Tuinontwerp

Vraag eenvoudig offertes aan

Tuinontwerp

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Je tuin helemaal anders aanpakken of moet je je tuin nog helemaal inrichten, begin dan met een goed tuinontwerp. In een tuinontwerp wordt gekeken hoe de tuin moet functioneren, overdaad schaadt. Een vijver, gazon, leuke perkjes. Bomen die snel groeien en je licht wegnemen en in de herfst veel blad laten vallen worden op den duur een bron van ergernis, natuurlijk zijn enkele bomen in jouw tuinontwerp goed om te zorgen voor voldoende beschutting, maar maak een weloverwogen keuze hier in. Onze tuinarchitecten, hoveniers of tuinontwerpers kunnen met jou of voor jou een tuinontwerp opstellen voor een geschikte inrichting en nog heel veel plezier van je tuin. Kom eenvoudig met deze professionals in contact en ontvang vrijblijvend offertes.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Tuinontwerp).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Bert Jansen Venneboer
Nulandsestraat 19
5391KC Nuland
Ultimate Landscaping
Kallenbroekerweg 175
3784VA Terschuur
Beleef Water & Tuin
Zwembadweg 6
5663PL Geldrop
Nieuwe Tuin ontwerp en advies
Bakkummerstraat 18
1901HM Castricum
A.B. Domestic Bedrijf
Stresemannlaan 5
2037TA Haarlem
svenyeah
Molenstraat 7-2
6811GW Arnhem
De Toverhazelaar
Gasthuislaan 9
3817ED Amersfoort
Green M2 Ontwerp B.V.
Turfweg 2
7004HP Doetinchem

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kamerlamp in het gras

bron: NRC

Het liefst willen we het hele jaar buiten zijn. De één maakt van de tuin een huiskamer, de ander wil er juist dicht bij de natuur komen.

lees verder ›

Het gaat niet altijd over rozen

bron: NRC

Wat hadden de Almeerse telers het goed. Samen voorzagen ze de wereld van rozen. Tot het misging. Faillissementen, scheve blikken, ruzies.

lees verder ›

Het ‘groene’ onderwijs zit klem

bron: NRC

Jarenlang ging het goed met agrarische opleidingen. Nu worstelen groene scholen met bezuinigingen en veranderingen in de sector.

lees verder ›

EEN KNOL UIT ALEXANDRIË

bron: NRC

De knolselderij die wij vooral voor erwtensoep gebruiken is lang niet zo vaderlands als we denken. Het zaad voor deze groente werd namelijk in 1720 door tuinontwerper en…

lees verder ›

BAGAGE

bron: de Volkskrant

De makers van Euro-Disneyland, de onafhankelijke gids (Mingus, 35 gulden) leggen aan het begin een zogenoemde onafhankelijkheidsverklaring af. Het is een stukje tekst dat we nooit in reisgidsen lezen: 'De auteurs en onderzoekers van deze gids verklaren duidelijk en onvoorwaardelijk dat zij totaal onafhankelijk zijn en altijd geweest zijn van... REISGIDSENOnafhankelijkvan Disney-familieEr waren al …

lees verder ›

De ingetogen grandeur van de stijltuinen van toen

bron: NRC

Ooit waren de Hollandse renaissancetuinen toonaangevend in Europa, weet Wim Pijbes. In de Groninger Prinsentuin is dat nog te zien.

lees verder ›

Hulp

bron: NRC

Het verschil tussen wonen in een dorp of in een stad is ook dat er in een dorp in de Zaanstreek geen schoonmaakster te vinden is die je huis wil doen.

lees verder ›

3D tuin ontwerpen

bron: Infonu

We hebben allemaal wel eens de gedachte dat we graag de tuin willen veranderen. Dit kan komen omdat je simpelweg op de huidige tuin bent uitgekeken of omdat de indeling niet meer naar wens is. Of je moet een hele nieuwe tuin aanleggen. Daarom zijn er…

lees verder ›

Avontuur in Margraten

bron: NRC

Na een bezoek aan de privétuin van tuinontwerper Han Njio besef je hoe de meeste van onze tuinen op elkaar lijken. Ook in mooie tuinen is oorspronkelijkheid meestal ver te zoeken.

lees verder ›

Op weg naar een nieuwe tuin

bron: Infonu

Wilt u een nieuwe tuin of de bestaande tuin veranderen? Ga dan te werk volgens een goed doordacht stappenplan. Zorg voor een tuinontwerp of tuinplan, orienteer u over de kosten van aanleg en neem voor de uitvoering eventueel een hovenier in de arm.

lees verder ›

New York, Londen, Diepenheim

bron: de Volkskrant

Het Twentse 'stedeke' Diepenheim - 2.700 inwoners - is een belangrijk centrum voor moderne kunst. Even zag het er somber uit, toen het Rijk de subsidie staakte. Diepenheim op een herfstige zaterdag, dan moet je denken aan strak geploegde akkers, huisvrouwen op de fiets en het nerveuze geblaf van een roedel honden; op een van de landgoederen begint juist een drijfjacht. In de hoofdstraat lapt een v …

lees verder ›

Hovenier offerte

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Je wilt je tuin eens goed onder handen nemen en kijken of je dit zelf gaat doen of het uitbesteed.