Dakraam plaatsen

Vraag eenvoudig offertes aan

Dakraam plaatsen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u behoefte aan meer licht op uw zolder of wilt u ook eens lekker luchten in uw slaapkamer net onder het dak dan biedt een dakraam uitkomst. Als uw dak niet al te hoog is kunt u een dakraam laten plaatsen met een tuimelbediening, u kunt dan zelf eenvoudig het dakraam openen. Is uw dak behoorlijk hoog of bent u al wat ouder, of u houdt gewoon van gemak, dan kunt ook een dakraam laten plaatsen die eenvoudig elektrisch of als u dat wilt zelfs via een appje te bedienen is. Voor de vakman is een dakraam plaatsen routine en deze zal hier dan ook veel sneller mee klaar zijn dan wanneer u zelf een dakraam gaat plaatsen. U kunt ook eenvoudig offertes ontvangen van vakmannen bij u in de buurt voor het plaatsen van een dakraam in uw huis.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Dakraam plaatsen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van de Hee Arbeids Service
Veluweweg 25-A
3774BK Kootwijkerbroek
PK Bouw
's-Gravelandseweg 31
1381HJ Weesp
Ad de Waal Glashandel
Antwerpsestraat 88
4645BL Putte
CNS
Koepel 3
4613BM Bergen op Zoom
Montagebedrijf Smits
Ginkelseweg 17
3956KJ Leersum
Vuurens Montage V.O.F.
Achthoven 17
4128LV Lexmond
Korade
Kaaswetering 5
2935CZ Ouderkerk aan den Ijssel
Stukadoorsafbouwbedrijf Plooij
Kleine Drift 35-D
1221JX Hilversum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Dakraam plaatsen

bron: Mijnkluswijzer

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer.nl wordt uitgelegd hoe u zelf een dakraam kunt plaatsen en waar u op moet letten.

lees verder ›

Dakraam plaatsen: vergunningsplichtig?

bron: Infonu

Door het plaatsen van een dakraam kan je meer natuurlijk licht in huis creëren, maar mag je wel zomaar een dakraam plaatsen? Het plaatsen van een dakraam kan vergunningsplichtig zijn. Echter, als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan is er geen v…

lees verder ›

'De muren zaten onder de graffiti en overal lagen muizenkeutels'

bron: de Volkskrant

Het was een hele klus het oude kraakpand in Rotterdam bewoonbaar te maken. Gelukkig wist advocaat Isa Kriens precies wat ze wilde. Isa Kriens (29).Wat doet ze?Isa is advocaat.Waar?Een tussenwoning uit 1904 in Rotterdam-Noord. 'In Museum Boijmans Van Beuningen hangt ook zo'n net waar bezoekers op kunnen liggen om filmpjes te kijken. Toen ik met mijn architecten Liong Lie en Roeland de Jong een jaar …

lees verder ›

Kosten dakkapel plaatsen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

De kosten die worden gerekend voor het plaatsen van een dakkapel lopen behoorlijk uiteen. Het ligt eraan welk soort dakkapel er geplaatst moet worden, de afmetingen van de dakkapel en door welk bedrijf je het laat realiseren.

Kozijnen vervangen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kozijnen vervangen.

Hogere huur, lagere energierekening

bron: de Volkskrant

Wooncorporatie Aramis AlleeWonen uit Roosendaal renoveert huizen zo dat de cv bijna niet meer aan hoeft. Het lijkt een normale renovatie, in een onopvallende wijk in Roosendaal. Saaie rijtjeshuizen uit de jaren zestig die met een leistenen bekleding een nieuw uiterlijk krijgen. De verrassing is dat zij ook luchtdicht worden gemaakt. Bijna 250 huurwoningen in de wijk Kroeven worden zo op een v …

lees verder ›

Gording in de weg

bron: Bouwwereld

De gording zat in de weg bij het plaatsen van het dakraam. De makkelijkste manier is om die…

lees verder ›

Kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Kozijnen kiezen voor meerdere ruimtes in huis kan lastig zijn, daarom helpen wij je hieronder een stukje op weg met kozijnen voor de slaapkamer, zolder en badkamer.

Velux dakkapel

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Er is steeds meer interesse in een Velux dakkapel.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

bron: Infonu

Een zolder wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor spullen, terwijl er behoefte bestaat aan een extra slaapkamer. Na een kleine verbouwing kunt u er namelijk ook een extra slaapkamer of studiekamer van maken.

lees verder ›

Dakraam plaatsen

bron: Klusidee

Zelf een dakraam plaatsen is makkelijker dan u denkt.

lees verder ›

Dakkapel kopen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Veel mensen beslissen in deze tijd om een dakkapel te laten plaatsen.