Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

M Event & Entertainment
Fluitstraat 21-A
3028VD Rotterdam
LC Horeca en Koeltechniek
Wethouder Gerssenlaan 91
3454BD De Meern
Gorinchemse Glashandel B.V.
Industrieweg 24
4214KZ Vuren
K.K.S. (Kuijf's Klussen Service)
Provenierstraat 9
2871DE Schoonhoven
Onderhoudsbedrijf Th. Zouwer
Promenade 68
2711AS Zoetermeer
Folkersma Routing en Sign B.V.
Transportweg 22
9363TL Marum
Windoo Glas & Kozijnen
De Morinel 32
8251HW Dronten
Roader Courier & Mounting Services B.V.
Frans Halslaan 65
1213BK Hilversum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Een dakraam installeren

bron: Infonu

Het inbouwen van een dakraam of dakvenster lijkt een geweldig moeilijke en gevaarlijke klus, maar samen met een vriend of buurman is het gemakkelijk in één dag te doen. Speciaal gereedschap of moeilijke technieken komen er niet aan te pas. De montage…

lees verder ›

‘Ja we hadden wel een deal’

bron: NRC

Volgens Bortolozzi toonde Kreuk weinig interesse in dit verzoek om een kunstwerk te maken in het trappenhuis van het Gemeentemuseum, maar zei hij dat hij het zou bespreken met…

lees verder ›

Bliksemschichten over ons land Te Amsterdam zijn twee huizen en twaalf tramwagens getroffen. Windhoos boven Leersum. — Boerderijen en schuren vernield.

bron: NRC

IN EENIGE PLAATSEN WERD HET VERKEER ONTZET Niet minder dan twee huizen — in Zuid en in Oost — zijn gistermiddag te Amsterdam door den bliksem getroffen en bovendien twaalf…

lees verder ›

Verlegde nokdakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan.

Cel- en werkstraffen voor verdachten examenfraude - niet terug cel in

bron: NRC

De meerderjarige betrokkenen bij de examenroof op het Ibn Ghaldoun zijn veroordeeld tot celstraffen en werkstraffen tot 170 uur.

lees verder ›

Huis verbouwen én de rol van de adviseur

bron: Infonu

De koopmarkt is met een volledig ingezakte huizenmarkt meer dan goed. Veel keus om je ultieme plekje te vinden, goede onderhandelingsmogelijkheden en tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting. Maar als je dan je ultieme huis hebt gekocht, wil…

lees verder ›

Vernielend vuur laait in viestraat te utrecht

bron: NRC

In eenige uren tijds is het groote complex van de galeries modernes door brand totaal verwoest. — brandweer streed met taaie volharding.

lees verder ›

Dakraam of dakkapel

bron: Infonu

Een zolder zonder raam of met klein raampje is over het algemeen donker en somber. Wil je er een lichte hobbyruimte, slaapkamer of studeerkamer van maken, dan is licht in een dergelijke ruimte noodzakelijk.

lees verder ›

Glasgevel van foyer opent tot luifel

bron: Bouwwereld

https://www.bouwwereld.nl/project/glasgevel-van-foyer-opent-tot-luifel/

Kosten dakkapel plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten die worden gerekend voor het plaatsen van een dakkapel lopen behoorlijk uiteen. Het ligt eraan welk soort dakkapel er geplaatst moet worden, de afmetingen van de dakkapel en door welk bedrijf je het laat realiseren.

Verdachten Rotterdamse examendiefstal voor de rechter

bron: NRC

De rechtbank in Rotterdam buigt zich vanaf vandaag over de examenfraudezaak. Elf jongeren die worden verdacht van betrokkenheid bij de examendiefstallen bij de Rotterdamse…

lees verder ›

Hou de warmte buiten met buitenzonwering voor dakramen

bron: Infonu

Als de zon schijnt, merk je best snel dat de zon behoorlijk veel warmte afgeeft. Als de zon dan ook nog op de ramen schijnt, wordt het al snel warm in huis. Dit kun je oplossen door het ophangen van binnenzonwering, maar dan blijft de warmte toch nog…

lees verder ›