Belastingadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Belastingadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u advies bij uw belastingaangifte of de belastingaangifte van uw zaak dan is het handig een belastingadviseur de aangifte te laten doen. Ook kan de belastingadviseur, zoals de naam al zegt, u advies geven hoe het handigste met de belasting om kan gaan. Wilt u offertes ontvangen voor de kosten (bv uurtarief of fixed price voor een aangifte) van belastingadviseurs in uw regio dan kunt hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor het inhuren of uitbesteden van werk aan een belastingadviseur.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Belastingadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

De Hoop BelastingAdvies
Wilhelminastraat 14
2011VM Haarlem
Drs. W. Brink Belastingadviseur B.V.
Boompjes 258
3011XZ Rotterdam
L. Daems-belastingadviseur
Hemeling 13
6462HV Kerkrade
Helliconia B.V.
Voorwillenseweg 155
2807CA Gouda
Buitenkantoor Martin Steins
Sinnigvelderstraat 331
1382EZ Weesp
C.P.M. van der Woude Belastingadviseur B.V.
De Streektuinen 119
1624GP Hoorn (Noord-Holland)
Fisc Business Consultants
Gruttostraat 1
3222BA Hellevoetsluis
Belast. Adviseur/Steuerberater Michael Schilling
Godsweerderstraat 31
6041GH Roermond

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

#binnenskamers: Dijsselbloem goochelt met budget van Ploumen

bron: de Volkskrant

#binnenskamers brengt u de scherpste observaties vanaf het Binnenhof, waargenomen en opgetekend door de verslaggevers van onze parlementaire redactie.

lees verder ›

Coalitiepartijen maken bezwaar tegen Dijkhoffs voorstel voor probleemwijken

bron: NRC

Bastiaan Nagtegaal 14:16 Debat geschorst tot 14.50 uur Dijkhoff sluit zijn betoog af met de vraag aan het kabinet om na te denken over manieren om problemen in misdaad, integratie en deelname aan de samenleving op te lossen. Henk Krol (50Plus) begint nog over de positie van ouderen, die volgens hem onevenredig hard getroffen zijn door de crisis maar er nu weinig op vooruitgaan.

lees verder ›

De afschaffing van de dividendbelasting: niemand wilde het en toch gaat het door

bron: de Volkskrant

De afschaffing van de dividendbelasting gaat de schatkist jaarlijks 1,4 miljard euro kosten en zelfs binnen de overheid zijn de meningen verdeeld. Het ministerie van Economische Zaken acht het noodzakelijk voor het vestigingsklimaat voor multinationals. Het ministerie van Financiën denkt dat het de Nederlander weinig gaat opleveren. Hoe is het zo ver gekomen? Nederland zal zich in 2020 - zoals het …

lees verder ›

Advocaten, spreek elkaar aan op wat rechtvaardig is

bron: NRC

De advocatuur kan niet van zichzelf zeggen dat ze ‘leidend is’ in de rechtsstaat en tegelijkertijd stilletjes belastingontduiking faciliteren, schrijft Folkert Jensma.

lees verder ›

Brits 'belastingparadijs' tegen uittocht bedrijven

bron: de Volkskrant

Groot-Brittannië wil het vennootschapstarief versneld verlagen van 20 naar 15 procent. Het land wil hiermee een uittocht van bedrijven voorkomen als gevolg van de Brexit. Taxand, een internationale organisatie van belastingadviseurs die strijdt tegen belastingontwijking, is fel gekant tegen een dergelijke maatregel. 'Dit betekent een verdere escalatie van een mondiale reeks van verlagingen van de …

lees verder ›

Akkoord moet miljarden opleveren

bron: NRC

De EU-lidstaten werden het maandag eens over aanpak van belastingontwijking. Hoe verreikend is het gesloten akkoord?

lees verder ›

Wordt Nederland een nog groter belastingparadijs?

bron: NRC

Fiscale klimaat Het nieuwe kabinet haalt in regeerakkoord hard uit naar brievenbusbedrijven, maar het rolt de rode loper uit voor de rest.

lees verder ›

Wiebes trekt nieuwe wet plots in: niet 2 miljard winst, maar miljarden verlíes

bron: de Volkskrant

Alweer ging er deze week iets mis rondom een plan van de staatssecretaris van Belastingzaken, Eric Wiebes. Binnengehaald als razendslimme alleskunner van de VVD, blijft zijn lijst van behaalde politieke successen vooralsnog bescheiden. Met nog maar een paar maanden te gaan. Op het allerlaatste moment stuurde staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën dinsdag een hoogst ongebruikelijke brief naar d …

lees verder ›

‘Ik ga natuurlijk niet ineens heel agressief adviseren’

bron: NRC

Interview Marlies de Ruiter Ze stond bekend als strijder tegen belastingontwijking. Nu werkt ze aan de andere kant, als belastingadviseur bij EY. En haar idealen dan? „Hier kan ik het beste bereiken wat ik wil.”

lees verder ›

‘Juncker was de godfather van een van Europa’s grootste belastingkartels’

bron: NRC

Jean-Claude Juncker, oud-premier van ‘belastingparadijs’ Luxemburg, verdedigde in Brussel belastingontwijking in zijn land.

lees verder ›

‘Kom hierheen, wij betalen de rekening’

bron: NRC

Om buitenlandse bedrijven te lokken, betaalt Nederland soms mee aan de facturen van de dure belastingadviseurs die deze multinationals bijstaan.

lees verder ›

De Belastingdienst: een loyale marionet in handen van de politiek

bron: de Volkskrant

Veel problemen bij de Belastingdienst zijn terug te voeren op de grillen van de politiek. 'Den Haag' verzint allerlei fiscale maatregelen waarvan de dienst maar moet uitzoeken hoe ze die uitvoert. Is er een oplossing? Een Syrische vluchteling zit tegenover Joep Vooijs, al 30 jaar werkzaam bij de Amsterdamse Belastingwinkel, de vrijwilligersorganisatie die mensen met een laag inkomen helpt met het …

lees verder ›