Hij deed waar velen van dromen: een eigen auto ontwerpen
bron: NRC
Frank van Rouendal (68) is al 45 jaar bezig met het bouwen van een raceauto. Hoe dat moest wist hij niet, dus kocht hij boeken over auto’s.
lees verder ›Vraag eenvoudig offertes aan
Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.
Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.
Vind eenvoudig een instrumentmaker bij u in de buurt.
Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders
Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Instrumentmaker).
De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.
Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.
bron: NRC
Frank van Rouendal (68) is al 45 jaar bezig met het bouwen van een raceauto. Hoe dat moest wist hij niet, dus kocht hij boeken over auto’s.
lees verder ›bron: Infonu
De hbo-opleiding Mens en techniek - Bewegingstechnologie is een vierjarige bachelor opleiding. Sinds enkele jaren draagt de opleiding Bewegingstechnologie tevens de overkoepelende naam Mens en techniek. De differentiatie Mens en techniek is bij 5 v…
lees verder ›bron: NRC
Georges Charpak (avec Dominique Saudinos): La Vie à Fil Tendu 240 blz., Editions Odile Jacob 1994, ƒ 51,60
lees verder ›bron: Infonu
Al sinds mensenheugenis wordt muziek gemaakt. Men begeleidde de zang met allerhande muziekinstrumenten. In de middeleeuwen kende men een groot aantal verschillende muziekinstrumenten in allerlei variëteiten. Hoewel er weinig exemplaren zijn overgeble…
lees verder ›bron: Infonu
Sofie werd geboren met scoliose. Dat is een afwijking van de ruggenwervels die niet meer weggaat en waarbij er een of meer bochten naar opzij voorkomen in de wervelkolom. Bij de meeste mensen met scoliose ontstaat dit vanaf hun tiende jaar en wordt h…
lees verder ›bron: de Volkskrant
De ingezonden brieven van donderdag 1 oktober In haar artikel 'Kunstonderzoek gebundeld' (V, 25 september) schrijft Wieteke van Zeil over een mooi initiatief: het pas geopende Netherlands Institute for Conservation, Art and Science (Nicas) waarin natuurwetenschappelijk, kunsthistorisch, wiskundig en materiaaltechnisch onderzoek naar roerend erfgoed worden gecombineerd. Maar waar Van Zeil schrijft …
lees verder ›bron: De Ingenieur
Na de hts en militaire dienst wilde ik eigenlijk instrumentmaker worden. In het leger was ik bezig geweest met nacht- en prismakijkers en dergelijke en dat vond ik machtig interessant. Ik wist al precies in welk bedrijf ik wilde werken, maar toen ik er aanklopte, hadden ze net geen vacature.
lees verder ›bron: de Volkskrant
Prominente fysici praten over hun favoriet voor de titel van grootste natuurkundige ooit... Galileo Galilei (1564-1642) is waarschijnlijk de enige klassieke fysicus van wie een vingerkootje wordt bewaard, in het museum in Florence. Achterovergedrukt bij zijn herbegrafenis. Een terechte heiligenstatus, zegt natuurkundige en hoogleraar wetenschapsgeschiedenis Frans van Lunteren van de Vrije Unive …
lees verder ›bron: de Volkskrant
In een werkplaats op Texel, achter het gebouw van het NIOZ, draait geoloog Jan-Berend Stuut langzaam aan een witte schijf van kunststof. Het ding zit vastgeschroefd op een plaat multiplex en doet met zijn ronde openingen enigszins denken aan een houder waarmee je glazen bier of kopjes koffie kunt dragen. 'We hebben hier fantastische instrumentmakers', heeft Stuut op weg naar de werkruimte verteld. …
lees verder ›bron: De Ingenieur
Maar de hoofdpersoon van het net verschenen boek Splijtstof; hoe klokkenluider Frits Veerman atoomspion Abdul Khan betrapte en de Pakistaanse bom er toch kwam is Frits Veerman, een technicus die was opgeleid als instrumentmaker.
lees verder ›bron: NRC
Onze zoon van acht is flink aan het groeien. Ik mail onze vaste verzekeringsagent de offerte van de orthopedisch instrumentmaker door, met de vraag of de verzekering akkoord gaat.
lees verder ›bron: de Volkskrant
Iedereen, nou ja, elke man, kent het Zwitserse zakmes. Bijna iedereen begeert het. Menig mens heeft er een en maar heel weinig mensen gebruiken het.... Als het waar is.Het verhaaltje staat, met nog een paar sterke van hetzelfde, achter in Authentieke Zwitserse messen, een boek over een van de twee grote Zwitserse zakmesmerken (Ars Scribendi; fl 34,75). Het ene mes is van Wenger, het andere heeft e …
lees verder ›