Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Sander F. van der Kroft
Van Zuylen van Nijeveltstraat 4
2242AN Wassenaar
Timmer- & Montagebedrijf Meeuwis
Dollard 76
9204CR Drachten
Korade
Kaaswetering 5
2935CZ Ouderkerk aan den Ijssel
MOG Service en Onderhoud B.V.
Computerweg 13
3542DP Utrecht
Van Dun Timmerbedrijf
Bavelselaan 71
4835GR Breda
Telefreak
Reeweg Oost 172
3312CV Dordrecht
Jager Dienstverlening
Westenbergstraat 43
8274AP Wilsum
Joh. van Amstel
Samuel Esmeijerstraat 21
1318CA Almere

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonwering dakraam

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitgelegd welke soorten zonwering dakraam er zijn en waar u op moet letten bij het kiezen en plaatsen van zonwering.

lees verder ›

Huis verbouwen én de rol van de adviseur

bron: Infonu

De koopmarkt is met een volledig ingezakte huizenmarkt meer dan goed. Veel keus om je ultieme plekje te vinden, goede onderhandelingsmogelijkheden en tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting. Maar als je dan je ultieme huis hebt gekocht, wil…

lees verder ›

Meerwaarde door dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wil je de verkoopwaarde van je huis vermeerderen, en je woongenot en verkoopkansen vergroten? Overweeg dan zeker een dakkapel.

Glasgevel van foyer opent tot luifel

bron: Bouwwereld

https://www.bouwwereld.nl/project/glasgevel-van-foyer-opent-tot-luifel/

Hogere huur, lagere energierekening

bron: de Volkskrant

Wooncorporatie Aramis AlleeWonen uit Roosendaal renoveert huizen zo dat de cv bijna niet meer aan hoeft. Het lijkt een normale renovatie, in een onopvallende wijk in Roosendaal. Saaie rijtjeshuizen uit de jaren zestig die met een leistenen bekleding een nieuw uiterlijk krijgen. De verrassing is dat zij ook luchtdicht worden gemaakt. Bijna 250 huurwoningen in de wijk Kroeven worden zo op een v …

lees verder ›

Kunststof dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kunststof dakkapel prijzen kunnen nog al verschillen als je de kunststof dakkapel prijzen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt.

De chakra's staan open

bron: NRC

Sap-vasten, stresscounseling, zweethutsessies – het aanbod van alternatieve therapieën is groot. In een serie praktijktesten vandaag healing, een kwestie van energiestromen…

lees verder ›

Wat te doen?

bron: de Volkskrant

Meeuwen zijn beschermde dieren. Maatregelen tegen nestvorming mogen uitsluitend vóór en na het broedseizoen worden genomen. Particulieren mogen geen meeuweneieren weghalen.... In steden nestelen meeuwen bij voorkeur op beschutte plekken waar ze aan minstens één kant dekking hebben. Ze hebben een plateautje nodig. Dat hoeft niet groot te zijn. De bovenkant van een dakraam volstaat al. Door op die …

lees verder ›

Velux dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Er is steeds meer interesse in een Velux dakkapel.

Verlegde nokdakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan.

Een dakraam installeren

bron: Infonu

Het inbouwen van een dakraam of dakvenster lijkt een geweldig moeilijke en gevaarlijke klus, maar samen met een vriend of buurman is het gemakkelijk in één dag te doen. Speciaal gereedschap of moeilijke technieken komen er niet aan te pas. De montage…

lees verder ›

De zolder opknappen

bron: Infonu

De zolder is, als deze niet als slaapgelegenheid nodig is, een ruimte die vaak op het 2e plan staat. Dit, terwijl de zolder juist een heel gezellige en functioneel kan zijn. Enkele ideeën.

lees verder ›