Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

E. van Waes
Geraniumstraat 2
4537RE Terneuzen
Switch Marketing Communications
Rendementsweg 2-Q
3641SK Mijdrecht
Gemro Terrasoverkapp.-Verandadaken
Pletterij 35-m
2211JT Noordwijkerhout
ABR Afbouw
De Grote Geezenhegge 36
3888LZ Uddel
Handelsonderneming C.A. Riemens
Graaf Jansdijk 66
4571SJ Axel
Webusers
Torenlaan 47
3742CS Baarn
Klus & Onderhoud Schoonhoven
Achterstraat 26
8277AH Grafhorst
HBR Prefab Beton B.V.
Business Park Stein 145
6181MA Elsloo (Limburg)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Spiegels in huis

bron: Infonu

Was vroeger de spiegel nog slechts boven het fonteintje in het toilet of boven de wastafel in de badkamer, inmiddels is de spiegel een sieraad voor de woning en aanvulling in het interieur.

lees verder ›

Dakraam plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een dakraam plaatsen kan de handige klusser zelf doen.

Meerwaarde door dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wil je de verkoopwaarde van je huis vermeerderen, en je woongenot en verkoopkansen vergroten? Overweeg dan zeker een dakkapel.

Kunststof dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kunststof dakkapel prijzen kunnen nog al verschillen als je de kunststof dakkapel prijzen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt.

Hoe kan ik een dakraam plaatsen

bron: Hoedoe

Met een dakraam kun je van een donkere ruimte ineens een mooie kamer maken. Het plaatsen van een dakraam is een uitdagende klus, maar wel een die je zelf uit kunt voeren. Hier lees je hoe je van binnenuit een dakraam kunt plaatsen. Halsbrekende toeren uithalen op het dak is dus niet nodig.

lees verder ›

Kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kozijnen kiezen voor meerdere ruimtes in huis kan lastig zijn, daarom helpen wij je hieronder een stukje op weg met kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer.

België getroffen door zwaar onweer en centimetersgrote hagelstenen

bron: de Volkskrant

België is vannacht opnieuw getroffen door noodweer. Vlaanderen en Wallonië hadden te maken met zwaar onweer en hevige hagelbuien. Op foto's zijn spectaculaire bliksemschichten te zien en hagelbollen van centimeters groot. Er zijn meldingen van schade aan glaskoepels, dakramen, serres, daken en deuken in wagens. Zaterdag richtte een hagelbui ook al een ravage aan in met name de omgeving van Wingene …

lees verder ›

Zonwering dakraam

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitgelegd welke soorten zonwering dakraam er zijn en waar u op moet letten bij het kiezen en plaatsen van zonwering.

lees verder ›

Verlegde nokdakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan.

Dakraam plaatsen: vergunningsplichtig?

bron: Infonu

Door het plaatsen van een dakraam kan je meer natuurlijk licht in huis creëren, maar mag je wel zomaar een dakraam plaatsen? Het plaatsen van een dakraam kan vergunningsplichtig zijn. Echter, als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan is er geen v…

lees verder ›

'Gozer! Heb ik iets van jou aan, soms?'

bron: de Volkskrant

Foto J. Siera'Als je dit broodje nu even op het dak van je auto legt, ben je ‘m kwijt’, waarschuwt verkoopster Kelly Smith van viszaak Henk Kraan (‘Uw Traitteur aan Zee’) in Scheveningen. Jazeker, in gemeenten langs de kust gedragen meeuwen zich alsof zij er de lakens uitdelen. Zonder schroom trekken ze er prullenbakken leeg. Ze maken een zooitje van eetterrassen. ‘Alsof het gesneeuwd heeft’, sche …

lees verder ›

Dakraam vervangen

bron: Gamma

Een dakraam vervangen? Volg het stappenplan.

lees verder ›