Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Zilva Projecten B.V.
Roggeveld 19
3902EC Veenendaal
Improvements By Jan Boon
Spakenburgsestraat 97
2574JT Den Haag
Van Heel Timmerwerken
Aletta Jacobsstraat 54
5165EK Waspik
K.S. Wolff Montage
Breevaartstraat 46-B
3044AH Rotterdam
A.J. van Beek Dienstverlening
Prinsenlaan 69
3925BL Scherpenzeel (Gelderland)
Ben Edel Afbouw
Bachlaan 87
3261WB Oud-Beijerland
V.O.F. Suidgeest Bax
Meervelderweg 6
3888NK Uddel
Dutch Airco International B.V.
De Huufkes 33-E
5674TL Nuenen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dakraam plaatsen

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer.nl wordt uitgelegd hoe u zelf een dakraam kunt plaatsen en waar u op moet letten.

lees verder ›

Kunststof dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kunststof dakkapel prijzen kunnen nog al verschillen als je de kunststof dakkapel prijzen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt.

Weerbericht

bron: NRC

Door Eelke de JongHet lijkt of ze als een fontein uit de grond springen, maar ik zie ze ook met dezelfde duizelingwekkende vaart naar beneden tuimelen, en hun aantal…

lees verder ›

Hoe kan ik een dakraam plaatsen

bron: Hoedoe

Met een dakraam kun je van een donkere ruimte ineens een mooie kamer maken. Het plaatsen van een dakraam is een uitdagende klus, maar wel een die je zelf uit kunt voeren. Hier lees je hoe je van binnenuit een dakraam kunt plaatsen. Halsbrekende toeren uithalen op het dak is dus niet nodig.

lees verder ›

Meerwaarde door dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wil je de verkoopwaarde van je huis vermeerderen, en je woongenot en verkoopkansen vergroten? Overweeg dan zeker een dakkapel.

Kosten dakkapel plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten die worden gerekend voor het plaatsen van een dakkapel lopen behoorlijk uiteen. Het ligt eraan welk soort dakkapel er geplaatst moet worden, de afmetingen van de dakkapel en door welk bedrijf je het laat realiseren.

Vernielend vuur laait in viestraat te utrecht

bron: NRC

In eenige uren tijds is het groote complex van de galeries modernes door brand totaal verwoest. — brandweer streed met taaie volharding.

lees verder ›

Prefab dakkapel plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Er wordt vaak voor een prefab dakkapel gekozen bij het verbouwen of opknappen van een huis.

Code oranje?! Bescherm je goed tegen schade bij noodweer !!

bron: Infonu

Hevige storm heeft iets beangstigends, want noodweer kan leiden tot grote materiële en persoonlijke schade. In 1953 heeft het tot een rampzalige overstroming in Zeeland geleid. Welke voorzorgsmaatregelen kunnen we nemen, om bij storm onze eigendommen…

lees verder ›

Huis verbouwen én de rol van de adviseur

bron: Infonu

De koopmarkt is met een volledig ingezakte huizenmarkt meer dan goed. Veel keus om je ultieme plekje te vinden, goede onderhandelingsmogelijkheden en tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting. Maar als je dan je ultieme huis hebt gekocht, wil…

lees verder ›

'De muren zaten onder de graffiti en overal lagen muizenkeutels'

bron: de Volkskrant

Het was een hele klus het oude kraakpand in Rotterdam bewoonbaar te maken. Gelukkig wist advocaat Isa Kriens precies wat ze wilde. Isa Kriens (29).Wat doet ze?Isa is advocaat.Waar?Een tussenwoning uit 1904 in Rotterdam-Noord. 'In Museum Boijmans Van Beuningen hangt ook zo'n net waar bezoekers op kunnen liggen om filmpjes te kijken. Toen ik met mijn architecten Liong Lie en Roeland de Jong een jaar …

lees verder ›

Kozijnen vervangen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kozijnen vervangen.