Taalles Nederlands

Vraag eenvoudig offertes aan

Taalles Nederlands

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u nieuwkomer in Nederland of beheerst u de taal nog niet zo goed. Veel mensen kunnen u helpen met het leren van de Nederlandse taal tegen een kleine vergoeding. Ontvang eenvoudig voorstellen/offertes van mensen uit de buurt die je helpen de Nederlandse taal en grammatica vaardig te worden. Geef in de aanvraag aan wat je huidige niveau (kennis) van de taal is en je ziet snel wie je verder kan helpen en wat dit je kost.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Taalles Nederlands).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

LB Communication & Design
Slootdreef 237
2724AJ Zoetermeer
Hadaf
Ixiadal 1
2317HL Leiden
A. Folkertsma
Nieuwendammerdijk 207
1025LJ Amsterdam
Taghavi Translations Services
Loosduinseweg 997-A
2571BA Den Haag
Vertaalab
Tolgaarderlaan 2
3401GT Ijsselstein
Drs. M.A.H. de Swart
Wellensteinlaan 22
6824MK Arnhem
TipTop
Lindepark 40
1185LD Amstelveen
Dutch into English
Poolsedreef 1
4904WC Oosterhout (Noord-Brabant)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dit staat in de verkiezings­programma’s

bron: NRC

Een overzicht van de verkiezings­programma’s. Met een handig filter lees je alleen over de partijen en onderwerpen die je het meest interesseren.

lees verder ›

Salaris in het onderwijs

bron: Infonu

Hoeveel verdient een docent? Voor salarissen in het voortgezet onderwijs zijn er drie salarisschalen, namelijk LA, LB, LC en LD. In welke schaal de docent wordt ingedeeld, hangt af van ervaring en leeftijd. Het startsalaris is € 2.445 (LA) en het ein…

lees verder ›

De NRC Stemhulp: wat willen politieke partijen?

bron: NRC

NRC vatte de programma’s van 15 politieke partijen kort samen per thema. De NRC Stemhulp levert geen stemadviezen op, maar biedt snel inzicht in de plannen van partijen.

lees verder ›

Wat is ontwikkelingsgericht onderwijs

bron: Infonu

Ontwikkelingsgericht onderwijs is een visie op onderwijs in het basisonderwijs. Maar wat houdt het eigenlijk in? Hoe wordt er naar de kinderen gekeken? Wat is de taak van de leerkracht? En hoe leren de kinderen?

lees verder ›

Dieren zijn niet net mensen

bron: de Volkskrant

De ingezonden brieven van zaterdag 8 oktober. Het was 4 oktober, dierendag. RTL Nieuws vroeg Kamerleden (behalve Marianne Thieme) wat ze met dieren hadden. 'Ook VVD'ers zijn dol op dieren. Halbe Zijlstra was jarenlang actief bij de postduivenvereniging.' Voor de gelegenheid werd in Groningen een kameel naar de stad vervoerd die na een paar stokslagen te berijden was. Het NOS Journaal berichtte 's …

lees verder ›

'Niemand controleert of helpt nieuwkomers'

bron: de Volkskrant

Het landelijke inburgeringsbeleid is mislukt, vindt de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh. De stad begint daarom een eigen traject met taalles, stages en een app om 'Haagse Makkers' te vinden. Op de gang plaatsen monteurs een laatste plafondplaat, elektriciens lopen het lokaal in en uit ('sorry, nog één keertje storen') vanwege een haperend schakelkastje. Izabella (32) uit Polen en Christina (41) …

lees verder ›

Teruglezen APB - Tegen welke Nederlanders mag je 'pleur op' zeggen?

bron: de Volkskrant

De laatste Algemene Beschouwingen van Rutte II werden een verkiezingsdebat met vooral een grote rol voor de vraag: waar liggen de culturele grenzen van Nederland? Opnieuw kwam de uitspraak 'pleur op' veelvuldig langs. De Volkskrant deed live verslag. Lees het hieronder terug.

lees verder ›

Stoere bestuurders zijn er, maar die moeten ook betaald

bron: NRC

Alle grote steden sprongen bij, toen staatssecretaris Dijkhoff ‘stoere bestuurders’ nodig had om noodopvang te realiseren.

lees verder ›

Afstandonderwijs voor Nederlandse kinderen in het buitenland

bron: Infonu

Wonen in het buitenland kan voor Nederlandse kinderen een achterstand betekenen met de Nederlandse taal en met de Nederlandse cultuur. Niet overal zijn er Nederlandse basisscholen beschikbaar of zijn de lokale scholen aangesloten bij het NTC onderwij…

lees verder ›

Inburgeringsbeleid faalt: 'Na bijna zes maanden begreep ik nog niks'

bron: de Volkskrant

Het inburgeringssysteem faalt, vindt de Rekenkamer. Humam Al Akhras kreeg alle informatie in het Nederlands, niet handig als je taalles nog moet beginnen. In de wachtruimte van de examenlocatie in Rijswijk spreidt een gehoofddoekte vrouw haar bidkleedje uit. Misschien dat een hogere macht kan helpen bij het slagen voor de inburgeringstoets. Humam Al Akhras (37) uit Syrië zit buiten nog achter het …

lees verder ›

Nu blijkt ineens: taalles voor jonge kinderen werkt dus wél

bron: NRC

Lang werd gedacht dat taalles op peuterzalen amper zin had. Nu blijkt uit nieuw onderzoek dat een kind in vier jaar een achterstand tot de helft inloopt.

lees verder ›

Inburgering moest opstapje zijn, nu is het een horde

bron: de Volkskrant

De Rekenkamer kraakt de huidige inburgerpraktijk. Expert Entzinger pleit voor minder druk: wat kennis van de wet, wat topografie en de taal onder regie van de gemeente. De inburgeringscursus was destijds zijn uitvinding. Nu moet Han Entzinger (69) tot zijn droefenis vaststellen dat zijn geesteskind aan lager wal is geraakt. De emeritus hoogleraar integratiestudies keek de afgelopen jaren toe hoe p …

lees verder ›