CV-ketel vervangen

Vraag eenvoudig offertes aan

CV-ketel vervangen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u uw CV-ketel al een tiental jaren of heeft uw CV-ketel het begeven, dan is het een goed idee uw CV-ketel te vervangen. Nieuwe CV-ketels zijn vaak zuiniger, het vroegtijdig vervangen van de CV-ketel kan u dus uiteindelijk geld opleveren. De prijs voor het vervangen van de CV-ketel hangt af van de capaciteit die uw nieuwe ketel moet hebben en natuurlijk van het uurtarief van de CV monteur. Vraag eenvoudig offertes aan om uw CV-ketel voordelig en betrouwbaar te laten vervangen.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (CV-ketel vervangen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

D.E. Installatie's
Bandeliersberg 77
4707SH Roosendaal
Loodgietersbedrijf Schriemer
Musselstraat 70
5215HH 's-hertogenbosch
Kouwer Aannemingsbedrijf
Installatieweg 15
1271EM Huizen
Onderhoudsbedrijf Wouda
Jacob van Lichtenbergstraat 5
3641BG Mijdrecht
ITV C.V. Service
Dircxken van Meghenstraat 30
5706MK Helmond
Installatiedeals
Ommelanderstraat 11
9791LG Ten Boer
Leenards Warmte- en Luchttechniek B.V.
Frankenstraat 57-B
2582SH Den Haag
Donkersteeg installatietechniek
Sint Hubertus 37
6713JN Ede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

De verbouwing

bron: NRC

Rosa, maker van tentoonstellingen en publiciste, woont al twintig jaar aan een mooie laan in Amsterdam Oud-Zuid. Rosa, niet haar echte naam, was er twintig jaar gelukkig, tot het pand in oktober 2005 werd gekocht door nieuwe eigenaars. Ze wilden het pand gaan verbouwen en maakten haar snel duidelijk dat ze Rosa weg wilden hebben.

lees verder ›

Huis verbouwen of renoveren met de ING Renovatielening

bron: Infonu

Een huis verbouwen of renoveren is na verloop van een tiental jaren vaak een noodzaak. Als je er al lang aan denkt om een nieuwe keuken te installeren of om een dure herstelling aan je huis te doen, dan biedt ING Bank je een interessante mogelijkheid…

lees verder ›

Opinieblog - Volkskrantlezers willen niet van het gas af

bron: de Volkskrant

Een selectie van interessante debatten op internet en in andere media, bij elkaar geblogd door opinieredacteuren van de Volkskrant.

lees verder ›

Douche wtw

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Douche wtw: Er is steeds meer interesse in douche wtw.

Loont een windmolen in de tuin?

bron: NRC

Duurzaam wonen Wie ‘groener’ wil leven heeft volop keuze: zonnepanelen, stroom van de boer, een warmtepomp. Wat levert het meeste op?

lees verder ›

Over 20 jaar schroeven we dit weer uit elkaar we dit weer uit elkaar

bron: NRC

Het gemeentehuis in Brummen is helemaal herbruikbaar Het is gebouwd volgens het Turntoo -principe Denk niet in stoelen, maar in zituren , niet in lampen, maar in lichturen

lees verder ›