Oppas voor kinderen

Vraag eenvoudig offertes aan

Oppas voor kinderen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u een avondje niet thuis of een weekendje weg zonder uw kinderen, een oppas is niet zomaar even geregeld. U wilt waarschijnlijk eerst een goed gevoel hebben bij de oppas en even kennis maken. Wilt u kennis maken met een oppas in de buurt of al meteen offerte hebben wat het kost om een paar uurtjes of met enige regelmaat op uw kinderen te passen dan kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor een oppas.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Oppas voor kinderen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Kappio
Populierenlaan 27
1766JD Wieringerwaard
KDV de Stampertjes
Kastanjelaan 2-A
1834GL Sint Pancras
Gastouderopvang Kids Corner
Nijborgmeen 1
3844CG Harderwijk
Family Supply
Energiestraat 36-B
1411AT Naarden
Stichting Koorschool Viva la Musica
Suuddal 35-a
7921EH Zuidwolde (Drenthe)
Remedial Teaching Flevoland
Zoom 10 41
8225KA Lelystad
Nazorg Zuid-Oost Nederland
Heilige Stoel 5927
6601TR Wijchen
Meggy's Haarsalon
Maarsseveensevaart 15-a
3612AA Tienhoven (Utrecht)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Oppassen: de do's en don'ts

bron: Infonu

Oppassen: waarom? Als scholier of student moet je aan een hoop zaken denken: is je huiswerk in orde, heb je je proefwerk/tentamen/examen wel genoeg voorbereid, kom je wel op tijd (de biologische wekker van jongeren gaat helaas later af dan dat de mee…

lees verder ›

'Op zaterdag willen we chillen, niet poetsen'

bron: de Volkskrant

Nederlandse vrouwen besteedden in 2016 1,5 uur per week minder aan het huishouden dan tien jaar ervoor, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Maar mannen pakken het huishoudelijk werk niet op. Hoe is het dan geregeld? Vrouwen komen minder in de keuken en minder in de buurt van de wasmachine dan tien jaar geleden, is de belangrijkste bevinding uit het SCP-onderzoek 'Een week …

lees verder ›

Wie wil er straks nog een au pair?

bron: NRC

Binnenkort mogen au pairs nog maar twintig uur per week werken. Zo probeert de overheid misbruik van de regeling te voorkomen.

lees verder ›

Het valse schuldgevoel van moeders

bron: NRC

Moeders torsen een overerfbaar schuldgevoel mee. Dat ze haar kinderen misselijkmakend mist, is geen teken van falend moederschap, zegt co-ouder Marte Kaan .

lees verder ›

Oma en/of opa als oppas voor de kinderen?

bron: Infonu

Met de steeds duurder wordende kinderopvang kijken steeds meer ouders uit naar opvang voor hun kinderen in het informele circuit. Steeds meer opa's en oma's passen een of meerdere dagen in de week op hun kleinkinderen. Welke overwegingen moet je neme…

lees verder ›

Zij nemen geen kind op schoot

bron: NRC

Sinds de zedenzaak in Amsterdam zit de mannelijke oppas in het verdomhoekje. Een ‘mannenborrel’ moet het moreel opvijzelen.

lees verder ›

Wat moet ik de oppas betalen?

bron: Infonu

Ouders met jonge kinderen kunnen niet zonder een oppas. Vaak is het geen probleem om een oppas in uw directe omgeving te vinden, maar wat moet u de oppas geven aan vergoeding?

lees verder ›

Eindelijk een boek lezen

bron: de Volkskrant

Op vakantie met kleine kinderen en zelf ook tot rust komen, het kan. De oplossing: lekker naar de camping... Er was een tijd dat de zomervakantie begon met een tocht langs de bibliotheek en de boekhandel. Flinke stapel boeken mee, eindelijk die dikke Van der Heijden uitlezen, knappe jongen die je daarvan af zou kunnen houden. Vervolgens werden drie T-shirts, een korte en een lange broek, toiletger …

lees verder ›

Ondernemen in crisistijd: ‘We deden niks online. Tot nu’

bron: NRC

Ineens moesten ze dicht of kwamen er véél minder klanten. Maar ondernemers in het hele land proberen er het beste van te maken.

lees verder ›

Gat in de markt: opa’s en oma’s passen op je kat

bron: NRC

Er zijn in Nederland veel eenzame ouderen én veel eenzame huisdieren met druk-druk-drukke baasjes. Sofie Brouwer (30) bedacht een manier om ze bij elkaar te brengen.

lees verder ›

Oppas voor uw huisdier

bron: Infonu

Als u huisdieren heeft dan weet u dat het soms lastig is om een oppas voor uw huisdier te vinden. Het is erg vervelend als u daardoor een vakantie of andere dingen moet afzeggen. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel dierenoppascentrales en kunt u helem…

lees verder ›

'zeven kinderen is puur egoïsme'

bron: de Volkskrant

Gerda Voskamp (51) is moeder van Jet (18), Frits (17), Loes (15), Bien (14), Stijn (12), Muus (8) en Tink (4).... 'Toen Tink geboren werd, kreeg ik van een onbekende man een boze brief, hoe ik het in godsnaam in mijn hoofd haalde om in ons overbevolkte land zo veel kinderen op de we reld te zetten. Het was een grotendeels voorgedrukte brief, kennelijk ploos hij geboorteadvertenties na. Ik vond het …

lees verder ›