Scheepstimmerman

Vraag eenvoudig offertes aan

Scheepstimmerman

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een scheepstimmerman bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Scheepstimmerman).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

van der Pluijm Interieur Timmerwerken
St. Ignatiusstraat 12
4273EG Hank
Tobias Broug Timmerwerken
Nieuwe Houttuinen 33
1013DA Amsterdam
De Scheepstimmerman B.V.
Hogedijken 11
9101WV Dokkum
Arjen Waaijenberg
Stapelshofweg 10
4301NM Zierikzee
Arnoud Felix Interieur- en Scheepsbetimmer.
Komijn 24
8252CE Dronten
Frank Woodwork
Valkstraat 27
1506XA Zaandam
Schotanus Meubelmaker/ Scheepstimmerman
Oostergoostraat 3
9001CE Grou
Woodstock Interieurbouw
Limburglaan 36
5652AA Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Boten voor de gewone man

bron: NRC

Hij tekende voor de democratisering van de watersport en is grondlegger van de industriële boot. De Nederlandse ontwerper E.G.

lees verder ›

Progressief fotograaf

bron: NRC

,,Fotografie is niet zwart-wit maar wit-zwart. Doe je niks dan blijft alles zwart. Pas als je op de sluiterknop drukt gebeurt er iets.

lees verder ›

'Ik werd als een vuilnisbak buiten gezet'; Een op de negen buschauffeurs haalt zijn pensioen

bron: NRC

In Nederland zijn 860.000 mensen geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Sommige beroepen lijken per definitie in arbeidsongeschiktheid te eindigen.

lees verder ›

'De gemeente kan weer zingen'

bron: NRC

De Kruiskerk in Diever heeft een nieuw orgel en organist Hans Bijdevaate is enthousiast: „Stevige bassen en heldere hoge tonen.”

lees verder ›

Hein Mader over het ontstaan van zijn ijzeren bloemen; Ik moest het anders gaan doen

bron: NRC

Hein Mader maakt het liefst grote ijzeren sculpturen die dikwijls doen denken aan bloemen of takken, maar dan onmogelijk groot. De wind breng ze in beweging.

lees verder ›

Golfplaten dak maken

bron: Gamma

Golfplaten lenen zich perfect voor kleine gebouwen zoals tuinhuisjes. Bekijk hier hoe je een golfplaten dak maakt.

lees verder ›

Oliedrab en vetkwab in onderdekse ruimte

bron: de Volkskrant

Varen naar Frankrijk was er nog niet van gekomen. Tot de dag dat op het Nieuwe Meer een verwaarloosde boot van goede komaf werd ontdekt, een bij Van Lent gebouwde Hollandkruiser uit 1948.... Als veertienjarig ventje kwam ik in de jaren vijftig over de vloer van een kunstenaarsgezin aan de Amstel, waar tegenwoordig de Stopera met de omgeving vloekt. Toen was het er nog oogverblindend mooi. De ramen …

lees verder ›

Ontberingen

bron: NRC

A. D. Hildebrand: Het Behouden Huis. Uitg. Van Goor. Prijs: f. 24.90 Zonder ontbering geen literatuur. Het gemis aan liefde, aandacht, succes en materiele zaken levert jaarlijks stapels boeken op. Over het lichamelijke afzien wordt minder geschreven. In de jeugdliteratuur kom je dan terecht bij De kinderkaravaan en De kinderen van de Grote Fjeld, bij kerstverhalen, boeken over de Tweede Wereldoorlog of het toppunt van gierende wind en grimmigheid: De lange winter, een deel uit de Kleine Huisserie. In 1947 schreef A. D. Hildebrand (van Bolke de Beer) Het Behouden Huis; de overwintering op Nova Zembla. Het boek verscheen dit jaar opnieuw in een zogenaamde hertaling van Suzanne Braam. De zestien mannen die aan het eind van de zestiende eeuw van september tot juni zaten vastgevroren in het poolijs moeten pas echt geweten hebben wat het woord ontbering betekent. Het verhaal hoort natuurlijk tot de hoogtepunten uit het vaderlandse geschiedenisboekje en werd dan ook door Isings op de wandplaat vereeuwigd. In 1596 stuurt de V. O. C. er voor de derde maal schepen op uit om de noordelijke doorvaart naar Indie te vinden. Na onenigheid met schipper De Rijp varen Heemskerck en Barentsz alleen verder. Bij Nova Zembla kunnen ze niet verder en bouwen ze op aanwijzingen van de stervende scheepstimmerman van hun gesloopte schip een huis. In twee open sloepen weten de mannen uiteindelijk de Russische kust te bereiken. Barentsz overleeft die laatste tocht niet en laat zijn naam aan de zee waarin hij zijn graf vindt.

lees verder ›

Praalstad van tsaar Peter

bron: de Volkskrant

Peter de Grote hield van eenvoud. Maar voor zijn stad aan de Neva huurde hij gerenommeerde architecten in. Welkom in een wereld van contrasten. Als een Rus wil aangeven: 'Kom, laten we er eentje nemen!', tikt hij met zijn wijsvinger opzij onder zijn kin en iedere andere Rus weet: Ah, wodka! Dat gebaar is misschien wel het meest gebruikte erfstuk dat tsaar Peter de Grote zijn volk heeft nagelaten, …

lees verder ›

Het zeegat uit: Architect Renzo Piano heeft een permanent verlangen naar de waterkant

bron: de Volkskrant

Op het dak van de IJtunnel verrijst het Nationaal Instituut voor Natuur en Techniek van Renzo Piano. Aan het werk van de Italiaanse architect, die een fascinatie heeft voor de zee, is in Bonn een tentoonstelling gewekt.... Het blauw van het computerscherm vloeit over in het blauw van de Middellandse Zee. Niet ver van de kust klieft een schip door het water. Ontspannen bestuurt Renzo Piano zijn jac …

lees verder ›