Belastingadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Belastingadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u advies bij uw belastingaangifte of de belastingaangifte van uw zaak dan is het handig een belastingadviseur de aangifte te laten doen. Ook kan de belastingadviseur, zoals de naam al zegt, u advies geven hoe het handigste met de belasting om kan gaan. Wilt u offertes ontvangen voor de kosten (bv uurtarief of fixed price voor een aangifte) van belastingadviseurs in uw regio dan kunt hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor het inhuren of uitbesteden van werk aan een belastingadviseur.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Belastingadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Mr. G.W.M. Veldhuis Belastingadviseur
Johannes Geradtsweg 62
1222PW Hilversum
P.G. Kroon Belastingadviseur B.V.
Platanenlaan 52
2061TT Bloemendaal
Drs. I.J.M. Allemekinders Belastingadviseur B.V.
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
AccountantZ
Kersenboogerd 13
4003BW Tiel
Drs. J.C.M. Smits Belastingadviseur B.V.
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
Belastingadviesburo Tuindorp B.V.
Noorderkroonstraat 12
1033XD Amsterdam
W.E.J. Belastingadviseur B.V.
Pinksterbloem 32
2992VP Barendrecht
Drs. A.G. van der Wilden belastingadviseur
Wilhelminahoeve 10
2924BE Krimpen aan den Ijssel

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Niet meer kunnen pinnen omdat zijn wieg in de VS stond

bron: NRC

Tientallen Nederlanders raken de komende maanden hun bankrekening kwijt, als gevolg van Amerikaanse belastingwetgeving. Een van hen is oud-piloot Ronald Ariës (62).

lees verder ›

U krijgt misschien iets minder terug

bron: de Volkskrant

De belastingaangifte mag dit jaar iets later binnenkomen dan in andere jaren. Er is dus nog tijd om een en ander uit te zoeken. Waarop moet je letten, en waar let de fiscus zelf op? O ja, de aangifte. Daar gaat mijn weekend. Dat hoeft niet. Normaal moet de aangifte voor 1 april binnen zijn, aanstaande woensdag dus, maar staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft er deze keer een maand bij gedaan: …

lees verder ›

Belasting omzeilen wordt lastiger

bron: NRC

Staatssecretaris Menno Snel van Financiën wil Nederland van het imago van belastingparadijs afhelpen. Hij kan ook niet anders.

lees verder ›

Oordeel Hoge Raad was juist: box 3 was onrechtvaardig

bron: NRC

De Hoge Raad maakte terecht een eind aan de belasting op sparen en beleggen in box 3, schrijft Cor Overduin . Hij verzet zich tegen de kritiek van Coen Teulings op dit arrest.

lees verder ›

Belastingdienst stort zich op de superrijken

bron: de Volkskrant

Wie meer bezit dan 25 miljoen euro, moet zich de komende jaren voorbereiden op extra aandacht van de Belastingdienst. Sinds kort is het Team Zeer Vermogende Personen actief. Ook de Nederlandse multimiljonairs hebben nu een speciale afdeling bij de Belastingdienst. In alle stilte heeft de dienst afgelopen jaar het Team Zeer Vermogende Personen (ZVP) opgezet. Dit team zal zich ontfermen over de twee …

lees verder ›

Verliesverrekening inkomstenbelasting

bron: Infonu

In de inkomstenbelasting kun je als ondernemer een verlies lijden. Dit verlies kun je onder voorwaarden verrekenen met positieve resultaten uit andere jaren. Complicerende factor is het boxensysteem van de inkomstenbelasting. Het verlies in Box I kun…

lees verder ›

Onrust Belastingdienst over aanpak minister Hoekstra

bron: NRC

De ‘top 25’ van de fiscus schrijft in een ‘zorgennota’ dat maatregelen na de toeslagenaffaire vertrouwen in de dienst ondermijnen.

lees verder ›

‘Verlaag belasting op werk, verhoog die op vermogen’

bron: NRC

De lastendruk op arbeid steeg sterk sinds de financiële crisis van 2008. Die op vermogen daalde juist.

lees verder ›

‘Juncker was de godfather van een van Europa’s grootste belastingkartels’

bron: NRC

Jean-Claude Juncker, oud-premier van ‘belastingparadijs’ Luxemburg, verdedigde in Brussel belastingontwijking in zijn land.

lees verder ›

Politiek en trustsector verstaan elkaar slecht

bron: NRC

Zijn de trucs waarmee trustkantoren hun cliënten helpen om minder belasting te betalen „onbetamelijk”? Of gaan ze simpelweg slim om met de regels die de staat zelf heeft gesteld?

lees verder ›

Hun roebels wegsluizen, dat deden Russische oligarchen via Hoofddorp

bron: NRC

Via Nederland stelden rijke Russen hun vaak schimmig vergaarde vermogens veilig. Rechercheurs brachten dit nauwkeurig in kaart. Met de kennis gebeurde niets.

lees verder ›

Nederlandse handelaren Bol.com mikpunt van Belgische fiscus

bron: NRC

Nederlandse webwinkels die via Bol.com spullen verkopen in België, kregen de afgelopen jaren opeens de Belgische belastingdienst achter zich aan.

lees verder ›