Piano stemmen

Vraag eenvoudig offertes aan

Piano stemmen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een gestemde piano, dat klinkt gewoon een stuk beter. Laat uw piano stemmen door de pianostemmer bij u in de buurt. Doe een aanvraag en kom er snel achter wat de tarieven zijn van lokale pianostemmers.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Piano stemmen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

PianoTaal
Henriette van der Meystraat 24
1963DJ Heemskerk
Saka Pianostemmer
Landauerdrift 23
3436XA Nieuwegein
Evert Snel Piano's-Vleugels B.V.
Nieuwendaal 66-a
3985AE Werkhoven
Piano Technica
Beegderveld 19
6099NC Beegden
Pianostemmer-Reparateur Mathot
Taunus 14
3524HB Utrecht
Piano eigenwijs
Galileistraat 181
2561TD Den Haag
Music Allround by Roberto Cuello
Johannes van der Waalsweg 3
5612JA Eindhoven
Arnold Duin Piano- en Vleugeltechniek
Kikkertweg 10
1521RG Wormerveer

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe stem je een gitaar?

bron: Infonu

Je gitaar stemmen, oftewel je gitaar mooi zuiver laten klinken, is iets belangrijks wat je regelmatig zou moeten doen. Het kan best lastig zijn en vergt veel oefening. Sommigen kunnen hun gitaar stemmen op gehoor, maar voor beginners is het het beste…

lees verder ›

‘Bohemian Rhapsody’ voor de zeventiende keer bovenaan Top 2000

bron: NRC

‘Bohemian Rhapsody’ van Queen staat net als vorig jaar op één, terwijl Danny Vera en Normaal de top tien binnenkomen – in dat laatste geval dankzij een…

lees verder ›

Pianist Kit Armstrong neemt video’s op vanuit zijn eigen kerk in Frankrijk

bron: NRC

De Brits-Amerikaanse pianist Kit Armstrong, oud-wonderkind, wiskundige en protegé van Alfred Brendel, zit in thuisquarantaine in zijn eigen kerk in Noord-Frankrijk.

lees verder ›

Zwemwater in de kunsten: vruchtwater in de baarmoeder

bron: de Volkskrant

Omdat in de zomer de onbedwingbare behoefte ontstaat het water in te gaan, van pierenbad tot diepzee, peilt de Volkskrant het zwemwater in de kunsten. Aflevering 7: In de baarmoeder. Hoe de buitenwereld precies klonk toen wij als ontluikend mensje dreven in een bel vruchtwater, dat weten we niet. We kunnen ons er alleen iets bij voorstellen. Het aardse rumoer zal gedempt hebben geklonken: een omfl …

lees verder ›

De theremin: een gevoelige, elektromagnetische diva met onzichtbare snaren

bron: NRC

De verhouding muzikant - instrument is precair. Leendert van der Valk onderzoekt hoe dat voelt. Deze week: Thorwald Jørgensen over zijn theremin.

lees verder ›

Belastingdienst

bron: NRC

’s Ochtends om tien uur gaat de deurbel. Ik loop met tegenzin naar beneden en doe de deur open. Daar staat een nette man met een koffertje.

lees verder ›

Hoogwaardig samenspel op kamermuziek festival Utrecht

bron: NRC

Met onder meer een zinderend Tweede pianokwintet van Dvořák bewees Harriet Krijgh dat het IKFU onder haar artistieke leiding niets aan kwaliteit heeft ingeboet.

lees verder ›

Mark Hollis was een kluizenaar in de popwereld

bron: NRC

De band Talk Talk had veel succes met melodramatische nummers als ‘Such a Shame’, maar zanger Mark Hollis zocht liever de verstilling op. Hij overleed op 64-jarige leeftijd.

lees verder ›

Uit de gevelde esdoorn maakte hij vier instrumenten

bron: NRC

In de achtertuin van een Amsterdams huis wordt in 2019 een esdoorn gekapt. Vioolbouwer Dick de Graaff gaf de boom nieuw leven.

lees verder ›

De piano; hoe werkt dit instrument?

bron: Infonu

In dit artikel kun je lezen over het bij de mensen zeer geliefde instrument; de piano. Er wordt eenvoudig weergegeven wat de belangrijkste onderdelen van de piano zijn en hoe deze hun werk doen. Een piano heeft diverse onderdelen die allemaal een eig…

lees verder ›

Zie de mens. Hij is erg. En erg ontwapenend

bron: NRC

Meestal gebeurt het in de vakantie, als je een uitstapje maakt. Je bent ergens en daar zijn heel veel mensen die ook komen kijken naar wat er op het Forum Romanum te zien is…

lees verder ›

De akoestische gitaar

bron: Infonu

De akoestische gitaar is slechts een van de vele soorten gitaren die we kennen maar echter wel een van de meest gebruikte. Je kunt er prachtige muziek mee creëren en voor veel mensen is het een rustgevend moment om na een lange werkdag dit instrument…

lees verder ›