Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Montagebedrijf Noord-Oost
Groot Hoefblad 1
9861EX Grootegast
Heijnen Interieurbouw
Schoener 25
7833DA Nieuw-Amsterdam
Loodgieters- en Sanitairbedrijf H. Pikaar
Oxfordlaan 23
2314EA Leiden
Dutch Airco International B.V.
De Huufkes 33-E
5674TL Nuenen
E. van Waes
Geraniumstraat 2
4537RE Terneuzen
Kroese Daken B.V.
Donkereind 5
3645TC Vinkeveen
Holland Interim
Cannenburgerweg 8
1243JE s-Graveland
Handelsonderneming P. Verschure
Baan 36
4271BS Dussen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dakraam plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een dakraam plaatsen kan de handige klusser zelf doen.

Zonwering dakraam

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitgelegd welke soorten zonwering dakraam er zijn en waar u op moet letten bij het kiezen en plaatsen van zonwering.

lees verder ›

De zolder opknappen

bron: Infonu

De zolder is, als deze niet als slaapgelegenheid nodig is, een ruimte die vaak op het 2e plan staat. Dit, terwijl de zolder juist een heel gezellige en functioneel kan zijn. Enkele ideeën.

lees verder ›

Dakkapel kopen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Veel mensen beslissen in deze tijd om een dakkapel te laten plaatsen.

Kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kozijnen kiezen voor meerdere ruimtes in huis kan lastig zijn, daarom helpen wij je hieronder een stukje op weg met kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer.

Houten dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Houten dakkapel prijzen.

'Gozer! Heb ik iets van jou aan, soms?'

bron: de Volkskrant

Foto J. Siera'Als je dit broodje nu even op het dak van je auto legt, ben je ‘m kwijt’, waarschuwt verkoopster Kelly Smith van viszaak Henk Kraan (‘Uw Traitteur aan Zee’) in Scheveningen. Jazeker, in gemeenten langs de kust gedragen meeuwen zich alsof zij er de lakens uitdelen. Zonder schroom trekken ze er prullenbakken leeg. Ze maken een zooitje van eetterrassen. ‘Alsof het gesneeuwd heeft’, sche …

lees verder ›

België getroffen door zwaar onweer en centimetersgrote hagelstenen

bron: de Volkskrant

België is vannacht opnieuw getroffen door noodweer. Vlaanderen en Wallonië hadden te maken met zwaar onweer en hevige hagelbuien. Op foto's zijn spectaculaire bliksemschichten te zien en hagelbollen van centimeters groot. Er zijn meldingen van schade aan glaskoepels, dakramen, serres, daken en deuken in wagens. Zaterdag richtte een hagelbui ook al een ravage aan in met name de omgeving van Wingene …

lees verder ›

Bloeiend in de ochtendzon

bron: NRC

Schilderijen kunnen aan zichzelf en het buitenlicht over- gelaten worden, maar in musea gebeurt dat doorgaans niet. Peter Delpeut over het verfilmen van licht.

lees verder ›

Een dakraam installeren

bron: Infonu

Het inbouwen van een dakraam of dakvenster lijkt een geweldig moeilijke en gevaarlijke klus, maar samen met een vriend of buurman is het gemakkelijk in één dag te doen. Speciaal gereedschap of moeilijke technieken komen er niet aan te pas. De montage…

lees verder ›

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

'De muren zaten onder de graffiti en overal lagen muizenkeutels'

bron: de Volkskrant

Het was een hele klus het oude kraakpand in Rotterdam bewoonbaar te maken. Gelukkig wist advocaat Isa Kriens precies wat ze wilde. Isa Kriens (29).Wat doet ze?Isa is advocaat.Waar?Een tussenwoning uit 1904 in Rotterdam-Noord. 'In Museum Boijmans Van Beuningen hangt ook zo'n net waar bezoekers op kunnen liggen om filmpjes te kijken. Toen ik met mijn architecten Liong Lie en Roeland de Jong een jaar …

lees verder ›