderwijs met een tweedegraads lesbevoegdheid. Ze willen dat daar in het regeerakkoord geld voor wordt vrijgemaakt. Dat kost 1,8 miljard euro per jaar, nog los van maatregelen tegen de werkdruk. De Facebookgroep PO in Actie, gevolgd door bijna dertigduizend docenten in het primair onderwijs (PO), heeft het …

lees verder ›