Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Gebr. Eringaard Afwerkbedrijf V.O.F.
Ringspoor 2
2908BC Capelle aan den Ijssel
DC Cleaning
Hooidonk 11
4907XH Oosterhout (Noord-Brabant)
Eeserhoutbewerking
Eeser Hout 16
8332VR Steenwijk
A. Spitters Installatietechniek
17 Septemberstraat 8
5502EN Veldhoven
Hubo
Loenenseweg 13
6961CL Eerbeek
Free Willy Woning- en Projektstoffering
Wilhelminastraat 78
4132GG Vianen (Utrecht)
J. Spijkers
Tentweg 50
2821AG Stolwijk
Martin metselwerken
Weerdestein 85
6714CK Ede

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Weerbericht

bron: NRC

Door Eelke de JongHet lijkt of ze als een fontein uit de grond springen, maar ik zie ze ook met dezelfde duizelingwekkende vaart naar beneden tuimelen, en hun aantal…

lees verder ›

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Lekkage na dakrenovatie

bron: Bouwwereld

Na een dakrenovatie van een jaren-60-woning blijkt het op diverse plaatsen te lekken. Oorzaak van de lekkage ligt in een verkeerd aangebrachte waterkerende folie onder de dakpannen.

lees verder ›

Velux dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Er is steeds meer interesse in een Velux dakkapel.

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

Bouwbeurs 2015: openingstijden, kaarten, korting

bron: Infonu

De BouwBeurs van 2015 is een tweejaarlijks evenement. In 2015 zal het plaatsvinden van 9 t/m 13 februari in de jaarbeurs in Utrecht. Het wordt gezien als de grootste ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland. Het evenement met demonstraties, workshops…

lees verder ›

België getroffen door zwaar onweer en centimetersgrote hagelstenen

bron: de Volkskrant

België is vannacht opnieuw getroffen door noodweer. Vlaanderen en Wallonië hadden te maken met zwaar onweer en hevige hagelbuien. Op foto's zijn spectaculaire bliksemschichten te zien en hagelbollen van centimeters groot. Er zijn meldingen van schade aan glaskoepels, dakramen, serres, daken en deuken in wagens. Zaterdag richtte een hagelbui ook al een ravage aan in met name de omgeving van Wingene …

lees verder ›

Code oranje?! Bescherm je goed tegen schade bij noodweer !!

bron: Infonu

Hevige storm heeft iets beangstigends, want noodweer kan leiden tot grote materiële en persoonlijke schade. In 1953 heeft het tot een rampzalige overstroming in Zeeland geleid. Welke voorzorgsmaatregelen kunnen we nemen, om bij storm onze eigendommen…

lees verder ›

Kunststof dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kunststof dakkapel prijzen kunnen nog al verschillen als je de kunststof dakkapel prijzen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt.

Dakraam vervangen

bron: Gamma

Een dakraam vervangen? Volg het stappenplan.

lees verder ›

Verlegde nokdakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan.

Dakraam plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een dakraam plaatsen kan de handige klusser zelf doen.