Belastingadviseur

Vraag eenvoudig offertes aan

Belastingadviseur

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wilt u advies bij uw belastingaangifte of de belastingaangifte van uw zaak dan is het handig een belastingadviseur de aangifte te laten doen. Ook kan de belastingadviseur, zoals de naam al zegt, u advies geven hoe het handigste met de belasting om kan gaan. Wilt u offertes ontvangen voor de kosten (bv uurtarief of fixed price voor een aangifte) van belastingadviseurs in uw regio dan kunt hier eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor het inhuren of uitbesteden van werk aan een belastingadviseur.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Belastingadviseur).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van Raad Belastingadviseur B.V.
Middelburgseweg 15
2811PM Reeuwijk
Stout & Stout Bel.Adv.
Weteringschans 139
1017SE Amsterdam
S.H. Baar
Koninginnelaan 29
9717BM Groningen
E. Middelwijk Belastingadviseur B.V.
Boerhaavelaan 62
7002HX Doetinchem
Count Enterprises B.V.
Broenenbergweg 4
7256KK Keijenborg
Floor Administratie- Fiscaaladviesbureau
Raadhuisstraat 1-b
3603AV Maarssen
Administratiekantoor G.M. Burgman
Jaagpad 57
8271LA Ijsselmuiden
Het Gulden Vlies
de Kempenaerstraat 83
2341GJ Oegstgeest

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe Nederland kon uitgroeien tot belastingparadijs voor multinationals

bron: de Volkskrant

Nederland geeft grootverdieners een fiscale vipbehandeling, blijkt uit de Paradise Papers. Hoe kon Nederland uitgroeien tot belastingvluchthaven voor 's werelds multinationals? Zes mijlpalen. In Amerika kennen ze Hans Brinker, het jongetje dat een watersnoodramp voorkwam door zijn vinger in de dijk te steken. De Amerikaanse fiscus kent sinds 2005 ook een omgekeerde Hans Brinker: Joop Wijn, destijd …

lees verder ›

‘Ik ga natuurlijk niet ineens heel agressief adviseren’

bron: NRC

Interview Marlies de Ruiter Ze stond bekend als strijder tegen belastingontwijking. Nu werkt ze aan de andere kant, als belastingadviseur bij EY. En haar idealen dan? „Hier kan ik het beste bereiken wat ik wil.”

lees verder ›

Nederlandse handelaren Bol.com mikpunt van Belgische fiscus

bron: NRC

Nederlandse webwinkels die via Bol.com spullen verkopen in België, kregen de afgelopen jaren opeens de Belgische belastingdienst achter zich aan.

lees verder ›

‘Ook bij inkomstenbelasting tienduizenden door profilering aangemerkt als fraudeur’

bron: NRC

Volgens RTL Nieuws en Trouw breidt de kinderopvangtoeslagaffaire zich zo mogelijk uit naar andere delen van de Belastingdienst.

lees verder ›

Belastingdienst stort zich op de superrijken

bron: de Volkskrant

Wie meer bezit dan 25 miljoen euro, moet zich de komende jaren voorbereiden op extra aandacht van de Belastingdienst. Sinds kort is het Team Zeer Vermogende Personen actief. Ook de Nederlandse multimiljonairs hebben nu een speciale afdeling bij de Belastingdienst. In alle stilte heeft de dienst afgelopen jaar het Team Zeer Vermogende Personen (ZVP) opgezet. Dit team zal zich ontfermen over de twee …

lees verder ›

‘Kom hierheen, wij betalen de rekening’

bron: NRC

Om buitenlandse bedrijven te lokken, betaalt Nederland soms mee aan de facturen van de dure belastingadviseurs die deze multinationals bijstaan.

lees verder ›

De Belastingdienst: een loyale marionet in handen van de politiek

bron: de Volkskrant

Veel problemen bij de Belastingdienst zijn terug te voeren op de grillen van de politiek. 'Den Haag' verzint allerlei fiscale maatregelen waarvan de dienst maar moet uitzoeken hoe ze die uitvoert. Is er een oplossing? Een Syrische vluchteling zit tegenover Joep Vooijs, al 30 jaar werkzaam bij de Amsterdamse Belastingwinkel, de vrijwilligersorganisatie die mensen met een laag inkomen helpt met het …

lees verder ›

Advieskantoor moet ondernemer drie ton betalen na ondeugdelijk advies over belastingontduiking

bron: de Volkskrant

Advieskantoor Baker Tilly Berk moet een Haagse behangondernemer een schadevergoeding betalen omdat in voor hem in 2007 een ondeugdelijke constructie was opgezet om belasting te ontduiken. Dat heeft de rechter vandaag bepaald in een civiele zaak die de ondernemer tegen het kantoor had aangespannen. De ondernemer kwam door de constructie in grote problemen met de fiscus en moest een boete en naheffi …

lees verder ›

Politiek en trustsector verstaan elkaar slecht

bron: NRC

Zijn de trucs waarmee trustkantoren hun cliënten helpen om minder belasting te betalen „onbetamelijk”? Of gaan ze simpelweg slim om met de regels die de staat zelf heeft gesteld?

lees verder ›

U krijgt misschien iets minder terug

bron: de Volkskrant

De belastingaangifte mag dit jaar iets later binnenkomen dan in andere jaren. Er is dus nog tijd om een en ander uit te zoeken. Waarop moet je letten, en waar let de fiscus zelf op? O ja, de aangifte. Daar gaat mijn weekend. Dat hoeft niet. Normaal moet de aangifte voor 1 april binnen zijn, aanstaande woensdag dus, maar staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft er deze keer een maand bij gedaan: …

lees verder ›

‘Modaal betaalt 2.000 euro inkomstenbelasting’

bron: NRC

nrc.checkt Dat schreef publicist Jort Kelder in NRC

lees verder ›

In een grenzeloze wereld verongelukt de vrijheid

bron: NRC

We hebben eerder gezien hoe globalisering eindigde in ongelijkheid en vervreemding. Als liberale stemmen nu geen antwoord vinden, winnen de autoritaire, schrijft Paul Scheffer .

lees verder ›