Bijles basisonderwijs

Vraag eenvoudig offertes aan

Bijles basisonderwijs

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Naast het basis- of primair onderwijs op school is het vaak goed om nog bijles te volgen om aandacht te besteden aan de onderwerpen waar je meer moeite mee hebt. Ook kun je nog even extra trainen voor de Cito-toets. Veel kinderen hebben ook juist moeite met taal of rekenen of hebben niet voldoende discipline voor hun huiswerk en kunnen dan veel baat hebben bij huiswerkbegeleiding. Je kunt hier eenvoudig offertes aanvragen om bijles te krijgen aan huis of op een vaste locatie na school.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bijles basisonderwijs).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Ver. v. Montessori-Onderwijs Westland
Madeweg 34-A
2681PM Monster
Wierstra, Management & Advies
De Roef 10
9001JA Grou
Basisschool De Regenboog
Graaf Florisstraat 6
4121EL Everdingen
Prinses Marijkeschool Montessorischool
Abraham van Beyerenstraat 1-C
2525TA Den Haag
De Regenboog
Noordendijk 264
3312AM Dordrecht
De Aloysius Stichting
Leidsevaart 2
2215RE Voorhout
De Leidse Buitenschool
Duinoordweg 2--4
2224CD Katwijk zh
Basisschool 'Lavoor', locatie Heulberg
Heulberg 71
4708HL Roosendaal

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dat kind móét en zál slagen

bron: NRC

Bijles, huiswerkbegeleiding, IQ-tests en psychische begeleiding. Ouders geven steeds meer uit om hun kind een zo hoog mogelijk onderwijstype te laten volgen. „Vwo is de norm.”

lees verder ›

Salaris in het onderwijs

bron: Infonu

Hoeveel verdient een docent? Voor salarissen in het voortgezet onderwijs zijn er drie salarisschalen, namelijk LA, LB, LC en LD. In welke schaal de docent wordt ingedeeld, hangt af van ervaring en leeftijd. Het startsalaris is € 2.445 (LA) en het ein…

lees verder ›

'Je koopt makkelijker een leerkracht om dan het Cito'

bron: de Volkskrant

Achtstegroepers zijn vandaag begonnen met de Centrale Eindtoets. Maar daar hangt veel minder vanaf dan voorheen. Het schooladvies van de leraar weegt nu zwaarder. Wel of geen goede ontwikkeling? Nee, zegt Jaap Dronkers, hoogleraar onderwijssociologie van Maastricht Universiteit. Het schooladvies hangt nu niet meer van één toets af. Een leraar kijkt naar de resultaten van een kind over meerdere jar …

lees verder ›

Een gelukkige leerling is de beste troost

bron: NRC

Een dag voor de staking in het basisonderwijs stonden meerdere tv-programma’s stil bij het belang van leraren.

lees verder ›

Waarom uw kind op school steeds slechter presteert

bron: de Volkskrant

Nederlandse scholieren rekenen, lezen en bewegen steeds slechter, zo blijkt uit onderzoek van de Onderwijsinspectie. Hoe dat komt, is niet duidelijk. Vijf mogelijke oorzaken en de bijbehorende oplossingen. Het is niet dat de leerlingen van wiskundeleraar Swier Garst de afgelopen 44 jaar dommer zijn geworden, of dat ze minder inzicht hebben in wiskundige vraagstukken. Toch valt het de 64-jarige doc …

lees verder ›

‘Ik dacht: laag niveau, weinig uitdaging’

bron: NRC

Veel ouders moeten er niet aan denken dat hun kind naar het vmbo gaat. Hoe is dat als hun kind er eenmaal op zit? „Zo’n school heeft weinig tools om maatwerk te leveren.”

lees verder ›

Blokken tegen het vmbo

bron: de Volkskrant

Vmbo: niet eerder wekten vier letters in het onderwijs zoveel weerstand op. Ouders zetten bijlessen, huiswerkklassen en faal angsttrainingen in om hun kinderen over de havo-grens heen te helpen.... 'Als je 11 bent, dan weet je toch helemaal niet welk beroep je wilt. Stel dat je timmerman wilt worden. Je gaat naar het vmbo en daar leer je hoe je moet timmeren. Maar dan ben je ouder en wil je ineens …

lees verder ›

Bijles is niet alleen voor rijke kinderen, maar expert waarschuwt: ‘Stop met pleisters plakken’

bron: NRC

Donderdag beginnen de eindexamens. Sommige scholen gebruiken coronagelden om externe examentrainingen en bijlessen voor leerlingen in te kopen.

lees verder ›

Kinderopvangtoeslag verhoogd naar 95 procent, gaat op termijn naar 100 procent

bron: NRC

In dit formatieblog houdt NRC het nieuws over het nieuw te vormen kabinet bij. Wil je via de mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

lees verder ›

Shuttle run test

bron: Infonu

Iedereen heeft wel eens gehoord van de shuttle run test of de piepjestest. Deze test wordt wereldwijd gebruikt en aangeraden door verschillende coaches en organisaties.

lees verder ›

Trainen voor de heilige Cito-toets

bron: NRC

De Cito-toets begint vandaag. Ouders zien de toets als dé graadmeter voor de toekomst. Ze geven miljoenen uit aan bijlessen.

lees verder ›

Basisschool moet terug naar de basis: taal en rekenen

bron: NRC

Yoga verbindt lichaam en geest. Maar als yogalessen op de basisschool ten koste gaan van taal- en rekenles, dan hebben leerlingen een probleem.

lees verder ›