Auto onderdelen groothandel & fabrikanten

Vraag eenvoudig offertes aan

Auto onderdelen groothandel & fabrikanten

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Auto onderdelen groothandel & fabrikanten).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

A.R. Autodemontage Rotterdam
Driemanssteeweg 618
3084CB Rotterdam
Van Deijne, Japanse Auto-Onderdelen B.V.
Jochem de Wildstraat 7
5408RT Volkel
EUPAS B.V.
Jakob Brasserstraat 37
4361AV Westkapelle
TCN Services
Rechter Rottekade 177
3032XD Rotterdam
Xillycom
Brugstraat 18
3621AH Breukelen
Combo Sales B.V.
Leonard Langweg 10
6121PA Born
Ben's Autoshop
Kamerlingh Onnesstraat 44
4631GT Hoogerheide
Auto de Vries V.O.F.
Oud-Loosdrechtsedijk 79
1231LR Loosdrecht

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Babybranche groeit als kool

bron: NRC

Baby's zijn een economische doelgroep geworden. Luxueuze babykamers en baby-artikelen dragen bij aan het prestige van de ouders. Wie speelt er nog met een rammelaar als je ook een work out kunt kopen?

lees verder ›

Lada wordt leeggeplunderd door politiek en mafia; Beuren of zwijgen

bron: NRC

AvtoVas is het vlaggeschip van de Russische auto-industrie. Met bijna zeventig procent van alle verkochte nieuwe auto's beheerst de producent van Lada de binnenlandse markt. Maar de concurrentie wordt sterker. De komende jaren zullen de internationale autoconcerns in Rusland zelf produceren om de hoge invoerrechten op geïmporteerde auto's te omzeilen. De vooruitzichten zijn uitstekend: Rusland behoort tegenwoordig met China, India en Mexico tot de grote groeimarkten van de wereld. Nog niet één op de tien Russen bezit een auto. Deskundigen schatten dat in de nabije toekomst meer dan een miljoen nieuwe personenauto's zullen worden verkocht. Als AvtoVas dit potentieel wil benutten, zal het bedrijf vele miljoenen dollars moeten investeren, anders heeft de gigant met zijn verouderde modellen en opgedreven prijzen geen enkele kans. De ondergang van de Russische automobielindustrie zou ernstige gevolgen hebben: Rusland zou daarmee definitief slechts grondstoffenleverancier worden.

lees verder ›

Hagemeyer helpt fabrieken van `gezeur' af

bron: NRC

Handelshuis Hagemeyer heeft het zwaarste jaar uit zijn bestaan achter de rug: een wisseling van topman, dochter Ceteco als middelpunt van een politieke rel, een halvering van de beurskoers. Morgen komen de jaarcijfers.

lees verder ›

In een moderne autosloperij wordt milieukennis gevraagd

bron: NRC

DONGEN, 5 juni Alleen het opmerkelijk grote aantal oude en beschadigde auto's op het parkeerterrein doet vermoeden dat het hier een autosloperij betreft. Maar verder oogt Van de Mosselaar BV in Dongen als een garage annex groothandel in onderdelen. Directeur F. L. M. T. van de Mosselaar wordt een keurige autosloper en een voorbeeld voor de branche genoemd. Ondernemers van zijn type zullen een einde maken aan het slechte imago van de autosloper, juicht de Stichting Belangenbehartiging Autoslopersbranche (Stiba). Geen wonder, Van den Mosselaar is vice-voorzitter van Stiba.

lees verder ›

De bloeiende parallelhandel; Bij de gratie van ondoorzichtigheid

bron: NRC

Luxeparfums tegen dumpprijzen in de schappen van het Kruidvat. Fabrikanten zien tandenknarsend toe, de betere parfumerie ziet haar winstmarge krimpen, de drogisterijketens varen er wel bij. Want zonder dat de fabrikanten dat willen, levert de parallelhandel hun alles wat ze hebben willen. Het mag niet altijd, zo bevestigde het Europese Hof vorige week nog maar eens in een uitspraak, maar het gebeurt op grote schaal.

lees verder ›

Japan belooft meer invoer uit VS; Amerikanen zijn niet gediend van Japans medelijden; President Bush gedraagt zich tijdens zijn bezoek als een kruisvaarder voor de Japanse consument

bron: NRC

TOKIO, 8 JAN. De gastvrije ontvangst van president Bush in Tokio en de diplomatieke discussie over handel verbergen sterke gevoeligheden aan beide zijden.

lees verder ›

Silicon Nederland

bron: de Volkskrant

In het Twinning Center krijgen ICT-starters de kans om groot te worden. Een paar zal dat lukken, de rest verdwijnt in goede banen van grote bedrijven.... Met de presentatie zal het straks wel goedkomen. Wat alleen een beetje tegenvalt: de delegatie van de Franse ambassade bestaat uit twee meisjes van begin 20. Ze hebben opschrijfboekjes en een lange vragenlijst meegekregen.Sommige Franse bedrijven …

lees verder ›

Farmaciebedrijf brengt zakenduo weer bij elkaar 'Dit is hèt moment om toe te slaan'

bron: de Volkskrant

Ze zaten op dezelfde scholen, deelden samen auto's en als de een niet wat langer was geweest, dezelfde meisjes. Na Nijenrode ging ieder zijn eigen weg.... Van onze verslaggeverHans FaberBUSSUMNa een gesprek van anderhalf uur, als het niet meer over de efficiënte werkmethoden of de geweldige perspectieven van het net verworven bedrijf gaat en beiden rustig achteroverleunend in de comfortabele faute …

lees verder ›

Auto-onderdelen fors duurder door EU-richtlijn

bron: NRC

AMSTERDAM, 25 FEBR. De garagerekening en verzekeringspremies zullen flink duurder worden als de Europese Modellenrichtlijn van kracht wordt. Hiervoor waarschuwt de RAI Afdeling Autovak, waarin de onafhankelijke producenten van auto-onderdelen zijn verenigd. Op dit moment mogen onafhankelijke producenten nog merkonderdelen namaken, mits ze de autofabrikanten daarvoor een redelijke vergoeding betalen.

lees verder ›

Reserve-onderdelen stuk duurder door Brusselse ingreep

bron: de Volkskrant

Reparaties van consumentenproducten, van koffiezetapparaten tot auto's, kunnen aanzienlijk duurder worden als een nieuwe Europese richtlijn van kracht wordt. Minister Wijers verzet zich om strategische redenen nog tegen invoering van de richtlijn maar heeft al te kennen gegeven dit verzet te laten varen.... Van onze verslaggeverAMSTERDAMDe zogeheten modellenrichtlijn bepaalt dat het uiterlijk van …

lees verder ›

Een economische crisis in Brazilië? Welke crisis?

bron: NRC

Brazilië viert economische feestdagen, maar wel op de wankele fundamenten van een gebouw dat elk moment kan instorten. Terwijl de economie weer groeit, slaagt de regering er door gebrek aan politieke moed niet in de torenhoge inflatie te beteugelen. Steeds meer Brazilianen vluchten in de uitdijende informele sector.

lees verder ›