Bedrijfsautomatisering

Vraag eenvoudig offertes aan

Bedrijfsautomatisering

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bedrijfsautomatisering).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

TSA Consultancy Delft B.V.
Poortweg 4-E
2612PA Delft
Lagarde Automatisering en Telecommunicatie
Schoolstraat 6
5768AP Meijel
PI-Visions
Duinvoet 31
8242RA Lelystad
Pulse ICT
Marelaan 20
2341LD Oegstgeest
Van Loon Electronics
Amerweg 2-a
4926CZ Lage Zwaluwe
Idias B.V.
Fonteinberg 4
5691GZ Breugel
Sayang Media
de Schouw 98
4002GM Tiel
SIP
Frankhuizerallee 121
8043HN Zwolle

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

VRG neemt 55 % belang in Info' Products

bron: NRC

Door een onzer redacteuren ROTTERDAM, 1 aug. — De VRG-groep neemt binnen enkele weken 55 % van de aandelen van Info' Products over van Vendex. Oprichter en oud-directeur L.

lees verder ›

Minder loon voor 50-plusser? Even wennen Gedoe rond Capgemini is slechts een symptoom

bron: NRC

Capgemimi is maar een voorbeeld. De wonderjongens van toen worden ingehaald door gretige jongeren – zónder leaseauto. Dat is niet schandalig, weet Johan Schaberg.

lees verder ›

Philips: meer plus dan min

bron: NRC

Als alle (voor)oordelen over Philips zouden kloppen, bestond het elektronicabedrijf niet meer. Te duur, te afwachtend en te weinig winstgericht, is vaak over Philips gezegd.

lees verder ›

'Nalatenschap van directeur Palmer is ontmanteling van Digital'; Compaq breidt assortiment via Digital verder uit

bron: de Volkskrant

De voormalige 'pc-klonenfabrikant' Compaq wordt het tweede computerbedrijf ter wereld door de overname van Digital. Gisteren werd bekend dat Compaq 9,6 miljard dollar (ruim 19 miljard gulden) op tafel legt voor zijn Amerikaanse branchegenoot.... Van onze verslaggeverAMSTERDAMVorig jaar was de omzet van Compaq gestegen tot 24,6 miljard dollar, terwijl die van Digital 13,1 miljard bedroeg. Met een o …

lees verder ›

Boerderij '89: agrarische fabriek bereikt de grenzen van zijn groei

bron: NRC

Door JOOST VAN RASTERENDe Nederlandse boer is de meest produktieve van de EG en vermoedelijk zelfs van de wereld.

lees verder ›

Een bijzonder bedrijf: Censys

bron: Infonu

Het bijzondere van Censys is dat deze onderneming uit verschillende onderdelen bestaat, die als gemeenschappelijk kenmerk hebben dat het de beste automatisering verzorgt. Directeur en medeeigenaar van Censys is Edwin ter Velde. Hij gaat dieper in op…

lees verder ›

Siemens stopt een miljard mark in DDR

bron: NRC

BONN, 28 juni Het Westduitse elektronicaconcern Siemens wil de de komende twee tot drie jaar ruim 1 miljard D-mark investeren in de DDR.

lees verder ›

In computerwereld gaat de T-Rex nooit ten onder

bron: de Volkskrant

Wat de exacte oorzaak is geweest, hebben geleerden nog niet weten te achterhalen, maar feit is dat de dinosaurussen uitstierven omdat ze zich niet wisten aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Dat geldt niet voor de ‘T-Rex’ van de automatisering: het mainframe. Al twintig jaar wordt het uitsterven voorspeld van de krachtige rekenkolossen die begin jaren zestig het tijdperk van de bedrij …

lees verder ›

Parijs toont zich verheugd over succes privatisering Matra

bron: NRC

Door onze correspondent PETER VAN DIJK PARIJS, 5 febr. — De privatisering van de Franse wapenfabrikant Matra is een succes geworden. Gisteren bleken het er 300.000 te zijn.

lees verder ›

Na jaren verzet omarmen boeren nieuw natuurpark

bron: de Volkskrant

Op boerenerven rond Tilburg en Den Bosch worden al enkele maanden rammelaars gesignaleerd. Zeldzame vogels, zeker, maar wel van een humane soort.... Van onze verslaggeverLOON OP ZANDHet wordt ook wel verwarrend. Van der Loo (58), wiens land grenst aan de Loonse en Drunense Duinen, Europa's grootste stuifzandgebied, heeft er net mee leren leven dat het natuurgebied een Nationaal Park gaat worden. D …

lees verder ›

Alex Bos, technisch ingenieur

bron: de Volkskrant

VERSLAAFD was hij, tot diep in de nacht zat hij achter zijn computer. Eerst waren het vooral spelletjes, maar al gauw ging hij zelf programmaatjes bedenken.... Na de mavo werd het de middelbare opleiding voor economisch en administratief onderwijs, maar het ging niet van harte. Na twee jaar stopte hij: 'Ik wilde naast het hoofdwerk ook iets met mijn handen doen.'Bovendien, en dat speelde ook een b …

lees verder ›

Wij zijn fatsoenlijk, burgerlijk

bron: NRC

Discipline. Duidelijkheid. Veranderingsgezindheid. Bescheidenheid. Soberheid. Dat zijn de eigenschappen van de hoogste bazen van twaalf belangrijke ondernemingen.

lees verder ›