Belastingadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Belastingadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u advies bij uw belastingaangifte of de belastingaangifte van uw zaak dan is het handig een belastingadviseur de aangifte te laten doen. Ook kan de belastingadviseur, zoals de naam al zegt, u advies geven hoe het handigste met de belasting om kan gaan. Wilt u offertes ontvangen voor de kosten (bv uurtarief of fixed price voor een aangifte) van belastingadviseurs in uw regio dan kunt hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor het inhuren of uitbesteden van werk aan een belastingadviseur.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Belastingadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Drs. D.J.J. Sloof Belastingadviseur B.V.
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
A.G. Wolffenbuttel Belastingadviseur B.V.
Gildeweg 12--9
2632BA Nootdorp
Drs. T. Braakman belastingadviseur
Voorschoterlaan 50
3062KR Rotterdam
AsjesBisseling Belastingadviseurs B.V.
Barbara Strozzilaan 101
1083HN Amsterdam
Prime Account. & Belast.adv. B.V.
Grateastraat 41
2909PE Capelle aan den Ijssel
Roza Belastingadviseurs B.V.
Plesmanstraat 64
3905KZ Veenendaal
Verbakel belastingadviseur
Molenstraat 210
6712CX Ede
MDU Finance
Breedewaij 48
3371CX Hardinxveld-Giessendam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

#binnenskamers: Dijsselbloem goochelt met budget van Ploumen

bron: de Volkskrant

#binnenskamers brengt u de scherpste observaties vanaf het Binnenhof, waargenomen en opgetekend door de verslaggevers van onze parlementaire redactie.

lees verder ›

DE DUBBELROL VAN BELASTINGPROFS

bron: NRC

Wetenschap versus het belang van de client Op de universiteiten zijn nog maar weinig hoogleraren te vinden die vanuit puur wetenschappelijke inspiratie de belastingwetenschap…

lees verder ›

Hoe Nederland kon uitgroeien tot belastingparadijs voor multinationals

bron: de Volkskrant

Nederland geeft grootverdieners een fiscale vipbehandeling, blijkt uit de Paradise Papers. Hoe kon Nederland uitgroeien tot belastingvluchthaven voor 's werelds multinationals? Zes mijlpalen. In Amerika kennen ze Hans Brinker, het jongetje dat een watersnoodramp voorkwam door zijn vinger in de dijk te steken. De Amerikaanse fiscus kent sinds 2005 ook een omgekeerde Hans Brinker: Joop Wijn, destijd …

lees verder ›

Achtergrond volksvertegenwoordigers geen afspiegeling van maatschappij; Bagage van nieuwe Kamerleden

bron: NRC

Wanneer ervan wordt uitgegaan dat het overzicht van de samenstelling van de nieuwe Tweede Kamer (NRC Handelsblad, 11 mei) betrouwbaar is, verdienen drie punten nadere bestudering.

lees verder ›

Brits 'belastingparadijs' tegen uittocht bedrijven

bron: de Volkskrant

Groot-Brittannië wil het vennootschapstarief versneld verlagen van 20 naar 15 procent. Het land wil hiermee een uittocht van bedrijven voorkomen als gevolg van de Brexit. Taxand, een internationale organisatie van belastingadviseurs die strijdt tegen belastingontwijking, is fel gekant tegen een dergelijke maatregel. 'Dit betekent een verdere escalatie van een mondiale reeks van verlagingen van de …

lees verder ›

Vriendjespolitiek bij grote geldzwendel? Olaf Scholz weet van niks

bron: NRC

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz moet vrijdag in Hamburg uitleg geven over mogelijke betrokkenheid bij een grote fraudezaak.

lees verder ›

Studie: Nederland mist investeringen

bron: NRC

DEN HAAG, 12 MAART. Nederland is tientallen miljarden guldens aan investeringen misgelopen omdat andere landen, met name België en Ierland, speciale belastingconstructies kennen.

lees verder ›

Oordeel Hoge Raad was juist: box 3 was onrechtvaardig

bron: NRC

De Hoge Raad maakte terecht een eind aan de belasting op sparen en beleggen in box 3, schrijft Cor Overduin . Hij verzet zich tegen de kritiek van Coen Teulings op dit arrest.

lees verder ›

Belasting hogere inkomens gunstiger door akkoord

bron: de Volkskrant

Door het begrotingsakkoord tussen het kabinet en de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP gaan de belastingen voor hogere inkomens de komende jaren aanzienlijk minder omhoog dan in eerdere plannen. Mensen met een inkomen van 2,5 keer modaal (84.000 euro per jaar) gaan in 2017 nog maar zo'n 610 euro meer belasting betalen dan nu. Op Prinsjesdag ging het voor hen nog om een stijging van 1450 eu …

lees verder ›

"Unitary tax" blijft grote kopzorg

bron: NRC

Door onze redacteur ANINA PENNDERS AMSTERDAM, 18 mei - De vennootschapsbelasting in Californië en andere Amerikaanse staten blijft een voorname kopzorg van de Nederlandse…

lees verder ›

Eerst waren er de likeuren, pas veel later kwam lucas

bron: NRC

De geest van vroeger hangt alleen nog in het tot museum omgebouwde proeflokaal. Maar zelfs dat staat niet meer op de geboortegrond van de firma. Zelfs zijn portret is nep.

lees verder ›

Teruglezen: Grieken tellen gespannen af tot referendum

bron: de Volkskrant

Dit liveblog is gesloten. Hieronder leest u de belangrijkste zaken terug.De interpretaties van een 'nee' bij het referendum in Griekenland aanstaande zondag kunnen onmogelijk verder uit elkaar liggen. In Brussel ziet men een 'nee'-stem als een nee tegen Europa en de euro, terwijl veel Grieken een 'nee' zien als hun laatste kans op een betere deal.De Griekse premier Tsipras benadrukte vandaag opnie …

lees verder ›