Belastingadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Belastingadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u advies bij uw belastingaangifte of de belastingaangifte van uw zaak dan is het handig een belastingadviseur de aangifte te laten doen. Ook kan de belastingadviseur, zoals de naam al zegt, u advies geven hoe het handigste met de belasting om kan gaan. Wilt u offertes ontvangen voor de kosten (bv uurtarief of fixed price voor een aangifte) van belastingadviseurs in uw regio dan kunt hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor het inhuren of uitbesteden van werk aan een belastingadviseur.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Belastingadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Alfa Accountants en Adviseurs
Catharinastraat 1
7941JD Meppel
De Regt Belastingadviseur
KNSM-laan 756
1019LT Amsterdam
Drs. S.M.M. van der Zande Belastingadviseur B.V.
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
Dekker Belastingadviseur + Consultant
Sasseweg 1
3291EJ Strijen
Advocatenkantoor en Belastingadviseur Nass
Molenweg 15
6271JN Gulpen
Mr. J.A. Kloet, Belastingadviseur B.V.
Kavelpad 14
2408RM Alphen aan den Rijn
AWF Van Beers Belastingadviseur B.V.
Landmeerse Loop 30
5032BX Tilburg
Roza
Veersteeg 19
4212LR Spijk (gemeente Lingewaal Gelderland)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Ook bij inkomstenbelasting tienduizenden door profilering aangemerkt als fraudeur’

bron: NRC

Volgens RTL Nieuws en Trouw breidt de kinderopvangtoeslagaffaire zich zo mogelijk uit naar andere delen van de Belastingdienst.

lees verder ›

Belastingdienst stort zich op de superrijken

bron: de Volkskrant

Wie meer bezit dan 25 miljoen euro, moet zich de komende jaren voorbereiden op extra aandacht van de Belastingdienst. Sinds kort is het Team Zeer Vermogende Personen actief. Ook de Nederlandse multimiljonairs hebben nu een speciale afdeling bij de Belastingdienst. In alle stilte heeft de dienst afgelopen jaar het Team Zeer Vermogende Personen (ZVP) opgezet. Dit team zal zich ontfermen over de twee …

lees verder ›

‘Juncker was de godfather van een van Europa’s grootste belastingkartels’

bron: NRC

Jean-Claude Juncker, oud-premier van ‘belastingparadijs’ Luxemburg, verdedigde in Brussel belastingontwijking in zijn land.

lees verder ›

Coalitiepartijen maken bezwaar tegen Dijkhoffs voorstel voor probleemwijken

bron: NRC

Bastiaan Nagtegaal 14:16 Debat geschorst tot 14.50 uur Dijkhoff sluit zijn betoog af met de vraag aan het kabinet om na te denken over manieren om problemen in misdaad, integratie en deelname aan de samenleving op te lossen. Henk Krol (50Plus) begint nog over de positie van ouderen, die volgens hem onevenredig hard getroffen zijn door de crisis maar er nu weinig op vooruitgaan.

lees verder ›

Onrust Belastingdienst over aanpak minister Hoekstra

bron: NRC

De ‘top 25’ van de fiscus schrijft in een ‘zorgennota’ dat maatregelen na de toeslagenaffaire vertrouwen in de dienst ondermijnen.

lees verder ›

Kind en badwater

bron: de Volkskrant

Het is een mooie samenloop van omstandigheden. De coalitie zoekt naar een nieuwe agenda en komt uit op een mogelijke belastinghervorming. Net op het moment dat Thomas Piketty met zijn bestseller de Verelendung op 21ste-eeuwse wijze op de kaart zet: de rijken zullen rijker worden en de armen armer. En de enige manier om er iets aan te doen, is door vermogen zwaarder te belasten. De vorige belasting …

lees verder ›

Onderzoek Kamer naar Panama Papers gestrand

bron: NRC

PvdA en GroenLinks krijgen geen steun voor mini-enquête naar rol die Nederland speelt bij internationale belastingconstructies.

lees verder ›

‘Modaal betaalt 2.000 euro inkomstenbelasting’

bron: NRC

nrc.checkt Dat schreef publicist Jort Kelder in NRC

lees verder ›

Brits 'belastingparadijs' tegen uittocht bedrijven

bron: de Volkskrant

Groot-Brittannië wil het vennootschapstarief versneld verlagen van 20 naar 15 procent. Het land wil hiermee een uittocht van bedrijven voorkomen als gevolg van de Brexit. Taxand, een internationale organisatie van belastingadviseurs die strijdt tegen belastingontwijking, is fel gekant tegen een dergelijke maatregel. 'Dit betekent een verdere escalatie van een mondiale reeks van verlagingen van de …

lees verder ›

Hoe een koffieketen de fiscale praktijk veranderde

bron: NRC

Een Nederlandse ruling gaf Starbucks te veel fiscaal voordeel, vond de EU. Nu blijkt dat oordeel onjuist. Maar de belastingpraktijk is wel aangepast.

lees verder ›

Belasting omzeilen wordt lastiger

bron: NRC

Staatssecretaris Menno Snel van Financiën wil Nederland van het imago van belastingparadijs afhelpen. Hij kan ook niet anders.

lees verder ›

Nadert het fiscale paradijs aan de Noordzee zijn einde?

bron: de Volkskrant

De Paradise Papers zetten opnieuw de schijnwerpers op de Nederlandse spilfunctie bij belastingontwijking. Rutte III wil daar met een nieuwe belasting wat aan doen, maar het is onzeker of dat genoeg zal zijn. Ruim 12 miljard dollar zit er inmiddels in Nikes spaarpot, opgebouwd ver buiten het bereik van de Amerikaanse fiscus. Net als andere multinationals is de Amerikaanse sportgigant het afgelopen …

lees verder ›