Oppas voor kinderen

Vraag eenvoudig offertes aan

Oppas voor kinderen

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Bent u een avondje niet thuis of een weekendje weg zonder uw kinderen, een oppas is niet zomaar even geregeld. U wilt waarschijnlijk eerst een goed gevoel hebben bij de oppas en even kennis maken. Wilt u kennis maken met een oppas in de buurt of al meteen offerte hebben wat het kost om een paar uurtjes of met enige regelmaat op uw kinderen te passen dan kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor een oppas.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Oppas voor kinderen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Gastouder Sterrenburg
Assumburg 56
3328BE Dordrecht
Ambiq
Bloksteegweg 1-a
7621AB Borne
BSO Mammaloe
Eisenhowerlaan 384
3527HP Utrecht
Merel Kraan
Faustdreef 403
3561LN Utrecht
BSO De Triangel
Coniferensingel 20
2803JH Gouda
Kinderopvang Bellefleur B.V.
Jasmijnstraat 11-a
5492JS Sint-Oedenrode
De Boogerd
Homoetsestraat 38-b
4021HH Maurik
Stichting Tsjernina voor Kinderen van Tsjernobyl
Courbetstraat 30-HS
1077ZV Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Juist thuis hebben kinderen soms extra hulp nodig

bron: NRC

Lang niet alle kinderen hebben baat bij thuisonderwijs. Gemeenten moeten noodopvang verzorgen voor leerlingen die extra begeleiding nodig hebben of in een slechte thuissituatie…

lees verder ›

Hij wil 89 jaar worden, en thuis blijven wonen

bron: NRC

Veel dementerenden willen zo lang mogelijk thuis wonen. Het breekpunt voor opname, blijkt uit onderzoek, is niet de conditie van de patiënt, maar overbelasting van de partner.

lees verder ›

Zeg, ik ben uw bediende niet

bron: NRC

Vrijwel niemand kiest vrijwillig voor een verzorgingstehuis. Maar als je er dan eenmaal zit, hoe is dat dan? Impressies uit ’t Hamersveld.

lees verder ›

'Op zaterdag willen we chillen, niet poetsen'

bron: de Volkskrant

Nederlandse vrouwen besteedden in 2016 1,5 uur per week minder aan het huishouden dan tien jaar ervoor, blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Maar mannen pakken het huishoudelijk werk niet op. Hoe is het dan geregeld? Vrouwen komen minder in de keuken en minder in de buurt van de wasmachine dan tien jaar geleden, is de belangrijkste bevinding uit het SCP-onderzoek 'Een week …

lees verder ›

Polderpedagogiek

bron: de Volkskrant

De aandacht voor pedagogiek komt voorzichtig op gang in crèches. Leidsters voelen zich geen oppas meer, maar opvoedsters. 'Het contact met de kinderen is veel intenser.'.. In de kinderopvang is een stille omwenteling gaande. Steeds vaker worden kinderen in crèches bewust opgevoed. Ze krijgen niet alleen waarden en normen bijgebracht, want dat gebeurt zonder aandacht voor pedagogiek ook wel. Er is …

lees verder ›

Het jaar dat alles net even anders liep

bron: NRC

Het nieuwe coronavirus veroorzaakte andere pieken en andere dalen. Twintig Nederlanders over wat ze meemaakten in 2020.

lees verder ›

Verlofregelingen

bron: Infonu

In Nederland is per wet vastgesteld dat u recht heeft op verlof. Zo zijn er vele verschillende soorten verlof waar u recht op heeft indien u een werknemer bent.

lees verder ›

Zo maak je van je tussenjaar een succes

bron: NRC

Weer meer jongeren nemen dit jaar na hun eindexamen een tussenjaar. Hoe voorkom je dat je straks terugkijkt op een jaar kansloos bankhangen en uitvreten?

lees verder ›

De kale feiten over kindermishandeling

bron: Infonu

Uit recent onderzoek blijkt dat er per jaar, alleen al in Nederland, meer dan 100.000 kinderen mishandeld, verwaarloost of misbruikt worden. In dit artikel worden de verschillende vormen van mishandeling genoemd en beschreven. De Wet op jeugdzorg gee…

lees verder ›

Wat kost een oppas?

bron: Infonu

Hoeveel moet u een oppas geven voor het oppassen op mijn kinderen? De hoogte van het te vergoeden bedrag is onder andere afhankelijk van het aantal kinderen, de taken van de oppas, de leeftijden van de kinderen en het tijdstip van het oppassen.

lees verder ›

Ondernemen in crisistijd: ‘We deden niks online. Tot nu’

bron: NRC

Ineens moesten ze dicht of kwamen er véél minder klanten. Maar ondernemers in het hele land proberen er het beste van te maken.

lees verder ›

Mantelzorg ligt niet iedereen: ‘Ik wil ook gewoon haar dochter zijn’

bron: NRC

Mensen die kiezen voor hun eigen leven, en niet voor de zorg van een naaste, hebben vaak iets uit te leggen. „Ja hallo. Ik heb een gezin, werk, vriendinnen.”

lees verder ›