Rijles

Vraag eenvoudig offertes aan

Rijles

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Wil je weten waar jij zo goedkoop mogelijk rijles kan volgen bij jou in de buurt? Je kunt eenvoudig offertes aanvragen bij rijinstructeurs of rijscholen, voor het volgen van rijles en het behalen van je rijbewijs. Het halen van je rijbewijs geeft je een gevoel van vrijheid, met je auto of motor kun je er op uit wanneer jij daar zin in hebt. Menig lesser heeft het echter niet zo breed en tarieven voor het volgen van rijlessen lopen enorm uiteen. Het loont dus zeker om vrijblijvend offertes aan te vragen van rijscholen en veel te besparen op je rijles.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Rijles).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

RIJLES+. Autorijschool Marcel Bruggink
Ameliapolder 38
3825LH Amersfoort
Autorijschool Ten Brinke
Van der Duyn van Maasdamstraat 77
7691AE Bergentheim
Rijles is more
Bisonstraat 142
1448WT Purmerend
Rijschool Divrik2Drive
Groen van Prinstererstraat 12
7604CA Almelo
Auto- en Motorrijschool 'De Meern', G. van Kooten
Zandweg 88
3454JX De Meern
LesRij
Bikolaan 1
2622EE Delft
1's Visions
Curacaostraat 2
5046CJ Tilburg
AYAT Verkeersschool
Pieter Calandlaan 244-H
1069KV Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Om chaos te voorkomen, zijn er deze zomer op Scheveningen nautische boa’s

bron: NRC

Scheveningen ging vorige zomer gebukt onder extreme drukte, met overlast als gevolg. Nautische boa’s moeten nu orde houden.

lees verder ›

Kosten van het halen van het rijbewijs?

bron: Infonu

Eén van de verstandigste investeringen die jongeren kunnen verrichten, is het halen van het rijbewijs. Grote kans dat een rijbewijs noodzakelijk is voor een toekomstige functie, en het biedt veel voordelen en gemak.

lees verder ›

Kosten rijles & rijbewijs

bron: Infonu

De kosten van autorijlessen inmiddels opgelopen tot boven de veertig euro per les. Dan komen daar nog de kosten voor het rijbewijs en het praktijk – en theorie-examen en studiemateriaal bij. Wat kost een rijles? Hoeveel rijlessen heeft iemand gemidde…

lees verder ›

Hoe haal ik goedkoop mijn rijbewijs

bron: Hoedoe

Een rijbewijs kost - alles bij elkaar - al snel een paar duizend euro. Veel geld voor iemand van 18. Als je niet zo gefortuneerd bent of gewoon liever niet meer geld uitgeeft dan nodig, probeer dan je rijbewijs zo goedkoop mogelijk te halen. Dat kan prima, als je maar wat tijd steekt in een goede voorbereiding. Die tijd betaalt zichzelf terug, want je bespaart zo honderden euro's!

lees verder ›

‘Allah, bad ik, ik wil óók een auto, een tasje, en een rokje aan’

bron: NRC

Rahma el Mouden (60), oprichter van schoonmaakbedrijf MAS, mocht als moslima pas na een lang gevecht gaan werken. „Ik zie veel van mijn moeder in mezelf terug.

lees verder ›

Hoe examinator Ernst S. jarenlang met rijbewijzen fraudeerde

bron: de Volkskrant

Maandag doet de rechter uitspraak in een bizarre fraudezaak met rijbewijzen. Een examinator, twee rijschoolhouders en vijf instructeurs zouden rijbewijzen hebben geritseld voor zeker tweehonderd kandidaten. Een reconstructie. Het is een rustige zondagochtend in mei 2012 als op de Bernhardlaan in Monnickendam een opstopping ontstaat. Een zwarte auto is midden op de weg tot stilstand gekomen en de b …

lees verder ›

Als Werner Trooster hoort dat zijn dochter in coma ligt, deelt hij z'n zorgen via Facebook

bron: de Volkskrant

Wanneer zijn dochter door een ongeluk in coma raakt, gaat Werner Trooster een dagboek bijhouden op Facebook. Wat gebeurt er als je verdriet en je zorgen zo publiek worden? Nietsvermoedend sloft Werner Trooster naar de voordeur van zijn vrijstaande huis, aan de rand van Gouda. Hij vraagt zich af wie er om kwart over 9 's ochtends aanbelt. Door het raam in de deur ziet hij iets zwart-geels; het lijk …

lees verder ›

Remlichten

bron: NRC

Dochter heeft al ruim een jaar rijles en zo langzamerhand komt ook het rij-examen in zicht. Als we samen in de auto op de snelweg rijden – we zijn vanuit het Noorden op weg naar de hoofdstad voor een dagje winkelen en cultuur – zegt ze vanaf de passagiersstoel: „Auto’s schijnen ook een soort van remlichten achterop te hebben.” Ik reageer met ongeloof: heeft ze dat echt nog niet eerder opgemerkt?

lees verder ›

Experiment begeleid rijden wordt definitief ingevoerd

bron: NRC

Deelnemers aan de proef hadden na het halen van hun rijbewijs een lager ongevalsrisico.

lees verder ›

Het failliet van de rijschool met onbeperkt lessen

bron: NRC

Leerlingen hadden soms honderden euro's vooruitbetaald aan hun rijschool in Zoetermeer. Die ging failliet. „Het is geen casino.”

lees verder ›

In Jinwar doen vrouwen (bijna) alles zelf

bron: NRC

Een woongemeenschap in het noorden van Syrië heeft alleen vrouwelijke bewoners. „Vrouwen hebben mannen niet nodig.”

lees verder ›

Hoe mensen de moed verliezen om te lopen

bron: NRC

Frank Visseren is hoogleraar interne geneeskunde in het UMC Utrecht, gespecialiseerd in de bloedvaten.

lees verder ›