Taalles Nederlands

Vraag eenvoudig offertes aan

Taalles Nederlands

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u nieuwkomer in Nederland of beheerst u de taal nog niet zo goed. Veel mensen kunnen u helpen met het leren van de Nederlandse taal tegen een kleine vergoeding. Ontvang eenvoudig voorstellen/offertes van mensen uit de buurt die je helpen de Nederlandse taal en grammatica vaardig te worden. Geef in de aanvraag aan wat je huidige niveau (kennis) van de taal is en je ziet snel wie je verder kan helpen en wat dit je kost.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Taalles Nederlands).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Nederlands Tekstbureau
Herenstraat 41
2271CA Voorburg
MCB Translations
Comeniuslaan 33
3706XB Zeist
Taleninstituut 'YOUR WAY', Hengelo
Pruisische Veldweg 112
7552AE Hengelo (Overijssel)
M.J. Reilly
Spinaker 3
1034MD Amsterdam
Vertaalbureau A.L.J.M. de Jong
't Vunderke 14
5472RB Loosbroek
Nederlands Transport en Log. Na-scholingscentrum
Opaalstraat 14
1812RH Alkmaar
Oxana Fatina Tolk- en Vertaalbureau
Dwarsdijk 77
6681TS Bemmel
R&B Translation Services
Noordereinde 239
1243JT s-Graveland

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

ChristenUnie wil verschillen verkleinen

bron: NRC

Maatschappij heeft vooral behoefte aan moreel antwoord op huidige problemen.

lees verder ›

Taalles voor jonge kinderen blijkt dus wel degelijk te werken

bron: NRC

Lang werd gedacht dat taalles op peuterzalen amper zin had. Nu blijkt dat kinderen in vier jaar de helft van een achterstand kunnen inlopen.

lees verder ›

‘Taalscholen frauderen met inburgeringscursussen’

bron: NRC

Taalscholen frauderen op grote schaal met inburgeringscursussen van statushouders, concludeert de Volkskrant . Statushouders krijgen geld of cadeaus voor neplessen.

lees verder ›

Hirsi Ali’s ‘oplossingen’ zijn ondoordacht

bron: NRC

In haar voorstellen miskent Ayaan Hirsi Ali de complexiteit van asiel en integratie in Nederland, reageert Margreet van Schie .

lees verder ›

‘Het werd tijd dat ik naar mezelf keek, vond ik’

bron: NRC

Toen haar zoon problemen kreeg met school vertrok Josephine Rombouts met haar gezin naar de Schotse Hooglanden. „Daar was het systeem duidelijk. En anders zijn mocht.”

lees verder ›

Soorten basisonderwijs

bron: Infonu

Ieder kind in Nederland heeft recht op basisonderwijs. Het wordt gegeven aan kinderen van vier tot twaalf jaar en het is verplicht via de leerplicht. Als je kind vier jaar oud is, dan gaat het dan ook naar de basisschool. Meestal is dit verdeeld in a…

lees verder ›

De tussen-n staat integratie in de weg

bron: NRC

Walt van der Linden geeft taalles aan een Ghanese hbo-student. Om logistiek manager te worden moet hij weten waar de klemtoon in ‘kievit’ ligt.

lees verder ›

Dieren zijn niet net mensen

bron: de Volkskrant

De ingezonden brieven van zaterdag 8 oktober. Het was 4 oktober, dierendag. RTL Nieuws vroeg Kamerleden (behalve Marianne Thieme) wat ze met dieren hadden. 'Ook VVD'ers zijn dol op dieren. Halbe Zijlstra was jarenlang actief bij de postduivenvereniging.' Voor de gelegenheid werd in Groningen een kameel naar de stad vervoerd die na een paar stokslagen te berijden was. Het NOS Journaal berichtte 's …

lees verder ›

De NRC Stemhulp: wat willen politieke partijen?

bron: NRC

NRC vatte de programma’s van 15 politieke partijen kort samen per thema. De NRC Stemhulp levert geen stemadviezen op, maar biedt snel inzicht in de plannen van partijen.

lees verder ›

Scheermesdraden in Melilla houden Afrikanen uit de EU

bron: de Volkskrant

De Spaanse enclave Melilla ligt zowat in Marokko. Vier hekken met scheermesdraad moeten migranten uit de Europese Unie houden. Lang werd Spanje om de methode verguisd: inhumaan, barbaars. Maar nu staan EU-landen in de rij. Het Spaanse hek als exportproduct. 'De eerste keer probeerde ik de grens over te komen verstopt in een auto. Ik was samen met een vriendin. We zaten zo krap dat zij begon te hui …

lees verder ›

Wat is ontwikkelingsgericht onderwijs

bron: Infonu

Ontwikkelingsgericht onderwijs is een visie op onderwijs in het basisonderwijs. Maar wat houdt het eigenlijk in? Hoe wordt er naar de kinderen gekeken? Wat is de taak van de leerkracht? En hoe leren de kinderen?

lees verder ›

Nu blijkt ineens: taalles voor jonge kinderen werkt dus wél

bron: NRC

Lang werd gedacht dat taalles op peuterzalen amper zin had. Nu blijkt uit nieuw onderzoek dat een kind in vier jaar een achterstand tot de helft inloopt.

lees verder ›