Schoorsteen vegen

Vraag eenvoudig offertes aan

Schoorsteen vegen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Het is belangrijk regelmatig de schoorsteen te laten vegen om schoorsteenbrand te voorkomen. Vind dus snel enkele schoorsteenvegers bij jou in de buurt en vergelijk hun prijsopgave. Geef in je gratis offerteaanvraag aan of je schoorsteen goed toegankelijk is (heb je een plat of schuin dak) en hoe groot en recht deze ongeveer is, je ontvangt dan offertes voor het vegen van jouw schoorsteen.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schoorsteen vegen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Arikan Dak en Onderhoud
van Hall-laan 57
7003AK Doetinchem
Huismeester Support
Gerrit Bolkade 44
1507BR Zaandam
Schoorsteenvegerbedrijf M-Kwarten&zonen
Henricuskade 177
2497NC Den Haag
H.J. Hofmans
Hondsneststraat 8
5321GT Hedel
MHRoofings
Kievitstraat 16
2802EH Gouda
Lorjé Schoorsteen Onderhoud
Tom Mandersstraat 42
2548ZA Den Haag
Onderhouds- en Klussenbedrijf Van Rossum
Jan van Goyenstraat 108
7944VM Meppel
Jacosta Enschede
Magalhaesstraat 23
7532CK Enschede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Altijd van warm naar koud

bron: de Volkskrant

Wij wonen in een oud huis met een rieten dak: ’s zomers koel, ’s winters warm. In de zomer, bij hoge temperaturen, hangt er in het huis een scherpe rooklucht van de open haard, terwijl de schoorsteen wel geveegd is.... B. de Ridder, GroningenMet het soort dakbedekking en het wel of niet vegen van de schoorsteen heeft het weinig te maken. De verklaring van TNO-binnenmilieudeskundige Eric Cornelisse …

lees verder ›

Het vurenhouten blokje van de Grote Knutselkoning

bron: de Volkskrant

Een brand werd voorkomen, maar de schade liep in de duizenden euro’s. Een schuldige was er ook: de installateur van de open haard.... Drie volwassen kerels spelen met houtjes in de zittingszaal. Drie houtjes zijn zo gelijmd dat ze een langwerpige koker vormen. In de onderkant van de koker zit een gaatje waar een buisje doorheen gaat. Op de koker ligt een rechthoekig plankje. Daardoor ontstaat een …

lees verder ›

kryptogram

bron: NRC

Horizontaal: 1. Het lijkt de zijde' waarop je een pak slaag geeft, maar dat is helemaal verkeerd. (9) 6.

lees verder ›

Bewegingloos Amsterdam op belicht papier

bron: NRC

Vrijdag gaat in het Amsterdamse Stadsarchief de expositie open van de eerste foto’s van Amsterdam vanaf 1845. In de binnenstad is een ‘buitententoonstelling’.

lees verder ›

‘Ik ben van kind af aan in het vak van schoorsteenveger gegroeid’

bron: NRC

Iedereen heeft verschillende identiteiten. Hoe worden we wie we zijn? Deze week: Anneke Thijs (29), meester-schoorsteenveger.

lees verder ›

Hoe vind ik een goede schoorsteenveger

bron: Hoedoe

Hoe vredig je houtkachel of open haard ook lijkt te branden, bij het stoken van hout komen altijd onverbrande deeltjes in de schoorsteen terecht. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van de schoorsteen en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. Die laag kan een slechte trek of zelfs een schoorsteenbrand veroorzaken. Zorg daarom dat je de schoorsteen minimaal één keer per jaar laat vegen door een goede schoorsteenveger. Hoe je die vindt? Zo!

lees verder ›

Schoorsteen laten vegen

bron: NRC

Een vodje papier in de brievenbus. ‘Schoorsteenvegen + Kachelonderhoud’ staat erboven. Een 06-nummer, te bellen van 10 tot 20 uur. De prijzen: schoorsteenvegen 20 euro.

lees verder ›

Waarom terraskachel kopen?

bron: Infonu

Lekker lang buiten op het terras zitten? Ook op avonden wanneer het afkoelt kan men nog lekker lang genieten van de warmte van een terraskachel. De Mexicaanse terracotta terraskachel kan zelfs als barbecue gebruikt worden.

lees verder ›

Wanneer gaat het behandelen van dementie over in mishandeling?

bron: NRC

Wat doe je als een patiënt zwaar dement is, maar niet ondraaglijk lijdt? Euthanasie is dan geen optie, maar familieleden zien hun dierbaren wegglijden.

lees verder ›

Het vegen van de schoorsteen of het rookkanaal

bron: Infonu

Of u een kachel of openhaard stookt voor het plezier of echt voor de warmte maakt niet echt uit. Wel dient u er rekening mee te houden dat het rookkanaal regelmatig geveegd moet worden. Hieronder een aantal zaken die daar mee te maken hebben.

lees verder ›

Geef 'm alsjeblieft nog een keer een aai

bron: de Volkskrant

Waar blijft je lieve huisdier als het doodgaat? Wellicht een goede vraag om op Werelddierendag (4 oktober) eens over na te denken.... Die ene keer dat een mevrouw een veldmuisje bracht, in een luciferdoosje, en vroeg of ze na de crematie de as terug kon krijgen, die heeft op Petra Hermens indruk gemaakt. Want asretour van een muis. Als je weet dat er van een poes al niet meer dan 50 gram over blij …

lees verder ›