Binnenhuisarchitect

Vraag eenvoudig offertes aan

Binnenhuisarchitect

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

De binnenhuisarchitect of interieurarchitect kan met een frisse blik kijken naar de inrichting van uw huis. Door de binnenhuisarchitect na te laten denken over vorm en functie van de ruimtes kunt u uw woning of bedrijfspand functioneler inrichten. Daarnaast kan de binnenhuisarchitect uw ruimte een nieuwe frisse uitstraling geven en wellicht suggesties doen voor leuke items die uw huis een aantrekkelijke uitstraling zullen geven. U kunt eenvoudig offertes aanvragen of een binnenhuisarchitect uit uw buurt uitnodigen om eens een kijkje te nemen welke mogelijkheden er zijn voor de verbetering (of aanleg van) uw interieur.

Interview met interieurontwerper Marc Müskens

Wil je alvast een beetje een indruk krijgen hoe interieurontwerper Marc Müskens werkt en zijn werk ervaart, dan hebben we hier alvast een interview. Via de website kunt u natuurlijk een aanvraag doen bij verschillende binnenshuisarchitecten, maar wellicht dat u zo een beter beeld krijgt van welke vragen u nu al in uw offerteaanvraag kan stellen.

 

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Binnenhuisarchitect).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

IK Janssen, binnenhuisarchitect
Van der Aastraat 6
2597SL Den Haag
Be4u Proj.man. en Implementat. Adv.
Westersingel 34
8601EN Sneek
Muriel Binnenhuisarchitectuur
Roemer Visscherplein 7
2106AG Heemstede
GinnyRent Kunst & Architectuur
Ambachtsweg 9
4458DA s-Heer Arendskerke
Lucas Interieur
Zondermansweg 8
7665VA Albergen
Eleganza Interieurs en Dienstverlening
Guldenslag 22
3991WG Houten
Le Ryan, design & make
Brouwersgracht 182- E
1013HC Amsterdam
Königshausen
Rijnbeekstraat 174
5913GE Venlo

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kunst in de grote leegte

bron: de Volkskrant

De Russische kunst is in verwarring. Met de val van het communisme leek er een gouden tijd aangebroken. Einde lijk waren kunstenaars bevrijd van het corset van de censuur en konden ze hun verbeelding de vrije loop laten.... Russische kunstenaars zijn door de vrijheid verlamd. Ze kunnen scheppen wat ze willen, maar hebben moeite het hoofd boven water te houden in de maalstroom van de nieuwe tijd.De …

lees verder ›

Eén toon wordt krachtiger met stilte

bron: NRC

De binnenhuisarchitecten van i29 grossieren in prijswinnende interieurs. Deel 7 in een serie gesprekken met spraakmakende ontwerpers.

lees verder ›

Huis verbouwen checklist

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Allereerst is het goed om je woonwensen op papier te zetten.

ik woon dus ik ben

bron: de Volkskrant

Sinds design een massa-artikel is geworden kiezen veel mensen voor handgemaakte meubels om een bepaalde status of imago te verwerven.... Zo gespecialiseerd als de meubelmaker te werk gaat, zo speciaal kan ook de opdrachtgever zijn. Joost Cords, directeur van het bedrijf La Mar (ondertitel 'meesters in meubels en interieur op maat') uit Rotterdam, haalt een herinnering op aan een klant bij wie hij …

lees verder ›

Golfplaten dak maken

bron: Gamma

Golfplaten lenen zich perfect voor kleine gebouwen zoals tuinhuisjes. Bekijk hier hoe je een golfplaten dak maakt.

lees verder ›

Inloopdouche maken

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Inloopdouche maken: Steeds meer mensen die hun badkamer verbouwen of renoveren maken de keuze voor een inloopdouche.

Fietstour langs een blessure

bron: NRC

Judoka Marhinde Verkerk vertelt al fietsend door de stad het verhaal van haar ernstige blessure, haar revalidatie én haar comeback.

lees verder ›

Veerkrachtig Twente komt net tekort, PSV wint met geluk

bron: de Volkskrant

De hand van Gertjan Verbeek was meteen zichtbaar bij FC Twente. PSV had het geluk van de aanstaande kampioen nodig om de Twentenaren eronder te houden. Eigenlijk had Gertjan Verbeek zich zondag al ingeschreven voor de Berenloop, een halve marathon op Terschelling. Nu liet de 55-jarige Verbeek bij zijn debuut als coach van FC Twente koploper PSV een marathon lopen, waarbij de laatste 195 meter besl …

lees verder ›

Is dit Bijlmer in de bergen of hoogstaande architectuur?

bron: de Volkskrant

Op het eerste gezicht ogen de onderkomens in de Franse 'skifabrieken' in Les Arcs spartaans. Totdat je leert dat het architectuur van de bovenste plank is. Nooit meer, sprak ik mezelf toe op wintersportvakantie in Frankrijk. Echt nooit meer ga ik in zo'n spartaans stinkappartement zitten. 'Maar we zitten meteen op de piste', bracht mijn reisgenoot nog in. 'Geen gesleep met die ski's naar een busha …

lees verder ›

Het is oorlog in de Vondelstraat. De buurman verbouwt

bron: NRC

In de Vondelstraat in Amsterdam worden bewoners stapelgek van de voortdurende verbouwing van één riante villa, die nog een stuk groter wordt.

lees verder ›