Binnenhuisarchitect

Vraag eenvoudig offertes aan

Binnenhuisarchitect

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De binnenhuisarchitect of interieurarchitect kan met een frisse blik kijken naar de inrichting van uw huis. Door de binnenhuisarchitect na te laten denken over vorm en functie van de ruimtes kunt u uw woning of bedrijfspand functioneler inrichten. Daarnaast kan de binnenhuisarchitect uw ruimte een nieuwe frisse uitstraling geven en wellicht suggesties doen voor leuke items die uw huis een aantrekkelijke uitstraling zullen geven. U kunt eenvoudig offertes aanvragen of een binnenhuisarchitect uit uw buurt uitnodigen om eens een kijkje te nemen welke mogelijkheden er zijn voor de verbetering (of aanleg van) uw interieur.

Interview met interieurontwerper Marc Müskens

Wil je alvast een beetje een indruk krijgen hoe interieurontwerper Marc Müskens werkt en zijn werk ervaart, dan hebben we hier alvast een interview. Via de website kunt u natuurlijk een aanvraag doen bij verschillende binnenshuisarchitecten, maar wellicht dat u zo een beter beeld krijgt van welke vragen u nu al in uw offerteaanvraag kan stellen.

 

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Binnenhuisarchitect).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Design by Richard Pierot
C.N.A.Looslaan 21
3054BN Rotterdam
B-ing
Leeuwarderweg 76
1025RX Amsterdam
Zsuzsanna Szijarto
Zilverhof 11
9743RS Groningen
Vuijst Interieur
Prismastraat 122
1339HH Almere
Be4U Projectmanagement en Implementatieadvies B.V.
Westersingel 34
8601EN Sneek
Astrid Teuwen interieurarchitect
Jan Luijkenstraat 66-H
1071CS Amsterdam
Königshausen
Rijnbeekstraat 174
5913GE Venlo
W10
Winston 10
5721TS Asten

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

‘Van mijn man mag ik blijven boksen’

bron: de Volkskrant

Jordanië heeft een nationaal boksteam voor vrouwen. En ook in de gym beoefenen steeds meer vrouwen deze vechtsport. Wel is de motivatie wisselend. De coaches hebben nog geen million dinar baby op het oog, maar dat er überhaupt door vrouwen wordt gebokst in het conservatieve Jordanië is al een hele stap. Vrouwenboksen is sinds enkele jaren sterk in opmars in de Arabische wereld. Tot nu toe zi …

lees verder ›

Huis verbouwen checklist

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Allereerst is het goed om je woonwensen op papier te zetten.

Grand Prix-amazone bekritiseerde paardenhandel

bron: de Volkskrant

'Totaal verloederd', noemde amazone Evelyn van Beuningen de paardenhandel in Nederland. Ze overleed op een door haar opgeknapt landgoed in Spanje. In januari 1999 zei amazone Evelyn van Beuningen in De Telegraaf dat de paardenhandel in Nederland gelijk stond met maffia. De kleindochter van de bekende Rotterdamse havenbaron en kunstverzamelaar Daniel George van Beuningen, die zijn naam gaf aan het …

lees verder ›

Bekende Joden: Nederlanders en buitenlanders

bron: Infonu

Bekende Joodse Nederlanders en buitenlanders. Zowel Joden als niet-Joden willen vaak graag weten wie Joods is. Ze hebben daarvoor verschillende redenen. Voor Joden zelf geldt dat Joden bij het Joodse volk horen. De Tweede Wereldoorlog speelt een bela…

lees verder ›

Eén toon wordt krachtiger met stilte

bron: NRC

De binnenhuisarchitecten van i29 grossieren in prijswinnende interieurs. Deel 7 in een serie gesprekken met spraakmakende ontwerpers.

lees verder ›

Golfplaten dak maken

bron: Gamma

Golfplaten lenen zich perfect voor kleine gebouwen zoals tuinhuisjes. Bekijk hier hoe je een golfplaten dak maakt.

lees verder ›

Geef de zolders weer terug aan de kinderen

bron: NRC

Schrijfster Hülya Cigdem wordt vaak gevraagd waarom ze niet in de hennepteelt zit // De Turkse gemeenschap in Tilburg doet alsof het de normaalste zaak is // Hoe kan dat?

lees verder ›

Nieuwe kolonisten in Marokko

bron: de Volkskrant

Het is tegenwoordig doodnormaal dat buitenlanders in de medina van Marrakech wonen. Het is zelfs zo populair dat sommige Marokkanen hen de nieuwe kolonisatoren noemen.... Op zoek naar hotel Riyaad Yasmina stuift een escorte straatboefjes, opgetrommeld door een juwelier, alle kanten op in de medina van Marrakech. Geen hotel betekent geen geld. Balek, balek, kraait een oude man met kalotje. Hij wil …

lees verder ›