Oppas voor kinderen

Vraag eenvoudig offertes aan

Oppas voor kinderen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u een avondje niet thuis of een weekendje weg zonder uw kinderen, een oppas is niet zomaar even geregeld. U wilt waarschijnlijk eerst een goed gevoel hebben bij de oppas en even kennis maken. Wilt u kennis maken met een oppas in de buurt of al meteen offerte hebben wat het kost om een paar uurtjes of met enige regelmaat op uw kinderen te passen dan kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor een oppas.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Oppas voor kinderen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

H&M
Arena 101
5211XT Den Bosch
Praktijk Mees B.V.
Hoofdstraat 1--3
2351AA Leiderdorp
Basisschool De Kameleon
Van den Burgstraat 1
6665EA Driel
Peek-A-Boo's Kinderparadijs
Jeanne d'Arclaan 33
1183AZ Amstelveen
KBS Mattheus
Ghanadreef 2--4
3564EK Utrecht
REE PROJECTS
Teslastraat 50
2014KN Haarlem
Kinderdagverblijf de Vuurtoren B.V.
Oosteind 76
5161MK Sprang-Capelle
Buro Webspin
Zevenblad 85
3453TK De Meern

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Hoe word je een nanny?

bron: Infonu

Een nanny of kinderverzorger is verantwoordelijk voor de verzorging van kinderen van een andere familie. Wat betekent het om nanny te zijn en wat is er voor nodig om een nanny te worden.

lees verder ›

Eindelijk een boek lezen

bron: de Volkskrant

Op vakantie met kleine kinderen en zelf ook tot rust komen, het kan. De oplossing: lekker naar de camping... Er was een tijd dat de zomervakantie begon met een tocht langs de bibliotheek en de boekhandel. Flinke stapel boeken mee, eindelijk die dikke Van der Heijden uitlezen, knappe jongen die je daarvan af zou kunnen houden. Vervolgens werden drie T-shirts, een korte en een lange broek, toiletger …

lees verder ›

Gratis crèches? Zorg eerst voor fatsoenlijke overblijf

bron: de Volkskrant

De overblijf moest ineens ‘professioneel’, maar beroepskrachten zijn er niet; het resultaat is een chaos. Een goede les voor politici met mooie beloftes over gratis opvang, waarschuwen Carlijne Vos en Robin Uitham: zo krijg je moeders nooit aan het werk.... Om half acht ’s ochtends wordt Sam (7) door zijn vader naar school gebracht, waar hij in alle rust een boterham eet met de voorschoolse opv …

lees verder ›

Lekker in je vel, omdat de baas dat wil

bron: de Volkskrant

Smokkelen met werktijden omdat het thuis zo druk is. Of andersom: thuis vaak nog werken. Een beetje werkgever legt zich daar niet bij neer.... Een collega meldt zich ziek. Griep. Een andere collega doet hetzelfde.Bij de een houdt het een week aan, met koorts. Bij de ander duurt het eenwoensdagmiddag lang. De een heeft ziek, zwak en misselijk in bed gelegen.De ander kon zo snel geen oppas vinden. O …

lees verder ›

Zeg, ik ben uw bediende niet

bron: NRC

Vrijwel niemand kiest vrijwillig voor een verzorgingstehuis. Maar als je er dan eenmaal zit, hoe is dat dan? Impressies uit ’t Hamersveld.

lees verder ›

Respijtzorg of vervangende mantelzorg

bron: Infonu

Om als mantelzorger niet overbelast te raken is er respijtzorg. Hierbij is er de mogelijkheid om af en toe de zorgtaken over te dragen aan iemand anders, dit noemen we vervangende mantelzorg. Er is een groot aanbod aan respijtzorg dat is afgestemd op…

lees verder ›

Het valse schuldgevoel van moeders

bron: NRC

Moeders torsen een overerfbaar schuldgevoel mee. Dat ze haar kinderen misselijkmakend mist, is geen teken van falend moederschap, zegt co-ouder Marte Kaan .

lees verder ›

Ondernemen in crisistijd: ‘We deden niks online. Tot nu’

bron: NRC

Ineens moesten ze dicht of kwamen er véél minder klanten. Maar ondernemers in het hele land proberen er het beste van te maken.

lees verder ›

Zo maak je van je tussenjaar een succes

bron: NRC

Weer meer jongeren nemen dit jaar na hun eindexamen een tussenjaar. Hoe voorkom je dat je straks terugkijkt op een jaar kansloos bankhangen en uitvreten?

lees verder ›

Verlofregelingen

bron: Infonu

In Nederland is per wet vastgesteld dat u recht heeft op verlof. Zo zijn er vele verschillende soorten verlof waar u recht op heeft indien u een werknemer bent.

lees verder ›

'Het zou handig zijn als je een beroep kon doen op een vrijwilligersbank'

bron: de Volkskrant

Aan het ritje naar school met haar kinderen heeft José Smits (45) haar handen vol. Jochem (9) en Emma (7) racen vooruit door de nieuwbouwwijken van Almere-Buiten, Smits volgt, met voor op de tandem dochter Thiandi (12).... Ondanks die handicaps gaat Thiandi naar een gewone school. Smits: 'Thiandi komt alleen in aanmerking voor dagopvang, maar daar leert zij niets. Op de 'Archipel' volgt zij het no …

lees verder ›

Gat in de markt: opa’s en oma’s passen op je kat

bron: NRC

Er zijn in Nederland veel eenzame ouderen én veel eenzame huisdieren met druk-druk-drukke baasjes. Sofie Brouwer (30) bedacht een manier om ze bij elkaar te brengen.

lees verder ›