Bestraten

Vraag eenvoudig offertes aan

Bestraten

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een nieuwe oprit aanleggen, een mooi tuinpad of wellicht je hele achtertuin laten bestraten (of ontstraten) kan een flinke klus zijn. Laat ons weten met wat voor tegels of stenen je wilt gaan bestraten en hoe groot het te bestraten oppervlakte is en we zullen proberen een aantal offertes te sturen met scherpe prijzen voor het aanleggen van bestrating. Weet je al wanneer het ongeveer moet gebeuren, geef dit dan ook aan in je offerteaanvraag.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bestraten).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Slingerland Infra
Cornelis Kempenaarlaan 79
2481XB Woubrugge
Dingemanse Bestratingen
Beatrixstraat 78
4361EG Westkapelle
Keizer bestratingen
Pieter Jelles Troelstrastraat 67
8862AN Harlingen
mvdservice
Wilhelminastraat 64
4132GG Vianen (Utrecht)
Strabie Bestratingen
Sweelincklaan 5
5283HN Boxtel
William van den Berg
W.M. Dudokstraat 15
1333LR Almere
DTEX Synthetics
Heerenveenseweg 34
8471BG Wolvega
J. Wolf Bestrating
Palestrinalaan 51
8031RC Zwolle

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Een miniatuur tuintje aanleggen

bron: Infonu

De trend is over komen waaien uit Engeland en ook in Nederland worden ze steeds populairder; de minituintjes, ook wel 'miniature gardening' genoemd. Wie geen tuin heeft maar wel creatieve, groene vingers en daarbij niet schrikt van priegelen op de vi…

lees verder ›

Easy grass; onderhoudsvrij gras in uw tuin

bron: Infonu

Gras is een bijna onmisbaar element in de tuin. Naast de overige beplanting zorgt gras ervoor dat de tuin een groene uitstraling heeft. Alles bestraten maakt dat een tuin al snel erg stenig aandoet. Een tuin met veel verharding zal in de zomer ook ve…

lees verder ›

Licht in de tuin

bron: Infonu

De juiste lampen in de tuin kunnen het gewenste beeld van een tuin afmaken, maar dit moet wel met beleid. Het moet opgenomen worden in het totale plan voor de tuin.

lees verder ›

Via de oude weg naar de nieuwe wereld – dit woningblok benadert perfectie

bron: NRC

Het Spaarndammerhart in Westerpark is een prachtig woningcomplex dat aansluit op de blokken met poorten van een eeuw geleden.

lees verder ›

Asperges op het hoogste niveau eet je in deze huiskamer

bron: NRC

Joël Broekaert eet bij Thuisrestaurant T. in Haarlem een briljante escabeche van bloedworst.

lees verder ›

Legverbanden voor sierbestrating, wat zijn de mogelijkheden?

bron: Infonu

De uitstraling van een tuin wordt voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating. Je kunt de stenen of tegels in een verband leggen zodat er een patroon ontstaat. Voorbeelden van legverbanden zijn: het elleboogverband, blokverband, wildverband, h…

lees verder ›

Monumentenzorg

bron: de Volkskrant

Een boom kan in shock raken, moeten revalideren, naar de sportschool gaan - de finesses van het boomverzorgen volgens specialist Willem Koot. 'Veel mensen hebben een emotionele band met een oude boom in hun tuin. Dat begrijp ik. Een boom is groter dan de mens. Hij was er voor jij er was en na je dood staat hij er nog. Hij vertelt een verhaal, dat groter is dan jouw leven, met zijn dikke getordeerd …

lees verder ›

Het kasboek, die zes ton cash – allemaal van ‘een vriend’

bron: NRC

Wie: Sacha, Donny, RonKwestie: hasjhandel, witwassen en vuurwapenbezitWaar: rechtbank Amsterdam

lees verder ›

Rekentool voorspelt wateroverlast rond het huis

bron: De Ingenieur

Wat de juiste aanpak is, is voor elke situatie (woning, tuin, bestrating, etc.) anders. Daarom presenteren de organisaties Stowa en Rioned nu PerceelTool, software om te berekenen wat in een bepaalde situatie de beste maatregelen zijn.

lees verder ›

Maaien met een drupje zweet blijft altijd het beste

bron: de Volkskrant

In deze rubriek worden producten met een duurzaamheidsclaim bekeken. Vandaag: de Automower Solar Hybride grasmaaier van Husqvarna. Groeizaam weertje, de laatste weken. Grasmaaien dus! Voor gazonliefhebbers met weinig maaizin en tijd is er nu de nieuwe grasmaairobot van Husqvarna, uitgerust met zonnecellen die een accu opladen. Als z'n energie toch op is - op zonloze dagen of 's nachts, je kunt 'm …

lees verder ›

Shit we hebben een tuin

bron: NRC

Je bent dertig en verhuist naar een huis-met-tuin. Alleen, je hebt nooit geleerd een plant te verpotten of een heg te snoeien. Wat nu?

lees verder ›

Hallo buren, mag het wat rustiger in de tuin?

bron: NRC

Gillende kinderen, bladblazers, boormachines en barbecues: thuiswerkers worden in de zomer knettergek van hun buren in de tuin, zo hoorde Japke-d. Bouma van lezers.

lees verder ›