Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Fixet
Industriestraat 3
5331HW Kerkdriel
ML Timmerwerk
Arendnest 4
5427LB Boekel
Keukenbouw Dick Bruil
Koperensteeg 10
6733JB Wekerom
Gebr. Eringaard Afwerkbedrijf V.O.F.
Ringspoor 2
2908BC Capelle aan den Ijssel
Ariba Timmerwerken B.V.
Zilkerbinnenweg 1
2191AC De Zilk
J. van der Hoek Afbouwbedrijf
Schellingwouderdijk 275
1023NH Amsterdam
Matrix Projectvloeren B.V.
Orion 47
2665WB Bleiswijk
Mars Promotion
Beijlkensweg 100
6438KB Oirsbeek

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Code oranje?! Bescherm je goed tegen schade bij noodweer !!

bron: Infonu

Hevige storm heeft iets beangstigends, want noodweer kan leiden tot grote materiële en persoonlijke schade. In 1953 heeft het tot een rampzalige overstroming in Zeeland geleid. Welke voorzorgsmaatregelen kunnen we nemen, om bij storm onze eigendommen…

lees verder ›

Hogere huur, lagere energierekening

bron: de Volkskrant

Wooncorporatie Aramis AlleeWonen uit Roosendaal renoveert huizen zo dat de cv bijna niet meer aan hoeft. Het lijkt een normale renovatie, in een onopvallende wijk in Roosendaal. Saaie rijtjeshuizen uit de jaren zestig die met een leistenen bekleding een nieuw uiterlijk krijgen. De verrassing is dat zij ook luchtdicht worden gemaakt. Bijna 250 huurwoningen in de wijk Kroeven worden zo op een v …

lees verder ›

Kosten dakkapel plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten die worden gerekend voor het plaatsen van een dakkapel lopen behoorlijk uiteen. Het ligt eraan welk soort dakkapel er geplaatst moet worden, de afmetingen van de dakkapel en door welk bedrijf je het laat realiseren.

Dakraam plaatsen: vergunningsplichtig?

bron: Infonu

Door het plaatsen van een dakraam kan je meer natuurlijk licht in huis creëren, maar mag je wel zomaar een dakraam plaatsen? Het plaatsen van een dakraam kan vergunningsplichtig zijn. Echter, als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan is er geen v…

lees verder ›

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Huis verbouwen én de rol van de adviseur

bron: Infonu

De koopmarkt is met een volledig ingezakte huizenmarkt meer dan goed. Veel keus om je ultieme plekje te vinden, goede onderhandelingsmogelijkheden en tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting. Maar als je dan je ultieme huis hebt gekocht, wil…

lees verder ›

Zonwering dakraam

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitgelegd welke soorten zonwering dakraam er zijn en waar u op moet letten bij het kiezen en plaatsen van zonwering.

lees verder ›

Kunststof dakkapel prijzen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kunststof dakkapel prijzen kunnen nog al verschillen als je de kunststof dakkapel prijzen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijkt.

Dakshingles leggen

bron: Gamma

Een dak met shingles is decoratief en eenvoudiger aan te brenge. In dit stappenplan zie je hoe.

lees verder ›

Verlegde nokdakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een verlegde nokdakkapel wordt vaak geplaatst bij woningen waarbij het niet mogelijk is om op de bovenste verdieping te staan.

Dakkapel kopen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Veel mensen beslissen in deze tijd om een dakkapel te laten plaatsen.

Kunststof dakkapel kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Over het algemeen liggen kunststof dakkapel kosten best hoog.