Schoorsteen vegen

Vraag eenvoudig offertes aan

Schoorsteen vegen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het is belangrijk regelmatig de schoorsteen te laten vegen om schoorsteenbrand te voorkomen. Vind dus snel enkele schoorsteenvegers bij jou in de buurt en vergelijk hun prijsopgave. Geef in je gratis offerteaanvraag aan of je schoorsteen goed toegankelijk is (heb je een plat of schuin dak) en hoe groot en recht deze ongeveer is, je ontvangt dan offertes voor het vegen van jouw schoorsteen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schoorsteen vegen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schoorsteenveger de Hondsrug
Hoofdstraat 10-a
7872PK Valthe
Schoorsteenveeg/ Onderhouds Bdr. Vaassen
Bucht 45-g
5571CV Bergeijk
Bemo Veegdiensten B.V.
Cornelis de Vriesweg 2
1746CL Dirkshorn
F.F. Kanaalrenovatie
's-Gravenzandseweg 18
2291PE Wateringen
Gelders Dak Herstel (G.D.H.)
Groenewei 25
6681WG Bemmel
Landbouwbedrijf K. van Beem
IJweg 227
1161EW Zwanenburg
V.O.F. Schoorsteenveegbedrijf A.A.E.S. Europa
Grasplant 58
5658GS Eindhoven
Schoorsteen en klusbedrijf Hanstein
Stellingmolen 6
2661LD Bergschenhoek

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Nergens thuis S

bron: NRC

Reportage Fukushima   Er blijft maar slecht nieuws komen over Fukushima. De omgeving is een spookgebied. Toch blijven bewoners hopen, tegen beter weten in.

lees verder ›

Houten terras op balkon of plat dak

bron: Gamma

Bekijk klusadvies

lees verder ›

Veeg uw schoorsteen zelf

bron: NRC

Herbert Blankesteijn waarschuwt tegen een nieuw gilde oplichters. Ze kunnen van hem het dak niet meer op. Tips van een boze schoorsteenbezitter.

lees verder ›

Het vurenhouten blokje van de Grote Knutselkoning

bron: de Volkskrant

Een brand werd voorkomen, maar de schade liep in de duizenden euro’s. Een schuldige was er ook: de installateur van de open haard.... Drie volwassen kerels spelen met houtjes in de zittingszaal. Drie houtjes zijn zo gelijmd dat ze een langwerpige koker vormen. In de onderkant van de koker zit een gaatje waar een buisje doorheen gaat. Op de koker ligt een rechthoekig plankje. Daardoor ontstaat een …

lees verder ›

Wanneer gaat het behandelen van dementie over in mishandeling?

bron: NRC

Wat doe je als een patiënt zwaar dement is, maar niet ondraaglijk lijdt? Euthanasie is dan geen optie, maar familieleden zien hun dierbaren wegglijden. „Het lijden voor familie is vaak groter, dan het lijden van de patiënt.”

lees verder ›

‘Onze shavers scheren echt anders’

bron: de Volkskrant

De onopvallende ingenieur Gerard Kleisterlee (60) hield grote uitverkoop bij Philips, voor velen nog altijd de trots van de Nederlandse economie.... Tekst Gert-Jan van TeeffelenFoto Stephan VanfleterenDe geboorte van zijn eerste kind kan Gerard Kleisterlee zich nog goed herinneren. Bijzonder goed zelfs. ‘Mijn vrouw kreeg weeën, het was duidelijk dat de baby eraan kwam. Zoals afgesproken draaide …

lees verder ›

Hoe vind ik een goede schoorsteenveger

bron: Hoedoe

Hoe vredig je houtkachel of open haard ook lijkt te branden, bij het stoken van hout komen altijd onverbrande deeltjes in de schoorsteen terecht. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van de schoorsteen en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. Die laag kan een slechte trek of zelfs een schoorsteenbrand veroorzaken. Zorg daarom dat je de schoorsteen minimaal één keer per jaar laat vegen door een goede schoorsteenveger. Hoe je die vindt? Zo!

lees verder ›

Maak je woning winterproof

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De koude wintermaanden zijn in aantocht.

Dak bedekken met Aquaplan dakpanplaat

bron: Gamma

Met dakpanplaten plaats je snel een nieuw pannendak, zonder te snijden, zagen of branden.

lees verder ›

Vegen en je leven wagen voor acht tientjes

bron: NRC

Sinds jaren zitten zij in het vak. Tegenwoordig heten ze `warmtespecialist' of `haardendokter'. Ter gelegenheid van Sinterklaas: portret van de Van Erve's, dynastie van…

lees verder ›

Schurken en seigneurs

bron: de Volkskrant

De Kanaaleilanden zijn heel verschillend van karakter. Gert-jan van Teefelen bezoekt het schurkeneiland Guernsey en het kleine Sark, waar de Middeleeuwen bijna voorbij zijn.... [Guernsey][Guernsey]Guernsey is een beetje een schurkeneiland. Altijd al geweest. Waar het tegenwoordig van leeft, valt op in de hal van het minivliegveldje, waar propellorvliegtuigen uit Londen recht voor de ingang landen. …

lees verder ›

Het vegen van de schoorsteen of het rookkanaal

bron: Infonu

Of u een kachel of openhaard stookt voor het plezier of echt voor de warmte maakt niet echt uit. Wel dient u er rekening mee te houden dat het rookkanaal regelmatig geveegd moet worden. Hieronder een aantal zaken die daar mee te maken hebben.

lees verder ›