Bijles basisonderwijs

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles basisonderwijs

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Naast het basis- of primair onderwijs op school is het vaak goed om nog bijles te volgen om aandacht te besteden aan de onderwerpen waar je meer moeite mee hebt. Ook kun je nog even extra trainen voor de Cito-toets. Veel kinderen hebben ook juist moeite met taal of rekenen of hebben niet voldoende discipline voor hun huiswerk en kunnen dan veel baat hebben bij huiswerkbegeleiding. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen om bijles te krijgen aan huis of op een vaste locatie na school.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles basisonderwijs).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Latasteschool
Bergerweg 37
6085AT Horn
StudiePro
Noordpoortplein 3
4331RM Middelburg
Openbare Basisschool Het Mozaïek
Smyrnastraat 1-B
7413BA Deventer
Wilhelminaschool
Koningin Emmalaan 25
5684BA Best
RK Basisschool Merijntje
Kloosterstraat 4
4681AT Nieuw-Vossemeer
St. Stephanus Basisschool
Asserweg 356
3052AJ Rotterdam
WereldKidz Anne Frankschool
Camminghalaan 27-e
3981GD Bunnik
Basisschool De Klim-op
Zonnewijzer 1--3
3962HT Wijk bij duurstede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De grote scheefgroei: dit zijn de vijf belangrijkste ongelijkmakers

bron: NRC

Ontspoort het kapitalisme in Nederland? De ongelijkheid neemt toe. De statistieken over kansen, inkomen, vermogen, wonen en arbeid laten zien: de rijkdom aan de top zwelt aan…

lees verder ›

Zittenblijven moet blijven

bron: NRC

Zittenblijven, er wordt dramatisch over gedaan. In het rapport ‘Zittenblijven in het primair en voortgezet onderwijs: Een inventarisatie van de voor- en nadelen’ hanteert het…

lees verder ›

Een gelukkige leerling is de beste troost

bron: NRC

Een dag voor de staking in het basisonderwijs stonden meerdere tv-programma’s stil bij het belang van leraren.

lees verder ›

Van een luttele bijles per week ga je niet beter presteren

bron: NRC

Het beeld van het rijkeluiskind dat met dure bijles bijdraagt aan de kansenkloof, klopt niet. En leidt af van zaken die de kansenongelijkheid wél vergroten, betoogt Kim Fairley.

lees verder ›

Hoe geef je het beste les aan achterstandsleerlingen?

bron: de Volkskrant

Is het op scholen met veel achterstandsleerlingen mogelijk om uitstekend onderwijs te geven? Ja, laat Londen zien. In vijftien jaar tijd zijn de prestaties er blijvend verbeterd. Of hij mijn bord mag opruimen? De jongen in de overvolle schoolkantine kijkt me vragend aan. Hij krijgt er punten voor, zoals hij ook punten krijgt voor goed gedrag in de klas en voor het opruimen van het schoolplein. Maa …

lees verder ›

Iedereen blijft zitten - zes oplossingen voor leerachterstanden

bron: NRC

Hoe kunnen de leerachterstanden die kinderen oplopen tijdens lockdowns worden ingelopen? Zes mogelijke oplossingen van zeven deskundigen. „Stop met zogenaamd progressief onderwijs.

lees verder ›

Aboutaleb: taaltoets peuters onzinnig instrument

bron: de Volkskrant

De Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb van onderwijs ziet niets in een verplichte taaltoets voor peuters die het kabinet wil invoeren.... Het gaat volgens de PvdA-wethouder ook veel te veel geld kosten om alle peuters in Nederland die toets te laten afnemen. ‘Het is een testbatterij voor kinderen.’ Dat geld kan volgens Aboutaleb veel beter worden besteed aan maatregelen om te voorkomen dat …

lees verder ›

Kinderopvangtoeslag verhoogd naar 95 procent, gaat op termijn naar 100 procent

bron: NRC

In dit formatieblog houdt NRC het nieuws over het nieuw te vormen kabinet bij. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Bijbaan: bijles geven

bron: Infonu

Een krantenwijk, caissière of vakkenvuller bij de plaatselijke supermarkt, vrachtauto's wassen bij een transportbedrijf, bessen plukken in de zomer, hulp in het huishouden of afwasser in een restaurant... Allemaal bijbaantjes waarmee jongeren vaak hu…

lees verder ›

Trainen voor de heilige Cito-toets

bron: NRC

De Cito-toets begint vandaag. Ouders zien de toets als dé graadmeter voor de toekomst. Ze geven miljoenen uit aan bijlessen.

lees verder ›

Basisschool moet terug naar de basis: taal en rekenen

bron: NRC

Yoga verbindt lichaam en geest. Maar als yogalessen op de basisschool ten koste gaan van taal- en rekenles, dan hebben leerlingen een probleem.

lees verder ›

De NRC Stemhulp: wat willen politieke partijen?

bron: NRC

NRC vatte de programma’s van 15 politieke partijen kort samen per thema. De NRC Stemhulp levert geen stemadviezen op, maar biedt snel inzicht in de plannen van partijen.

lees verder ›