Scheepstimmerman

Vraag eenvoudig offertes aan

Scheepstimmerman

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een scheepstimmerman bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Scheepstimmerman).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bistroff
De Eendracht 53
1188GP Amstelveen
Juweliersbedrijf J. Brandligt
Nassaulaan 16-B
1404CN Bussum
Tobias Broug Timmerwerken
Nieuwe Houttuinen 33
1013DA Amsterdam
Arnoud Felix Interieur- en Scheepsbetimmer.
Komijn 24
8252CE Dronten
Frank Woodwork
Valkstraat 27
1506XA Zaandam
Kleine Jager meubelmakerij / scheepstimmerman
Oosterhamrikkade 4-b
9714BB Groningen
Gijs de Wit Scheepsinterieurs
Zwartsstraat 5
8441GH Heerenveen
van der Pluijm Interieur Timmerwerken
St. Ignatiusstraat 12
4273EG Hank

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Gipsplaten scheidingswand maken met metal studs

bron: Gamma

Zelf een scheidingswand maken van metal studs en gipsplaten. Dit stappenplan laat zien hoe.

lees verder ›

Hein Mader over het ontstaan van zijn ijzeren bloemen; Ik moest het anders gaan doen

bron: NRC

Hein Mader maakt het liefst grote ijzeren sculpturen die dikwijls doen denken aan bloemen of takken, maar dan onmogelijk groot. De wind breng ze in beweging. “Ik ben me met kunst gaan bezighouden uit onvrede over wat ik destijds zag. Ik vond het allemaal zo pessimistisch.” In het Friese Menaldum zijn zijn beelden te zien. Beeldengroep Hein Mader, in wording rondom zorgcentrum Nij Statelân, Nijlân 25, Menaldum.

lees verder ›

Oliedrab en vetkwab in onderdekse ruimte

bron: de Volkskrant

Varen naar Frankrijk was er nog niet van gekomen. Tot de dag dat op het Nieuwe Meer een verwaarloosde boot van goede komaf werd ontdekt, een bij Van Lent gebouwde Hollandkruiser uit 1948.... Als veertienjarig ventje kwam ik in de jaren vijftig over de vloer van een kunstenaarsgezin aan de Amstel, waar tegenwoordig de Stopera met de omgeving vloekt. Toen was het er nog oogverblindend mooi. De ramen …

lees verder ›

Een jaar in het teken van Peter de Grote; De tsaar is terug

bron: NRC

Tijdens het onlangs begonnen Peter de Grote-jaar wordt de tsaar (1682-1725) herdacht als een vooruitstrevend, ondernemend en bescheiden vorst die van scheepstimmermannen het vak leerde en tal van wetenschappelijke en kunstvoorwerpen uit Nederland naar Rusland overbracht. Dat hij ook een tiran was, blijft buiten beschouwing.

lees verder ›

De helden van Nova-Zembla

bron: Infonu

Op 23 november 2011 ging onder veel belangstelling van de media, de film Nova Zembla in première. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een barre overwintering in het hoge Noorden door de ontdekkingsreizigers Willem Barentsz en Jacob van Heems…

lees verder ›

Ontberingen

bron: NRC

A. D. Hildebrand: Het Behouden Huis. Uitg. Van Goor. Prijs: f. 24.90 Zonder ontbering geen literatuur. Het gemis aan liefde, aandacht, succes en materiele zaken levert jaarlijks stapels boeken op. Over het lichamelijke afzien wordt minder geschreven. In de jeugdliteratuur kom je dan terecht bij De kinderkaravaan en De kinderen van de Grote Fjeld, bij kerstverhalen, boeken over de Tweede Wereldoorlog of het toppunt van gierende wind en grimmigheid: De lange winter, een deel uit de Kleine Huisserie. In 1947 schreef A. D. Hildebrand (van Bolke de Beer) Het Behouden Huis; de overwintering op Nova Zembla. Het boek verscheen dit jaar opnieuw in een zogenaamde hertaling van Suzanne Braam. De zestien mannen die aan het eind van de zestiende eeuw van september tot juni zaten vastgevroren in het poolijs moeten pas echt geweten hebben wat het woord ontbering betekent. Het verhaal hoort natuurlijk tot de hoogtepunten uit het vaderlandse geschiedenisboekje en werd dan ook door Isings op de wandplaat vereeuwigd. In 1596 stuurt de V. O. C. er voor de derde maal schepen op uit om de noordelijke doorvaart naar Indie te vinden. Na onenigheid met schipper De Rijp varen Heemskerck en Barentsz alleen verder. Bij Nova Zembla kunnen ze niet verder en bouwen ze op aanwijzingen van de stervende scheepstimmerman van hun gesloopte schip een huis. In twee open sloepen weten de mannen uiteindelijk de Russische kust te bereiken. Barentsz overleeft die laatste tocht niet en laat zijn naam aan de zee waarin hij zijn graf vindt.

lees verder ›

Progressief fotograaf

bron: NRC

,,Fotografie is niet zwart-wit maar wit-zwart. Doe je niks dan blijft alles zwart. Pas als je op de sluiterknop drukt gebeurt er iets. Dan teken je met wit.'' Deze uitspraak uit 1987 is tekenend voor de fotograaf Aart Klein, die afgelopen nacht op 92-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleed.

lees verder ›

Werken, werken om Duyfken heel te houden

bron: de Volkskrant

Ligt ze kalm te deinen in de haven van Oudeschild, de zeilen opgebonden, een rustende zeemeeuw op zout water. Alsof het niks was, die reis van ruim 22 duizend mijl (41.831 km).... De beloning is zoet: zondagmiddag bij een mooie zuidwester wordt de Duyfken ingehaald door kroonprins Willem-Alexander en zijn gade Máxima. Vanaf nu speelt het schip een hoofdrol bij het vierhonderdste verjaarsfeest van …

lees verder ›