Schilderwerk

Vraag eenvoudig offertes aan

Schilderwerk

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Schilderwerk, een klus die menigeen zelf doet, maar dat na een uurtje toch tegen valt. Zeker als u plafonds wilt witten dan kan dit behoorlijk wat werk zijn. Zoekt u een schilder of klusser uit de buurt om voor u schilderwerk uit te voeren dan kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor uw schilderklus.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schilderwerk).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Klusjesman Wim Ligthart
Brouwerstraat 7
1814HX Alkmaar
RdB Bouwservice & Onderhoud
Groningerstraat 169
9402LD Assen
REK Klusser
Tiendstraat 25
5701PB Helmond
M. Scheurwater Schilderwerken
Driftweg 53
8072DN Nunspeet
JJ Stucadoors & Afbouwbedrijf
Meidoornstraat 19
4711RC Sint Willebrord
JanPol Klussenbedrijf
Wilhelmina van Essenlaan 75
3734BX Den Dolder
Klusbedrijf Workie Workie
Mossinkserf 11
7451XD Holten
Schilderwerk & Glasservice v/d Leest Groningen
Menno van Coehoornstraat 7
9801EW Zuidhorn

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Schuine muren, lekkende pijpen en kapotte afvoerputjes

bron: de Volkskrant

Polen werken goedkoper, harder en langer, maar voor moeilijk werk missen ze vaak de expertise. ‘De Nederlandse loodgieter die we moesten inschakelen, sprak er schande van.’.. Van onze verslaggeefsterAls het aan loodgieter Henk Jongerden ligt, kunnen er niet genoeg Oost-Europese klussers naar Nederland komen. ‘Ze verkloten hun klussen, dat betekent meer werk voor ons’, verklaart de loodgieter uit …

lees verder ›

Ineens is er te véél werk in de bouw

bron: de Volkskrant

Het is maar goed dat de grenzen van de Europese Unie open gaan. En het is maar goed dat het vrij verkeer van arbeid binnen de EU geleidelijk wordt ingevoerd.... Neem de bouw. Particulieren huren steeds vaker Polen met een klusbedrijf in voor verbouwingen of schilderwerk. Vakwerk, snel en minder duur dan Nederlandse aannemers, is dan het excuus. Over slechte ervaringen wordt natuurlijk minder van d …

lees verder ›

Klus bewust keukenrenovatie

bron: Gamma

Als u uw keuken gaat renoveren kunt u door deze tips rekening houden met milieu, veiligheid en gezondheid.

lees verder ›

Sigma

bron: Gamma

Is je schilderwerk toe aan een frisse verflaag en wil je jarenlang genieten van het eindresultaat? Kies dan voor Sigma interieur en exterieur lak voor hout.

lees verder ›

BOUWPUTTEN ZONDER EINDE Ilya Kabakov archiveert het kale bestaan in Absurdistan

bron: de Volkskrant

Volgens de Russische beeldend kunstenaar Ilya Kabakov is de tijd van het schilderij voorbij. Kabakov maakt installaties, driedimensionale theaterstukken, waarin de kijker verandert in een personage.... SCHILDERKUNST, zegt Ilya Kabakov, is als een debiele moeder. 'Ze poept en pist, maar alle familieleden weten hoe ze daarmee om moeten gaan.' De installatie daarentegen is als een jong meisje, dat 'a …

lees verder ›

Gebouw met ballen

bron: NRC

Een ijzerkristal, 160 miljard keer vergroot, meer kunstwerk dan de Eiffeltoren en toch een gewoon gebouw. Op bedevaart naar het gerestaureerde Atomium in Brussel, “gestolen uit een droom'.

lees verder ›

Golfplaten dak maken

bron: Gamma

Golfplaten lenen zich perfect voor kleine gebouwen zoals tuinhuisjes. Bekijk hier hoe je een golfplaten dak maakt.

lees verder ›