Tuinontwerp

Vraag eenvoudig offertes aan

Tuinontwerp

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Je tuin helemaal anders aanpakken of moet je je tuin nog helemaal inrichten, begin dan met een goed tuinontwerp. In een tuinontwerp wordt gekeken hoe de tuin moet functioneren, overdaad schaadt. Een vijver, gazon, leuke perkjes. Bomen die snel groeien en je licht wegnemen en in de herfst veel blad laten vallen worden op den duur een bron van ergernis, natuurlijk zijn enkele bomen in jouw tuinontwerp goed om te zorgen voor voldoende beschutting, maar maak een weloverwogen keuze hier in. Onze tuinarchitecten, hoveniers of tuinontwerpers kunnen met jou of voor jou een tuinontwerp opstellen voor een geschikte inrichting en nog heel veel plezier van je tuin. Kom eenvoudig met deze professionals in contact en ontvang vrijblijvend offertes.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tuinontwerp).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

WW Home Styling
Beethovenlaan 86
6865EC Doorwerth
vanDaalen Houtbouw
Doelstraat 62
3155AJ Maasland
Ines Tuinontwerp en -Advies
Lente 33
8251NT Dronten
Adrie Driessen Tuinontwerp Aanleg en Onderhoud
Wieler 26
6071PD Swalmen
Loefke Tuinontwerp
Bergstraat 60
5175AB Loon op Zand
Sela Tuinontwerp & Adviesbureau Ingrid Cornelisse
De Bult 3
8426SK Appelscha
Tabularis Tuinen
Veerkensweg 36
4751CS Oud Gastel
Black Watch Producties
Binnewiertzstraat 39
5615HG Eindhoven

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Eigenlijk zijn we altijd bezig met het huis’

bron: NRC

Ingrid Cornelisse (63) en Anton van der Veer (64) wonen in het Friese Appelscha. Zij is tuinontwerper, hij timmerman, en samen runnen ze een B&B.

lees verder ›

Tuin aanleggen, renoveren en onderhouden: prijzen hovenier

bron: Infonu

Het aanleggen en onderhouden van een tuin is voor veel mensen een hele klus. Als je niet over voldoende kennis van plantengroei beschikt of je simpelweg geen tijd hebt, dan kan je een beroep doen op een hovenier of tuinman. Een hovenier kan onderhoud…

lees verder ›

ramsj

bron: NRC

Dave Wendt: Ambachtsman en architect. Tekeningen uit de metselopleiding van Hendricus Tauber. Gebonden, Uitgeverij 010 2009, 96 blz., van €34,50 voor €14,99. Alle filialen De Slegte en Selexyz Fascinerend boekje over het ambachtelijk metselonderwijs in de jaren twintig, geïllustreerd met fraaie tekeningen uit het archief van de Alkmaarder Tauber (1896-1949), meester-metselaar en architect in Alkmaar.

lees verder ›

Droombeelden van iedere burger in vogelvlucht

bron: de Volkskrant

Wat op de tentoonstelling Aardse Paradijzen. De tuin in de Nederlandse kunst 1770 tot 2000 het meest verrast, is dat de nadruk zo sterk op tuin ligt en niet op kunst.... Mooie schilderijen zijn er in de Haarlemse Vleeshal natuurlijk wel te zien, zoals die winterkille Tuin in de winter van Carel Willink, het zonnige Weelde van Ferdinand Hart Nibbrig en De tuin van Jacobus van Looy met zijn overweld …

lees verder ›

De ingetogen grandeur van de stijltuinen van toen

bron: NRC

Ooit waren de Hollandse renaissancetuinen toonaangevend in Europa, weet Wim Pijbes. In de Groninger Prinsentuin is dat nog te zien.

lees verder ›

Hovenier offerte

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je wilt je tuin eens goed onder handen nemen en kijken of je dit zelf gaat doen of het uitbesteed.

Vooruit met Cuypers,

bron: de Volkskrant

Van buiten is het nauwelijks veranderd, van binnen is er niet veel over van Pierre Cuypers' oorspronkelijke ontwerp. Degene die de weg kan vinden in die wirwar van zalen, gangen, hoofdtrappen en hoektrappen, mag zich in de handen knijpen.... HET IS een imponerend gebouw, van welke kant je het ook benadert. Vanuit de Spiegelgracht rijst een kathedraalfront op dat zich spiegelt in het water. Van ver …

lees verder ›

Kamerlamp in het gras

bron: NRC

Het liefst willen we het hele jaar buiten zijn. De één maakt van de tuin een huiskamer, de ander wil er juist dicht bij de natuur komen.

lees verder ›

Oude bomen schoolplein moeten wijken: ‘En hier ís al zo weinig groen’

bron: NRC

De veertig jaar oude esdoorns op het plein van de Ten Kateschool in Oud-West worden vervangen. Niet iedereen is het daarmee eens.

lees verder ›

Hoog boven de stadsjungle

bron: de Volkskrant

Dit huis kent u, ook al was u nog nooit in Los Angeles. Deze jarenzestigvilla kijkt hoog uit over Hollywood en werd bekend dankzij de cultfilm The Big Lebowski (1998). Huiseigenaar en modegoeroe James Goldstein was er destijds bij. In zijn huis verdringt de natuur zich voor de vele ramen. James F. Goldstein (leeftijd 'undisclosed'). Hij is multimiljonair, maar waarmee hij zijn fortuin maakte, is o …

lees verder ›

Hulp

bron: NRC

Het verschil tussen wonen in een dorp of in een stad is ook dat er in een dorp in de Zaanstreek geen schoonmaakster te vinden is die je huis wil doen.

lees verder ›