Rijles

Vraag eenvoudig offertes aan

Rijles

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wil je weten waar jij zo goedkoop mogelijk rijles kan volgen bij jou in de buurt? Je kunt eenvoudig offertes aanvragen bij rijinstructeurs of rijscholen, voor het volgen van rijles en het behalen van je rijbewijs. Het halen van je rijbewijs geeft je een gevoel van vrijheid, met je auto of motor kun je er op uit wanneer jij daar zin in hebt. Menig lesser heeft het echter niet zo breed en tarieven voor het volgen van rijlessen lopen enorm uiteen. Het loont dus zeker om vrijblijvend offertes aan te vragen van rijscholen en veel te besparen op je rijles.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Rijles).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Autorijschool Richard Schut
Sleedoornweg 19
9674JD Winschoten
Rijschool Jaap Mallon
Kalmoeshof 21
5044AW Tilburg
Bovag Lid Veilig op Weg
Brederodestraat 29
1566TJ Assendelft
Autorijschool Blitz
Antwerpenstraat 29
5224TC Den Bosch
Autorijschool van Gorkum
Ericaweg 9
3776MD Stroe
Rijschool Driveway
Loeffstraat 39
3119SC Schiedam
Rijschool Karreman
Vogelweide 47
3815HC Amersfoort
Rijschool de Koning
Dalmatie 4
3831EG Leusden

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Animo onder jongeren voor rijles met 16,5 jaar valt tegen

bron: NRC

De animo van jongeren om met 16,5 jaar autorijles te nemen, is nog gering. Rijscholen melden dat de verwachte toeloop van jongeren is uitgebleven.

lees verder ›

‘Ik zakte met Jan door een houten brug’

bron: NRC

Niet de bestemming, maar de reis is het doel. Noud Dirks (66) ging te paard naar Istanbul.

lees verder ›

Snel je rijbewijs halen: wat je naast je rijlessen kunt doen

bron: Infonu

Oefenen voor je autorijbewijs doe je uiteraard tijdens je rijlessen. Je kunt echter ook naast je autorijlessen dingen doen waardoor je je rijbewijs sneller zult halen en je minder rijlessen nodig hebt. Met name een goede voorbereiding, een grondige e…

lees verder ›

Slagingspercentage rijexamen 17-jarigen hoger dan normaal

bron: de Volkskrant

Jongeren die op hun 17de al rijexamen doen, zijn gemotiveerder dan oudere leerling-automobilisten. Daarom ligt het slagingspercentage van het nieuwe 2todrive-rijexamen 12 procent hoger dan dat van het gewone rijexamen. Het CBR heeft vandaag een bericht daarover van de NOS bevestigd. Het initiatief 2todrive is in november 2011 van start gegaan. Jongeren die auto willen rijden, kunnen al met rijless …

lees verder ›

Wie wordt de baas in de robotauto?

bron: NRC

Dat de computer het stuur van ons overneemt, staat vast. Maar wie mag de techniek van de autonome auto leveren? En wie krijgt de schuld als het fout gaat?

lees verder ›

Voertuigcontrole - Controle en handelingen bij het rijexamen

bron: Infonu

De voertuigcontrole! Na afronding van je autorijlessen volgt als het goed is je praktijkexamen bij het CBR, dat moet resulteren in het behalen van het rijbewijs-B. Voor aanvang van het examen krijg je te maken met voorbereidende handelingen in en om…

lees verder ›

Volkskrant Ochtend: Kim Jong-un wacht acties VS af | Waarom een 11-jarig meisje een abortus onderging

bron: de Volkskrant

Goedemorgen. Het is de ergste nachtmerrie die een moeder kan overkomen: Simones 11-jarige dochter werd niet meer ongesteld en kreeg even later een beginnend buikje. Stukje bij beetje kwam Simone erachter dat wat ze zo vreesde echte gebeurd was. Een huiveringwekkend verhaal waar Simone een signaal mee wil afgeven. Verder in uw ochtendnieuwsbrief: Kim Jong-un wacht verdere acties van de VS af voor h …

lees verder ›

'Mijn ouders begrepen niet helemaal waar ik mee bezig was'

bron: NRC

Vlogger Mert Ugurdiken gaf zijn rechtenstudie op voor een YouTube-carrière. Dit jaar werkte hij voor het eerst samen met commerciële omroep RTL.

lees verder ›

Verzekeringsmaatschappijen, de parasieten van de consumptiemaatschappij, zijn de grote winnaars

bron: de Volkskrant

Het is niet zo gek dat 17-jarigen graag in de auto van hun ouders willen rijden. Het is ook niet zo gek dat de betreffende ouders hun daarin ter wille zijn, want een klein ongelukje met de auto - waarop jonge bestuurders een grote kans lopen - leidt minder snel tot letsel dan een klein ongelukje met de brommer. Reden voor de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid om de verlaging v …

lees verder ›

Ties van Soest is een jonge ster met hoog ijshockey-IQ

bron: NRC

International Ties van Soest is pas 17 jaar, Nederlands grootste talent, en debutant op het WK in Tilburg. Hij wil snel naar Noord-Amerika.

lees verder ›

Door de deelindustrie verdwijnt het enige goede aan de auto: vrijheid

bron: NRC

Het tijdperk van de auto ligt achter ons, schrijft Arjen van Veelen . Maar denk niet dat deelscooters en deelstepjes een goed alternatief zijn.

lees verder ›

Robotauto’s trainen in het wilde westen

bron: NRC

Techbedrijven gebruiken de ruime wetgeving van Arizona om zelfrijdende auto’s te testen. In Phoenix stuurt de computer op eigen houtje tussen de mensen.

lees verder ›