Piano stemmen

Vraag eenvoudig offertes aan

Piano stemmen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een gestemde piano, dat klinkt gewoon een stuk beter. Laat uw piano stemmen door de pianostemmer bij u in de buurt. Doe een aanvraag en kom er snel achter wat de tarieven zijn van lokale pianostemmers.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Piano stemmen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

J.M. Gerits
Hubertusstraat 25
6191PA Beek (Limburg)
Muziekschool-Pianostudio 'La Pianissima'
Fazantenkamp 699
3607DR Maarssen
Decofix klus en schoonmaakbedrijf
Multatulistraat 139
9721NJ Groningen
W. Sommer en Zonen B.V.
Techniekweg 6
4207HD Gorinchem
Anamaria Stamp
Eerste Helmersstraat 104-L
1054EG Amsterdam
Koelewijn & Sakakibara
Witte Herenstraat 20
2011NV Haarlem
Gudron Piano's
Steenzout 64
1703GD Heerhugowaard
Martin Kuijlenburg
Koppelweg 3
3704GD Zeist

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe leef je verder als je geliefde uit het leven stapt?

bron: de Volkskrant

Twee jaar geleden pleegde de man van Ditty Eimers zelfmoord. In haar buurtje in Utrecht bleek hij lang niet de enige. Er werd alleen niet over gepraat. Eimers ging op onderzoek uit. 'Hoe moet ik dit doen?' 'Hoe kan ik dit aan onze kinderen vertellen?' Die vragen razen door mijn hoofd, in de taxi op weg van Egmond aan Zee naar Utrecht. Het is zondagavond 1 maart 2015, een uur nadat ik een verplette …

lees verder ›

Cultuurblog - Judith Herzberg krijgt Prijs der Nederlandse Letteren

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Chris Verlaan wint grote prijs én publieksprijs Cameretten

bron: NRC

De droogkomische Chris Verlaan is dit jaar de grote winnaar van het Cameretten-festival: „Word autist, meld je nu aan als cursist!”

lees verder ›

Cultuurblog - Nieuwe talkshow Margriet van der Linden gaat M heten

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige cultuurblog hier.

lees verder ›

Hoogzwangere Hadewych in havenloods

bron: NRC

Twee muziektheatervoorstellingen lieten zich inspireren door mystiek. Revelations kijkt naar dichteres Hadewych, Die Frau ohne Piano naar mystica Teresa de Ávila.

lees verder ›

Je gitaar stemmen

bron: Infonu

Het is erg belangrijk dat je gitaar regelmatig gestemd wordt. Wanneer je net nieuwe snaren op je gitaar hebt liggen zul je de eerste week / eerste twee weken veel moeten stemmen. Dit komt omdat de "rek" dan nog niet uit de snaren is. Als de snaren go…

lees verder ›

Woody Allen over zijn klarinetspel: ‘Ik ben maar een amateur’

bron: NRC

Al dertig jaar speelt Woody Allen klarinet in een jazzband en maandag staat hij in Carré. Amanda Kuyper zocht hem op in zijn huis in New York.

lees verder ›

Cultuurblog - Twijfels over locatie Straatje Vermeer in Delft na nieuw onderzoek

bron: de Volkskrant

Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant. Lees het vorige Cultuurblog hier terug.

lees verder ›

Hoe stem ik een drumstel?

bron: Infonu

Na een tijd verslechtert de toon van uw trommels. Door het stemmen van uw drumstel krijgt u weer het optimale geluid.

lees verder ›

Bolkesteins Blues - de erfenis van een politicus

bron: de Volkskrant

Het kan verkeren: aan de vooravond van de raadsverkiezingen werpt Frits Bolkestein, binnenkort 85, zich op als pleitbezorger van de 'boze onderklasse' in Nederland. Hij verwacht 'een electorale opstand' en voorziet met afgrijzen de definitieve doorbraak van Thierry Baudet. Maar wacht eens even - is Bolkestein niet zelf de wegbereider geweest van het rechts-populisme? Boven het zwevend toilet van F …

lees verder ›

De tweelingzussen Ibeyi hebben volledige controle

bron: NRC

Lisa en Naomi Diaz van Ibeyi zijn niet meer de tieners van hun debuut, in Paradiso Noord stonden twee jonge vrouwen die iets te vertellen hebben.

lees verder ›

De akoestische gitaar

bron: Infonu

De akoestische gitaar is slechts een van de vele soorten gitaren die we kennen maar echter wel een van de meest gebruikte. Je kunt er prachtige muziek mee creëren en voor veel mensen is het een rustgevend moment om na een lange werkdag dit instrument…

lees verder ›