Schoonmaakwerk

Vraag eenvoudig offertes aan

Schoonmaakwerk

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een schoonmaker nodig voor op de bouwplaats of bij uw thuis? U vraagt eenvoudig offertes aan om een schoonmaker of schoonmaakste in te huren om bij u te komen schoonmaken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schoonmaakwerk).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

NDS Dienstverl. en Schoonmaakwerk
Keizersdijk 61
3291CD Strijen
Mabo Onderhoud
Nobelstraat 23
3262PL Oud-Beijerland
Ardo Autopoetsbedrijf B.V.
De Roef 19
9206AK Drachten
Thakoer Scheepsschilder- en Schoonmaakwerk B.V.
Vlierdreef 33
4254GJ Sleeuwijk
Schoonmaakbedrijf Agouty
Rosbayerweg 121
1521RW Wormerveer
Dix Dienstverlening
Vrijewade 24
3439PB Nieuwegein
Hulk-010
Vrouw Jacob erf 7
2907BK Capelle aan den Ijssel
P. Goosens dienstverlening
Weideweg 15
1276AA Huizen

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

'Je moet jezelf blijven ontwikkelen'

bron: de Volkskrant

Iedere week spreekt Dag In, Dag Uit een stamgast in zijn of haar stamkroeg. Deze week: Hans. Op het roodverlichte terras van Kafé België zit Hans (48), bijgenaamd 'Beatle Hans'. Dertig jaar geleden was het voor hem de plek om jonge Utrechters uit allerlei subculturen te ontmoeten.'Op mijn 17de schurkte ik aan tegen de heroplevende modsubcultuur. De mods, dat waren jongens met bomberjacks en soms p …

lees verder ›

‘Allah, bad ik, ik wil óók een auto, een tasje, en een rokje aan’

bron: NRC

Rahma el Mouden (60), oprichter van schoonmaakbedrijf MAS, mocht als moslima pas na een lang gevecht gaan werken. „Ik zie veel van mijn moeder in mezelf terug.

lees verder ›

Geef mantelzorger nu al erkenning

bron: NRC

Kan een mantelzorger een groter deel van de erfenis krijgen als beloning voor al het werk?

lees verder ›

Geen hoger loon Britten door Brexit

bron: de Volkskrant

De Brexit zal slecht uitpakken voor het besteedbaar inkomen. De Britten die dachten dat ze door minder concurrentie op de arbeidsmarkt hogere lonen zouden kunnen afdwingen, zullen van een koude kermis thuiskomen. Voor sommige beroepsgroepen zijn er misschien voordelen, maar de negatieve effecten op de inkomens als gevolg van het vertrek van bedrijven zullen vijf tot tien keer groter zijn. Dit blij …

lees verder ›

Vordering na acht jaar niet meer gegrond

bron: Bouwwereld

Bij het schoonmaken van het houtwerk rondom een woning komt houtrot van rabatdelen aan het licht. De aannemer die het huis gebouwd heeft, wordt door de opdrachtgevers voor de schade aansprakelijk gesteld. Die heeft het ventilatiesysteem in hun optiek verkeerd aangebracht.

lees verder ›

Zelf een inloopdouche maken

bron: Infonu

Een inloopdouche is een ontspannende manier om te douchen. Veel mensen willen graag een inloopdouche, omdat het er strak uitziet en ook gemakkelijk schoon te houden is. Het maken van een inloopdouche in je badkamer is niet eens heel erg moeilijk. Hoe…

lees verder ›

‘Ik zou niet getrouwd kunnen zijn met een vrouw die niet kan koken’

bron: NRC

Mounir Toub (39) is kookdocent en kok bij zender 24Kitchen. Zijn vrouw Lemya Toub Boutahar (38) is incassomedewerker en de planner in het gezin.

lees verder ›

Nieuwe gel maakt klodderschilderijen schoon

bron: NRC

Een nieuwe gel biedt een oplossing voor restaurateurs van moderne schilderijen zonder vernis. Deze gel verwijdert stof, maar tast de verf niet aan.

lees verder ›

Je huisdier opvrolijken doe je zo!

bron: Infonu

Als uw kat of hond in een dip zit is dat heel vervelend. Voor u maar vooral voor het dier zelf. Als 'baasje' van het dier kunt u gelukkig veel doen om het beestje op te vrolijken. Uw hond, kat of schildpad hoeft niet meteen aan de Prozac. Een goede v…

lees verder ›

Vakantiebaantjes, vakantiewerk

bron: Infonu

In de zomervakantie is het uiteraard heerlijk om vrij te zijn en om lekker op vakantie te gaan, maar je kunt de zomermaanden ook gebruiken om wat bij te verdienen. Wat zijn leuke vakantiebaantjes om tijdens de zomervakantie te doen?

lees verder ›

Zo kies je de beste robotstofzuiger

bron: Infonu

We kampen steeds meer met tijdgebrek. In onze zoektocht naar meer quality time zijn we voortdurend op zoek naar alle mogelijke middelen om tijd te besparen. Zo is een stofzuiger onmisbaar om ons interieur stofvrij te maken. Stofzuigen is een tijdrove…

lees verder ›

Sfeervolle heruitgave van de novelle Irundina

bron: NRC

Novelle In de novelle Irundina (1984) gaf Hella S. Haasse gezicht aan een Portugese migranten. De novelle is nu opnieuw uitgebracht met sfeervolle tekeningen van Sylvia Weve.

lees verder ›